Перегляд Повної Версії : видалення adblue на автомобілях scania
привіт всім, хто може сказати мені, якщо ? можете видалити adblue на автомобілях scania з допомогою чіп блоку управління двигуном?
спасибі всім заздалегідь
навантаження навіть карту ori один scania R500 євро 5 з системою "scr" (селективного каталітичного відновлення)
карту ? орі і hw motorola
якщо в питанні монтує ecu scania DCP4 я думаю, що ви не можете позбутися від sw adblue так як мають електронний модуль управління для сечовини, присвячена виключно система селективного зменшення поза ecu, а тим, що в діалог з цим canbus......
? р? хатину на воді видалити всі......
єдиний спосіб на даний момент, я думаю, встановити емулятор на модуль adblue, які пов'язані з цією останньою і з ecu "обману" остання.....
а якщо кошти монтує ecu bosch edc7 я думаю, що щось можна зробити через sw.....
але ви повинні зв'язатися з користувачами, досвідченіший, ніж я в темі.....
ах...крім того, я хотів спитати, з каталізатором, то, що ви думаєте робити????
я думаю, що якщо ви залишите cos? com? має коротке життя......
в даний час я знаю, що використовують додаткові блоки управління, які обманюють датчик температури каталізатора, але, як і всі модулі ? обман, але не рішення
я шукав систему, щоб виключити контролю nox і видаляти зв'язку між двома блоками управління без підсвічування без підсвічування або помилка зв'язку can і відключити подачу живлення на блок управління scr
ебу двигуна ? є motorola s6
немає з каталізатором проблем немає, навпаки
часто забиваються за поганої роботи установки scr і утворюються справжні пробки сечовина кристалізується до точки закривають повністю каталізатор
очікуємо, що де-big скажіть нам його пу? цілком можливо, що щось можна зробити через карту....
цікаво, якщо ******* усуне scr???
немає з каталізатором проблем немає, навпаки
часто забиваються за поганої роботи установки scr і утворюються справжні пробки сечовина кристалізується до точки закривають повністю каталізатор
очі, які багато разів chiss? яка дивна реакція в каталізаторі утворюється сірчана кислота!!!corrosivissmo!!!я там грав три комбінезони останнім часом, що речі....
те, scania, не ? справжній каталізатор, так ? що не має датчиків тиску до і після каталізатора, і на багатьох автомобілях встановлюється навіть перепускний клапан, встановлений перед каталізатором, що виключає глушник для створення розряду, прямий і призвести до збільшення шуму вихлопних газів, і для того щоб не створювати коди несправності ? просто проведіть невелику кількість? газу, які необхідні, щоб нагріти злегка каталізатора
хтось з вас мене знає, скажіть, як змінити файл sops scania для видалення системи scr?????
дякую
що я знаю, ставлять майже все емулятори,якщо я добре пам'ятаю час, f? я бачив так само схему як це зробити, якщо я знайду posto...su карту я nn я ніколи не пробував, сподіваюся, що який-небудь користувач мав справу з цією проблемою .
проблема емуляторів ? система повинна бути в будь-якому випадку працює без збоїв, в іншому випадку ви не можете? встановити
і часто витрати і зусилля для ремонту цих систем ? дуже високий
ідеально було б виключити в системі через редагування файлу sops, і завантажити його з "sdp3" (діагностичне програмне забезпечення офіційний scania)
що клоновані зроблено в китаї, однак узбережжі очей
? власний красивий питання, чому? коли ці установки йдуть у відмову потужність двигуна буде знижена до 30%, а на автомобіль, який важить 40ton означає, застряють
у pi? сили правопорядку мають можливість? перевірте, якщо система scr працює регулярно за допомогою кодів, інформаційні, створювані блоком управління двигуна...
краще форму, і ми важеля думки і клієнт оплачує ремонт першого та форму, то
чудеса не можуть зробити!!!!!
я не думаю, що потрібен емулятор функціонування всіх компонентів scr.....
багато evvero, що, встановивши емулятор ви можете? нехай менше, щоб заповнити бак з adblue, тому що саме механізм імітує ecu роботи системи...а потім ви можете видалити весь scr, включаючи бак,насос,форсунки,датчики та ін.... і ecu не помітить мінімально,ні тим більше в FdO,тому що саме шухлядці імітує, що всі st? працює в нормі....
з того, що s? емулятори змінюють сигнал від датчика температури каталізатора так, щоб ніколи не досягати робочої температури, необхідної для хімічної реакції, отже, не вводять сечовину, як це відбувається, звичайно, в холодних країнах
під час запуску система здійснює перевірки роботи системи, щоб перевірити наявність проблеми навіть з емулятор підключений
я знаю, що це система, але, можливо, у зверненні існують і інші, безумовно,
я не думаю, що scr не може ввести в експлуатацію тільки тому, що зонд кет не увійде в температура....
і тому, що за те, що ne s? я ecu перетинає дані з різних датчиків температури двигуна,температури всмоктуваного повітря,температури вихлопних газів, та ін.....
і якщо він виявляє, що все в нормі, але тільки зонд кет ? холодної, звичайно, дар? dtc.....
я встановив емулятор і підтверджую, що це діє тільки на датчик температури перед каталізатором, і, наскільки я розумію, не буде ? інший, що належний опір послідовно з датчиком і дати харчування на ебу, і на всіх автомобілях scania за винятком si 730 pu? видалити cos?
і споживання сечовини ? тримач
тільки я можу навантаження схема і міцність збірки для установки в off dell' scr
ок, ігор, я повинен був би схеми ви можете в снд??
привіт alien схему не можу знайти його? я можу сказати вам, як це зробити:
від'єднайте датчик температури в монте-cat, то створюється посилання на опір від 1250hom між позитивним і негативним, а потім знову приєднайте датчик після цього посилання.
практично ви повинні підсумувати опір паралельно датчику
увагу? чому? якщо ? було зроблено оновлення cent цей двигун з акселератора і гальма стоянки закривати? частково клапан гальмування двигуном, щоб підвищити температуру cat
уваги на опір, я рекомендую 2 вт і я повторюю його і підключити паралельно, а не послідовно
сподіваюся це було корисно і, то дайте мені знати
riccardo59
23-11-2014, 20:02
Вибачте, на веб-сайті autoobd ви можете знайти емулятор adblue в тому числі схема складання, я не знаю, як вона працює, якщо з кнопки чи ні, але я знаю, що вони працюють
я зробив тест, знімаючи датчики від глушника ,закриваючи отвори з пробками , в тому числі оксидів азоту (nox); блок управління так бачить, глушник, завжди холодна і не бачить більше викидів, тому немає більше необхідності надати adiblue спробувати, хоча на scania
привіт, хлопці, якщо когось цікавить, я на scania 500 я видалив з емулятором йде ідеально, а не від проблем
Для Scania простий емулятор від декількох євро з 5 проводами Positivo24V Positivo12/24V під основу 2 лінії can і gnd установки 5 хвилин, з запобіжником, якщо присутній оригінальний апарат, якщо видалити емулятор активно. Для уточнення, зв'яжіться з нами.
доброго ранку,я видалив ad-blue на scania r500 з емулятором, працює добре, але, маючи висипав каталізатор, спалахує контрольна лампа двигуна, в результаті потужність різання..***** eerrore від датчика nox, у вас є рішення, простягнутою з цього приводу?
привіт robby51039, на жаль, ви зонд nox глушник початку, що вона пішла, щоб працювати емулятор система повинна працювати ідеально, або знайти систему, щоб усунути його, того ж, що трапилося зі мною приблизно через рік помилка датчика nox замінив датчик, тепер все ок