Прагляд Поўнай Версіі : праверка dpf off lancia y
michele30
18-02-2013, 21:40
c'? нікога, хто мне можа сказаць, калі ласка, калі гэта адключэнне fap ? ок?
я быў бы зацікаўлены ў праграме *******span але дзе вы можаце знайсці
чакаю вашыя меркаваньні.
дзякуй
ecuboost
18-02-2013, 21:42
калі няма вакансій файл вам не можам дапамагчы, абавязкі врі і mod.
калі, можа быць, час загрузкі файла, можа быць ? лепш міхаіла.....
для ******* не магу знайсці нідзе бясплатна, але на форуме c'? групы, якія ен купіў з прыгожымі грошы, да якога вы можаце звярнуцца на рамонт? contatando admin...
michele30
18-02-2013, 22:05
шкада, што я прыгожы, што rinco з гэтых карт, аднак, я таксама няправільна пост ? адзін ypsilon не 500
вось, аднак
magi1984
18-02-2013, 23:29
гэта зрабіў ты ці з якой-то sw? для мяне ? правільна, не павінна быць праблем
michele30
20-02-2013, 13:40
магчыма, я я.... ? было зроблена з раз, але, паколькі вакол кажуць, што часам ідзе, а іншыя-не , я хацеў быць упэўнены.
на fiat 500 mjet мяне гарыць індыкатар dell інжэктар пасля націску l выдаленне dpf паведамленне на дысплеі " фільтр цвердых часціц забітыя"
я чуў, з людзьмі, і яны сказалі мне, што c'? ад абнуліць некалькі бітаў.. але які?
вы можаце мне даць руку на выпадак, калі загрузіць файл?
magi1984
20-02-2013, 14:31
не ў крыўду ні для каго, ? праўда, што на форуме ? зрабіў, каб дапамагчы і ў гэтым ? адзін з нешматлікіх форумаў, дзе сапраўды дапамагаюць людзям, але ў гэтых выпадках c'? абмежаванне тонкая паміж працай і захапленнем.
хто, як я, ці робіць гэтыя рэчы для працы, выдаткаваў шмат часу і шмат грошай на курсы, абсталяванне і т. д.
і асабіста я не лічу правільным рабіць выпраўлення або файл dpf off бясплатна тым, хто ў любым выпадку там ідзе зарабляць грошы, чаму? перапрадае маю працу
паўтараю мой савет, які я даў у іншым на форум:
калі ў вас есць рашэнні для fap off, для першага файла, купі цяпер з тых, хто гэта ўмее рабіць.
такім чынам, вы атрымаеце файл, загадзя дзелавіты, якія вы можаце выкарыстоўваць, як прыклад для наступных
PS: дарэчы, на форуме есць некалькі файлаў у інтэрнэце
на самай справе, ўскладзеных на службу з файламі ў інтэрнэце форум, што знаходзіцеся персанал, падрыхтаваны і даступная, то і st? табе знайсці рашэнне, xch? калі часткі з-файл, зроблена добра і бяспечна галоўны знайдзіце рашэнне, якое вы шукаеце,наш maggi nn так няправільна ен x быць у гэты момант і, я б сказаў, вельмі і вельмі мала часу, уклалі шмат часу, і я думаю, нават грошы..проста вучыцца мала.