КПК

Прагляд Поўнай Версіі : выдаленне adblue на аўтамабілях scania

ігар
17-02-2013, 20:19
прывітанне ўсім, хто-то можа сказаць мне, калі ? можаце выдаліць adblue на аўтамабілях scania з дапамогай чып блока кіравання рухавіком?
усім загадзя дзякуй

ігар
17-02-2013, 20:24
нагрузкі нават карту ori адзін scania R500 еўра 5 з сістэмай "scr" (селектыўнага каталітычнага аднаўлення)
карту ? на врі і hw motorola

манро
17-02-2013, 22:32
калі ў пытанні мантуе ecu scania DCP4 я думаю, што вы не можаце пазбавіцца ад sw adblue так як маюць электронны модуль кіравання для мачавіны, прысвечаная выключна селектыўнага сістэма памяншэння па-за ecu, а тым, што ў дыялег з гэтым у canbus......
? р? хаціну на вадзе выдаліць усе......
адзіны спосаб на дадзены момант, я думаю, усталяваць эмулятар на модуль adblue, якія звязаны з гэтай апошняй і з ecu "падману" апошняя.....
а калі сродкі мантуе ecu bosch edc7 я думаю, што нешта можна зрабіць праз sw.....
але вы павінны звязацца з карыстальнікамі, больш вопытны, чым я ў тэме.....

манро
17-02-2013, 23:02
ах...акрамя таго, я хацеў спытаць, з каталізатарам, тое, што вы думаеце рабіць????
я думаю, што калі вы пакінеце cos? com? мае кароткую жыцце......

ігар
17-02-2013, 23:14
у цяперашні час я ведаю, што выкарыстоўваюць дадатковыя блокі кіравання, якія падманваюць датчык тэмпературы каталізатара, але, як і ўсе модулі ? падман, але не рашэнне
я шукаў сістэму, каб выключыць кантролю nox і выдаляць сувязі паміж двума блокамі кіравання без падсвятлення без падсвятлення або " памылка сувязі can і адключыць падачу сілкавання на блок кіравання scr
эбу рухавіка ? есць motorola s6

ігар
17-02-2013, 23:17
няма з каталізатарам праблем няма, наадварот
часта забіваюцца за дрэннай працы ўстаноўкі scr і ўтворацца сапраўдныя пробкі мачавіна крышталізуецца да кропкі зачыняюць цалкам каталізатар

манро
17-02-2013, 23:17
чакаем, што дзе-big скажыце нам яго пу? цалкам магчыма, што што-то праз карту можна зрабіць....
хто ведае, калі ******* атрымоўваецца ліквідаваць scr???

манро
17-02-2013, 23:20
няма з каталізатарам праблем няма, наадварот
часта забіваюцца за дрэннай працы ўстаноўкі scr і ўтворацца сапраўдныя пробкі мачавіна крышталізуецца да кропкі зачыняюць цалкам каталізатар

вочы, якія шмат разоў чисс? якая дзіўная рэакцыя ў каталізатары утвараецца серная кіслата!!!corrosivissmo!!!я там гуляў тры камбінезоны ў апошні час, што рэчы....

ігар
17-02-2013, 23:32
тое, scania, не ? сапраўдны каталізатар, так ? што не мае датчыкаў ціску да і пасля каталізатара, і на многіх аўтамабілях усталеўваецца нават перепускной клапан, усталяваны перад каталізатарам, што выключае глушыцель для стварэння разраду, прамой і прывесці да павелічэння шуму выхлапных газаў, і для таго каб не ствараць коды няспраўнасці ? проста правядзіце невялікае колькасць? газу, якія неабходныя, каб нагрэць злегку каталізатара

ігар
18-02-2013, 13:40
хто-небудзь з вас ведае мяне, скажыце, як змяніць файл sops scania для выдалення сістэмы scr?????
дзякуй

giarras
18-02-2013, 13:56
што я ведаю, ставяць амаль усе эмулятары,калі я добра памятаю час, f? я бачыў так жа схему як гэта зрабіць, калі я знайду posto...su карту я nn я ніколі не спрабаваў, спадзяюся, што які-небудзь карыстальнік меў справу з гэтай праблемай .

ігар
19-02-2013, 00:06
праблема эмулятараў ? сістэма павінна быць у любым выпадку працуе і без збояў, у адваротным выпадку вы не можаце? ўсталяваць
і часта выдаткі і намаганні для рамонту гэтых сістэм ? вельмі высокі
ідэальна было б выключыць у сістэме праз рэдагаванне файла sops, і загрузіць яго з "sdp3" (дыягнастычнае праграмнае забеспячэнне афіцыйны scania)
што клонированные зроблена ў кітаі, аднак ўзбярэжжа вачэй
? уласны прыгожы пытанне, нават чаму? калі гэтыя ўстаноўкі ідуць у адмову то магутнасць рухавіка будзе зніжана да 30%, а на аўтамабіль, які важыць 40ton азначае, захрасаюць
у pi? сілы правапарадку маюць магчымасць? калі ласка, праверце, калі сістэма scr працуе рэгулярна з дапамогай кодаў, інфармацыйныя, якія ствараюцца блокам кіравання рухавіка...

ігар
19-02-2013, 00:08
лепш форму, і мы рычага думкі і кліент аплачвае рамонт першага і форму, то
цуды не могуць зрабіць!!!!!

манро
19-02-2013, 15:27
я не думаю, што эмулятар патрэбен функцыянавання ўсіх кампанентаў scr.....
шмат evvero, што, усталяваўшы эмулятар вы можаце? хай менш, каб запоўніць бак з adblue, таму што менавіта механізм імітуе ecu працы сістэмы...а затым вы можаце выдаліць ўвесь scr, уключаючы бак,помпа,фарсункі,датчыкі і інш.... і ecu не заўважыць мінімальна,ні тым больш у FdO,таму што менавіта скрыначцы імітуе, што ўсе st? працуе ў норме....

ігар
19-02-2013, 21:09
з таго, што s? эмулятары змяняюць сігнал ад датчыка тэмпературы каталізатара так, каб ніколі не дасягаць працоўнай тэмпературы, неабходнай для хімічнай рэакцыі, такім чынам, не ўводзяць мачавіну, як гэта адбываецца, вядома, у халодных краінах
у час запуску сістэма ажыццяўляе праверкі працы сістэмы, каб праверыць наяўнасць праблемы нават з эмулятар падлучаны
я ведаю, што гэта сістэма, але, магчыма, у звароце існуюць і іншыя, безумоўна,

манро
19-02-2013, 21:36
я не думаю, што scr не можа ўвесці ў эксплуатацыю толькі таму, што зонд кэт не ўвойдзе ў тэмпературы....
і таму, што за тое, што ne s? я ecu перасякае дадзеныя з розных датчыкаў тэмпературы рухавіка,тэмпературы всасываемого паветра,тэмпературы выхлапных газаў, і інш.....
і калі ен выяўляе, што ўсе ў норме, але толькі зонд кэт ? халоднай, вядома, дар? dtc.....

ігар
03-05-2013, 01:50
я усталяваў эмулятар і пацвярджаю, што гэта дзейнічае толькі на датчык тэмпературы перад каталізатарам, і, наколькі я разумею, не будзе ? іншы, што пакладзенае супраціў паслядоўна з датчыкам і даты харчаванне на эбу, і на ўсіх аўтамабілях scania за выключэннем 730 si pu? выдаліць cos?
і спажыванне мачавіны ? трымальнік

ігар
03-05-2013, 01:51
толькі я магу нагрузка схема і трываласць зборкі для ўстаноўкі ў off dell' scr

alien78
04-11-2014, 19:43
ок, ігар, я павінен быў бы схемы вы можаце ў снд??

ігар
05-11-2014, 00:37
прывітанне alien схему не магу знайсці яго? я магу сказаць вам, як гэта зрабіць:
адлучыце датчык тэмпературы ў монтэ-cat, то ствараецца спасылка з супраціў ад 1250hom паміж станоўчым і адмоўным, а затым зноў далучыце датчык пасля гэтай спасылкі.
практычна вы павінны падсумаваць супраціў паралельна датчыку

ігар
05-11-2014, 00:40
увагу? чаму? калі ? было зроблена абнаўленне cent гэты рухавік з акселератара і стояночный тормаз зачыняць? часткова клапан тармажэння рухавіком, каб павысіць тэмпературу cat

ігар
05-11-2014, 00:42
увагі на супраціў, я рэкамендую 2 вт і я паўтараю яго і падлучыць паралельна, а не паслядоўна
спадзяюся гэта было карысна і, то дайце мне ведаць

alien78
05-11-2014, 12:23
дзякуй......:rolleyes:

riccardo59
23-11-2014, 20:02
Прабачце, на вэб-сайце autoobd вы можаце знайсці эмулятар adblue у тым ліку схема зборкі, я не ведаю, як яна працуе, калі з кнопкі ці не, але я ведаю, што яны працуюць

франк-электрычны
я зрабіў тэст, здымаючы датчыкі ад глушыцеля ,зачыняючы адтуліны з коркамі , у тым ліку аксідаў азоту (nox); блок кіравання так бачыць, глушыцель, заўседы халодная і не бачыць больш выкідаў, таму няма больш неабходнасці надаць adiblue паспрабаваць, хоць на scania

riccardo59
прывітанне, хлопцы, калі каму-небудзь цікава, я на scania 500 я выдаліў з эмулятарам ідзе ідэальна, і ніякіх праблем

рынга
Для Scania эмулятар ад некалькіх еўра з 5 правадоў Positivo24V Positivo12/24V пад рамкі 2 лініі can і gnd ўстаноўка 5 хвілін, засцерагальнік, калі маецца апарат, арыгінальны калі выдаліць эмулятар актыўна. Для ўдакладнення, звяжыцеся са мной.

robby51039
добрай раніцы,я выдаліў ad-blue на scania r500 з эмулятарам, працуе жа добра, але, маючы высыпаў каталізатар, загараецца кантрольная лямпа рухавіка, у выніку магутнасць рэзання..***** eerrore ад датчыка nox, у вас ёсць рашэнні, працягнутай па гэтай нагоды?

riccardo59
прывітанне robby51039, на жаль, вы зонд nox глушыцель пачатку, што яна пайшла, каб працаваць эмулятар сістэма павінна працаваць ідэальна, або знайсці сістэму, каб ліквідаваць яго, таго ж, што здарылася са мной прыкладна праз год памылка датчыка nox замяніў датчык, зараз усе ок