Прагляд Поўнай Версіі : кіраўніцтва для перапрызначэння ecu
прывітанне, хлопцы...я хацеў бы прапанаваць,можа быць, недарэчна, я думаю, зрабіць які-то даведнік пра тое, як moddare адзін экю ў больш просты можна..пачынаючы ад abc....? без зоркі, каб сказаць, проста кожны мінімуму фармальнасці, для таго, каб стварыць свайго роду даведнік "stock" сачыць, каб moddare ў экю, так як я ўбачыў, што на форуме есць шмат інфармацыі пра гэта, але многія з іх раскіданыя ў розных sottoforum або секцыі не заўседы даступныя вам beginners.....галоўная мэта гэтага майго прапановы было б галоўным чынам тое, каб не паўтараць тыя ж самыя рэчы для пачаткоўцаў.....што вы думаеце????
magi1984
18-02-2013, 16:09
што, як мінімум, павінны быць зробленыя 4 толькі для дызельных рухавікоў аўтамабіляў, для ecu bosch, для ecu siemens, для ecu marelli, для ecu denso (толькі, каб быць на generic і не адрозніць, edc15,16,sid206,sid803 і г.д. і да т.п.)
пазней будуць і тыя, бензінавых...
калі вы хочаце, вы можаце зрабіць гэта, ніхто вам перашкаджае, але для мяне ? немагчыма рэалізаваць
dvdtuning
18-02-2013, 16:17
Гэта займае час, але вельмі шмат часу на кіраўніцтва, калі ты зможаш добра для цябе, табе будуць удзячныя многія!
antonio.o
18-02-2013, 16:34
вядома, каб з романных тыпу я б вельмі прыкметна.
прывітанне.
я хацеў папрасіць адміністратара або мадэратараў, калі вы маглі б згрупаваць p? інфармацыя з розных форумаў у адным пасце, каб стварыць вельмі просты....
але калі пакласці на цяжка, я думаю, што, калі не на f? нічога.....
я хацеў папрасіць адміністратара або мадэратараў, калі вы маглі б згрупаваць p? інфармацыя з розных форумаў у адным пасце, каб стварыць вельмі просты....
але калі пакласці на цяжка, я думаю, што, калі не на f? нічога.....
я не думаю, што вашыя намеры, мы contradizione з нашымі правіламі, бо я памятаю, што, калі пост?, наш сябар вешчуноў кіраўніцтва адзначае яго курсу, які ен наведваў у allientech, у адрозненне ад яго, вельмі старанна,многія карыстальнікі ўзялі кі і быў, што заўгодна, нават калі потым гэты матэрыял аск? па-за нашага форуму,як сказаў той жа вешчуноў,
з майго боку я магу толькі падзякаваць цябе, калі табе гэта абяцаю, у любым выпадку, мы чакаем таксама, што думаюць нашы адміністратары, якія яшчэ трэба вымаўляюцца
msport (exil77grande)
18-02-2013, 21:36
хлопцы, за мной, рабіце, як хочаце, ніхто заслона можа перашкодзіць, калі вы хочаце зрабіць кіраўніцтва, хай так, але акрамя нейкай інфармацыі агульнага не можа пайсці на дэталях, але не пытайце мяне, дзіўныя рэчы рабіць, мне асабіста, бо праца-сям'я-форум у цэлым, я не магу засяродзіцца на нешта падобнае, і, акрамя таго, інфармацыя каштоўная, што я падзяліў я заўседы messe in off limits, таму што я не хачу раскрыць сакрэты, але пісаць пэўныя рэчы, у святле сонца, дзе можа чытаць нават тыя, хто нават не губляе часу, зарэгістравацца а хто то атрымлівае ад гэтага перавагі мне не ідзе прама ўніз.
sportknight
18-02-2013, 22:34
хлопцы,я шчыра спрабую зрабіць кожны мой пост, як кіраўніцтва ў тым сэнсе, што, як, што я разумею, я тлумачу так, каб зразумець усе,вы можаце ўбачыць у тэме golf 5 tdi, які я адкрыў,або ў тое, bdm, дзе на практыцы ? патлумачыў усе,але часам я бачу, што людзі не хочуць вучыцца,чытае і бярэ добра, не спрабуючы зразумець,я адкрыю тэму, нават сумнявацца па-дурному, чаму? я хачу навучыцца, але гэта на самай справе я чытаю людзей, якія не вартыя нават рабіць пошук або спытаць, чаму? вы такім чынам...
я думаю, што lascier? свет як знайсці.......
maku1977
01-03-2013, 16:38
цяжка зрабіць... занадта шмат варыянтаў і занадта шмат ecu.... і ўсе роўна гэта заняло б месяцы і месяцы часу!
luigigtc
14-03-2013, 15:49
для такіх, як я? ад пачаткоўца, было б спосаб пазбавіць мяне шмат сумневаў і perplessit?, ? я coscente, што гэта будзе доўга, па-мойму, кіраўніцтва і кіраўніцтва за дадатковую плату, або, па крайняй меры, з якой-то тарыф, па меншай меры, за страчаны час, каб зрабіць гэта кіраўніцтва.., то мае думкі