КПК

Перегляд Повної Версії : теорія про те, як зіставити автомобіль з кулачками змінені

rego88
20-02-2013, 00:19
привіт, хлопці.... мій друг має mini cooper s jcw 210cv, тепер змінює кулачок з плюс, гоццолі.... я схеми перехресть і все.... як ви думаєте... як ви повинні діяти в карту, щоб зробити хорошу карту з нові камери???

манро
20-02-2013, 00:26
але який об'єм??

rego88
20-02-2013, 01:59
у додатку хрести кулачка орі і кулачка, який встановлюєте на cooper... дякую!!!
2977

rego88
20-02-2013, 02:00
ви манро ми говоримо про об'ємний!! вибачте... але, перш ніж я пішов в режим очікування комп'ютер!!!

манро
20-02-2013, 14:32
осі в cammes-й? "штовхнув" газорозподілу і стояки, як правило, підвищує об'ємний ккд, що в перекладі означає більше повітря в камеру згоряння, отже більше повітря означає більше, benza і, звичайно, те, що двигун "пу? розтягнути" оборотів в хвилину, навіть якщо ви "очистити" p? під...
моя порада ?,враховуючи, що об'ємний як ? comformato ? набагато більш проблематично поставити на місце, як з наддувом, turbo,підключити плеєр стехиометрической серйозним і надійним, і зіставити автомобілі, зважаючи на першочергову увагу, цей параметр.....враховуючи, що об'ємний, щоб його конформації дуже тепла наддувочного повітря і проміжний охолоджувач міні, щоб положення і розмір, що має, не ? саме ефективно, я пропоную вам "pararti сидіти", dvd-afr, тому що на цей тип двигуна знаходитися з красивою дірку на поршнях ? дуже просто....
хоча, повинен сказати, що двигун pentagon mini і дуже міцна.....? чому? ризикувати....
ах, пам'ятайте, що якщо ви перемістіть обмежувач оборотів, відповідно, також об'ємний перетворити? швидше, в результаті чого innalzzamento прес наддуву і, отже, налаштування сумішоутворення, в результаті цього....
в останню чергу.....очі для досягнення запалювання...було б доцільно контролювати за допомогою журналу також temp наддувочного повітря і датчик детонації......

rego88
20-02-2013, 18:49
спасибі монро за відповідь.... насправді для pararmi попку.... я маю на увазі 2 речі.... перша.... хороший плеєр afr.... що я будую, і я тільки таро.... принаймні, я знаю, що напруга ви включаєте вогні,.... тоді в один прекрасний манометр prex turbo ce я.... хлопчик міні ? браво.... і оскільки, якщо в ? помітив, що бензин нинішніх вони в буквальному сенсі роблять огидно, використовує пляшки з октановим числом, завжди, але не ? погано стежити за датчиком детонації, щоб зрозуміти, коли приходить підірвати.... красива історія, щоб знайти межа досягнень!! що стосується benza.... у карбіду інструмент afr.... ти мені поради манро?? що напруга мене на жорсткому правильні стосунки???

манро
20-02-2013, 18:59
ви повинні принаймні розуміти, що напруга/afr працює автомобіль орі....через красивий журнал точної, що, можливо, включаючи авансові платежі, і датчик детонації....
після того, як ви виявили це, ви починаєте зіставляти цьому p? більше мастила, паливні, для уникнення небезпеки, і подивитися, як він себе веде...якщо не ? "дуже брудна" у пивоварній і не споживає стільки бороніть cos? в іншому випадку ви наближаєтеся, як afr, п, залишаючись завжди уважним до всіх параметрів....
як правило, з турбо benza під boost ви st? навколо aj 12,5:1, але з об'ємний ? зовсім інша історія, чому? ? завжди ? однак sottoboost....

rego88
20-02-2013, 20:16
якщо я не помиляюся.... 12,5 до 1, повинно відповідати 850 мв мені підтвердіть, манро?? я не хочу сказати, фігня, controllai час назад від золота, але він щось типу 870/900 mvolt лямбда на діагностиці...а час тому я намагався відобразити цей автомобіль.... задовільні результати, дійсно, в даний час, що riaffindavo, я краще мапу орі, я в 3% бензину більше.... але машини ходив і гірше.... я вважаю, що мотор-компресор повинен залишатися більш гіршому, ніж на турбо.... про це, принаймні, коли я відчув, як я кажу вам, залишався більш незграбним, як affondavi!!!

манро
20-02-2013, 20:59
не зробити, навіть якщо ти його випадково сказати, що об'ємний повинна йти більш худий.....
короста цих двигунів і що якщо не orchestri все відмінно двигун не перетвориться ніколи красиво, як turbo стиснене.....якщо ти збільшив на 3% benza, ви повинні бути l? щоб побачити, якщо є p? заздалегідь чи ні вирішуйте "goffagine"..
коротше кажучи, в порівнянні з турбонаддувом ? набагато більш rognoso поставити крапку, чому? вимагає сумішоутворення і заздалегідь досконалі у всіх перехідних....

rego88
21-02-2013, 09:17
але те, як я їх ловлю 870/900 mvolt від золота, не торкаючись гвинт?? ви говорите, що повинно бути в 12,5 AFR... але так жирна, не існує і ніколи не знімав neanke від орі!!

манро
21-02-2013, 16:04
Його stechio коливається від 14,7-14,8 як мінімум,14,3-14,5 на часткових навантаженнях, 14 з повним навантаженням без boost і 12,5 в boost....

marco1985
11-03-2013, 22:51
вибачте, але, по-моєму, непоганий досвід mapper, кажу вам, що я не mapperei ніколи, ні машини, базуючись на значеннях, щоб нічого не точні, зонд-1 вольт, якщо mappo, я завжди йду в wideband, відокремлена від ланцюга, електричні машини, читати з датчика, оригінал, на мою думку, може відбутися тільки, щоб отримати уявлення, але не для того, щоб зіставити, я помиляюся?

faberecu
28-08-2013, 14:02
правда , stecchio в режимі реального часу і туристичне ролик гальмується , машини на бензині дуже чутливі, і якщо detoni ламається , хто має багато + досвід говорить мені, що карти робляться тільки для гальмування двигуном (випробувальний двигун), що ролики не є надійними , відсутність краще sw+ лямбда швидко ? краще, ніж нічого , я на міні-іншому шків об'ємний + камери

rego88
28-08-2013, 14:42
привіт, це шків маленький, комплект jcw і камери.... в реальності? ? було на дорозі.... а то як ? гальмування.... але я знаю, причина дивитися wideband.... ? що я хотів зробити..... я також тих, хто на мене звертає, але не зробили ще....