Перегляд Повної Версії : турбіна vgt на Gpunto 1.3 70cv
всім привіт я хотів би запитати вас думка про те, монтувати vgt на транспортний засіб народився з традиційною турбіни
у vgt хотів comandarla саме через тиск, створюване гвинтові сходи стиснення і попереднього завантаження polmoncino клапана, щоб змусити її працювати тільки після певного тиску так, щоб імітувати вид електронного управління
це зміна st? намагаюся видалити той порожній на низьких обертах з 70cv, що не ? на 90
дайте мені знати вашу думку і, якщо можливо, давайте передбачити і вирішити будь-які проблеми разом
спасибі всім заздалегідь
я не зовсім розумію, як ви хочете керувати vgt...
але, як правило, використовують звичайні перепускного клапана за допомогою тиску, ніж ті, які працюють на традиційні турбокомпресори для обробки геометрії, і, відповідно, прес-turbo.....я вам рекомендую з РГ відмінну якість виготовлення, таких як forge...? є мінуси у використанні цих рг-один з найбільш дратівливих і на високих обертах двигуна, і, насамперед, у звільненні від цих я думаю досить press в ланцюги, щоб відкрити vgt достатньо, ви creer? сильне протитиск ог потенційно небезпечно, особливо для випускних клапанів....другий недолік ? що, в разі розриву трубопроводу системи наддуву не бачачи тиску для приведення в дію WG це терр? завжди lealette закриті turbo в результаті чого і деструктивних обертів турбіни, навіть якщо вона не fornedo тиску......
це ? одна з причин, chge призвели будівельників прийняти з рг, які працюють в "депресія" з допомогою розрідження, створюваного за допомогою насосів підсилювача гальм....
я мав намір використовувати polmoncino в wg оригінальний і змонтувати його на місці polmoncino в vgt, встановлена на 90cv, який працює з депресією, так щоб максимальний тиск при низьких оборотах, і після кількох тестів я бачу, що я можу змусити рухатися далі polmoncino gi? до 1,00 бар тиску і почати, щоб знизити імпульс, wgt, таким чином, я сподіваюся, що зможу мати постійний тиск навіть зі збільшенням обсягу вихлопних газів
проблема втрати тиску від муфти або інший я думав, зміцнити всі системи, витрати досить мінімального за допомогою трубопроводів високого тиску, аналогічні тим, які використовуються в гідравлічних системах.
я хотів би подякувати вам манро, щоб ваша корисність?, і я хотів сказати, що я дуже поважаю за ваші знання і за те, що ви розумієте, що ви хочете і що ви використовуєте мозок, перш ніж писати, ще раз спасибі
якщо я правильно зрозумів, ви хочете використовувати рг турбіни фіксованого 1.3 mjt 70cv на турбіни vgt в 90cv..правильно??
якщо ? cos? ви пу? спокійно зробити.....єдиний недолік, що ви можете отримати за рахунок установки рг орі на 70cv на vgt в 90cv і що ви не будете тиск, turbo лінійний..але, можливо, низьких передачах прес, як правило, більш низька, ніж равлики і високі передачі прес, який має тенденцію до зростання, за скільки хотів...
для цього вам порада встановити рг гідна називатися так......
якщо хочете, ще одна порада-збирає хороший манометр, щоб тримати очі на прес-turbo
і якщо ви хочете зробити речі у великий термопари egt буде топ.....
ви точно
факт ? що машина ? друг і колега, і попросив руку, щоб змусити працювати краще, машина на низьких, і навіть з хорошою картою і проблема залишається, тому я думав про vgt, але, залишаючись нижчими за цінами, ви знаєте, з'? криза
ви знаєте, мені, в разі, де я можу знайти/замовити хороші рг
для рг ****** і ваш друг.....пошук речі-якість " - тип forge motorsport....і не йти cineserie....
abberello
20-02-2013, 00:20
Так ? дійсно, неможливо заповнити з перепризначення вакуум під 2 кола 70cv?
але....я кажу, що з красивою карту вирішує.....
р? і часи press rail вниз "aggressivetti" з lim пара налаштована правильно і подивитися, якщо не прокидається від сплячки нижче 2000 обертів....
marcusmagic
20-02-2013, 16:19
а манро.. з красивою mappetta зробив твір мистецтва! ви можете вирішити спокійно ;)..але ви повинні знати, як робити добре, тому що ви можете піддати небезпеці компонентів del'двигун, якщо переборщити, не тримати його в рахунок..
Xtreme0303
17-03-2013, 23:32
оригінальні і не оригінальні, в будь-якому випадку, а не як повинно бути 75 л. с., йде краще, ніж в 90
leandro89
17-03-2013, 23:58
карта зроблена добре не тільки для видалення дратівливих пустот під 2000giri, витрата палива набагато менше, і уникаючи робити дивні зміни
Xtreme0303
18-03-2013, 00:22
очевидно, з особистого досвіду, зіставити тільки від того, хто ви довіряєте....
marcusmagic
18-03-2013, 17:50
? також я помітив, що 75cv йдуть краще з 90cv. і я вже знаю чому.. подивимося, якщо хтось з вас є ? прибув також....???
Xtreme0303
18-03-2013, 20:40
відображення відстій, я не бачу іншого, я бачив обидві турбіни, що 90cv ? практично точно такий же тільки зі змінною геометрією
marcusmagic
19-03-2013, 09:48
у 75cv і практично дорівнює 90cv змінює тільки карту!! і решта все одно :)
Xtreme0303
19-03-2013, 12:46
ні, ні, абсолютно ні, змінюється турбіна, флейта вприскування палива, тнвд, кпп, опори, підлозі осі, поршні, ступінь стиснення, блок управління і проводка.
marcusmagic
19-03-2013, 12:51
ну курс змінюється, тому що 6-ступінчаста коробка передач, турбіна мені не здається, що сильно відрізняється від того, насос може бути, ви.джгут проводів ? під розуміється...
marcusmagic
19-03-2013, 12:53
а я повторюю, 75cv зіставляється добре йдуть значно краще, ніж 90cv...
Xtreme0303
19-03-2013, 13:02
все, що я написав ? враховуючи, ЗВИЧАЙНО, не для зарозумілості, але і для вивчення і порівняння =) зіставляються і відображаються в 90cv йде набагато більше?
mariodarkblue
19-03-2013, 15:16
Привіт...наскільки я знаю, 75cv він форсунок такими ж, як в 90-х...змінює насос і флейта...
А, я comandavo турбіна gt2256v з привод 1.3 mjet...перепускний точно...я робив 1.5-константа.
Xtreme0303
19-03-2013, 20:44
і ви не svuotava цієї турбіни?
msport (exil77grande)
19-03-2013, 21:29
у 75cv має фіксованої геометрії в 90cv змінної.
зміни, внесені...
не йде погано, дійсно abbiao вирішити, що дратує вакуум нижче 2000, єдина проблема ? що з довгих передач при розгоні більше 3000 оборотів я з кімнати, прес-понад 1,3 бар, і я хотів би фіксованої, зараз ми встановили новий polmoncino але ми як і раніше tararlo...
на закінчення я можу сказати, що це рішення ? картковий пасьянс, і машина ? стало дійсно приємно їздити
до чого для тих, хто хоче кращого двигуна на низьких оборотах і для тих, хто хоче отримати відповідь більше? найшвидший у розгоні
Але потім у вас встановлені турбіни 90, тобто BV35 з РГ у 75, тобто KP35?
Я хотів би себе більш....Красива 1749 б кращі, але, безумовно, приведе до збільшення відставання в нижньому...З теоретично хороший результат? до високим...
mariodarkblue
20-03-2013, 08:29
*extreme83...давайте не будемо в офтопік...в інший розділ, я добре пояснив мод і досягнень...
*денні...я бачив встановлений gt1749 під ypsilon 1.3 mjet 70cv...2.5 бар має прокатне 136cv...
*ігор, якщо на високих має тенденцію до росту більш стійкий 1.3 ви повинні послабити "p"? в рг...
Я, здається, кілька коней, щоб ті тиск....
Маріо, де ти?
mariodarkblue
20-03-2013, 13:20
*Денні, я...я з Неаполя...продуктивність я думаю, мало...xk? мапу....е-е-е...тому кинути...
я спробував послабити wg але в цьому випадку, я цієї готовності до цін, що хотів замовник
просто не можу калібрування рг нового я дам вам знати
msport (exil77grande)
21-03-2013, 12:11
на 1.3 mjet кращий компроміс потужності-відставання і турбіна на 1.6 jtdm.
Але який код?? В 1.6 не ? управляється електронно змінною геометрією?