Перегляд Повної Версії : Alfa 147 P0235 115 л. с. 1.9 jtd 8v
pabloescobar
20-02-2013, 17:16
Ця машина повертається до мене в майстерню після деяких робіт, які я зробив, і тепер показує помилка P0235=supercharging pressure. Я йду на автомобілі і дати ? map sensor а потім вимкніть і коли я витягаю його, не ? всі забиті слизом. На даному етапі я чищу і збираюся спробувати автомобіль. При вступі на 3000 об. загоряється індикатор несправності двигуна, замінити на новий, але не ? нічого не змінили. Це як, якщо він пішов у відмову але якщо машина приносить м'яко не робить'. C? сказати, що колектор apirazione поклавши викрутку всередині ? повний відстій.
Кілька порад
Дякую
marcusmagic
20-02-2013, 17:45
машина і зіставити??
marcusmagic
20-02-2013, 17:56
керує геометрією турбіни diagniosi при повному навантаженні має бути біля вас 25/27 %..і також контролює датчик, ну,може бути, і коротше у мене відсутній сигнал на ecu...дайте нам знати.....
Backgroop
20-02-2013, 18:03
проблема в тиску наддуву, перевірені труби, депресії, які відходять від насоса депресії і йдуть до турбіни, безумовно, c'? хтось зламав..
alberto.bf
20-02-2013, 18:28
Дивіться менше tubbetto перевернутий або lergemte зламав на напад...
marcusmagic
20-02-2013, 21:26
да backgroop,може бути, навіть катетер в депресією!! візьми фільтр і перевірте, добре під ce клапан тиску з пробірки,може бути, і не так...
pinotuning
20-02-2013, 22:31
керує сенсорами
pinotuning
20-02-2013, 22:33
я маю на увазі електромагнітний клапан vgt
michele30
21-02-2013, 07:57
Геометрія змінної злить іноді, однак також контролює трубу, депресії, яка виходить з вакуумного насоса і, що депресія-це погано , якщо я не помиляюся, повинні мати trevie підключений шланг вакуумного підсилювача гальм, я ? сталося так, що закривають , тільки маленький, який йде до клапанів і управління з наконечником, 1.5 контролює.
pabloescobar
21-02-2013, 23:40
Спасибі, я думаю, що у мене були відмінні поради? я не можу зробити ще перевірку, чому? мій клієнт, хоча і не залишити йому задоволення ходити в такому стані. Цей хлопець зараз воліє ходити так, то коли ви будете? або ви stanchera я дивлюся на неї.
Я хотів би подякувати вас, і я думаю, що ? позитивно говорить про наш досвід і допомогти нам
marcusmagic
22-02-2013, 09:32
ви скажіть йому, що ходить так! коли вас забере машина буде більше проблем, dell, ніж очікувалося...:D і голову, що двері для ніг і ступень....
Геометрія змінної злить іноді, однак також контролює трубу, депресії, яка виходить з вакуумного насоса і, що депресія-це погано , якщо я не помиляюся, повинні мати trevie підключений шланг вакуумного підсилювача гальм, я ? сталося так, що закривають , тільки маленький, який йде до клапанів і управління з наконечником, 1.5 контролює.
ну і даремно...так само, як я ? довелося мені на пару автомобілів...а два альфа..147 ? є 156...
перевіряти труби, то перепускний якщо залишається застрягла краще, якщо докази і зроблені з вакуумметром в іншому випадку електромагнітний клапан overboost
Exside81
24-02-2013, 01:59
Коли випадає помилка, якщо не ? зіставляється fiata-то трубки або муфти intecooler, і все, що притаманне наддуву.
Якщо ? зіставляється треба підняти біт датчика maf
pabloescobar
25-02-2013, 15:30
Спасибі всім
pabloescobar
25-02-2013, 15:33
Де знаходиться біт датчика maf
Exside81
25-02-2013, 18:37
На 147 trovebbe перебувати 075216 біт Від 962 його потрібно привести у 1003
спробуйте і дайте мені знати
pabloescobar
25-02-2013, 20:04
Дякую, як тільки повернеться, я
Ще раз спасибі всім
pabloescobar
26-02-2013, 14:15
Завдяки усім цим впоратися? різні тести,
Matty23p
22-08-2014, 16:33
Хлопці, вибачте, якщо riapro пост хто-небудь знає, до скільки бар наддуву читає map, перш ніж дати відмова??
Exside81
22-08-2014, 17:20
Який ви привели біт? Прямо зараз ви від несправності?
На жаль, цей вид двигуна іноді ці жарти, мінлива геометрія, труби зношені, слиз в колектор, клапани і т.д.. може бути, спочатку досить чистою, і тоді ви побачите інші
francescosparco
22-09-2014, 17:05
привіт x " у разі якщо проблеми з 4 і 5 передач між 2500 - 3000 оборотів в мета проведення акселератора?
huntersub84
12-10-2014, 02:23
я зійшов з розуму давно, з 147 jtd оригінальні...поміняли всі датчики, за допомогою різних тестів і врешті-решт був сенсорами, який працює з вакуумного насоса і управляє змінною геометрією. Практично не було затримки в управлінні, і, отже, положення geomtria носив піків тиску, які мені надсилали в безпеці турбонагнітач
Дуже поширена проблема, сенсорами starata або труби, прорізи, або впускного колектора багато, але дуже брудно, там же датчик температури повітря (map) бруд або starato....маленька порада, іноді може бути привід vgt i гриб, так сказати, що ламається, запобігаючи належного управління turbo
enzopezzano
29-10-2014, 11:45
Змінюється, ось тут змінити, поки ви не натиснете центр!!!!! Але тест на дорозі з діагнозом ..... і дуже важко.
huntersub84
29-10-2014, 13:49
я згоден. Я в свій час, перш ніж зрозуміти, що таке було, я зробив лог з ФЕС на вулиці, я бачила ці піки і після цього я зрозумів, що це не було проблемою зчитування датчиків, а саме проблема затримки приводу
також перевірте вимірник маси повітря, що пу? тому sti жарти
alfa147jtdm
17-11-2014, 18:47
Maf немає помилок, тиску турбіни.
lupeen90
20-01-2015, 12:39
доброго ранку, хлопці! у мого друга є така ж проблема. Як ? була вирішена тоді??
На 147 trovebbe перебувати 075216 біт Від 962 його потрібно привести у 1003
спробуйте і дайте мені знати
Привіт Exside81.. але, переміщаючи біт, як ви говорите, що ви йдете на зміни в картку?
вибачте, невігластво, але я не експерт, і я починаю прямо зараз відобразити
У P0235 ? помилка plausibilit?, ось кілька ретельні перевірки робити, і в першу чергу на контроль проводки, Карта напруг і continuit?, тоді виникає правильної роботи датчик витрати повітря, геометрією, egr, слива можливих засмічень, щоб і кішки, робить діагностику і подивитися, який діапазон роботи двигуна виникає помилка:
Maf немає помилок, тиску турбіни.
Ви помиляєтеся, він не безпосередньо, але ЕБУ робить розрахунок даних, отриманих від MAF і MAP, якщо не потрапляють в певні діапазони функціонування, то спрацьовує recovery, що в цьому випадку, будучи помилка PLAUSIBILITA в P0235 вискакує, я повторюю ? несправність не легко знайти, але через перевірки вискакує, я маю на увазі, звичайно, авто не кричи mod
В даний час тема і дуже датовані, і тому я не думаю, що моє втручання може допомогти, колега, але все ж хочу поділитися з вами "колеги" мій досвід, що стосується цієї проблеми, в надії, що може бути корисно в якийсь колега, який знаходиться навпроти подібний випадок.
На alfa gt, я вирішив, замінивши електромагнітний клапан тиску турбо.
На практиці, електромагнітний клапан ( з-за valvolina внутрішньої grippata ) давав тиску чужі, і він risentiva maf, отже, він-шпигун maf, щоб включитися, але проблема була в електромагнітному клапані.
Найкращі побажання всім і хорошу роботу.