КПК

Прагляд Поўнай Версіі : карты для A3 з турбінай плюс

marco1985
18-02-2013, 14:23
прывітанне, хлопцы, у мяне audi a3 1.9 tdi 2007 года, дзе ? была ўсталяваная турбіна плюс, што карты я іду, закранаючы з тытанам, каб мець добрае гармоніі з новай турбінай? я яшчэ не ведаю, мадэль турбіны цяпер, але мне цікава ведаць, што чапаць aldil? час ўпырску і prex turbo, усім дзякуй, план comincer? па крайняй меры, зрабіць змены з веданнем справы, мне не хочацца дакранацца vanvera, увагай сачыць, каб які-то абмежавальнік крутоўнага моманту? дыму?

манро
18-02-2013, 16:00
у асноўным турбуе, плюс прыносіць больш паветра ў камеру згарання-адзіны, ціску і тэмпературы паветра...
так што вы можаце заняць больш дызель без дыму....затым ад педалі і прыводзячы розныя абмежавальнікі можа заняць больш, чым звычайна f? з народа крычы.....перавялі больш магутнасць, дыму амаль нулявы па запытах і абмежаванняў, дызельнага паліва, якія адпавядаюць новай расходу паветра, што з народа крычы не магчыма, па зразумелых прычынах....

marco1985
20-02-2013, 00:10
дзякуй вам манро, але тое, што вы сказалі, я ведаю ўжо! мая праблема ? зразумець, ЯК, але ў асноўным ДЗЕ наладзіць розныя фільтры, на жаль, я пачатковец ecm, і я не ведаю, як яны дзейнічаюць на праграму, дакладней, у дадатак да prex турбіны і ўпырску,каб атрымаць менавіта тое, што вы напісалі вы! прашу савета, перш чым сек прама, чаму? вы-самыя вопытныя на праграму ў s?!
вялікі дзякуй! калі месца файла ori мы хочам, каб зірнуць разам?

marco1985
20-02-2013, 00:11

maku1977
20-02-2013, 14:01
я спачатку adeguerei добра дызельнага паліва ( час ўпырску) вялікі расход паветра, што мы з турбіны павялічылася, то ад іх, калі вы жадаеце што-то яшчэ можна падправіць яшчэ.

maku1977
20-02-2013, 14:03
то 1.9 першапачаткова, колькі л.с.???

манро
20-02-2013, 15:28
дзякуй вам манро, але тое, што вы сказалі, я ведаю ўжо! мая праблема ? зразумець, ЯК, але ў асноўным ДЗЕ наладзіць розныя фільтры, на жаль, я пачатковец ecm, і я не ведаю, як яны дзейнічаюць на праграму, дакладней, у дадатак да prex турбіны і ўпырску,каб атрымаць менавіта тое, што вы напісалі вы! прашу савета, перш чым сек прама, чаму? вы-самыя вопытныя на праграму ў s?!
вялікі дзякуй! калі месца файла ori мы хочам, каб зірнуць разам?
няма праблем марка.....
паштовы файл, адкрыўшы абмеркаванне ў гл. "з нуля", што калі не я, іншыя, безумоўна, вам на руку.....
усе хлопцы.....

манро
20-02-2013, 15:30
то 1.9 першапачаткова, колькі л.с.???
105л.с......

marco1985
20-02-2013, 18:40
ок ! riapro таксама кроп? тое! а дзякуй, хлопцы! праблема ? што, як, бо я ўжо чытаў тут на форуме, многія падымаюць руку на блокі кіравання да *****, не ведаючы, што робяць і ідуць наперад, у спробах, што-то не ? абсалютна ў маім характары рабіць!!!! за выключэннем асаблівых выпадкаў!

maku1977
21-02-2013, 11:27
брава!!!! і тое, што рухавік, калі дакрануўся да correttamnete можа даць выяўленчых задавальненне!!!!