Прагляд Поўнай Версіі : Шукаю PCMScan
прывітанне, хлопцы, як вынікае з назвы, я шукаю праграмы pcmscan, у сеціве я знайшоў некалькі.... але ніхто не працуе добра, я бачыў выкарыстоўваць ад майго сябра, іншы ўвечары, каб знайсці суадносіны абмен машына ездьте на таксі з scanmaster, але я сказаў, што заплаціў за ліцэнзію.... так што не справядліва мяне праходзіць.... хто-то мае verdione вылечыць добра, у якім працуе частка dyno?? на мой мне кажа, што я павінен купіць яшчэ адзін тып ліцэнзіі!! дзякуй...
Прывітанне у мяне есць версія 2.4.8, калі вы пу? служыць ...
а таксама гэты ж, што і pcmscan
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1670-Scan-XL-Pro
то знаходзіцеся на форуме...
magi1984
21-02-2013, 08:45
калі я не памыляюся, з pcmscan вы можаце зрабіць тэст магутнасці, ці я памыляюся?
мяне цікавіць толькі, каб даведацца, rapportodel абмен, каб потым зрабіць тэст магутнасці... Тое, што ты, працуе частка dyno для замеру магутнасці?? я, загружаны 2 і кажа мне, што я павінен купіць ліцэнзію!!!
калі я не памыляюся, з pcmscan вы можаце зрабіць тэст магутнасці, ці я памыляюся?
вы правільна робіце замеру магутнасці :)
мяне цікавіць толькі, каб даведацца, rapportodel абмен, каб потым зрабіць тэст магутнасці... Тое, што ты, працуе частка dyno для замеру магутнасці?? я, загружаны 2 і кажа мне, што я павінен купіць ліцэнзію!!!
Думаю, так... гэта я выкарыстаў, каб зрабіць дыягназ, але я ніколі не зрабіла тэст магутнасці..
калі адмін мне дазволіць, я магу.. якія-небудзь праграмы... :)
msport (exil77grande)
21-02-2013, 21:44
калі адмін мне дазволіць, я магу.. якія-небудзь праграмы... :)
артыкул чытаць у раздзеле sw звычайны рэжым....pass.....і г.д.