Перегляд Повної Версії : Bosch 15p гольф
Добрий вечір, після scodifica загальної edc15p гольф 1.9 індикатор code і свічок блимає постійно, існує процес, щоб обійти цю проблему, scodifica була зроблена на e2prom dissaldata і ознайомитися з willem і не послідовний на flash.
legendaryslave
18-02-2013, 01:00
ммм я кладу трохи стрічки з чого ти обробки файлу, якщо woi спробувати з пов'язаними postami hw і sw, ми робимо тест
перевищення швидкості
18-02-2013, 09:48
привіт, краще поставити деякі стрічки я сили, поекспериментувати з accopiati, я зіпсував один ecu, можливо, сара був випадок, перо і успіх
Підіть для стрічки, в поєднанні включається однаково, gi? пробував, проблема і в рамках, чому ? їх, що варто іммо, scodifica суми ? стали необхідні, тому що проблема була ключів, я думав, що, може бути, ви могли б вирішити з vag збирається змінити кілька бітів в комбінації приладів.
legendaryslave
18-02-2013, 19:29
Підіть для стрічки, в поєднанні включається однаково, gi? пробував, проблема і в рамках, чому ? їх, що варто іммо, scodifica суми ? стали необхідні, тому що проблема була ключів, я думав, що, може бути, ви могли б вирішити з vag збирається змінити кілька бітів в комбінації приладів.
але, безумовно, vattelo на риболовлю той біт перейдіть стрічки
Вибачте , мене цікавить, тема не знаючи майже нічого scodifiche,
ви можете мені пояснити, що це ( стрічки, в поєднанні...) ?
elettro72
18-02-2013, 20:32
якщо ? проблема ключів з vag-com c? процедура, яка вам кодування ключів іммобілайзера? ви повинні отримати секретний код SKC 4-0 7-значний номер,який повинен знаходитися на якийсь табличці або ключ, який вони дають вам, коли ви купуєте автомобіль
Команду електроніка
21-02-2013, 12:35
чесно кажучи, я зробив це на моєму, і немає проблем
Ніхто мені пояснити, p те, що я просив вище ?
перевищення швидкості
21-02-2013, 15:37
привіт, пов'язаних означає, що повинно бути зроблено, як flasch, що e2p, але, як на мене, це більш, ніж достатньо лише зробити e2p
Спасибі перевищення швидкості !!
..я починаю думати, що ви просили занадто багато..,
але якщо один ? новим у цій області, навіть речі-й? очевидні
може здатися, що важко зрозуміти,
перевищення швидкості
22-02-2013, 11:16
немає проблем, зроби свої asperienze як, я зроблю ще мої в цій області sessuno може сказати на 100%
sportknight
22-02-2013, 11:23
що значить поставити деякі стрічки? куди йде ця стрічка?
перевищення швидкості
22-02-2013, 11:37
значить, покласти трохи стрічки всередині лампи code x не бачити, що горить
sportknight
22-02-2013, 11:47
хахаха відмінно :D
Hahahah
Як я вже говорив !! ви думаєте, що як в конкретному, а замість цього ..., ми на cammion toglievamo кульки від 1,2 в рамках strummenti, і все поверталося на місце!!!!
Спасибі !
чесно кажучи, я зробив це на моєму, і немає проблем
насправді не з'? проблема, автомобіль правильно і йде по-крупному, єдине, що залишається лампа горить іммо