Прагляд Поўнай Версіі : праблема lancia ypsilon 1.3 mjet
michele30
20-02-2013, 20:23
сення я пачаў дзень з даволі нуля****я ? надыходзіць lancia ypsilon 1.3 mjet ? яна стаяла на месцы.
як толькі я павярнуў ключ, я чуў, што помпа нізкага ціску, і рабіў вялікі шум, то я паспрабаваў, ціск і ціск, праўда, было не так scarca амаль 3 бар, але калі зразумеў інструкцыя па эксплуатацыі ішло да 2,4/5 бар.
я замяніў помпу разам з новай і змены ўстаноўкі , я запусціў машыну з цяжкасцю, чаму? не хацела пачынаць, здавалася, як быццам ingolfata.
настойваеце, настойваеце ? гульні.
толькі, што, калі яго судзілі па дарозе машыны, да 3300 прыкладна ? спыняецца, як быццам не мог бы газ, то вы адчуваеце turbo boost.
я зрабіў дыягностыку, а не c'? нічога, egr-ок, датчык ціску ў ок высокае ціск ок, толькі turbo і маса паветра, які выходзіць нізкія, калі я ускоряю ход .
мае сумневы ? turbo, што не помпа, але візуальна ? усе ок , працоўнае кола бок ўсмоктвання працуе добра , клапан waste gate ок.
< з'яўляюцца 59000 і выкарыстоўвае гэта, дзяўчына мне сапраўды дзіўна, турбіна будзе разбурана.
можа быць каталізатарам закрыта па-вашаму?
я чысты таксама впускной трубаправод, дзе выходзіць клапан egr бачыў, што забіваюцца ўсе іх.
вам савет, перш чым, што заўтра я магу выдаліць усю машыну?
Backgroop
20-02-2013, 20:41
прывітанне ад вашай праблемы, можа быць клапан egr, які застаецца адкрытым, ці расходомер паветра, што не працуе або бруду.. праглядзіце..
michele30
20-02-2013, 21:07
я адразу таксама думаў, што я метр то спрабаваў з іншай машыны, што я іх , але нічога не
на клапан egr праўдзе кажучы, я паглядзеў параметры і варта добра 150-190 з клапанам egr адкрыты, і 250 - 310 з клапанам egr зачынены
затым я паспрабаваў, зачыніўшы (затыкаць з пракладкай трубы dell egr, які ўваходзіць у впускной калектар)
вынік усе роўна машына не ідзе яшчэ.
машына добра ці стомленасці, і, калі яна, здаецца, па-за межамі ўчастка????
добры дзень, паспрабуйце праверыць фазы і зрабіце зірнуць на фарсункі
michele30
20-02-2013, 21:15
машына добра і, здаецца, не ў фазе, паскарэнне ад прыпынку, здаецца, не ведаючы, што ідзе так дрэнна на вуліцы.
але' ? крыху павольна падняцца ад прыпынку да прыкладна 3000 абаротаў
аднак я бачыў, як нават на этапе сення, а ? ок
marcusmagic
20-02-2013, 21:22
я назіраў б добра расходомер і egr! і паглядзець, што калі вы пакладзеце на вечка без адключэння ад ecu ідзе ў recovery і машыны гэта дрэнна...чысты гэта добра tappala і зачыніце яго на карце..
FidodidoTuning
20-02-2013, 21:24
У makkina узяў фронтальном удары?
marcusmagic
20-02-2013, 21:31
але тады і, калі, што ўзяў ўдар, які ідзе, так??
michele30
20-02-2013, 21:31
няма ўдару ? прыгожая здаровая
сяду' прыбор новы, а таксама клапан egr для прагляду.
выкарыстоўвае дзяўчыну, якая ідзе павольна і назад ехаць кароткія, я б не хацеў, што б вы былі засмечаны, але і ўвесь калектар... можа быць па-вашаму?
я заткнуць клапан egr, каб убачыць, калі браў, а l я б памяняла, калі што было, але а не роўна.
Colletore засмечаных можа быць на пяро, калі і так машына частка наўрад ці
pinotuning
20-02-2013, 22:04
калі ласка, праверце датчык ціску на впускном калектары ! часам, калі датчык ? занадта забруджаны або разбураны
аўтамабіль губляе вельмі шмат !!!
cicciocar
20-02-2013, 23:31
Не выпадкова, што і тыя, і прывадам з fap і і забітыя?
explode82
20-02-2013, 23:49
я думаю, што гэта праблема, забітыя дрэнажныя улічваючы, што дзверы дзяўчына, і што, верагодна, або з fap або без fap вы так, усе нармальна, што-то тыпу каталізатара, калі ? без fap
carlo abarth
20-02-2013, 23:50
труба з жалеза рабіў турбіны павінен starea 2 пальца з блока цыліндраў, калі ен не прыняў удар на тратуар... зачыніць egr ....калі есць маршрут, помпа нізкага ціску, што, што метал мог
трапіць у фарсункі, калі і так partirebbe дрэнна і fumerebbe за белы !!!
Confermo.E вельмі probabile.Vedere засмечвання FAP у працэнтах з дыягназам
sportknight
21-02-2013, 00:15
па мне ? толькі засмечаных dpf...
michele30
21-02-2013, 07:44
? без dpf ад новай.
Сення я спрабую адключыць газоход і паглядзім, што адбудзецца.
Проста мантуецца помпа зрабіў намаганняў, каб ездзіць на матацыкле, а не белы дым ззаду,? цяпер заўседы пасля кожнага запуску.
Я іншыя тэсты сення, то, дзякуючы тым часам
michele30
21-02-2013, 13:47
сення раніцай я зняў впускной калектар і клапан egr, калектар быў добры, бруду і клапан egr, visimante, здавалася, добра замест soffiandoci ўнутры не стрымлівала л паветра, то ў мяне ўсталяваны новы, а на самай справе ў гэтай паветры не сыходзіць.
пераўсталяваў усе pensado, што вырашыць.... замест гэтага я пастаўлю на матацыкл, а ? усе, як і раней.
я адключыў глушыцель, думаючы, што ен быў зачынены, але нічога.
Я глядзеў этап ўчора, і гэта было добра, але не тое, што з двух восі камеры, можа быць, вы думаеце, што яны не сталі ў cam?
Alora,вернемся, дзе мы пачалі ,atachi дыягназ і ісці на шпацыр, вынікаючы presione turbo і маса воздухе.если 3000 абаротаў presione turbo ddeve атрымаць значэнне 2500-2700 у адваротным выпадку абраць зменнай геаметрыі
pinotuning
21-02-2013, 14:50
я не думаю, што мае змянянай геаметрыяй, калі ? у 75cv, аднак каталізатар забіты можа быць !
яшчэ раз я ? прыйшлося ачысціць яго на вялікі крок, без fap
usardaun
21-02-2013, 16:06
Паглядзіце, як выглядае дызель фільтр!!!!
michele30
21-02-2013, 20:09
машына не ? з геаметрыі, але ў рэшце рэшт я вырашыў.. па крайняй меры я спадзяюся
быў з турбонаддувом, які ператварыўся, ніколі не здарылася, але вось ісціны? дзве гайкі і павярнулі наадварот, усе процілегла dell іншы.
Робячы так, клапан спампаваць пакідаў вясло ціску, трохі адкрытай ? для гэтага, што ўнізе было нуль і на тры тысячы ішоў.
усе роўна не разумею, як ен гэта зрабіў , чаму? шрубы, якія трымаюць гайкі былі вузкія, і вы не бачылі знак, які быў перамешчаны, вы думаеце, я ўсе але я не знайшоў рашэння, можа быць, спрацуе, то разгрузкі, але нічога ? усе ідэальна .
заўтра спрабую сябе добра на дарозе , але я думаю, што ўсе ок
вялікі дзякуй за парады ўсім
pinotuning
21-02-2013, 20:39
я растлумачу, як ? поспех ?? машына трапіў у аварыю !! гэта адбываецца часта на гэтыя аўтамабілі
прывітанне
michele30
21-02-2013, 20:58
калі я павінен сказаць вам, я не ведаю, у любым выпадку ? кліент, які часта прыходзіць у цэх, і машына, здаецца, не ўзбіты, але калі ен прыходзіць, каб забраць мяне, паведамляю.
дзіўна.
carlo abarth
21-02-2013, 23:02
часта здараецца.. te l я згадваў у папярэднім пасце!!
pabloescobar
21-02-2013, 23:55
Правярае, калі файл крычы на эбу, калі ? так параўноўвае фактычныя значэння з тымі, мэтаў і задач, расходомер паветра
pinotuning
22-02-2013, 00:02
Правярае, калі файл крычы на эбу, калі ? так параўноўвае фактычныя значэння з тымі, мэтаў і задач, расходомер паветра
ен ужо вырашаны !