КПК

Прагляд Поўнай Версіі : я ўяўляю

pasquale78
13-07-2012, 16:42
прывітанне ўсім, мяне завуць pasquale і я пішу ад магутнасці.
некалькі гадоў я захапляўся электронікай.
з часам я купіў р? абсталяванне і рады я ў поле.
не ? мая прафесія-галоўная, я раблю гэта +, іншы для страсці, але і зрабіць корпус (у цяперашні час грошы, nn, за ўсе, ніколі).
не з тых, якія яны пасылаюць, м. у шквал, калі каго-то есць праблемы выстучать грошы або прадаць mappette за грошы.
ненавіджу шутаў і амбіцыйных, якія цыркулююць на некаторых форумах галіны, мой дэвіз ? запал, сціпласць і seriet?.
той, хто кажа выразна, рэчы, якія я ніколі не паслалі сказаць........... не песцяць ніколі ногі нікому, і мне падабаецца, няхай яно будзе са мной.
вышэй я бачу + некаторыя сябры, для іх я думаю ke nn есць неабходнасць дадаць яшчэ.
прывітанне персанал форуму.

PS я бачыў ke персанал пазбегнуць, як зрабіць, каб рэклама? толькі ўжо, я дзякую за гэта. спадзяюся, цы гэты форум не ператварыўся ў рынак, як і іншы, які ўсе добра ведаюць, дзе, калі вы пакладзеце яе супраць клана вы забанены імгненна.
я чытаў некалькі пастоў, якая ўласціва інтэрфейсы на врі і клон. я аддаю перавагу не выказваць меркаванні на пэўных людзей.
у распараджэнні што-небудзь.

cicciogsr
13-07-2012, 16:57
прывітанне pasquale сардэчна запрашаем, рады вас бачыць тут

pinotec
13-07-2012, 22:39
дарагі Паскуалино :D... сардэчна запрашаем таксама тут
..хто цябе ведае, ведае, што чалавек ты ...толькі захапляцца,але і тое, што ведаю на сенняшні дзень,у той бок я толькі дзякуючы табе.

msport (exil77grande)
14-07-2012, 12:24
прывітанне паскуале і сардэчна,выдатнае прадстаўленне, сапраўды, я б сказаў, лепшы да гэтага часу,не хапае толькі адной рэчы, але, я думаю, sottointesa у свой нік, то ўзрост так што я думаю, вы калі ў 34 года,мне падабаюцца людзі, якія не маюць нічога, каб схаваць і казаць дакладна,што тычыцца астатняга, што вы напісалі, я думаю, што тут ужо з вечара будзе нядоўгім, таму што, калі паглядзець на некалькі паведамленняў, дзе я ўжо выказаў у гэтай тэме, або калі законы прэзентацыя professionalchiptuning менавіта ў гэтым раздзеле, вы зразумееце, што гэты форум нараджаецца ў першую чаргу з-за запал, што мы кормім я і іншы адмін chiptuning і другі, каб засяродзіць тут усе аматары шукае дапамогу,інфармацыю або паслугі, якія вы не змаглі знайсці ў trove,акрамя іх, вядома ж, спецыялістаў, якія маюць жаданне дапамагчы, дзе можна не апускаючы ўласную працу гэтых людзей, з якімі абмену думкамі,вопытам і прафесіяналізм,вядома, мы не сцвярджаем, што не прафесіянал твар бясплатна карты ці іншы, магчыма, шакалы, якія хочуць, каб толькі красці, але не хочам ўмяшання, каб паказаць, хто-то даўжэй, а затым знікае,мы хочам будаўнічых работ, у адваротным выпадку лепш не пісаць, і мы таксама лічым, што нічога не прыйшлося, і што праца і праца, і дапамога, і дапамога ў рэжыме чакання, што трэба кожнаму з нас,на рэкламе а я хачу дадаць, што вы мае магчымасць атрымаць publicita але толькі калі сапраўды прафесіяналаў (наглядныя) для людзей, якія хочуць дапамагчы нашай працы, і ў той жа час павысіць іх,напрыклад magicmotorsport ўжо нашага спонсара, і ў бліжэйшы час будзе ўведзены іх банэр на першай старонцы, як і іншая кампанія conscuta галіны, што ў бліжэйшы час будзе ўстаноўлена,але, паўтараю, гэта ўсяго толькі канструктыўны дыялог, каб гадаваць нас, і вас,нарэшце, і я, прабачце за ўмяшанне, так доўга, але карыстальнік у сваім выступе закрануў некалькіх клавіш, якія я хачу ўдакладніць, хутка будзе раздзел, дзе вы можаце набыць некаторыя віды абсталявання, якія, як правіла, выконваецца пошук і сэрвіс анлайн-усе гэта толькі, каб дапамагчы тыя людзі, якія ў arrivono тут патрэбна дапамога ці хто хоча пачаць працу ў гэтай галіне, прапаноўваючы нашым падрыхтоўка і дапамогу тым, што які-небудзь хітры ад вэб-зрабіце propi зручныя падману сумленных працаўнікоў,у любым выпадку, усе маюць права выказацца, але sensa ісці супраць правілаў, тут няма клана, але група сяброў,як вы можаце бачыць, што мы ўжо ўвялі раздзел " куплі групы менавіта таму, што ў нас есць ідэі, рухацца наперад паступова,добры працяг.

(ps у мяне зроблена менавіта папацець, каб risponderi) hahaahha;)

pasquale78
15-07-2012, 08:55
гаворка msport не робіць раз.
я разумею, ke спонсары патрэбныя, каб зрабіць жыцце форуму.
для астатніх я згодзен на усе, так і ўжо цяпер вы ведаеце, на славу.

msport (exil77grande)
15-07-2012, 09:34
гаворка msport не робіць раз.
я разумею, ke спонсары патрэбныя, каб зрабіць жыцце форуму.
для астатніх я згодзен на усе, так і ўжо цяпер вы ведаеце, на славу.

тым больш, што яны робяць жыцце форум становіцца нашмат больш прыемна бачыць розныя банэры і затым яны робяць рэкламу праз нас, і ў той жа час мы становімся больш прасочваецца праз іх.

dvdtuning
16-07-2012, 08:50
Сардэчна запрашаем Pasquale78 і добры форум.
Msport сапраўды прыгожая памяшканне, каб стварыць выдатны форум!

giarras
16-07-2012, 13:34
добра Паскуале, я рады, што гэты форум у дзень x, дзень становіцца ўсе больш і больш багатых людзей, якія па маім сціплым думку, яны ўжо есць? як вядомых, так і, што я захапляюся,добры знаходжання.