КПК

Перегляд Повної Версії : Погляд карту трактор New Holland T7070

Fede78
17-02-2013, 16:25
Як щодо цього мода? Припустимо, я хочу взяти 20/30 РЕЗЮМЕ від 225(251 з boost) оригінальні.
З кроком pi? або менше, я їх висувають, порівнюючи файлу T7040 (182CV і 215 boost), що T7070 орі.

Ви знаєте, що криві є ті, в 1F53AE і 1F53E2?
Спасибі.

psop29f400
17-02-2013, 16:38
привіт я не можу завантажити файл, якщо ви надішлете мені поштою не можу собі, я їх вже зроблені
привіт

Fede78
17-02-2013, 16:48
[QUOTE=psop29f400;29170]привіт я не можу завантажити файл, якщо ви надішлете мені поштою не можу собі, я їх вже зроблені
привіт

Тобі посилав!

Fede78
17-02-2013, 16:54
Рекомендується також торкнутися 1D82E6? карту кількості? дизельне паливо, впрыснутое (в залежності від крутного моменту і оборотів)

giarras
17-02-2013, 16:55
[QUOTE=psop29f400;29170]привіт я не можу завантажити файл, якщо ви надішлете мені поштою не можу собі, я їх вже зроблені
привіт

ви вже? на друге повідомлення, перш ніж надсилати, потрібно зробити презентацію у розділі представлені і тоді вам пораду дають читати нашим правилам.

giarras
17-02-2013, 17:04
привіт

ви дуже люб'язні, зробити файл на наш fede78,але ви не можете опублікувати свою адресу електронної**** публічно xch? ? як ви postassi вашому посиланню, що мені здається, що так і професіоналом.

Fede78
17-02-2013, 17:15
Скажімо, що я був тут, щоб поради і думки. У нижній частині отримання файлу gi? зробив пу? допомогти за умови, що ви розумієте, що ? було зроблено! Якщо ні-ви не дізнаєтесь ніколи

psop29f400
17-02-2013, 18:43
ось файли він виготовлений і випробуваний

psop29f400
17-02-2013, 18:50
вибачте, я не хотів порушувати правила, поставивши мій *****

Fede78
17-02-2013, 18:59
Ок, після обіду ми, я дивлюся.
Все одно дякую!

msport (exil77grande)
18-02-2013, 14:50
Скажімо, що я був тут, щоб поради і думки. У нижній частині отримання файлу gi? зробив пу? допомогти за умови, що ви розумієте, що ? було зроблено! Якщо ні-ви не дізнаєтесь ніколи

тобі може зробити приємно отримати мод вже готовий, а до нас турбувати, що ви порушили наші правила, крім того, тут ми завжди допомагали, і не факт, файли, тому що в противному випадку ви тільки каша готова, і я не бачу, що ви вчитеся, якщо не копіювати.

Fede78
18-02-2013, 18:24
Вибачте, але я просив погляд на мод, який я зробив і тому не думаю, що я турбую вас не порушувати правила. Мені не здається, що він запросив файл вже? зробив...

манро
18-02-2013, 19:15
у мод, у вас тільки збільшується, прес-rail....
карта дуже бета-версії, проте.....
я не думаю, що таким чином ви досягнете бажаних результатів, але, трохи більше відчуваєш, особливо, у ****лло "зйомки обертів під навантаженням".....

msport (exil77grande)
18-02-2013, 20:29
Вибачте, але я просив погляд на мод, який я зробив і тому не думаю, що я турбую вас не порушувати правила. Мені не здається, що він запросив файл вже? зробив...

відправивши файли в лічку до користувача nonb має privileggi, щоб викачати з форуму, по-твоєму, не ви порушили правила?

Fede78
18-02-2013, 20:30
Ми говоримо, що я дивився відмінності між картами T7040 орі і T7070 орі, потім трохи драйвери ecm... і я не помітив, карта залізничних важливо для максимальної потужності 1F190A.
Також, чому? я був переконаний, що не раз працював з 1600 бар в оригіналі.
Збільшивши карту на залізниці? я повинен збільшуватися, біт 1F2732 правильно?
і налаштувати обмежувач 1F277A

Інший, що, збільшуючи тиск і час вприскування, витрата, зазначений бортовим комп'ютером rispecchier? реальність?? По-моєму немає... чому? ебу вважає, надати tot мг замість їх йдуть pi?.

Але якщо я змінити карту, щоб конвертувати між пара і мг дизель, наприклад, якщо для 1000 Нм на 2000 оборотів, мені потрібно 70 мг дизель, якщо я ставлю це значення в 75 мг екю inietter? 75 мг дизель, якщо у мене є запит в 1000 Нм?
Роблю cos? дані бортового комп'ютера виглядають надійними?

Fede78
18-02-2013, 20:32
відправивши файли в лічку до користувача nonb має privileggi, щоб викачати з форуму, по-твоєму, не ви порушили правила?

Я прошу вибачення за це, не думав, що може бути проблемою, так як було файлу орі і змінених файлів від мене на додачу отримали широке поширення неповної.

манро
18-02-2013, 20:53
Ми говоримо, що я дивився відмінності між картами T7040 орі і T7070 орі, потім трохи драйвери ecm... і я не помітив, карта залізничних важливо для максимальної потужності 1F190A.
Також, чому? я був переконаний, що не раз працював з 1600 бар в оригіналі.
Збільшивши карту на залізниці? я повинен збільшуватися, біт 1F2732 правильно?
і налаштувати обмежувач 1F277A

Інший, що, збільшуючи тиск і час вприскування, витрата, зазначений бортовим комп'ютером rispecchier? реальність?? По-моєму немає... чому? ебу вважає, надати tot мг замість їх йдуть pi?.

Але якщо я змінити карту, щоб конвертувати між пара і мг дизель, наприклад, якщо для 1000 Нм на 2000 оборотів, мені потрібно 70 мг дизель, якщо я ставлю це значення в 75 мг екю inietter? 75 мг дизель, якщо у мене є запит в 1000 Нм?
Роблю cos? дані бортового комп'ютера виглядають надійними?
торкаючись press rail часи і карту перетворення, по мені, дані, зазначені в trip рада не буде більше attendibilissimi на 100%, чому? перейти змінюватися алгоритм розрахунку останнього, що, однак, в діалог з ecu.....
? я не думаю, що велика проблема....
для прес-rail, здається, очевидно, що якщо приплив прес за її цінність золота потрібно коригувати, як біті ліжко обмеження її карту обмеження....

msport (exil77grande)
18-02-2013, 21:45
Я прошу вибачення за це, не думав, що може бути проблемою, так як було файлу орі і змінених файлів від мене на додачу отримали широке поширення неповної.

навіть якщо твої файли, в момент, коли ви зареєструвалися, навіть якщо ви читали, ви погодилися з нашими умовами і, як наслідок, опубліковано тут повинен слідувати режим нашої політики.

Fede78
18-02-2013, 22:08
торкаючись press rail часи і карту перетворення, по мені, дані, зазначені в trip рада не буде більше attendibilissimi на 100%, чому? перейти змінюватися алгоритм розрахунку останнього, що, однак, в діалог з ecu.....
? я не думаю, що велика проблема....
для прес-rail, здається, очевидно, що якщо приплив прес за її цінність золота потрібно коригувати, як біті ліжко обмеження її карту обмеження....

Він мені розповідав друг, який був використаний один трактор "лабораторія", скажімо, ті, які використовують для оцінки на місцях проблеми, і це було близько 30CV в pi? ті серії, але, проте, в бортовому комп'ютері вже витрата більше, ніж споживає мій серії. Тому будинок, як зміна сили, зберігаючи напрями споживання, пов'язаних з цим використанні палива? Або ? враховуючи, що відбувається з карти конвертувати?

манро
18-02-2013, 23:31
я не думаю, що на споживання буде відновлено на карті перетворення....тому що це функціонал? всі внутрішні all sw ecu, що потрібно, це знати, у відповідності з нм, що має обійтися, скільки дизельного палива треба вприснути через прес-rail і час....тому я вважаю, що дані реального споживання буде розглянуто trip board саме на час впорскування....
? я думаю, що навіть з машиною, повністю орі споживчі цінності даних, що не відображають повною мірою реальність, але, швидше, і оцінити середній витрата на фактично не....

Fede78
19-02-2013, 22:19
Карту в 1C6552, що ecm я в залежності від оборотів і навантаження ? правильно? Дивлячись з winols я думаю, що у функції тиску та кількості? дизельне паливо, впрыснутое?
Або я помиляюся?

манро
19-02-2013, 23:34
1C6552 ? карту, що ecm називається "уприскування parzializzato map1/1" чесно кажучи я не зрозумів про що йде мова......
річ надзвичайно дивним, що я помітив, переглядаючи всі файли в 2d ? що не зміг знайти в DW......
потім Fede78 могли б ви люб'язно пояснити мені, мод від 1D39F2 в 1D314??що це??
ах...я навіть не зміг зрозуміти, що таке 1F53AE і 1F53E2....

Fede78
20-02-2013, 00:03
1C6552 ? карту, що ecm називається "уприскування parzializzato map1/1" чесно кажучи я не зрозумів про що йде мова......
річ надзвичайно дивним, що я помітив, переглядаючи всі файли в 2d ? що не зміг знайти в DW......
потім Fede78 могли б ви люб'язно пояснити мені, мод від 1D39F2 в 1D314??що це??
ах...я навіть не зміг зрозуміти, що таке 1F53AE і 1F53E2....

1C6552 час вприскування, але не функції оборотів і навантаження, як показує ecm, але у функції тиску та мм3 дизельного палива впорскується.
1D39F2, що починає 1D3994 дивлячись на нього у 3d з winols здається, обмежувач
1d314 не вистачає... ви мали на увазі карту, яка починається в 1D390A ? Це повинно бути обмежувач крутного моменту головна

1F53AE і 1F53E2 не знаю, що таке...

манро
20-02-2013, 16:04
і для DW або карту педаль....що ви мені скажіть??

Fede78
20-02-2013, 19:41
Може бути 1D48C4? Або 1C3628?

манро
20-02-2013, 21:02
але немає файлу hex або a2l для перевірки???

Fede78
20-02-2013, 21:23
Ні.. на жаль немає..

Fede78
22-02-2013, 12:55
Connfrontando карти золота T6080, T7040 і T7070 я помітив, що у мене 3-bit-те ж значення, що вони збільшуються, 1D863A, 1D894A і 1F7182
У T6080 значення 9590 (трактор має 181CV максимальної потужності і 690 Нм максимального крутного моменту)
У T7040 значення 10510 (трактор має 224CV максимальної потужності і 938 Нм максимального крутного моменту)
У T7070 значення 12000 (трактор має 251CV максимальна потужність і крутний момент 1025 Нм максимальна)

Всі ці трактори мають один і той же hw і sw ось чому? я можу порівняти їх.
По-вашому, будуть фільтрів в один біт?

Fede78
26-03-2013, 13:11
Бажаючи зробити мод, не торкаючись час вприскування і тиск в магістралі rail ви повинні отримати в будь-якому разі хороших результатів немає?
Але як вчинити?
Збільшуючи кількість? дизельне паливо впорскується f(rpm, Trq) в 1D82E6?
(роблячи cos? в теорії, коли карту педаль вимагає від мене певної пари, то ecu в залежності від необхідного крутного моменту я inietter? малюк дизель, якщо я ростом цей малюк на дизельне паливо, то avr? також пі? потужність і крутний момент? Я кажу, добре?)

Ясно, тобто обмежувачі коригування...
Обмежувач, який обмежує в 70 мм3 на дизельне паливо, то в 1C5CB2? lim дизель f(temp дизель)?

Пу? бути правильний шлях, щоб почати?

MultiBravo
26-03-2013, 13:29
Хотів би читати карту 7060...ебу ? загальна bosch edc 16c39... як ви робили?
я magpro 4.2, я можу зробити що-то, через послідовний порт?

Дякую!!!

Fede78
26-03-2013, 13:39
Я використовував gallo2, використовуючи протокол t6080, що наявність в принтері? ? ж ecu, і того ж hw і sw.
Потім я зробив кабель OBD роз'єм діагностики трактора, що знаходитеся в рульовій колонці ззаду праворуч.

Ці роз'ємі трактора
Pin = GND
Pin B = 12
Pin-код І= K-line

MultiBravo
26-03-2013, 22:21
Я використовував gallo2, використовуючи протокол t6080, що наявність в принтері? ? ж ecu, і того ж hw і sw.
Потім я зробив кабель OBD роз'єм діагностики трактора, що знаходитеся в рульовій колонці ззаду праворуч.

Ці роз'ємі трактора
Pin = GND
Pin B = 12
Pin-код І= K-line

Спасибі, коли в мене момент я намагаюся..

ви знаєте, якщо є щось, навіть для діагностики?

Fede78
27-03-2013, 12:40
Діагноз ви робите з інструментом офіційної, DPA5 в парі з SW New Holland Service Tool. Обладнання для? коста достатньо, тому, якщо не бути дилером чи цех ? втома...
Я не знаю, якщо ви можете зробити що-то з Cummins Inline... який при бажанні можна знайти навіть з китаю... Тільки не знаю, якщо діагноз ви бачите щось.
В чому проблема ? що не вистачає SW... може бути, навіть в регіоні * ELM 327 він може читати, як ми робимо на автомобілях.
Також Texa робить щось, але ціни їх високі для end user.

MultiBravo
27-03-2013, 13:22
Діагноз ви робите з інструментом офіційної, DPA5 в парі з SW New Holland Service Tool. Обладнання для? коста достатньо, тому, якщо не бути дилером чи цех ? втома...
Я не знаю, якщо ви можете зробити що-то з Cummins Inline... який при бажанні можна знайти навіть з китаю... Тільки не знаю, якщо діагноз ви бачите щось.
В чому проблема ? що не вистачає SW... може бути, навіть в регіоні * ELM 327 він може читати, як ми робимо на автомобілях.
Також Texa робить щось, але ціни їх високі для end user.

Так, я розумію...дякую за інформацію...
Хтось з mag pro 4.2 ? вдалося зробити читання ебу?
Досить вибрати зі списку загальний автомобіль, який має edc16C39 і читання eobd, cio? від k-line?

Fede78
27-03-2013, 13:32
Я намагався з Mpps і півень 1260, використовуючи протоколи машині, але нічого...

MultiBravo
27-03-2013, 21:46
Зрозумів, вдалося тільки з gallo 2, чому? він протокол розташований навпроти...

манро
28-03-2013, 12:55
Бажаючи зробити мод, не торкаючись час вприскування і тиск в магістралі rail ви повинні отримати в будь-якому разі хороших результатів немає?
Але як вчинити?
Збільшуючи кількість? дизельне паливо впорскується f(rpm, Trq) в 1D82E6?
(роблячи cos? в теорії, коли карту педаль вимагає від мене певної пари, то ecu в залежності від необхідного крутного моменту я inietter? малюк дизель, якщо я ростом цей малюк на дизельне паливо, то avr? також пі? потужність і крутний момент? Я кажу, добре?)

Ясно, тобто обмежувачі коригування...
Обмежувач, який обмежує в 70 мм3 на дизельне паливо, то в 1C5CB2? lim дизель f(temp дизель)?

Пу? бути правильний шлях, щоб почати?
привіт fede78...ваша ідея moddare тільки карту перетворення нм>iq по мені ? розгорнув....так як ця карта ? посилання, які ecu використовує для "" BP на карті Tinj,головним чином,але і багато інших карт, наприклад, що прес-rail,etc....проблема ? якщо не відповідати обсягом замітки всі інші карти пов'язані між собою екю, вам не дати? ніколи не iq, що ви попросите...cio? припустимо, ви в карту-нм>iq у ВР, де, можливо, ви 500nm і 60mm3 дизельного палива йдеш moddare з iq від 60 до 70 наприклад...якщо не відповідати обсягом замітки все вр з інших карт, де c'? той iq 60 до і 70mm3 після ecu rilever? помилка в алгоритм розрахунку.....

Fede78
28-03-2013, 13:33
Таким чином, проблема ? що то ви повинні змінити всі інші карти, пов'язані з цією?

Те, що я думав, я був, що послідовність була більше? чи не цей.

1. Карту педаль, що від мене вимагає номер x пара
2. Карту перетворення пари/дизель, що від значення x і крутний момент до мене перетворює у справу? y дизельного палива, яке треба вприснути

? у момент я, щоб надати більше? дизельне паливо нам потрібно, щоб сила речей, збільшити час або тиск в магістралі rail....
Чи є інші дороги?

манро
01-04-2013, 17:07
Таким чином, проблема ? що то ви повинні змінити всі інші карти, пов'язані з цією?

Те, що я думав, я був, що послідовність була більше? чи не цей.

1. Карту педаль, що від мене вимагає номер x пара
2. Карту перетворення пари/дизель, що від значення x і крутний момент до мене перетворює у справу? y дизельного палива, яке треба вприснути

? у момент я, щоб надати більше? дизельне паливо нам потрібно, щоб сила речей, збільшити час або тиск в магістралі rail....
Чи є інші дороги?
є багато інших кореляції між картами...ecu, перш ніж перейти з точки 1 в 2, як мінімум, на інші 3-4 карти регулювання і корекції, на яких будує свої розрахунки...
за те, що ne s? я.. від запиту в карту dw переході на карти обмеження, як tl, що, в свою чергу, перевіряють sl після цих ecu встановлено значення нм "фільтрують" від усіх цих карт проходить в карту, нм>iq
тут, а потім мікро-знає, що малюк запит нм відповідають малюк мм3 дизельного палива в карти, де в одному в осі c'? інтелекту в мм3 йде "" вр більше підходить в карти час прес-rail з урахуванням, що "перехідний", що йому потрібно, щоб дати вам iq фінал..
це ми говоримо, що ? метод, в якому я вважаю, що ecu роботи...
якщо ви йдете безпосередньо до збільшення строків та прес-rail всі алгоритми консультацій та контролю, ці карти більше не мають спосіб esister функціонально, тому що картки "змішувач для тебе, згаданих вище, дійсно, чи будете ви сказати, що і скільки і як "" надати....таким чином, практично стрибки відразу в карти "кран" форсунок...cio? карту часів...

Fede78
01-04-2013, 19:12
Розмовляв з другом, якого я запитав, якщо збільшити дизельне паливо впорскується мені в силу обставин збільшити час вприскування, це я говорив, що не ? сказав, чому? можливо, з цих часів упорскування на карті пу? бути, що може надати навіть 80 мм3, наприклад.
У кількох мені сказали, що у будь-якому випадку ця карта не варить-й? 70 мм3.
Це пу? бути визначено, обмежувач в 1C5CB2 ? ? обмежувач дизельного палива в залежності від температури палива?
Ще limitari, які можуть обмежити в 70 мм3, які можуть бути?
І в основному, ви можете побачити або обчислити на карті, орі, скільки мм3 можуть бути введені залишаючи час оригінальні?

Якщо когось цікавлять дані... двигун ? 6 циліндрів, 6728 см3, що розвиває потужність 225 кінських сил, які проходять до 251 в перекладі? boost, максимальний крутний момент ? 950 Нм при 1400 об / хв, який проходить в 1025 Нм при 1500 оборотів в режимі? boost.

манро
02-04-2013, 02:16
на форумі,якщо ви шукаєте, c'? один formuletta, що дозволяє знати,знаючи press rail і час,що кількість дизельного палива слід надати...використання умовно-тому що, як be ви сказали, є багато карт, обмеження...єдиний спосіб дізнатися, в який вр карті, час мікро-слід читати один раз, що h? "вишуканий" запит від dw і з допомогою журналу....

Fede78
02-04-2013, 02:25
Завтра я механік, мені вдається зробити лог з допомогою інструменту " - офіційний...

Fede78
02-04-2013, 18:56
Сьогодні побачив, що в мене трактор в майстерню для деяких оновлень, я вийшов, щоб трохи діагнозу від мого імені. На жаль, для? в журналі я записав тільки деякі дані... в той час Як в реальному часі, ne я бачив багато інших і більш? важливі... mg/stk, пари, тиску турбо, маса всмоктуваного повітря....
Може бути, я поставив погані дані лода... в будь-якому випадку я вирішив, що мені взяти? інтерфейс... маючи різні засоби і потім я можу використовувати для оновлення програмного забезпечення...
Що стосується журналу, я тиск палива в psi, а не в бар.... і, як максимум, я 16317 psi, що відповідає 1125 бар.... те, що ecu роботи в psi? криві rail прибуває до 17000 psi?

Про мг дизель, на жаль, в журналі не написані, але візуально на моніторі я читав більше 120 мг/stk.... можливо?

Як тільки я засіб з цим впоратися? докази-й? докладні і мати протокол даних, які мене цікавлять.

манро
05-04-2013, 22:20
120 мг дизельного пального "там" benissimamente....
зрештою, ми говоримо про 6700 куб.см....
тільки дивно, є, одиниця виміру прес-rail і iq...зазвичай edc16c працюють у барах для прес-rail і в мм3 для iq...

Fede78
05-04-2013, 23:24
Для iq пу? бути, що я заплутався, і я, який прочитав мг замість мм3. Для тиску це значення, а не те у мене в журналі.
максимальне значення на доказ я отримав в 1828 обертів, випередження впорскування 12.40?, тиск навколишнього середовища, 14.53 psi, тиск палива 16317 psi, тиск об'єктив 16144 psi

Видно, що цей двигун у версії "марина" пі? крайня приходить навіть в 560 Л.... можливо, що це викликало практично 310 менше ? як, що це й випускний, і тому він може повернутися в зв'язку з тим rail 1125 бар?
Я хотів би бачити карту, що і "морський"... ясно, зміняться також і багато інші компоненти... але робити сед держав хоче, щоб ми також, як дизель... і я думаю, що треба працювати на межі з тиском в магістралі rail.

Проте є і інші настройки двигуна марино менше поштовхів тип 450 к.с., і навіть менше, може бути...
Не ? хтось, що має Map3d 2007 "хмара" для справи, подивимося, якщо в базі даних файлів, доступних для безкоштовного завантаження?

манро
06-04-2013, 19:14
якщо ? для цього американці від своїх cummins, встановлених на різних пікап dodge і ін..витягнути, навіть більше тисячі кінських сил, ці двигуни....досить того, що ви прокотитеся на youtube і подивитися, так і справжні монстри з двох насосів системи common rail,двомісні та тримісні номери турбін, а хто більше, він більше і так далі...для карти...якщо жувати р? англійський і якщо ви хочете зареєструватися на форумі, дуже повний, про це, на цих двигунах я рекомендую "competition diesel forum"....

Fede78
06-04-2013, 19:54
Ах ок, спасибі за пораду! Навіть подвійні насоси common rail! Я йду поглянути...
Однак, як тільки я інструмент, я бачу, зробити діагноз, як ви повинні зрозуміти, що тиск в магістралі rail працює мій трактор.

Fede78
07-07-2013, 23:26
Ось я через деякий час, але з роботою завжди зайнятий! Тоді відносно мм3 введені були також позначені на фірмовій табличці двигуна: Fuel rate * advertised power 127.0 мм3/сток
Для решти-від діагностики, я бачу, що тиск в магістралі високого тиску ? у psi і, як максимум, у мене близько 16000 psi, що еквівалентно 1100 бар...

Для того, щоб підняти кількість? дизельне паливо, впрыснутое так що я повинен знайти карту, драйвера wish, що в даний час sar? приблизно на 127 мм3.... або, якщо є обмежувачі, які саме обмежують 127 мм3 ?

rebirthafterrevenge
01-10-2013, 11:05
хлопці, а знає, як відключити adblue на sti коштів?? З повагою до всіх

Fede78
01-10-2013, 12:31
Здрастуйте, напевно хтось знає, як покласти руки на трактори серії T7.xxx з сечовиною точно. Якщо ви можете розмістити файл ori цих тракторів з сечовиною тоді, можливо, хтось пу? допомогти вам!

rebirthafterrevenge
02-10-2013, 11:38
знаю, якщо півень закон! не в списку!

Fede78
21-05-2014, 21:51
Ось я знову тут через деякий час... якщо б я хотів збільшити подачу палива, без подовження часу уприскування єдиний спосіб ? щоб підняти тиск в магістралі високого тиску?
Цікаво, чому? при порівнянні файлів, орі різних держав мене ті ж часи, але відрізняється тиску в магістралі rail

манро
21-05-2014, 22:22
навіть якщо підніміть тиск в магістралі rail ecu в карту час піде вибирають собі bp, тиск нижчий, щоб дати вам той же дизель, якій ви обмежені інших карт...

Fede78
22-05-2014, 08:12
Але якщо збільшення витрати, наприклад, від 130 до 135 мг і регулюючи різні обмежувачі ебу знає, що повинен надати динаміку? більше дизель правильно.
Якщо хотіти залишити карту часів (1C6552) що ? залежно IQ і тиску, якщо, щоб надати нову динаміку? дизельне паливо в строки, оригінальні і не тривають досить довго, я повинен, отже, збільшення тиску вірно?
Як тоді?

Діагноз я бачу, що ці значення тиску в PSI, а не в бар і перетворюється в бар я отримую, що у мене тиск в магістралі високого тиску близько 1100 бар... що мені здається... Але тим не менш інших тракторів цієї серії з потужністю менше мають тиск ще більше? низький і часи рівні

манро
24-05-2014, 00:11
я не розумію, що ви хочете сказати...ви прямо зараз ви обмежені 70mm3 дизельного палива....
карти часів і вже розраховується від мами бош за 1700 бар rail і 90mm3 якщо я не помиляюся...
якщо не відповідати обсягом замітки свої обмежувачі і карти rail не введіть вище...
якщо збільшується тільки прес-rail та його обмежувачі без адаптації всі інші обмежувачі екю не піде, ніколи не вибирають собі bp 1600 бар і 800us наприклад, щоб дати вам 70mm3 але піде вибирають собі breack point 1100 бар і 980us....
і в будь-якому випадку 130-135mg в реальність 152-158mm3 дизельного палива....якщо тепер з 70mm3 ви 225cv з 158mm3 він вам, як мінімум, в два рази більше...
пам'ятайте, що ми говоримо про edc16c39, де саме c common rail, а в цих ecu в iq повинні читати senmpre в мм3, навіть якщо діагнози або сканери видають iq в мг....

Fede78
25-05-2014, 02:47
Карту обмеження IQ в залежності від оборотів 1D428C має коефіцієнт перетворення 0.02 і, отже, повинні обмежити до 123 мг.
Карту часів 1C6552 ? сходження до 180 мм3 (коефіцієнт 0.02) і 1700 бар.
Це hex і a2l...
Факт залишається фактом, що тиск в rail діагноз мене в psi і перетворюється в бар відповідає приблизно 1100 бар

манро
25-05-2014, 12:20
натисніть кнопку "p"? як ви вважаєте за потрібне....

Fede78
25-05-2014, 20:08
? маючи два ****lli потужності cio? 225cv і у режимі? boost (транспорт вище 18 км/год, з відбором потужності під навантаженням) 251cv я повинен мати дві карти, ні?

Fede78
29-05-2014, 00:50
Бачив карту часів ? gi? сходження на IQ до 180 мм3 і до 1700 бар я не думаю, служницю її в тому, що, якщо зростання різні обмежувачі IQ і обмежувачі крутного моменту, коли avr? запит на дизельне паливо вище, ніж у поточному ecu мені, andr? вибрати час вприскування в залежності від новий IQ і тиску правильно?
Обмежувачі крутного моменту, які роблять обмеження, в умовах помилка двигуна, я навіть не торкайтеся до них, вірно? Cio? якщо йдете в recovery з якоїсь причини ? pi? правильно, що він на значення, встановлені виробником?

Fede78
13-07-2014, 15:46
Я намагався зробити дві карти, і у мене написано, приблизно 10 днів тому, другий пару днів тому, але я не був ще спосіб перевірити його в повному обсязі.
Я, є питання:
1. Тиску 1F205A, pi? що ще хід... cio? я що 1400/1500/1600 обертів тиск ? pi? низькою, що на менших швидкостях, то сходження обертів, то тиск підвищується. Дивлячись на карту іншого трактора-й? нещодавно (з сечовиною, але ж двигун Iveco NEF N67 ENT), а також чинити тиск 1600 бар має тенденцію лінійний тиск при збільшенні обертів і iq

2. Криві 1D0B6E, 1D0BC0, 1D0C12, 1D0C64, але я не чіпайте, бо я розумію, від damos є обмежувачі крутного моменту в різних випадках помилка двигуна. Я зробив добре? У режимі? для правильної роботи не повинні вплинути. А 1D390A Torque-speed curve ? обмежувач крутного моменту, який я змінив.

3. Карту Лямбда 1D665C не знаю, якщо я змінив, добре....

Додаю файли, cos? якщо хто хоче глянути і думка.
Спасибі.
8260

Fede78
23-08-2014, 17:05
Я докладаю скріншоти карта rail T7070 і T7.270
Зокрема, в першому тиск має тенденцію, що met? графіка в мене тиск pi? низький iq, які замість цього збільшують йдемо вправо..
Навіть тоді тиск на мою думку, є дуже низькими, я подивився на каталог запчастин і обидва трактори збирають самі форсунки і той же насос в магістралі rail.
Що ви думаєте про це?
8413

MultiBravo
23-08-2014, 18:12
Серія t7 не має рециркуляції вихлопних газів як усередині країни, а не з'? готель має 7000 серії..
ви говорите відсоток рециркуляції в порядку 20%.. це я думаю впливає на кількість? дизель iniettaro..
серія t7 повертається до того, що ефективність типових для двигунів без ricircoli.. було б цікаво зрозуміти, де-технічної iveco ? можна встановити розподільний вал з t7 на t7000.. може бути, віра щось знає?
спасибі!

Fede78
23-08-2014, 20:06
Серія t7 не має рециркуляції вихлопних газів як усередині країни, а не з'? готель має 7000 серії..
ви говорите відсоток рециркуляції в порядку 20%.. це я думаю впливає на кількість? дизель iniettaro..
серія t7 повертається до того, що ефективність типових для двигунів без ricircoli.. було б цікаво зрозуміти, де-технічної iveco ? можна встановити розподільний вал з t7 на t7000.. може бути, віра щось знає?
спасибі!
Так, мені сказали, що один змінив вал cammes... проблема-й? що ще ? що його треба зняти і****звернути двигуна. Точно не знаю, але, мабуть, чому? якщо ви не****звертає двигун, потім потрапляють в аукціонах?

Про досягнення тиск? не ? що, зрештою, змінюється час дизельне паливо впорскується, де в t7070 я тиск pi? низькі avr? у всякому разі, час вприскування більше в паритет? дизельного палива, яке треба вприснути.
І якщо підвищення тиску без зміни кількості? дизельне паливо впорскується avr? тільки час впорскування-й? коротких, але я не знаю, якщо карта ? cos? з-за egr..

Cio? щоб сказати, якщо я дивлюся на криву 130 мг/cyc я цих тисків ці раундів
700 оборотів в хвилину --- 950-бар
800 оборотів в хвилину --- 950-бар
900 оборотів в хвилину --- 950-бар
1000 оборотів в хвилину --- 950-бар
1100 оборотів в хвилину --- 933 бар
1200 оборотів в хвилину --- 923-бар
1300 обертів в хвилину --- 921-бар
1400 оборотів в хвилину --- 899 бар
1500 оборотів в хвилину --- 857 бар
1600 оборотів в хвилину --- 978 бар
1700 оборотів в хвилину --- 1082 бар
1800 оборотів в хвилину --- 1161 бар
1900 оборотів в хвилину --- 1212 бар
2000 оборотів в хвилину --- 1233 бар
2100 оборотів в хвилину --- 1203 бар
2200 оборотів в хвилину --- 1141 бар

Максимальний крутний момент двигун має 1500 оборотів (коли тиск ? pi? низький) та максимальної потужності, мені здається, що саме на 2000 оборотів (де я і максимальний тиск)... ? випадок або c'? з якої-небудь причини?

MultiBravo
24-08-2014, 13:51
Так так, я підтверджую, що ? важка робота, заміна распредвала на цих двигунах.
? посібник буде чудовий з моєї точки зору..

Віра, ви точно впевнені, що операція обмін дерево на t7000 з тим, нові t7 ? успішно?
Що вартість має дерево?

Щодо тиску уприскування vs. частоти обертання з фіксованою витрати палива, я як регулювання тривалості упорскування..
Cio?, враховуючи, що в 1500г/м у нас тиск pi? низький у нас буде час впорскування-й? висока; 2000 гр/м, в якому ми тиск pi? висока у нас буде час впорскування-й? низька..
Тоді ви пу? читати також, як розпилення струменя: 700г/м у нас струмінь дрібного розбризкування-й? дрібно, що в 1500г/м..

Fede78
24-08-2014, 23:39
Я навіть не на ціну, від того, що я знаю, операцію ? було успішно Будинку Puma.
Мова тиску, кілька постів тому я говорила, що, маючи egr, то iniettavano дизель менше, маючи менше ккд двигуна, принаймні, cos? я зрозумів.
? якби cos? дизельне паливо буде обмежений в карту lim дизельного палива в залежності від оборотів двигуна. А не як у T7070 (tier 3 з EGR) і T7.270 (tier 4A з сечовиною і без EGR) справа? максимальна дизельного палива ми на 1500 про.
T7 має більш високі значення, але ? також вірно, що він іп? пара і-й? потужність.
Але я не розумію, то тиск pi? низькі.
Як ви бачите, на кожному еволюції системи common rail є поліпшення, але ми також тиск pi? високі. Багато хто кажуть, що тиск не в рахунок... а я думаю, що приносить користь.

MultiBravo
25-08-2014, 13:17
Може бути, я неправильно таблицю.. коли ви говорите карті 130mg/цикл-значить надати 130 мг кожного вибуху, вірно?
Потім я партія) цей параметр фіксований, і я зрозумів, побачив, що тиск ? зверніть увагу, що змінна ? час вприскування..
за те я зробив ці міркування про час ін'єкції..

Назад мої міркування, або я пропустив якийсь крок? :)

про nef з egr vs no egr різниця в паливі між пошукової та іншої скільки ? у відсотках?

Thanksss!

Fede78
25-08-2014, 20:48
Ви міркування ? правильно, те, що я кажу, що навіть якщо в nef з egr вони поклали таку ж карту rail, що без egr не змінюється кількість? дизельне паливо, впрыснутое ми отримаємо, що двигун з egr вводить в таку ж кількість? з оригіналу, але якщо ми більше тиск зробити? в менший час.
Тому добре, що вони можуть надати менше, ніж дизель, але якщо той же дизель то введіть в менше часу ніж проблема?

Про дереві в cammes мені сказали, що буде 5/600 євро, що, однак, різницю відчуває себе особливо низьким, але бачив impazzimento змонтувати і краще залишити його втратити.
Щоб побачити відмінності дизель, я повинен перевірити з T7.250 може бути, що вона повинна мати таку ж потужність, T7070, ми guarder?!

MultiBravo
25-08-2014, 22:17
Більший тиск означає краще розпорошення і більшого часу уприскування pu? поліпшення перемішування обов'язки спалити cio? він змішує краще солярка з повітрям?

Спасибі за інформацію cammes..
останнє запитання про працю, що робиться на Case Puma: клієнт знаходиться на добре, працював багато? чи знаєте ви ? була зроблена коригування на відображення?

Fede78
26-08-2014, 12:45
На те валу, не знаю... мені казали друзі, що, в свою чергу, обговорили на форумі, цього і я не знаю, якщо то було зроблено зіставлення.
Ясно ? втручання, що переваги і, безумовно, пу? допомогти більше якщо трактор зіставляється.