Прагляд Поўнай Версіі : няспраўнасці рухавіка памылка P0238 датчык ціску ўсмоктвання праўдападобнасць
Прывітанне, хлопцы, я ўсе розуму не машына,
? было ўжо трохі pacioccata да таго, як ад мяне. (уладальнік быў перакананы, быў бы арыгінал а не ўжо? pacioccata)
у дадатку я змяшчаю файл врі і mod файлаў.
машына ў 4 або некалькі разоў, максімум на 5 поўны газ на 3600\4000 абаротаў у хвіліну выходзіць збой.
памылка P0238 датчык ціску plausibilit?.
зыходны файл, няспраўнасці не ўключаецца.
у файле мода prex turbo і врі, машына працуе добра, але калі spi штурхае ўніз, узнікае няспраўнасць,
на колькі я ведаю, на гэтую машыну ? быў усталяваны разраду ****** ад вадасьцекавая труба і паветраны фільтр (гэта ? тое, што я ведаю)
гледзячы на два файла, па-вашаму, я што-то не магу я зразумець?
або ? сапраўды датчык ціску замяніць?
я кажу вам гэта, чаму? калі я з дыягназам машыны з дыягностыкі, перад пачаткам прац, у эбу былі ўжо? маецца тая памылка.
xo цяпер з арыгінальнай карце, не ? паўторна.
дайце мне руку?
Дзякуй
машына ? есць 147 1.9 16v 150cv(праверыў на буклет) €3 edc16c8 hw986 sw047
добры дзень, безумоўна, праблема ? датчыка ,а ты тым часам ты праверыў, што турба будзе ў парадку, або схільныя адказваць, геаметрыі
што прымушае мяне думаць, ? чаму? xo файл крычы, не ўсе?
прабачце, гэта ? апошні мод, з якім я спрабаваў.
хлопцы, ніхто не ведае, як мне дапамагчы?
magi1984
18-02-2013, 20:14
што, безумоўна, няправільна ў карту c'?, і з'яўляюцца абмежавальнікі крутоўнага моманту для руху.
максімальнае значэнне ? 1000 і ты даў значэння за межамі крайніх драйвераў.
ціск турбо ? цалкам арыгінальны, таму, мне здаецца, немагчыма, што дае вам памылку для таго.
у любым выпадку паспрабуйце ўстанавіць абмежавальнік ціску turbo f(APS) і абмежавальнік ціску turbo 2600 і паглядзець, калі вам усе роўна памылка
і вярніце арыгінал у карце справа? газ зноў, як сістэмы рэцыркуляцыі ог ? зачынены з карты гістарэзісу, такім чынам, не трэба ўсталеўваць максімальнае значэнне ў тых карты
i lim пара, я зрабіў так, на розных аўто, у тым ліку мой, так што "выдаліць", але калі вы кажаце, што пу? быць тое, што я спрабую...
на самай справе prex я не мод, але ідзе памылка, а,
ок, я спрабую падняць абмежавальнікі turbo і APS, нават калі я працягваю не разумець, чаму? прыйдзецца зрабіць бачылі prex ў карту і крычы, ок пу? павялічыць p? з дызельным палівам, але не пойдзе ў адмову.
у той час як для сістэмы рэцыркуляцыі ог, я паспрабаваў яго зачыніць, нават па гэтай карце, думаючы, можа быць, што...
паспрабуе? з лім prex turbo уставай, і паглядзім, што робіць... дзякуй
зніжэнне абмежавальнікі крутоўнага моманту, пакладзены ў крычы i x макс. руху, карта turbo stock, чысты, датчык ціску, што была брудная;
вынік усе той жа, паведамленні аб непаладках з ціскам, што рэзка падскокваюць, нават да 2.0 бар,
я сапраўды не ведаю, pi? што рабіць.
ніхто не ведае, ці можа capirene то чаму
legendaryslave
24-02-2013, 21:07
дайце мне гэты тэст у рухавіку, і ў рамках вкл атмасфернага ціску і впускного калектара, скажыце мне, колькі ? ?
Я ўжо зрабіў адно выпрабаванне..
Press. Банкамат 998
Press. Asp 1012
таксама дызель, і адпаведна prex turbo павялічваецца,асабліва, калі і " пахіл"
я abbasserei чыгуначных і t inj, то 200pt ў абмежавальнік turbo уключаючы апошні кавалачак, затым 0F89E8 ў 0F8BE8 як сказана вышэй, з добрым вешчуноў
і abbassarei апошнія 4 крывыя карты overboost ,для таго, каб знізіць пік prex turbo
сказаў, то, калі ласка, праверце спачатку датчык prex абсалютнай,pierburg ,і страты ад интеркулера або прабіркі.
я не разумею тады, чаму ў карты педаль ? пайшлі на навобмацак вр пасля 5200 абаротаў....
потым у карты турба я бачыў крокам у%, якія ідуць амаль на 15%, мінімум 6,5%, але ў абмежавальнікі вы больш нізкі працэнт...прибытий на 6,3% ставіцца тое ж самае для карты rail і адпаведныя абмежавальнікі....
акрамя таго, я бачыў авансаў, прама на спіны, дзе стогны праблема таксама 21% больш,....то есць ты перайшоў ад 19 да 23 градусаў...так шмат на бензін, разлічваючы, што, як правіла, павялічваецца да 3 градусаў...***** unque галоўная праблема, як ен кажа, нават pinotec ? вы далі шмат на дызельнае паліва, у той час,rail і дасягненняў, і, адпаведна, turbo солі, таму што не ў стане утылізаваць ўвесь аб'ем газу.....зараз у вас есць дзве магчымасці? сістэмы або карту, або вы шукаеце правядзеннем duty cycle vgt на адпаведную карту....але ? вельмі цяжка зрабіць....
ах.., то я хацеў сказаць, што мод зроблены на працэнт газу, пад назвай "стыль edc15" не мае ніякай ўтыліты?....
у egr ? ужо зачынены ад "4 panettoni" кіравання, па якой мод не трэба...
дадам толькі, што абмежавальнікі крутоўнага моманту,нават тое, што задняга ходу!!,факты, такім чынам, вельмі сумніўныя....
cio? практычна зробленыя ўсе "у камандзе"....
kingsnake
31-03-2014, 18:17
Я іду з розуму, нават я з ж пытанні, тая ж машына,еўра 3 150cv edc16c8, turbo падымаецца вышэй за 2 бар, а таксама, калі ціск турбо-пастаўлю арыгінал.
franco75
31-03-2014, 20:36
адрас e646c "абмежавальнік turbo дыферэнцыял" б падняў, а ? устаноўлена, што ў 1,6
pdtechnology
31-03-2014, 23:22
па мне prex rail ? занадта высока, я не бачу сэнсу ў prex лім пара не ? скарэкціравана на педаль, то не разумею, 2469 i lim пара x руху занадта шмат высокіх карту колькасці газу і "сяброў" такім чынам на маю думку не трэба, і можа даць вам, гэтак жа па-дурному...дастаткова кантролю колькасці газу ўведзеныя і карты сумежных не падаюць іх менавіта так, а потым ? праўда, як кажа franco75 вы можаце mod-біт з абмежавальнікам turbo і ідзі ў pelino час
blackwolf76
31-03-2014, 23:45
Дэмантаж турбіны і ачысціць геаметрыі. упэўнены, сон скакаць праз swirl і, праходзячы праз клапаны сон скончаныя ў турбіне, блакуючы правільную геаметрыю. Вы можаце кантраляваць перамяшчэння назад цаўе, адлучыць і атакуюць труба wastgate аўтамабіль у рух.
kingsnake
01-04-2014, 13:44
3 машыны на 4 з гэтай пошты мне далі гэта праблема, на 3 я спрабаваў змяніць map, але нічога не рабіць, нават з ціскам турба арыгінальнае таму залішняга ціску, усе доказы, якія ў вас згадваецца, так што цяпер я паспрабаваў, але без выніку
kingsnake
01-04-2014, 13:45
гэтая мадэль аўтамабіля не збірае swirl, я праверыў ўчора ўвечары, на практыцы першыя мадэлі jtdm 150cv з edc16c8-гэта 140 коней ", пад выглядам"
kingsnake
01-04-2014, 13:47
па мне prex rail ? занадта высока, я не бачу сэнсу ў prex лім пара не ? скарэкціравана на педаль, то не разумею, 2469 i lim пара x руху занадта шмат высокіх карту колькасці газу і "сяброў" такім чынам на маю думку не трэба, і можа даць вам, гэтак жа па-дурному...дастаткова кантролю колькасці газу ўведзеныя і карты сумежных не падаюць іх менавіта так, а потым ? праўда, як кажа franco75 вы можаце mod-біт з абмежавальнікам turbo і ідзі ў pelino час
З ціску ў рампы і арыгінальны абмежавальнік крутоўнага моманту для механізму пераключэння перадач арыгінал мяне праблема ? адбылося занадта
kingsnake
01-04-2014, 13:48
адрас e646c "абмежавальнік turbo дыферэнцыял" б падняў, а ? устаноўлена, што ў 1,6
Зроблена гэта выпрабаванне, вынік ? усе той жа
franco75
01-04-2014, 14:23
як было ўстаноўлена? што скокаў ціску ў вас?
kingsnake
01-04-2014, 14:34
як было ўстаноўлена? што скокі ціску ў вас есць? Дыягназ плошчы ў 3000-мар, як пастаянных паскараецца, пачынаючы з 3-яго, у асноўным Карта прыходзіць у поўным маштабе.
franco75
01-04-2014, 14:44
Змяняецца датчык, які ад колькасці і пастаў правільны
kingsnake
01-04-2014, 14:53
kingsnake
01-04-2014, 14:54
Не ? Map, што сыходзіць з розуму, ? ціск у канферэнц-сапраўды, на самай справе падчас гэтых выпрабаванняў ? таксама выбухнуў рукаў
blackwolf76
01-04-2014, 14:57
Не ? Map, што сыходзіць з розуму, ? ціск у канферэнц-сапраўды, на самай справе падчас гэтых выпрабаванняў ? таксама выбухнуў рукаў
менавіта па гэтай прычыне ? турбіна на пытанні. Паспрабуйце заглушыць трубку, якая ідзе да wastgate і паглядзець, калі пераробіць дэфект. У гэты момант мы выключаем праблемы электроннага...
franco75
01-04-2014, 15:16
таму, па-другое вы атрымаеце 3 Бар?
kingsnake
01-04-2014, 15:20
так вы думаеце, прыходзіць у 3 Бар?3000 мбар азначае, што turbo прыходзіць, па меншай меры, 2 бар ціску, 3 бар абсалютнага ціску...
kingsnake
01-04-2014, 15:22
Хлопцы, прабачце, калі riapro пост, у мяне альфа gt 150cv edc16c8 з той жа праблемай, я спрабаваў змяніць map, але ен ідзе ў адмову тое ж самае... геаметрыя зменнай халодная працуе нармальна, я нават зрабіў ручной актывацыі і таму ўсе працуе... праблема выяўляецца ў перадачах доўгім тып чацверты дзень... што гэта можа быць?
Асабіста я вырашыў, разборкі, turbo, слімак выпускных і выціраючы геаметрыі turbo
Праверыць праводку да allacentralina
Хлопцы, прабачце, калі riapro пост, у мяне альфа gt 150cv edc16c8 з той жа праблемай, я спрабаваў змяніць map, але ен ідзе ў адмову тое ж самае... геаметрыя зменнай халодная працуе нармальна, я нават зрабіў ручной актывацыі і таму ўсе працуе... праблема выяўляецца ў перадачах доўгім тып чацверты дзень... што гэта можа быць?
тым часам пачынаецца праверыць датчык, супастаўляецца?
Вы аўтамабіль адлюстроўваецца, але пачалі да нас пасля некалькіх месяцаў, якія заўседы на той жа карце...таму хацеў бы выключыць карту. Leo_sg датчык map вы кажаце? Таму што тое, што я ўжо спрабаваў мяняць і заўседы ідзе ў адмову.
Ачысціць зменнай геаметрыяй-гэта той, які не цячэ.