Перегляд Повної Версії : карти для A3 з турбіною плюс
marco1985
18-02-2013, 14:23
привіт, хлопці, у мене audi a3 1.9 tdi 2007 року, де ? була встановлена турбіна плюс, що карти я йду, торкаючись з титаном, щоб мати гарне гармонії з новою турбіною? я ще не знаю, модель турбіни зараз, але мені цікаво знати, що чіпати aldil? час вприскування і prex turbo, всім спасибі, план comincer? принаймні, зробити зміни зі знанням справи, мені не хочеться торкатися vanvera, увагою стежити, щоб якийсь обмежувач крутного моменту? диму?
в основному турбує, плюс приносить більше повітря в камеру згоряння-єдиний, тиску і температури повітря...
так що ви можете зайняти більш дизель без диму....потім від педалі і приводячи різні обмежувачі може зайняти більше, ніж зазвичай f? з народу орі.....перевели більш потужність, диму майже нульовою за запитами та обмежень, дизельного палива, що відповідають новій витрати повітря, що з народу орі не можливо, зі зрозумілих причин....
marco1985
20-02-2013, 00:10
спасибі вам манро, але те, що ви сказали, я знаю вже! моя проблема ? зрозуміти, ЯК, але в основному ДЕ налаштувати різні фільтри, на жаль, я новачок ecm, і я не знаю, як вони діють на програму, точніше, на додаток до prex турбіни і уприскування,щоб отримати саме те, що ви написали ви! прошу ради, перш ніж рубав прямо, чому? ви-найдосвідченіші на програму s?!
велике спасибі! якщо місце файлу ori ми хочемо, щоб поглянути разом?
marco1985
20-02-2013, 00:11
maku1977
20-02-2013, 14:01
я спочатку adeguerei добре дизельного палива ( час упорскування) до велика витрата повітря, що ми з турбіни збільшилася, то від них, якщо ви хочете щось ще можна підправити ще.
maku1977
20-02-2013, 14:03
то 1.9 спочатку, скільки к.с.???
спасибі вам манро, але те, що ви сказали, я знаю вже! моя проблема ? зрозуміти, ЯК, але в основному ДЕ налаштувати різні фільтри, на жаль, я новачок ecm, і я не знаю, як вони діють на програму, точніше, на додаток до prex турбіни і уприскування,щоб отримати саме те, що ви написали ви! прошу ради, перш ніж рубав прямо, чому? ви-найдосвідченіші на програму s?!
велике спасибі! якщо місце файлу ori ми хочемо, щоб поглянути разом?
немає проблем марко.....
поштовий файл, відкривши обговорення в гол. "з нуля", що якщо не я, інші, безумовно, вам на руку.....
всі хлопці.....
то 1.9 спочатку, скільки к.с.???
105л.с......
marco1985
20-02-2013, 18:40
ок ! riapro також кріп? ! а спасибі, хлопці! проблема ? що, як, бо я вже читав тут на форумі, багато хто піднімають руку на блоки управління до *****не знаючи, що роблять і йдуть вперед, у спробах, що не ? абсолютно в моєму характері робити!!!! за винятком особливих випадків!
maku1977
21-02-2013, 11:27
браво!!!! і те, що двигун, якщо торкнувся correttamnete може дати образотворчих задоволення!!!!