Прагляд Поўнай Версіі : карту 147 1.9 120 л.з.
прывітанне ўсім, я хацеў бы вашае меркаванне на гэтую карту зрабіў сам...
памяшканне, у машыне есць сістэма ўсмоктвання з прамым фільтр bmc "савет", плюс турбіна і армаваныя, трубы ўсмоктвання сталь і рукавы высокага ціску, разгрузкі непасрэдна з тэрмінала зыходнага і ўзмоцненага счаплення
машына ўжо здымаў з гэтай карты і ідзе вельмі моцнае, не мае вялікіх праблем, толькі вібрацыя ад 2000 да 2500 абаротаў прыкладна з ціскам turbo менш за 1,4 бар
як перадае 2500 абаротаў у хвіліну, або 1,6 бар не вібруе-ы?...
дым c'? толькі на нізкіх абарачэннях, і я st? добра, не ? празмернае і губляе адразу
прыкладаю вынікі тэсту scan master
2933
вы хочаце ісціны????не падабаецца мне нічога....у карты педаль вы удзельнік moddare, нават калі рухавік працуе мінімум у нейтральнае становішча практычна..дит? ад 400 абаротаў і з 4% нагрузцы....
лім крутоўнага моманту варта той жа філасофіі DW з крокам вельмі высокія на нізкіх абарачэннях....практычна ты зрабіў "каманда" дзе не трэба было...cio? у вас нізкія абароты...часткі moddare як DW, што TL ад 1500rpm то ў адваротным выпадку ў вас есць аўтамабіль, вельмі scattosa на кожнае найменшы націск на педаль, але затым мае тэндэнцыю да "ammosciarsi" на высокіх абарачэннях.....
на картах часоў і rail я бачыў крокам жахлівых таксама, што на 91% больш, чым у раенах, дзе есць значэння ў адмоўнае....
нават калі гары з'явіўся ўзмоцнены па мне з дызельнага паліва, што ў вас,прыкладна 82mm3,не трэба 1,9 ціску turbo....
паўтараю, мне не падабаецца нічога....
ах, я забыўся гэты сістэмы рэцыркуляцыі ог ? зачыненая ў той жа спосаб, але закрываецца ад кантролю cio? знакамітыя чатыры panettoni....
і не ў апошнюю чаргу прабач крычы карты перадаплаты, таму што замест таго, каб павысіць г.зн. прадбачыць у вас затрымліваецца......
Нават я(я не спецыяліст) я не разумею, чаму адмоўныя значэння ў DW, час ўпырску і ў авансы.
ок, дзякуй манро адкрыта і шчыра, як і заўседы ? адзінае, што мне трэба на дадзены момант, мы lavorer? і потым вам месца, што з улікам змяненняў,
яшчэ раз дзякуй
x манро
вы ведаеце, я пачаў рабіць мод, які вы мне параілі, і машына, на самай справе ? менш spenna да высокім і pi? кіраваным і менш нервовы, з нізкай нагрузкай на педаль акселератара, st? спрабую зрабіць некалькі змяненняў адначасова, і адчуць адрозненні, за рулем машыны і на самай справе паляпшаецца, як толькі яны гатовыя, і аўтамабіль ідзе, як вы павінны месца карту
яшчэ раз дзякуй
брава....так вы f?....зрабіце мод на час, каб зразумець час ад часу, як паводзіць сябе аўтамабіль на дату mod.....
а калі зрабіць з часопіса "кампутарнай інтэрмедыі," вы разумееце, калі, як рабілі ў дадзенай мод адпавядае тое, што вы шукаеце, вы.....
добрая праца....