КПК

Перегляд Повної Версії : EGR Fiat Bravo 1600 MJT

antonio.o
Привіт друг, є ця машина, я попросив chiudergli В EGR зможу читати і писати в послідовний з допомогою цього МАЙСТЕР FGTECH GALLETTO 2, м'які, добре разів/ecusafe або інший керівництві, не так добре, якщо хтось і так ласкаві, що потім допомагає мені.
Спасибі.

ecuboost
з galletto ви можете читати і писати, з ecusafe ви не можете зробити, тільки думаю, так, ми повинні домогтися успіху, навіть carsoftware якщо я не помиляюся

magi1984
не ? ua хороша ідея chiudee в egr і тримати fap активний.
моя порада ? видалити їх обидва

antonio.o
ок, я можу в електронному вигляді закрити обидва, але механічна частина, ФАП не обладнані таким чином, займає механік робить dir? до одного, і тоді ми бачимо, як правило.
спасибі привіт.

antonio.o
хтось пу? мені з адреси, так що якщо вирішите собі зробити механічну частину я міг би показати йому, решта так, початок, а також рубав трохи.

ecuboost
X egr є і керівництво на форумі, x fap повинні бути добре ecusafe і, можливо, менше ретуші,egr ти навіть до раз і carsoft

antonio.o
X egr є і керівництво на форумі, x fap повинні бути добре ecusafe і, можливо, менше ретуші,egr ти навіть до раз і carsoft

ок, добре, я чула або читала, ретушування, кілька біт для fap зроблено з ecusafe mica si pu? знати більше, зокрема.
Спасибі.

Backgroop

antonio.o
вибачте, але конкретно який ? керівництво.??
Спасибі.

манро

манро

хороша робота...

antonio.o

спасибі, відчуваю, що я роботу я зробив з carsoftware і після того як я зробив діагноз, але, за словами досвідчених ? все в нормі.?

манро
не знаю..чекає підтвердження від більш досвідчених....

audi sp
вибачте.. але те, що ебу говоримо...?? edc16 Bosch ?? marelli ??
дай мені іп? info і покладіть sti даних, в іншому випадку, як ми можемо вам допомогти!

antonio.o
вибачте.. але те, що ебу говоримо...?? edc16 Bosch ?? marelli ??
дай мені іп? info і покладіть sti даних, в іншому випадку, як ми можемо вам допомогти!
вони повинні BOSCH EDC16C39.

giarras
alcolta рада волхвів,якщо все sfappi nn ? можна закрити egr,а ви? вказав, де знаходитесь процедури.

motorsport

спасибі, відчуваю, що я роботу я зробив з carsoftware і після того як я зробив діагноз, але, за словами досвідчених ? все в нормі.?

а якщо місць орі і mod і краще!!

msport (exil77grande)

я бачу відкриття клапана рециркуляції ог 128%, коли в теорії має бути гидравлическаяе 4% max, отже, щось не повертається.

antonio.o
а якщо місць орі і mod і краще!!
привіт, ось ці-в додатку.

motorsport
23-02-2013, 19:47
я підтверджую, і закривається добре l egr від картка!!

antonio.o
ок, добре, що як multiecuscan не зовсім гладко дати цифри.?
спасибі.

motorsport
значення не повинно бути, вам варто спробувати з іншого діагноз для порівняння!

antonio.o
значення не повинно бути, вам варто спробувати з іншого діагноз для порівняння!
у вас причина? на жаль, не те, що робить ремесло, то ? gi? так що я тримаю це в машині все v? ну нічого, шпигунів або дефектів і дивні звуки, випадок, коли в тиждень якщо я бачу, я знову діагноз.