Прагляд Поўнай Версіі : Што-у карты??
panny200555
18-02-2013, 23:07
Прывітанне
хлопцы, я хацеў ваша меркаванне.. ці можаце вы сказаць мне, што карты гэтыя 4?:confused::confused:
Chevrolet Cruze 2000 150cv
Edc16c39
вось экран:
2950
2951
2952
2953
загадзя дзякуй
msport (exil77grande)
19-02-2013, 20:17
прабачце, але не ўсе 4 аднолькавыя гэтыя каналы?
panny200555
19-02-2013, 21:35
прабачце, але не ўсе 4 аднолькавыя гэтыя каналы?
няма.. не супадаюць.. выглядае добра..
я таксама паведаміў, дыяпазоны адрасоў вы можаце праверыць, ці нават з файла крычы..
ад таго, што я не магу зразумець, ці з'яўляюцца:
- карта 1: педаль
- карту 3,4: роднасных turbo
- карта 2: ня ведаю, што гэта такое..
вы можаце гэта пацвердзіць?
дзякуй
ніколі не бачыў карту педаль cos? у edc16......і карту 2 ? надзвычай дзіўным....
па-мойму тут мы хочам Сан-Winols з дапамогай Сан-Damos....
panny200555
19-02-2013, 21:55
на самай справе я сказаў, па мне, можа быць карту педаль... але я не cos? эксперт распазнаць карты у 2d.
але, па-твойму, тое, што "могуць" быць?
ps: 3,4 я амаль упэўнены, што яны турба.
panny200555
19-02-2013, 23:18
ніколі не бачыў карту педаль cos? у edc16......і карту 2 ? надзвычай дзіўным....
па-мойму тут мы хочам Сан-Winols з дапамогай Сан-Damos....
у вас damos для гэтага?
на жаль, няма panny нічога damos для гэтага....
паспрабуйце, каб убачыць, калі тых, што есць на форуме, вам могуць спатрэбіцца.....
не, я зусім не ведаю, што могуць быць тыя карты, хоць я з вамі згодзен, што 3 і 4 карты могуць быць лямбда-функцыя press turbo......
p.s:гэтай машыны ? той, з такім жа рухавіком vm задыяку chevrolet captiva??
panny200555
19-02-2013, 23:33
на жаль, няма panny нічога damos для гэтага....
паспрабуйце, каб убачыць, калі тых, што есць на форуме, вам могуць спатрэбіцца.....
не, я зусім не ведаю, што могуць быць тыя карты, хоць я з вамі згодзен, што 3 і 4 карты могуць быць лямбда-функцыя press turbo......
p.s:гэтай машыны ? той, з такім жа рухавіком vm задыяку chevrolet captiva??
дзякую вам за інфармацыю.
аднак я лічу, што мае той жа рухавік vm ў captiva... !?
няма, чаму? магчыма, хто-тое, што ўжо in bad dad файл для captiva б ведаць, што тыя карты.....
але ты moddate, што так ці ? файл, які вы ўжо знайшлі, так??
sportknight
19-02-2013, 23:38
4-мне здаецца, карту turbo
3,напэўна ? карту turbo падчас рэгенерацыі,або ? што перад, і гэта ? асноўны
2-не ведаю,але тыя, хто з папраўкамі?
1-мне здаецца, карта часу упырску
panny200555
19-02-2013, 23:55
тады я растлумачу..
час, таму "кухар" я зрабіў супастаўленні, але... gi? з першага дня мне не падабалася, але я не зрабіў нічога (я маю на ўвазе больш, чым год таму).
але зараз я разумею, што "трохі" у свеце цюнінгу і ў мяне есць усе інструменты, якія я хацеў бы бачыць, што змены зрабіў мне? і, як я думаў, была праца корму!
адкрыўшы у тытан я пазнаваў у аўто драйвер мне ўбачыць мод, які ен паказаў.
ужо тут усе ок! але гэтыя 4 карты былі драйвера... і вось, што я не ўпэўнены, што менавіта..
таму мараль: вы гэтых мод, а мне ен зрабіў тое "кухар", што я хацеў бы ведаць, што капуста есць? у прыватнасці, 1 і 2???
табе сказалі panny ці вы damos або аспекты, якія ў які-небудзь іншы карыстальнік яшчэ эксперт сказаў бы, што могуць быць ste 4 карты дзіўныя.....
panny200555
20-02-2013, 00:01
і прычына! я хачу даведацца, сівы карты ? што, калі я зрабіў свой супастаўленні (пасля доўгага вывучэння) машына праявіла паляпшэнне, але не granch? бачыў, што я зняў dpf і egr зачынены... я была падобная, што б якой-небудзь карты/абмежавальнік засталіся... я, вядома, за драйвера... і гэтыя 4 карты прымушаюць мяне падазраваць.. x info кажу вам, што карта turbo і 2 lim turbo есць у драйверы... так што гэтыя 2 яшчэ...
x info кажу вам, што карта turbo і 2 lim turbo есць у драйверы... так што гэтыя 2 яшчэ...
я не зусім зразумеў, што вы хочаце сказаць.....
panny200555
20-02-2013, 00:07
табе сказалі panny ці вы damos або аспекты, якія ў які-небудзь іншы карыстальнік яшчэ эксперт сказаў бы, што могуць быць ste 4 карты дзіўныя.....
вы на самай справе я павінен чакаць меркаванне экспертаў...
аднак я прыкладаю мой мод зрабіў... можаце зірнуць і сказаць мне, дзе ? на выдатна? (або выправіць)
дзякуй
panny200555
20-02-2013, 00:10
я не зусім зразумеў, што вы хочаце сказаць.....
я хацеў сказаць, што ўнутры драйвера есць ужо? 3 карты:? pres turbo і 2 яго абмежавальнікі.
тыя, што я бачыў у гільдыі cio? 3,4 мне здаецца, што есць іншыя карты, turbo..***** і кажа, што нават адзін sportknight
panny200555
20-02-2013, 14:29
вы на самай справе я павінен чакаць меркаванне экспертаў...
аднак я прыкладаю мой мод зрабіў... можаце зірнуць і сказаць мне, дзе ? на выдатна? (або выправіць)
дзякуй
2975
нейкі савет?
не ? дрэнна, але мне не падабаюцца некаторыя рэчы......
я бачыў у DW вельмі высокія патрабаванні, нават 100% на 3000 аб / мін і 100% нагрузцы....што? строцці вельмі з TL..
у той жа пераходны дай "толькі" на 60% больш,.....звычайна я іх бачу факты, а не як вы зрабілі іх вы, DW і TL....
cio? першае, што патрабуе%, як правіла, больш нізкая, чым прадстаўлена ў TL ? больш высокім у параўнанні....
калі б я цябе бачыў, што плач некаторых "sonnachiosit?" у-ступеністая самых нізкіх на нізкіх абарачэннях буду эксперыментаваць, пачынаючы з файла крычы і пры нізкай DW і TL, а затым прэс-rail часу і turbo...
але не ўсе разам, я б паспрабавала зрабіць мод, у той час, каб убачыць, якой з гэтых модов мне лепшыя вынікі....
panny200555
20-02-2013, 15:37
не ? дрэнна, але мне не падабаюцца некаторыя рэчы......
я бачыў у DW вельмі высокія патрабаванні, нават 100% на 3000 аб / мін і 100% нагрузцы....што? строцці вельмі з TL..
у той жа пераходны дай "толькі" на 60% больш,.....звычайна я іх бачу факты, а не як вы зрабілі іх вы, DW і TL....
cio? першае, што патрабуе%, як правіла, больш нізкая, чым прадстаўлена ў TL ? больш высокім у параўнанні....
калі б я цябе бачыў, што плач некаторых "sonnachiosit?" у-ступеністая самых нізкіх на нізкіх абарачэннях буду эксперыментаваць, пачынаючы з файла крычы і пры нізкай DW і TL, а затым прэс-rail часу і turbo...
але не ўсе разам, я б паспрабавала зрабіць мод, у той час, каб убачыць, якой з гэтых модов мне лепшыя вынікі....
дзякуй тым, за дабрыню.
тады я з вамі згодны! шчыра гэтую карту я зрабіў каля 2 тыдняў таму. і цяпер гледзячы на яго, я зразумеў толькі, што не было зроблена, так добра... на самай справе я бачыў, DW, як вы кажаце, вас...(запыты высокія, але затым абмежаваныя значна раней)..
цяпер карэкцыя, як я думаў, і, як ласкава вам параіў вас.
І даю рацыю, ісці на step by step, толькі з Dw і TL, каб праверыць, ці запаволенне і без complicarmi жыцце з qnt паліва, час,дыму і г.д....
зараз я спрабую з DW, і толькі турба...і, магчыма, дадам таксама rail...
правільна?
panny200555
20-02-2013, 15:40
аднак у DW 3000 абаротаў і 100% нагрузкі на просьбу не ? 100%, але есць моманты, якія прыкладна адпавядаюць 26%...
ці я памыляюся?
няма няма..не памыліўся я у тым, што я заблытаўся....
аднак у DW вы заўседы перавышае попыт, што ў TL....
pova ў moddare гэтыя падаўшы p? больш..
звычайна патрабуецца 15-20% у DW, і дае да 30% у TL....
паспрабуйце проста так, то крокі ў прэс-rail на ніжэйшых так што вы мне р? эфект "дадатковы модуль"
калі вы ўсе яшчэ не задавальняе вас перайсці часоў і турба не абавязкова ў гэтай паслядоўнасці...
panny200555
20-02-2013, 16:13
Ок! усе ясна!
савет .. у DW do тыя%, што ты сказаў, але паступовыя або раўнамерна ўсюды?
sportknight
20-02-2013, 16:18
выбачайце манро cos'? tl?
panny200555
20-02-2013, 16:20
выбачайце манро cos'? tl?
крутоўны момант limiter = абмежавальнік крутоўнага моманту
sportknight
20-02-2013, 16:21
і вы не можаце гаварыць па-італьянску? хахаха
прабачце ;)
panny200555
20-02-2013, 16:25
выбачайце
:D;):p
так, што есць тэхнічныя тэрміны на англійскай мове выкарыстоўваюцца вельмі часта...:)
Ок! усе ясна!
савет .. у DW do тыя%, што ты сказаў, але паступовыя або раўнамерна ўсюды?
перайсці лінейна.....ад%, самы нізкі ў столь, што вы жадаеце даць....і паспрабуйце, калі вас не задавальняе, вы можаце зрабіць, як вы лічыце патрэбным. .... у тым сэнсе, што заўседы можна зрабіць лепш адлюстроўваць вашы пажаданні.....
добра, mapparsi аўтамабіль самастойна, а менавіта гэта....:)
прабачце ;)
што вы прабачце sportknight... таго ? што я scoccio пісаць, каб увесь абмежавальнік крутоўнага моманту....
значна больш грэбліва TL..не знаходзіце???:) :)