КПК

Перегляд Повної Версії : проблема alfa gt 1.9 150cv jtd

michell
20-02-2013, 13:32
привіт, хлопці у мене альфа gt, що я вступив в off.. пару днів, що робить мене вийти трохи божевільний... помилка P1238 швидкість? потік повітря.....
що, чорт візьми ? хлопці?? горить індикатор двигуна.... зараз не більше .... я пробував датчик витрати повітря новий, не ? він я закрив egr в електронному вигляді,
він чистий, і я завжди таким же діагнозом і проблема,але машина йде добре ...... ніяких проблем ...дякую

Backgroop
20-02-2013, 13:40
Пояснити краще.. автомобіль переходить у recovery?? ? зіставлено??
проблема може бути пов'язана з клапанами swirll або метелик для регулювання потоку..

alberto.bf
20-02-2013, 14:34
привіт, контрольованого в мій список помилок obd і мені повідомляє: P1238 Несправності Вторинної ланцюга паливного насоса
я сподіваюся, вам буде корисно.....

манро
20-02-2013, 14:46
перевірте регулятор низького тиску дизель.....

манро
20-02-2013, 14:49
або насос у баку низького тиску дизель.....
мені трохи не збожеволів так пі? або менш схожі одна джульєтта 1,6 mjet, що іноді він зупинявся на вулиці з запобіжника насоса бак стрибнув....
на закінчення я повинен був замінити насос, чому? поглинала більше струму, ніж neccesaria підривати його запобіжник.....

pinotuning
20-02-2013, 14:56
проблема ? у egr !! привіт

marcusmagic
20-02-2013, 16:27
може бути egr закривається погано! або, може бути, датчик egr" але, щоб бути упевненим, потрібно зробити кілька тестів..

pinotuning
20-02-2013, 16:41
тест робити ? це : вибач, але оригінальні карти , відключення системи рециркуляції ог і перевірте, що отвір впускного колектора, так і ****** !!
іноді заповнює осаду до такої міри, otturarsi повністю !! очистити, щоб добре механічна частина в egr замінити електронну частина
іноді буває, що окислюється всередині і поршень не встигає вийти добре

marcusmagic
20-02-2013, 17:00
ви праві!! а pinotuning. спробуйте так і ви повинні вирішити.встань на руки діагноз і перевіряє, відкриває і закриває спокійно після того, як очистив все, і тоді звільнитеся від sw.перейти спокійно!! принаймні ви спробуєте багато, і навіть що-те хороше, що ви робите.....

michell
20-02-2013, 17:14
машина не йде в ricovery машини і орі,egr, його вивели, і я sn впевнений, що ? зроблено добре ,але і старі системи, тобто-16/c8 потім чотири криві,а його електронні системи рециркуляції ог ? несправність насправді сьогодні у мене встановлена одна egr зовні, то бовтаються, і до зараз не дав мені ні одна індикаторна лампочка,помилка, що я перерахував P1238,? те, що я сказав, я
тому що autocom ******** мені те ж саме,і ця помилка є завжди, але не світиться жоден індикатор, то його ворота, і через деякий час знову з'являється, але машина ве добре, і не горить жоден індикатор....ок. дякую.....

манро
20-02-2013, 17:20
вибачте, але якщо помилка P1238 Несправності Вторинної ланцюга паливного насоса відноситься до ланцюга подачі палива, тому що продовжуйте сказати, перевірити і спробувати прочистити egr???
я не розумію....і, як якщо б ви йшли до лікаря, щоб зубний біль, і цей шлях всі свічки від запорів.....
mahhhh.....

pinotuning
20-02-2013, 17:38
вибачте, але якщо помилка P1238 Несправності Вторинної ланцюга паливного насоса відноситься до ланцюга подачі палива, тому що продовжуйте сказати, перевірити і спробувати прочистити egr???
я не розумію....і, як якщо б ви йшли до лікаря, щоб зубний біль, і цей шлях всі свічки від запорів.....
mahhhh.....
вибачте, але ви не помилилися код несправності???? код p1238 відноситься до "Кількості повітря "
я не розумію, де ти взяв, що посилання на Несправність Вторинної ланцюга паливного насоса:confused:

marcusmagic
20-02-2013, 17:41
але, насправді!! де ви бачили, що це було помилкою розмістили в ланцюзі живлення паливного насоса?? не має нічого спільного..таблетки були правильні, щоб зубна біль....:D

marcusmagic
20-02-2013, 17:43
однак, що важливо, і що вона вирішена..спасибі всім...

alberto.bf
20-02-2013, 17:59
Вибачте, але помилку ви ? залишилося? p 1238 ?

pinotuning
20-02-2013, 18:03
на edc16c8 існують різні способи, щоб закрити/parzializzare в egr ! однак важливо ? що ви вирішили !

michell
20-02-2013, 18:12
немає чет я не усунуто ,хворий ? ще хворий sn ще випробування...тепер я трубку свою egr ви ? горить-відмова двигуна ...але в тому помилка повітря c'? завжди, і не йде, у вас є ідея, що це може бути.... зрозумійте мене добре, машина завжди помилка P1238, а лампа двигуна не горить, ок, при підключенні клапана з ладу, загориться індикатор ok ,а потім для цього ? у egr для помилки, для мене залишається у пам'яті, але не світиться жоден індикатор????

alberto.bf
20-02-2013, 18:18
немає чет я не усунуто ,хворий ? ще хворий sn ще випробування...тепер я трубку свою egr ви ? горить-відмова двигуна ...але в тому помилка повітря c'? завжди, і не йде, у вас є ідея, що це може бути.... зрозумійте мене добре, машина завжди помилка P1238, а лампа двигуна не горить, ок, при підключенні клапана з ладу, загориться індикатор ok ,а потім для цього ? у egr для помилки, для мене залишається у пам'яті, але не світиться жоден індикатор????

Вибачте, але помилка p 1238, де до бачив, що та кількість повітря?

michell
20-02-2013, 18:33
Вибачте, але помилка p 1238, де до бачив, що та кількість повітря?

мені, як autocom , що якщо я його поставлю на ******** що ти, навіть в ******..... я думаю, що я не міг помилитися три на три

alberto.bf
20-02-2013, 18:47
я на авто дата nn я знайшов.... в інтернеті, думають, що це кількість повітря ... перо або моєму списку, який мені дав мій друг eletrauto і каже мені, P1238=вторинної Ланцюга паливного насоса (модуль управління паливного насоса) тест nn, вам нічого не варто..

pinotuning
20-02-2013, 18:51
якщо ви робите діагностику з Examiner fiat ви побачите, що помилка p1238 ? повідомляється, "Кількість повітря"

alberto.bf
20-02-2013, 19:01
якщо ви робите діагностику з Examiner fiat ви побачите, що помилка p1238 ? повідомляється, "Кількість повітря"

Безумовно, ти правий, але проблема залишається.... він kiesto в consijio я даю мій стоїть він stabbilire, що повинен зробити так, кожен з нас говорить на форумі є для цього...
Мій каталог я P1238=вторинної Ланцюга паливного насоса (модуль управління паливного насоса), якщо хочете, будемо перевіряти її або чує pompista kiama один offici повноважень для присвоєння умов вручну альфа в його душі... але повинен прибути вирішити проблему привіт...

Backgroop
20-02-2013, 19:18
Я прекрасно проблема відноситься до справи? повітря над значенням мети або під значення, або plausibilit?.. існує безліч таблиць, коди несправностей, E0, E1, E2 та ін. у цьому випадку це-E4, для більш докладної інформації краще офіційний діагноз, як examiner..
дана проблема може? залежати від якоїсь трубки депресії злегка появі тріщин, що всмоктує повітря, або від клапана egr..

michell
20-02-2013, 21:05
чет я вибачаюся, що заздалегідь з усіма вами ,,,,,ви говорите, чому? .... я зробив gaf ПЕРЕБІЛЬШЕНІ...... я закрив 24bit для кожної кривої, замість 25..... якщо він пішов, все ,,.
слава богу, що я помітив, що egr росії до xviii ст. погано, то я зосереджена на карту і я помилився..... а ви .....
машина ? прийшла до мене з dibimetro змінилося, поставив новий cn помилка P1238 (швидкість? потоку повітря) ...тоді я очистив його з знежирення сухий ,rimontandolo
я бачив емуляцію в графіку, і це було добре,,,, завжди з помилкою, але машина йде добре,,, ,egr а маршрут чому? загорнутий горить контрольна лампа dtc потім я поставив egr новий і позбавлений електронному egr добре помилка ? зник і автомобіль "ок".... спасибі всім, вибачте ще
обговорення закрито, так як машина йде добре .....

тому, коли вам приходить помилка P1238 знайте, що в 90% може бути egr.... але не виключаєте високі речі ок... привітання

marcusmagic
20-02-2013, 21:17
чет я вибачаюся, що заздалегідь з усіма вами ,,,,,ви говорите, чому? .... я зробив gaf ПЕРЕБІЛЬШЕНІ...... я закрив 24bit для кожної кривої, замість 25..... якщо він пішов, все ,,.
слава богу, що я помітив, що egr росії до xviii ст. погано, то я зосереджена на карту і я помилився..... а ви .....
машина ? прийшла до мене з dibimetro змінилося, поставив новий cn помилка P1238 (швидкість? потоку повітря) ...тоді я очистив його з знежирення сухий ,rimontandolo
я бачив емуляцію в графіку, і це було добре,,,, завжди з помилкою, але машина йде добре,,, ,egr а маршрут чому? загорнутий горить контрольна лампа dtc потім я поставив egr новий і позбавлений електронному egr добре помилка ? зник і автомобіль "ок".... спасибі всім, вибачте ще

обговорення закрито, так як машина йде добре .....

тому, коли вам приходить помилка P1238 знайте, що в 90% може бути egr.... але не виключаєте високі речі ок... привітання

рушник я сказав, що якщо не chiudevi добре клапан egr на карту може дати вам проблеми;))) а саме головне, що ви розібралися...

pinotuning
20-02-2013, 21:36
якщо ви не помиляєтесь на початку я давав рішення, і я ж сказав-поверніть оригінальний файл !!
я кілька років працював у fiat, і з Examiner !! і ця помилка була дуже поширена на багатьох авто
проте врешті-решт мені задоволення, що ви вирішили , привіт

msport (exil77grande)
20-02-2013, 23:28
те ж саме, що я сказав йому по телефону,надішліть мені орі і мод, який на 99% і egr закривається погано, і насправді було так.

alberto.bf
21-02-2013, 10:52
Тоді мій список хочу кинути приносить мені дороги........
важливо вирішити проблему, привіт.....

pinotuning
21-02-2013, 14:43
ні, не кидати нічого... мова ? інше!!!! іноді ці коди відрізняються від будинку матері до іншої , це не означає,
твій список як кинути !! а я, як ти у мене є список, і каже, що код p1238 означає "несправності насоса і т.д....
але поряд c'? написав, що наступний DTC може бути змінений між будинком матері до іншої !
а інші коди несправностей, не ? інше, що може змінюватися !!
так що не кинути нічого !! покладіться завжди досвід і хороший діагноз !!
привіт

alberto.bf
21-02-2013, 14:59
Спасибі насправді я навіть на ******** якщо все переконує мене, я навколо в інтернеті або блог колеги....але хороша діагностика. мрія коштує занадто дорого для мого portaghio ahhahhahahahhh в **** nn хоче більше інвестувати, а потім ми addattiamo nn тільки на час кризи!!!!! привіт