Прагляд Поўнай Версіі : Bosch 15p гольф
Добры вечар, пасля scodifica агульнай edc15p гольф 1.9 індыкатар code і свечак міргае пастаянна, існуе працэс, каб абыйсці гэтую праблему, scodifica была зроблена на e2prom dissaldata і азнаеміцца з willem і не паслядоўны на flash.
legendaryslave
18-02-2013, 01:00
ььь я кладу трохі стужкі з чаго ты апрацоўкі файла, калі woi паспрабаваць з сопряженными postami hw і sw, мы робім тэст
перавышэнне хуткасці
18-02-2013, 09:48
прывітанне, лепш паставіць некаторыя стужкі я сілы, паэксперыментаваць з accopiati, я сапсаваў адзін ecu, магчыма, сара быў выпадак, пяро і поспех
Ідзеце для стужкі, у спалучэнні ўключаецца аднолькава, gi? спрабаваў, праблема і ў рамках, чаму ? іх, што варта иммо, scodifica сумы ? сталі неабходныя, таму што праблема была ключоў, я думаў, што, можа быць, вы маглі б вырашыць з vag збіраецца змяніць некалькі бітаў у камбінацыі прыбораў.
legendaryslave
18-02-2013, 19:29
Ідзеце для стужкі, у спалучэнні ўключаецца аднолькава, gi? спрабаваў, праблема і ў рамках, чаму ? іх, што варта иммо, scodifica сумы ? сталі неабходныя, таму што праблема была ключоў, я думаў, што, можа быць, вы маглі б вырашыць з vag збіраецца змяніць некалькі бітаў у камбінацыі прыбораў.
але, безумоўна, vattelo на рыбалку той біт перайдзіце стужкі
Прабачце , мяне цікавіць, тэма не ведаючы амаль нічога scodifiche,
вы можаце мне растлумачыць, што гэта ( стужкі, у спалучэнні...) ?
elettro72
18-02-2013, 20:32
калі ? праблема ключоў з vag-com c? працэдура, якая вам кадаваньне ключоў иммобилайзера? вы павінны атрымаць сакрэтны код SKC 4-0 7-значны нумар,які павінен знаходзіцца на якой-то таблічцы або ключ, які яны даюць вам, калі вы купляеце аўтамабіль
Каманду электроніка
21-02-2013, 12:35
шчыра кажучы, я я зрабіў гэта на маім, і няма праблем
Ніхто мне растлумачыць, p тое, што я прасіў вышэй ?
перавышэнне хуткасці
21-02-2013, 15:37
прывітанне, спалучаных азначае, што павінна быць зроблена, як flasch, што e2p, але, па мне, гэта больш, чым дастаткова толькі зрабіць e2p
Дзякуй перавышэнне хуткасці !!
..я пачынаю думаць, што вы прасілі занадта шмат..,
але калі адзін ? новым у гэтай галіне, нават рэчы-й? відавочныя
можа здацца, што цяжка зразумець,
перавышэнне хуткасці
22-02-2013, 11:16
няма праблем, зрабі свае asperienze як, я зраблю яшчэ мае ў гэтай галіне sessuno можа сказаць на 100%
sportknight
22-02-2013, 11:23
што значыць паставіць некаторыя стужкі? куды ідзе гэтая стужка?
перавышэнне хуткасці
22-02-2013, 11:37
значыць, пакласці трохі стужкі ўнутры лямпы code x не бачыць, што гарыць
sportknight
22-02-2013, 11:47
хахаха выдатна :D
Hahahah
Як я ўжо казаў !! вы думаеце, што як у канкрэтным, а замест гэтага ..., мы на cammion toglievamo шарыкі ад 1,2В рамках strummenti, і ўсе вярталася на месца!!!!
Дзякуй !
шчыра кажучы, я я зрабіў гэта на маім, і няма праблем
на самай справе не c'? праблема, аўтамабіль правільна і ідзе па-буйному, адзінае, што застаецца лямпа гарыць иммо