Перегляд Повної Версії : несправності двигуна помилка P0238 датчик тиску всмоктування правдоподібність
Привіт, хлопці, я розуму не машина,
? було вже трохи pacioccata до того, як від мене. (власник був переконаний, був би оригінал а не вже? pacioccata)
в додатку я розміщую файл орі і mod файлів.
машина в 4 або кілька разів, максимум на 5 повний газ на 3600\4000 оборотів в хвилину виходить збій.
помилка P0238 датчик тиску plausibilit?.
вихідний файл, несправності не включається.
у файлі мода prex turbo і орі, машина працює добре, але якщо spi штовхає вниз, виникає несправність,
на скільки я знаю, на цю машину ? був встановлений розряду ****** від водостічна труба і повітряний фільтр (? те, що я знаю)
дивлячись на два файлу, по-вашому, я щось не можу я зрозуміти?
або ? дійсно датчик тиску замінити?
я кажу вам це, чому? коли я з діагнозом машини з діагностики, перед початком робіт, в ебу були вже? є та помилка.
xo тепер з оригінальною карті, не ? повторно.
дайте мені руку?
Дякую
машина ? є 147 1.9 16v 150cv(перевірив на буклет) €3 edc16c8 hw986 sw047
здрастуйте, безумовно, проблема ? датчика ,а ти тим часом ти перевірив, що турбо буде в порядку, або схильні відповідати, геометрії
що змушує мене думати ? чому? xo файл кричи, не всі?
вибачте, це ? останній мод, з яким я пробував.
хлопці, ніхто не знає, як мені допомогти?
magi1984
18-02-2013, 20:14
що, безумовно, неправильно в карту c'?, і є обмежувачі крутного моменту для руху.
максимальне значення ? 1000 і ти дав значення за межами крайніх драйверів.
тиск турбо ? абсолютно оригінальний, тому, мені здається, неможливо, що дає вам помилку для того.
у будь-якому випадку спробуйте встановити обмежувач тиску turbo f(APS) і обмежувач тиску turbo 2600 і подивитися, якщо вам все одно помилка
і поверніть оригінал в карті справа? газ знову, як egr ? закритий з карти гістерезису, отже, не потрібно встановлювати максимальне значення у тих карти
i lim пара, я зробив так, на різних авто, включаючи мій, так що "видалити", але якщо ви говорите, що пу? бути те, що я намагаюся...
насправді prex я не мод, але йде помилка, а,
ок, я намагаюся підняти обмежувачі turbo і APS, навіть якщо я продовжую не розуміти, чому? доведеться зробити бачили prex в карту та орі, ок пу? збільшити p? з дизельним паливом, але не піде у відмову.
у той час як для системи рециркуляції ог, я спробував його закрити, навіть по цій карті, думаючи, може бути...
спробує? з лім prex turbo вставай, і подивимося, що робить... дякую
зниження обмежувачі крутного моменту, покладені в орі i x макс. руху, карта turbo stock, чистий, датчик тиску, що була брудна;
результат той самий, повідомлення про проблеми з тиском, що різко підскакують, навіть до 2.0 бар,
я дійсно не знаю, pi? що робити.
ніхто не знає, чи може capirene то чому
legendaryslave
24-02-2013, 21:07
дайте мені цей тест в двигуні, і в рамках вкл атмосферного тиску і впускного колектора, скажіть мені, скільки ? ?
Я вже зробив одне випробування..
Press. Банкомат 998
Press. Asp 1012
теж дизель, і відповідно prex turbo збільшується,особливо, якщо і " скат"
я abbasserei залізничних і t inj, то 200pt в обмежувач turbo включаючи останній шматочок, потім 0F89E8 в 0F8BE8 як сказано вище, з хорошим волхвів
і abbassarei останні 4 криві карти overboost ,для того, щоб знизити пік prex turbo
сказав, то спочатку перевірте датчик prex абсолютної,pierburg ,і збитки від інтеркулера або пробірки.
я не розумію тоді, чому в карти педаль ? пішли на дотик вр після 5200 оборотів....
потім в карти турбо я бачив кроком в%, які йдуть майже на 15%, мінімум 6,5%, але в обмежувачі ви більш низький відсоток...прибуттів на 6,3% відноситься те ж саме для карти rail і відповідні обмежувачі....
крім того, я бачив авансів, прямо на спини, де стогони проблема також 21% більше,....тобто ти перейшов від 19 градусів до 23...так багато на бензин, розраховуючи, що, як правило, збільшується до 3 градусів...***** unque головна проблема, як він каже, навіть pinotec ? ви дали багато на дизельне паливо, rail і досягнень, і, відповідно, turbo солі, тому що не в змозі утилізувати весь обсяг газу.....тепер у вас є дві можливості? системи або карту, або ви шукаєте проведенням duty cycle vgt на відповідну карту....але ? дуже важко зробити....
ах.., то я хотів сказати, що мод зроблений на відсоток газу, під назвою "стиль edc15" не має жодної утиліти?....
у egr ? вже закритий від "4 panettoni" управління, за якої мод не потрібно...
додам тільки, що обмежувачі крутного моменту,навіть те, що заднього ходу!!,факти, таким чином, є дуже сумнівними....
cio? практично зроблені всі "у команді"....
kingsnake
31-03-2014, 18:17
Я йду з розуму, навіть я ж питання, та ж машина,євро 3 150cv edc16c8, turbo піднімається вище 2 бар, а також, якщо тиск турбо-поставлю оригінал.
franco75
31-03-2014, 20:36
адреса e646c "обмежувач turbo диференціал" б підняв, а ? встановлено, що в 1,6
pdtechnology
31-03-2014, 23:22
по мені prex rail ? занадто високо, я не бачу сенсу в prex лім пара не ? скоригована на педаль, то не розумію, 2469 i lim x пара руху занадто багато високих карту кількості газу і "однодумців" таким чином на мою думку не потрібно, і може дати вам, так само безглуздо...досить контролю кількості газу введені і карти суміжних не подають їх саме так, а потім ? правда, як каже franco75 ви можете mod-біт з обмежувачем turbo і йди в pelino час
blackwolf76
31-03-2014, 23:45
Демонтаж турбіни і очистити геометрії. впевнений, сон стрибати через swirl і, проходячи через клапани сон закінчені в турбіні, блокуючи правильну геометрію. Ви можете контролювати переміщення назад цівку, від'єднавши і атакують труба wastgate автомобіль в рух.
kingsnake
01-04-2014, 13:44
3 машини на 4 з цієї пошти мені дали це проблема, на 3 я намагався змінити map, але нічого не робити, навіть з тиском турбо оригінальне тому надлишкового тиску, всі докази, які у вас згадується, так що тепер я спробував, але без результату
kingsnake
01-04-2014, 13:45
ця модель автомобіля не збирає swirl, я перевірив вчора ввечері, на практиці перші моделі jtdm 150cv з edc16c8-це 140 коней ", під виглядом"
kingsnake
01-04-2014, 13:47
по мені prex rail ? занадто високо, я не бачу сенсу в prex лім пара не ? скоригована на педаль, то не розумію, 2469 i lim x пара руху занадто багато високих карту кількості газу і "однодумців" таким чином на мою думку не потрібно, і може дати вам, так само безглуздо...досить контролю кількості газу введені і карти суміжних не подають їх саме так, а потім ? правда, як каже franco75 ви можете mod-біт з обмежувачем turbo і йди в pelino час
З тиску в рампі і оригінальний обмежувач крутного моменту для механізму перемикання передач оригінал мене проблема ? відбулося занадто
kingsnake
01-04-2014, 13:48
адреса e646c "обмежувач turbo диференціал" б підняв, а ? встановлено, що в 1,6
Зроблено це випробування, результат ? все той же
franco75
01-04-2014, 14:23
як було встановлено? що стрибків тиску у вас?
kingsnake
01-04-2014, 14:34
як було встановлено? що скачки тиску у вас є? Діагноз площі в 3000-мар, як постійних прискорюється, починаючи з 3-його, в основному Карта приходить в повному масштабі.
franco75
01-04-2014, 14:44
Змінюється датчик, який від числа і постав правильний
kingsnake
01-04-2014, 14:53
kingsnake
01-04-2014, 14:54
Не ? Map, що сходить з розуму ? тиск в конференц-дійсно, насправді під час цих випробувань ? також вибухнув рукав
blackwolf76
01-04-2014, 14:57
Не ? Map, що сходить з розуму ? тиск в конференц-дійсно, насправді під час цих випробувань ? також вибухнув рукав
саме з цієї причини ? турбіна на питання. Спробуйте заглушити трубку, яка йде до wastgate і подивитися, якщо переробить дефект. В цей момент ми виключаємо проблеми електронного...
franco75
01-04-2014, 15:16
тому, по-друге ви отримаєте 3 Бар?
kingsnake
01-04-2014, 15:20
так ви думаєте, приходить до 3 Бар?3000 мбар означає, що turbo приходить, принаймні, 2 бар тиску 3 бар абсолютного тиску...
kingsnake
01-04-2014, 15:22
Хлопці, вибачте, якщо riapro пост, у мене альфа gt 150cv edc16c8 з тією ж проблемою, я намагався змінити map, але він йде у відмову те ж саме... геометрія змінної холодна працює нормально, я навіть зробив ручної активації і тому все працює... проблема проявляється в передачах довгим тип четвертий день... що це може бути?
Особисто я вирішив, розбирання, turbo, равлик випускних і витираючи геометрії turbo
Перевірити проводку до allacentralina
Хлопці, вибачте, якщо riapro пост, у мене альфа gt 150cv edc16c8 з тією ж проблемою, я намагався змінити map, але він йде у відмову те ж саме... геометрія змінної холодна працює нормально, я навіть зробив ручної активації і тому все працює... проблема проявляється в передачах довгим тип четвертий день... що це може бути?
тим часом починається перевірити датчик, зіставляється?
Ви автомобіль відображається, але почали до нас після декількох місяців, які завжди на тій же карті...тому хотів би виключити карту. Leo_sg датчик map ви говорите? Тому що те, що я вже пробував міняти і завжди йде у відмову.
Очистити змінною геометрією-це той, який не тече.