Перегляд Повної Версії : edc15c6 mercedes map pack
хлопці qualcunio вас люб'язно може надати в мод/maplist для цього ecu за допомогою цього файлу??
https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=2234&d=1357417663
Заздалегідь спасибі всім....
ніхто??я керую своїм власним??
тита знайти кілька речей, на цьому ecu, єдина порада, яку я можу дати вам " на льоту", не чіпати карти педаль, повідомляє водій... бо не ті
і якщо торкнеться, ви побачите автомобіль палити, як камін... і потім зрозуміти, де-карту сша з багатьох суміжних... тому що на деяких картах обмежувачі одного руху, торкаючись...
привіт pinotec....я майже втратив надію....? я повинен сказати, що я не зовсім розумію що ви хочете сказати мені,....вибачте....
якщо не помиляюся, титан на цій edc15 мене не багато матеріалу, щоб почати шляхом досягнень,то я хотів би мати мод для того, щоб знайти різні окремими бітами для rail,turbo,etc більше у вас є різні обмежувачі дизельного палива в залежності від температури, а інший в p? речі...
я ще мод..вам damos,
те, що я мав на увазі в попередньому пості не брати до уваги карти збагачення відповідно tita,бо не ті
але вони, за адресою 053080
і тоді я сказав, що ви повинні зрозуміти, в якій частині карти читає ecu (codeblock) ,тому що в різних суміжних наприклад, змінюються обмежувачі крутного моменту одного руху
es адреса 02EA16 і техніки 05EA16... якщо ви не знаєте, яку карту з 2 використовується ,ви не знаєте, якщо насправді, якщо ви обмежуєте то обмежувач або інший.
сподіваюся, тепер вам я пояснив в зрозумілій формі.
ах.. я забув...
ти в заголовок поста про edc16c31
але потім ви поставили посилання edc15c6
де помилка ? : у заголовку або в файлі ?
у назві сосни.....мені знадобиться map list edc15c6.......
128 відвідувань і ніякої допомоги, крім хорошої pinotec.....
хлопці, якщо я файл hex або damos не я в той час знову все zebedei....
р? співпраця s?....
elettro72
24-02-2013, 13:29
привіт манро, я не зрозумів, що вам потрібно(я не можу бачити файли) адреси карти?
ви....мені потрібен адресу, щоб всі корисні карти цього ecu.*****прийняті окремими бітами,карти не додаються з титану,etc,etc...
у той же час, що якийсь добрий самарянин зробіть свою роботу добре, хтось пу? підтвердіть, якщо ці карти та їх позначення відповідають фактичній реальності???
012990 час впорскування
012C60 час впорскування
01A3B4 час впорскування
01A954 час впорскування
011EB6 EGR
01653A lim.fumi
015688 turbo
0152C6 lim.di тиску
0152C6 overboost
016368 lim.coppia
....дякую...
raggazzi.....ви???? c'? робите???ви підключені????
190 відвідувань і навіть допомогу(pinotec виключено)....хлопці, до кого я можу відправити гроші для того, щоб рука???
може бути, допоможе?
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?4829-EDC15-mappe-di-base