Прагляд Поўнай Версіі : праблема alfa gt 1.9 150cv jtd
прывітанне, хлопцы, у мяне альфа gt, што я ўступіў у off.. пару дзен, што робіць мяне выйсці трохі вар'ят... памылка P1238 хуткасць? паток паветра.....
што, чорт вазьмі ? хлопцы?? гарыць індыкатар рухавіка.... цяпер не больш.... я спрабаваў датчык выдатку паветра новы, не ? ен я зачыніў egr ў электронным выглядзе,
ен чысты, і я заўседы такім жа дыягназам і праблема,але машына ідзе добра ...... ніякіх праблем ...дзякуй
Backgroop
20-02-2013, 13:40
Растлумачыць лепш.. аўтамабіль пераходзіць у recovery?? ? сопоставлен??
праблема можа быць звязаная з клапанамі swirll або матылек для рэгулявання патоку..
alberto.bf
20-02-2013, 14:34
прывітанне, кантраляванага у мой спіс памылак obd і мне паведамляе: P1238 Няспраўнасці Другаснай ланцуга паліўнага помпы
я спадзяюся, вам будзе карысна.....
калі ласка, праверце рэгулятар нізкага ціску дызель.....
ці помпу ў баку нізкага ціску дызель.....
мне ледзь не сышоў з розуму так пі? ці менш падобныя адна джульета 1,6 mjet, што часам ен спыняўся на вуліцы з засцерагальніка помпы бак скокнуў....
у заключэнне я павінен быў замяніць помпа, чаму? паглынала больш току, чым neccesaria падрываць яго засцерагальнік.....
pinotuning
20-02-2013, 14:56
праблема ? у egr !! прывітанне
marcusmagic
20-02-2013, 16:27
можа быць egr зачыняецца дрэнна! ці, можа быць, датчык egr" але, каб быць упэўненым, трэба зрабіць некалькі тэстаў..
pinotuning
20-02-2013, 16:41
тэст рабіць ? гэта : прабач, але арыгінальныя карты , адключэнне сістэмы рэцыркуляцыі ог і калі ласка, праверце, што адтуліну впускного калектара, так і ****** !!
часам запаўняе асадка да такой ступені, otturarsi цалкам !! ачысціць, каб добра механічная частка ў egr і замяніць электронную частка
часам бывае, што акісляецца ўнутры і поршань не паспявае выйсці добра
marcusmagic
20-02-2013, 17:00
вы маеце рацыю!! а pinotuning. паспрабуйце так і вы павінны risolvere.mettiti ў руках дыягназ і правярае, адкрывае і закрывае спакойна пасля таго, як ачысьціў усе, і тады выключыце з sw.vai спакойнай!! па крайняй меры вы паспрабуеце шмат, і нават што-то добрае, што вы робіце.....
машына не ідзе ў ricovery машыны і крычы,сістэмы рэцыркуляцыі ог, яго вывелі, і я sn упэўнены, што ? зроблена добра ,але і старыя сістэмы, то есць-16/c8 затым чатыры крывыя,а яго электронныя сістэмы рэцыркуляцыі ог ? няспраўнасць на самай справе сення ў мяне ўсталяваная адна egr звонку, то боўтаюцца, і да цяпер не даў мне ні адна індыкатарная лямпачка,памылка, што я пералічыў P1238,? тое, што я сказаў, я
таму што autocom ******** мне тое ж самае,і гэтая памылка есць заўседы, але не загараецца ні адзін індыкатар, то яго вароты, і праз некаторы час зноў з'яўляецца, але машына ве добра, і не гарыць ні адзін індыкатар....ок. дзякуй.....
прабачце, але калі памылка P1238 Няспраўнасці Другаснай ланцуга паліўнага помпы ставіцца да ланцуга падачы паліва, таму што працягвайце сказаць, праверыць і паспрабаваць прачысціць egr???
я не разумею....і як калі б вы ішлі да лекара, каб зубная боль, і гэты шлях усе свечкі ад завал.....
mahhhh.....
pinotuning
20-02-2013, 17:38
прабачце, але калі памылка P1238 Няспраўнасці Другаснай ланцуга паліўнага помпы ставіцца да ланцуга падачы паліва, таму што працягвайце сказаць, праверыць і паспрабаваць прачысціць egr???
я не разумею....і як калі б вы ішлі да лекара, каб зубная боль, і гэты шлях усе свечкі ад завал.....
mahhhh.....
прабачце, але вы не памыліліся код няспраўнасці???? код p1238 ставіцца да "Колькасці паветра "
я не разумею, дзе ты ўзяў, што спасылка на Другаснай ланцугу Няспраўнасць паліўнага помпы:confused:
marcusmagic
20-02-2013, 17:41
але, на самай справе!! дзе вы бачылі, што гэта было памылкай размясцілі ў ланцугі харчавання паліўнага помпы?? не мае нічога агульнага..таблеткі былі правільныя, каб зубная боль....:D
marcusmagic
20-02-2013, 17:43
аднак, што важна, і што яна вырашана..дзякуй ўсім...
alberto.bf
20-02-2013, 17:59
Выбачайце, але памылку вы ? засталося? p 1238 ?
pinotuning
20-02-2013, 18:03
на edc16c8 існуюць розныя спосабы, каб закрыць/parzializzare у egr ! аднак важна ? што вы вырашылі !
няма цот я не ўхіленая ,хворы ? яшчэ хворы sn яшчэ выпрабаванне...цяпер я трубку сваю сістэмы рэцыркуляцыі ог і вы ? гарыць-адмова рухавіка ...але ў тым памылка паветра c'? заўседы, і не сыходзіць, у вас есць ідэя, што гэта можа быць.... зразумейце мяне добра, машына заўседы памылка P1238, а лямпа рухавіка не гарыць, ок, пры падключэнні клапана з ладу, загарыцца індыкатар ok ,а затым для гэтага ? у egr для памылкі, для мяне застаецца ў памяці, але не загараецца ні адзін індыкатар????
alberto.bf
20-02-2013, 18:18
няма цот я не ўхіленая ,хворы ? яшчэ хворы sn яшчэ выпрабаванне...цяпер я трубку сваю сістэмы рэцыркуляцыі ог і вы ? гарыць-адмова рухавіка ...але ў тым памылка паветра c'? заўседы, і не сыходзіць, у вас есць ідэя, што гэта можа быць.... зразумейце мяне добра, машына заўседы памылка P1238, а лямпа рухавіка не гарыць, ок, пры падключэнні клапана з ладу, загарыцца індыкатар ok ,а затым для гэтага ? у egr для памылкі, для мяне застаецца ў памяці, але не загараецца ні адзін індыкатар????
Выбачайце, але памылка p 1238, дзе бачыў, што і колькасць паветра?
Выбачайце, але памылка p 1238, дзе бачыў, што і колькасць паветра?
мне, як autocom , што калі я яго пастаўлю на ******** што ты, нават у ******..... я думаю, што я не мог памыліцца тры на тры
alberto.bf
20-02-2013, 18:47
я на машыне nn дата яго знайшоў ... у інтэрнэце, думаюць, што гэта колькасць паветра ... пяро ці маім спісе, які мне даў мой сябар eletrauto і кажа мне, P1238=другаснай Ланцуга паліўнага помпы (модуль кіравання паліўнага помпы) тэст nn, вам нічога не варта..
pinotuning
20-02-2013, 18:51
калі вы робіце дыягностыку з Examiner fiat вы ўбачыце, што памылка p1238 ? паведамляецца, "Колькасць паветра"
alberto.bf
20-02-2013, 19:01
калі вы робіце дыягностыку з Examiner fiat вы ўбачыце, што памылка p1238 ? паведамляецца, "Колькасць паветра"
Безумоўна, ты маеш рацыю, але праблема застаецца.... ен kiesto ў consijio я даю мой стаіць ен stabbilire, што павінен зрабіць так, кожны з нас гаворыць на форуме есць для гэтага...
Мой каталог я P1238=другаснай Ланцуга паліўнага помпы (модуль кіравання паліўнага помпы), калі хочаце, будзем правяраць яе ці чуе pompista kiama адзін offici паўнамоцтваў для прысваення умоў ўручную альфа у яго душы... але павінен прыбыць вырашыць праблему прывітанне...
Backgroop
20-02-2013, 19:18
Я выдатна праблема адносіцца да справы? паветра над значэннем мэты або пад значэнне, або plausibilit?.. існуе мноства табліц, коды няспраўнасцяў, E0, E1, E2 і інш.. у гэтым выпадку гэта-E4, для больш падрабязнай інфармацыі лепш афіцыйны дыягназ, як examiner..
дадзеная праблема можа? залежаць ад нейкай трубкі дэпрэсіі злегку з'яўленні расколін, што усмоктвае паветра, ці ад клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог..
цот я прашу прабачэння, што загадзя з усімі вамі ,,,,,вы кажаце, чаму? .... я зрабіў gaf ПЕРАБОЛЬШАНЫЯ...... я зачыніў 24bit для кожнай крывой, замест 25..... калі ен сышоў, усе ,,.
дзякуй богу, што я заўважыў, што egr расіі да xviii ст. дрэнна, то я сканцэнтравана на карту і я памыліўся..... а вы .....
машына ? прыйшла да мяне з dibimetro змянілася, паставіў новы cn памылка P1238 (хуткасць? патоку паветра) ...тады я ачысьціў яго з абястлушчвання сухі ,rimontandolo
я бачыў эмуляцыю ў графіцы, і гэта было добра,,,, заўседы з памылкай, але машына ідзе добра,,, ,сістэмы рэцыркуляцыі ог а маршрут чаму? загорнуты гарыць кантрольная лямпа dtc затым я паставіў egr новы і пазбаўлены электронным egr добра памылка ? знік і аўтамабіль "ок".... дзякуй усім, прабачце яшчэ
абмеркаванне зачынена, так як машына ідзе добра ...
таму, калі вам прыходзіць памылка P1238 ведайце, што у 90% можа быць egr.... але не выключаеце высокія рэчы ок... прывітанне
marcusmagic
20-02-2013, 21:17
цот я прашу прабачэння, што загадзя з усімі вамі ,,,,,вы кажаце, чаму? .... я зрабіў gaf ПЕРАБОЛЬШАНЫЯ...... я зачыніў 24bit для кожнай крывой, замест 25..... калі ен сышоў, усе ,,.
дзякуй богу, што я заўважыў, што egr расіі да xviii ст. дрэнна, то я сканцэнтравана на карту і я памыліўся..... а вы .....
машына ? прыйшла да мяне з dibimetro змянілася, паставіў новы cn памылка P1238 (хуткасць? патоку паветра) ...тады я ачысьціў яго з абястлушчвання сухі ,rimontandolo
я бачыў эмуляцыю ў графіцы, і гэта было добра,,,, заўседы з памылкай, але машына ідзе добра,,, ,сістэмы рэцыркуляцыі ог а маршрут чаму? загорнуты гарыць кантрольная лямпа dtc затым я паставіў egr новы і пазбаўлены электронным egr добра памылка ? знік і аўтамабіль "ок".... дзякуй усім, прабачце яшчэ
абмеркаванне зачынена, так як машына ідзе добра ...
таму, калі вам прыходзіць памылка P1238 ведайце, што у 90% можа быць egr.... але не выключаеце высокія рэчы ок... прывітанне
ручнік я сказаў, што калі не chiudevi добра клапан egr на карту можа даць вам праблемы;))) а самае галоўнае, што вы разабраліся...
pinotuning
20-02-2013, 21:36
калі вы не памыляецеся у пачатку я даваў рашэнне, і я ж сказаў-вярніце арыгінальны файл !!
я некалькі гадоў працаваў у fiat, і з Examiner !! і гэта памылка была вельмі распаўсюджана на многіх аўто
аднак у рэшце рэшт мне задавальнення, што вы вырашылі , прывітанне
msport (exil77grande)
20-02-2013, 23:28
тое ж самае, што я сказаў яму па тэлефоне,дашліце мне на врі і мод, які на 99% і egr зачыняецца дрэнна, і на самай справе было так.
alberto.bf
21-02-2013, 10:52
Тады мой спіс хачу кінуць прыносіць мне дарогі........
важна вырашыць праблему, прывітанне.....
pinotuning
21-02-2013, 14:43
не, не кідаць нічога... гаворка ? іншае!!!! часам гэтыя коды адрозніваюцца ад дома маці да іншай , гэта не значыць,
твой сьпіс, як кінуць !! а я, як ты ў мяне есць спіс, і кажа, што код p1238 азначае "няспраўнасці помпы і г.д....
але нараўне c'? напісаў, што наступны DTC можа быць зменены паміж домам маці да іншай !
а іншыя коды няспраўнасцяў, не ? іншае, што можа мяняцца !!
так што не кінуць нічога !! пакладзецеся заўседы вопыт і добры дыягназ !!
прывітанне
alberto.bf
21-02-2013, 14:59
Дзякуй на самай справе я нават на ******** калі ўсе пераконвае мяне, я вакол у інтэрнэце або блог калегі....але добрая дыягностыка. мара каштуе занадта дорага для майго portaghio ahhahhahahahhh ў **** nn хоча больш інвеставаць, а затым мы addattiamo nn толькі на час крызісу!!!!! прывітанне