КПК

Прагляд Поўнай Версіі : праблема alfa gt 1.9 150cv jtd

michell
20-02-2013, 13:32
прывітанне, хлопцы, у мяне альфа gt, што я ўступіў у off.. пару дзен, што робіць мяне выйсці трохі вар'ят... памылка P1238 хуткасць? паток паветра.....
што, чорт вазьмі ? хлопцы?? гарыць індыкатар рухавіка.... цяпер не больш.... я спрабаваў датчык выдатку паветра новы, не ? ен я зачыніў egr ў электронным выглядзе,
ен чысты, і я заўседы такім жа дыягназам і праблема,але машына ідзе добра ...... ніякіх праблем ...дзякуй

Backgroop
20-02-2013, 13:40
Растлумачыць лепш.. аўтамабіль пераходзіць у recovery?? ? сопоставлен??
праблема можа быць звязаная з клапанамі swirll або матылек для рэгулявання патоку..

alberto.bf
20-02-2013, 14:34
прывітанне, кантраляванага у мой спіс памылак obd і мне паведамляе: P1238 Няспраўнасці Другаснай ланцуга паліўнага помпы
я спадзяюся, вам будзе карысна.....

манро
20-02-2013, 14:46
калі ласка, праверце рэгулятар нізкага ціску дызель.....

манро
20-02-2013, 14:49
ці помпу ў баку нізкага ціску дызель.....
мне ледзь не сышоў з розуму так пі? ці менш падобныя адна джульета 1,6 mjet, што часам ен спыняўся на вуліцы з засцерагальніка помпы бак скокнуў....
у заключэнне я павінен быў замяніць помпа, чаму? паглынала больш току, чым neccesaria падрываць яго засцерагальнік.....

pinotuning
20-02-2013, 14:56
праблема ? у egr !! прывітанне

marcusmagic
20-02-2013, 16:27
можа быць egr зачыняецца дрэнна! ці, можа быць, датчык egr" але, каб быць упэўненым, трэба зрабіць некалькі тэстаў..

pinotuning
20-02-2013, 16:41
тэст рабіць ? гэта : прабач, але арыгінальныя карты , адключэнне сістэмы рэцыркуляцыі ог і калі ласка, праверце, што адтуліну впускного калектара, так і ****** !!
часам запаўняе асадка да такой ступені, otturarsi цалкам !! ачысціць, каб добра механічная частка ў egr і замяніць электронную частка
часам бывае, што акісляецца ўнутры і поршань не паспявае выйсці добра

marcusmagic
20-02-2013, 17:00
вы маеце рацыю!! а pinotuning. паспрабуйце так і вы павінны risolvere.mettiti ў руках дыягназ і правярае, адкрывае і закрывае спакойна пасля таго, як ачысьціў усе, і тады выключыце з sw.vai спакойнай!! па крайняй меры вы паспрабуеце шмат, і нават што-то добрае, што вы робіце.....

michell
20-02-2013, 17:14
машына не ідзе ў ricovery машыны і крычы,сістэмы рэцыркуляцыі ог, яго вывелі, і я sn упэўнены, што ? зроблена добра ,але і старыя сістэмы, то есць-16/c8 затым чатыры крывыя,а яго электронныя сістэмы рэцыркуляцыі ог ? няспраўнасць на самай справе сення ў мяне ўсталяваная адна egr звонку, то боўтаюцца, і да цяпер не даў мне ні адна індыкатарная лямпачка,памылка, што я пералічыў P1238,? тое, што я сказаў, я
таму што autocom ******** мне тое ж самае,і гэтая памылка есць заўседы, але не загараецца ні адзін індыкатар, то яго вароты, і праз некаторы час зноў з'яўляецца, але машына ве добра, і не гарыць ні адзін індыкатар....ок. дзякуй.....

манро
20-02-2013, 17:20
прабачце, але калі памылка P1238 Няспраўнасці Другаснай ланцуга паліўнага помпы ставіцца да ланцуга падачы паліва, таму што працягвайце сказаць, праверыць і паспрабаваць прачысціць egr???
я не разумею....і як калі б вы ішлі да лекара, каб зубная боль, і гэты шлях усе свечкі ад завал.....
mahhhh.....

pinotuning
20-02-2013, 17:38
прабачце, але калі памылка P1238 Няспраўнасці Другаснай ланцуга паліўнага помпы ставіцца да ланцуга падачы паліва, таму што працягвайце сказаць, праверыць і паспрабаваць прачысціць egr???
я не разумею....і як калі б вы ішлі да лекара, каб зубная боль, і гэты шлях усе свечкі ад завал.....
mahhhh.....
прабачце, але вы не памыліліся код няспраўнасці???? код p1238 ставіцца да "Колькасці паветра "
я не разумею, дзе ты ўзяў, што спасылка на Другаснай ланцугу Няспраўнасць паліўнага помпы:confused:

marcusmagic
20-02-2013, 17:41
але, на самай справе!! дзе вы бачылі, што гэта было памылкай размясцілі ў ланцугі харчавання паліўнага помпы?? не мае нічога агульнага..таблеткі былі правільныя, каб зубная боль....:D

marcusmagic
20-02-2013, 17:43
аднак, што важна, і што яна вырашана..дзякуй ўсім...

alberto.bf
20-02-2013, 17:59
Выбачайце, але памылку вы ? засталося? p 1238 ?

pinotuning
20-02-2013, 18:03
на edc16c8 існуюць розныя спосабы, каб закрыць/parzializzare у egr ! аднак важна ? што вы вырашылі !

michell
20-02-2013, 18:12
няма цот я не ўхіленая ,хворы ? яшчэ хворы sn яшчэ выпрабаванне...цяпер я трубку сваю сістэмы рэцыркуляцыі ог і вы ? гарыць-адмова рухавіка ...але ў тым памылка паветра c'? заўседы, і не сыходзіць, у вас есць ідэя, што гэта можа быць.... зразумейце мяне добра, машына заўседы памылка P1238, а лямпа рухавіка не гарыць, ок, пры падключэнні клапана з ладу, загарыцца індыкатар ok ,а затым для гэтага ? у egr для памылкі, для мяне застаецца ў памяці, але не загараецца ні адзін індыкатар????

alberto.bf
20-02-2013, 18:18
няма цот я не ўхіленая ,хворы ? яшчэ хворы sn яшчэ выпрабаванне...цяпер я трубку сваю сістэмы рэцыркуляцыі ог і вы ? гарыць-адмова рухавіка ...але ў тым памылка паветра c'? заўседы, і не сыходзіць, у вас есць ідэя, што гэта можа быць.... зразумейце мяне добра, машына заўседы памылка P1238, а лямпа рухавіка не гарыць, ок, пры падключэнні клапана з ладу, загарыцца індыкатар ok ,а затым для гэтага ? у egr для памылкі, для мяне застаецца ў памяці, але не загараецца ні адзін індыкатар????

Выбачайце, але памылка p 1238, дзе бачыў, што і колькасць паветра?

michell
20-02-2013, 18:33
Выбачайце, але памылка p 1238, дзе бачыў, што і колькасць паветра?

мне, як autocom , што калі я яго пастаўлю на ******** што ты, нават у ******..... я думаю, што я не мог памыліцца тры на тры

alberto.bf
20-02-2013, 18:47
я на машыне nn дата яго знайшоў ... у інтэрнэце, думаюць, што гэта колькасць паветра ... пяро ці маім спісе, які мне даў мой сябар eletrauto і кажа мне, P1238=другаснай Ланцуга паліўнага помпы (модуль кіравання паліўнага помпы) тэст nn, вам нічога не варта..

pinotuning
20-02-2013, 18:51
калі вы робіце дыягностыку з Examiner fiat вы ўбачыце, што памылка p1238 ? паведамляецца, "Колькасць паветра"

alberto.bf
20-02-2013, 19:01
калі вы робіце дыягностыку з Examiner fiat вы ўбачыце, што памылка p1238 ? паведамляецца, "Колькасць паветра"

Безумоўна, ты маеш рацыю, але праблема застаецца.... ен kiesto ў consijio я даю мой стаіць ен stabbilire, што павінен зрабіць так, кожны з нас гаворыць на форуме есць для гэтага...
Мой каталог я P1238=другаснай Ланцуга паліўнага помпы (модуль кіравання паліўнага помпы), калі хочаце, будзем правяраць яе ці чуе pompista kiama адзін offici паўнамоцтваў для прысваення умоў ўручную альфа у яго душы... але павінен прыбыць вырашыць праблему прывітанне...

Backgroop
20-02-2013, 19:18
Я выдатна праблема адносіцца да справы? паветра над значэннем мэты або пад значэнне, або plausibilit?.. існуе мноства табліц, коды няспраўнасцяў, E0, E1, E2 і інш.. у гэтым выпадку гэта-E4, для больш падрабязнай інфармацыі лепш афіцыйны дыягназ, як examiner..
дадзеная праблема можа? залежаць ад нейкай трубкі дэпрэсіі злегку з'яўленні расколін, што усмоктвае паветра, ці ад клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог..

michell
20-02-2013, 21:05
цот я прашу прабачэння, што загадзя з усімі вамі ,,,,,вы кажаце, чаму? .... я зрабіў gaf ПЕРАБОЛЬШАНЫЯ...... я зачыніў 24bit для кожнай крывой, замест 25..... калі ен сышоў, усе ,,.
дзякуй богу, што я заўважыў, што egr расіі да xviii ст. дрэнна, то я сканцэнтравана на карту і я памыліўся..... а вы .....
машына ? прыйшла да мяне з dibimetro змянілася, паставіў новы cn памылка P1238 (хуткасць? патоку паветра) ...тады я ачысьціў яго з абястлушчвання сухі ,rimontandolo
я бачыў эмуляцыю ў графіцы, і гэта было добра,,,, заўседы з памылкай, але машына ідзе добра,,, ,сістэмы рэцыркуляцыі ог а маршрут чаму? загорнуты гарыць кантрольная лямпа dtc затым я паставіў egr новы і пазбаўлены электронным egr добра памылка ? знік і аўтамабіль "ок".... дзякуй усім, прабачце яшчэ
абмеркаванне зачынена, так як машына ідзе добра ...

таму, калі вам прыходзіць памылка P1238 ведайце, што у 90% можа быць egr.... але не выключаеце высокія рэчы ок... прывітанне

marcusmagic
20-02-2013, 21:17
цот я прашу прабачэння, што загадзя з усімі вамі ,,,,,вы кажаце, чаму? .... я зрабіў gaf ПЕРАБОЛЬШАНЫЯ...... я зачыніў 24bit для кожнай крывой, замест 25..... калі ен сышоў, усе ,,.
дзякуй богу, што я заўважыў, што egr расіі да xviii ст. дрэнна, то я сканцэнтравана на карту і я памыліўся..... а вы .....
машына ? прыйшла да мяне з dibimetro змянілася, паставіў новы cn памылка P1238 (хуткасць? патоку паветра) ...тады я ачысьціў яго з абястлушчвання сухі ,rimontandolo
я бачыў эмуляцыю ў графіцы, і гэта было добра,,,, заўседы з памылкай, але машына ідзе добра,,, ,сістэмы рэцыркуляцыі ог а маршрут чаму? загорнуты гарыць кантрольная лямпа dtc затым я паставіў egr новы і пазбаўлены электронным egr добра памылка ? знік і аўтамабіль "ок".... дзякуй усім, прабачце яшчэ

абмеркаванне зачынена, так як машына ідзе добра ...

таму, калі вам прыходзіць памылка P1238 ведайце, што у 90% можа быць egr.... але не выключаеце высокія рэчы ок... прывітанне

ручнік я сказаў, што калі не chiudevi добра клапан egr на карту можа даць вам праблемы;))) а самае галоўнае, што вы разабраліся...

pinotuning
20-02-2013, 21:36
калі вы не памыляецеся у пачатку я даваў рашэнне, і я ж сказаў-вярніце арыгінальны файл !!
я некалькі гадоў працаваў у fiat, і з Examiner !! і гэта памылка была вельмі распаўсюджана на многіх аўто
аднак у рэшце рэшт мне задавальнення, што вы вырашылі , прывітанне

msport (exil77grande)
20-02-2013, 23:28
тое ж самае, што я сказаў яму па тэлефоне,дашліце мне на врі і мод, які на 99% і egr зачыняецца дрэнна, і на самай справе было так.

alberto.bf
21-02-2013, 10:52
Тады мой спіс хачу кінуць прыносіць мне дарогі........
важна вырашыць праблему, прывітанне.....

pinotuning
21-02-2013, 14:43
не, не кідаць нічога... гаворка ? іншае!!!! часам гэтыя коды адрозніваюцца ад дома маці да іншай , гэта не значыць,
твой сьпіс, як кінуць !! а я, як ты ў мяне есць спіс, і кажа, што код p1238 азначае "няспраўнасці помпы і г.д....
але нараўне c'? напісаў, што наступны DTC можа быць зменены паміж домам маці да іншай !
а іншыя коды няспраўнасцяў, не ? іншае, што можа мяняцца !!
так што не кінуць нічога !! пакладзецеся заўседы вопыт і добры дыягназ !!
прывітанне

alberto.bf
21-02-2013, 14:59
Дзякуй на самай справе я нават на ******** калі ўсе пераконвае мяне, я вакол у інтэрнэце або блог калегі....але добрая дыягностыка. мара каштуе занадта дорага для майго portaghio ahhahhahahahhh ў **** nn хоча больш інвеставаць, а затым мы addattiamo nn толькі на час крызісу!!!!! прывітанне