Прагляд Поўнай Версіі : Погляд карту трактар New Holland T7070
Як наконт гэтага мода? Дапусцім, я хачу ўзяць 20/30 РЭЗЮМЭ ад 225(251 з boost) арыгінальныя.
З крокам pi? або менш, я іх вылучаюць, параўноўваючы файла T7040 (182CV і 215 boost), што T7070 врі.
Вы ведаеце, што крывыя з'яўляюцца тыя, у 1F53AE і 1F53E2?
Дзякуй.
psop29f400
17-02-2013, 16:38
прывітанне я не магу спампаваць файл, калі вы перешлете мне па пошце, каб не магу сабе, я іх ужо зроблены
прывітанне
[QUOTE=psop29f400;29170]прывітанне, я не магу спампаваць файл, калі вы перешлете мне па пошце, каб не магу сабе, я іх ужо зроблены
прывітанне
Табе пасылаў!
Рэкамендуецца таксама закрануць 1D82E6? карту колькасці? дызельнае паліва, впрыснутое (у залежнасці ад крутоўнага моманту і абаротаў)
[QUOTE=psop29f400;29170]прывітанне, я не магу спампаваць файл, калі вы перешлете мне па пошце, каб не магу сабе, я іх ужо зроблены
прывітанне
вы ўжо? на другое паведамленне, перш чым адпраўляць, трэба зрабіць прэзентацыю ў раздзеле прадстаўлены і тады вам савет даюць чытаць нашых правілах.
прывітанне
вы вельмі ветлівыя, зрабіць файл на наш fede78,але вы не можаце апублікаваць свой адрас электроннай**** публічна xch? ? як вы postassi вашай спасылцы, што мне здаецца, што так і прафесіяналам.
Скажам, што я быў тут, каб парады і меркаванні. У ніжняй частцы атрымання файла gi? зрабіў пу? дапамагчы пры ўмове, што вы разумееце, што ? было зроблена! Калі няма-вы не даведаецеся ніколі
psop29f400
17-02-2013, 18:43
вось файлы ен выраблены і выпрабаваны
psop29f400
17-02-2013, 18:50
прабачце, я не хацеў парушаць правілы, паставіўшы мой *****
Ок, пасля абеду мы, я гляджу.
Усе роўна дзякуй!
msport (exil77grande)
18-02-2013, 14:50
Скажам, што я быў тут, каб парады і меркаванні. У ніжняй частцы атрымання файла gi? зрабіў пу? дапамагчы пры ўмове, што вы разумееце, што ? было зроблена! Калі няма-вы не даведаецеся ніколі
табе можа зрабіць прыемна атрымаць мод ужо гатовы, а да нас турбаваць, што вы парушылі нашы правілы, акрамя таго, тут мы заўседы дапамагалі, і не факт, файлы, таму што ў адваротным выпадку вы толькі каша гатовая, і я не бачу, што вы вучыцеся, калі не капіраваць.
Прабачце, але я прасіў погляд на мод, які я зрабіў і таму не думаю, што я турбую вас не парушаць правілы. Мне не здаецца, што ен запытаў файл ужо? зрабіў...
у мод, у вас толькі павялічваецца, прэс-rail....
карта вельмі бэта-версіі, аднак.....
я не думаю, што такім чынам вы дасягне жаданых вынікаў, але сее-што яшчэ адчуваеш, асабліва, у ****llo "здымкі абаротаў пад нагрузкай".....
msport (exil77grande)
18-02-2013, 20:29
Прабачце, але я прасіў погляд на мод, які я зрабіў і таму не думаю, што я турбую вас не парушаць правілы. Мне не здаецца, што ен запытаў файл ужо? зрабіў...
адправіўшы файлы ў лічку да карыстача nonb мае privileggi, каб спампаваць з форума, па-твойму, не вы парушылі правілы?
Мы кажам, што я глядзеў адрозненні паміж картамі T7040 на врі і T7070 крычы, потым трохі драйверы ecm... і я не заўважыў, карта чыгуначных важна для максімальнай магутнасці 1F190A.
Таксама, чаму? я быў перакананы, што не раз працаваў з 1600 бар у арыгінале.
Павялічыўшы карту на чыгунцы? я павінен таксама павялічвацца, біт 1F2732 правільна?
і наладзіць абмежавальнік 1F277A
Іншы, што, павялічваючы ціск і час ўпырску, расход, названы бартавым кампутарам rispecchier? рэальнасць?? Па-мойму няма... чаму? эбу лічыць, надаць tot мг замест іх ідуць pi?.
Але калі я змяніць карту, каб канвертаваць паміж пара і мг дызель, напрыклад, калі для 1000 Нм на 2000 абаротаў, мне трэба 70 мг дызель, калі я стаўлю гэта значэнне ў 75 мг экю inietter? 75 мг дызель, калі ў мяне есць запыт у 1000 Нм?
Раблю cos? дадзеныя бартавога кампутара выглядаюць надзейнымі?
адправіўшы файлы ў лічку да карыстача nonb мае privileggi, каб спампаваць з форума, па-твойму, не вы парушылі правілы?
Я прашу прабачэння за гэта, не думаў, што можа быць праблемай, так як было файла врі і змененых файлаў ад мяне ў прыдачу атрымалі шырокае распаўсюджванне няпоўнай.
Мы кажам, што я глядзеў адрозненні паміж картамі T7040 на врі і T7070 крычы, потым трохі драйверы ecm... і я не заўважыў, карта чыгуначных важна для максімальнай магутнасці 1F190A.
Таксама, чаму? я быў перакананы, што не раз працаваў з 1600 бар у арыгінале.
Павялічыўшы карту на чыгунцы? я павінен таксама павялічвацца, біт 1F2732 правільна?
і наладзіць абмежавальнік 1F277A
Іншы, што, павялічваючы ціск і час ўпырску, расход, названы бартавым кампутарам rispecchier? рэальнасць?? Па-мойму няма... чаму? эбу лічыць, надаць tot мг замест іх ідуць pi?.
Але калі я змяніць карту, каб канвертаваць паміж пара і мг дызель, напрыклад, калі для 1000 Нм на 2000 абаротаў, мне трэба 70 мг дызель, калі я стаўлю гэта значэнне ў 75 мг экю inietter? 75 мг дызель, калі ў мяне есць запыт у 1000 Нм?
Раблю cos? дадзеныя бартавога кампутара выглядаюць надзейнымі?
закранаючы press rail часы і карту пераўтварэнні, па мне, дадзеныя, названыя ў trip савет не будзе больш attendibilissimi на 100%, чаму? перайсці мяняцца алгарытм разліку апошняга, што, аднак, у дыялог з ecu.....
? я не думаю, што вялікая праблема....
для прэс-rail, здаецца, відавочна, што калі прыток прэс-за яе каштоўнасць золата трэба карэктаваць, як біці ложак абмежаванні яе карту абмежаванне....
msport (exil77grande)
18-02-2013, 21:45
Я прашу прабачэння за гэта, не думаў, што можа быць праблемай, так як было файла врі і змененых файлаў ад мяне ў прыдачу атрымалі шырокае распаўсюджванне няпоўнай.
нават калі файлы твае, у момант, калі вы зарэгістраваліся, нават калі вы чыталі, вы пагадзіліся з нашымі ўмовамі і, як следства, апублікавана тут павінен прытрымлівацца рэжым нашай палітыкі.
закранаючы press rail часы і карту пераўтварэнні, па мне, дадзеныя, названыя ў trip савет не будзе больш attendibilissimi на 100%, чаму? перайсці мяняцца алгарытм разліку апошняга, што, аднак, у дыялог з ecu.....
? я не думаю, што вялікая праблема....
для прэс-rail, здаецца, відавочна, што калі прыток прэс-за яе каштоўнасць золата трэба карэктаваць, як біці ложак абмежаванні яе карту абмежаванне....
Ен мне расказваў адзін, які быў выкарыстаны адзін трактар "лабараторыя", скажам, тыя, якія выкарыстоўваюць для ацэнкі на месцах праблемы, і гэта было каля 30CV ў pi? тыя серыі, але, аднак, у бартавым кампутары ўжо выдатак больш, чым спажывае мой серыі. Таму дом, як змяненне сілы, захоўваючы напрамкі спажывання, звязаных з сапраўдным выкарыстанні паліва? Або ? улічваючы, што адбываецца з карты канвертаваць?
я не думаю, што на спажыванне будзе адноўлена на карце пераўтварэнні....таму што гэта функцыянал? усе ўнутраныя all sw ecu, што трэба, гэта ведаць, у адпаведнасці з нм, што павінна абысціся, колькі дызельнага паліва трэба ўпырснуць праз прэс-rail і час....таму я лічу, што дадзеныя рэальнага спажывання будзе разгледжаны trip board менавіта на час ўпырску....
? я думаю, што нават з машынай, цалкам врі спажывецкія каштоўнасці дадзеных, якія не адлюстроўваюць у поўнай меры рэальнасць, але, хутчэй, і ацаніць сярэдні расход на фактычна не....
Карту ў 1C6552, што ecm я ў залежнасці ад абаротаў і нагрузкі ? правільна? Гледзячы з winols я думаю, што ў функцыі ціску і колькасці? дызельнае паліва, впрыснутое?
Ці я памыляюся?
1C6552 ? карту, што ecm называецца "ўпырску parzializzato map1/1" шчыра кажучы, я не зразумеў аб чым ідзе гаворка......
рэч надзвычай дзіўным, што я заўважыў, праглядаючы усе файлы ў 2d ? што не змог знайсці ў DW......
затым Fede78 маглі б вы ласкава растлумачыць мне, мод ад 1D39F2 ў 1D314??што гэта??
ах...я нават не змог зразумець, што такое 1F53AE і 1F53E2....
1C6552 ? карту, што ecm называецца "ўпырску parzializzato map1/1" шчыра кажучы, я не зразумеў аб чым ідзе гаворка......
рэч надзвычай дзіўным, што я заўважыў, праглядаючы усе файлы ў 2d ? што не змог знайсці ў DW......
затым Fede78 маглі б вы ласкава растлумачыць мне, мод ад 1D39F2 ў 1D314??што гэта??
ах...я нават не змог зразумець, што такое 1F53AE і 1F53E2....
1C6552 час ўпырску, але не ў функцыі абаротаў і нагрузкі, як паказвае ecm, але ў функцыі ціску і мм3 дызельнага паліва ўпырскваецца.
1D39F2, што тое пачынае 1D3994 гледзячы на яго ў 3d з winols здаецца, абмежавальнік
1d314 не хапае... вы мелі на ўвазе карту, якая пачынаецца ў 1D390A ? Гэта павінна быць абмежавальнік крутоўнага моманту галоўная
1F53AE і 1F53E2 не ведаю, што такое...
і для DW або карту педаль....што вы мне скажыце??
Можа быць 1D48C4? Ці 1C3628?
але няма файла hex або a2l для праверкі???
Connfrontando карты золата T6080, T7040 і T7070 я заўважыў, што ў мяне 3-bit-тое ж значэнне, што яны павялічваюцца, 1D863A, 1D894A і 1F7182
У T6080 значэння 9590 (трактар мае 181CV максімальнай магутнасці і 690 Нм максімальнага крутоўнага моманту)
У T7040 значэння 10510 (трактар мае 224CV максімальнай магутнасці і 938 Нм максімальнага крутоўнага моманту)
У T7070 значэння 12000 (трактар мае 251CV максімальная магутнасць і крутоўны момант 1025 Нм максімальная)
Усе гэтыя трактары маюць адзін і той жа hw і sw вось чаму? я магу параўнаць іх.
Па-вашаму, будуць фільтраў у адзін біт?
Жадаючы зрабіць мод, не дакранаючыся час ўпырску і ціск у чыгуначныя магістралі вы павінны атрымаць у любым выпадку добрых вынікаў няма?
Але як паступіць?
Павялічваючы колькасць? дызельнае паліва ўпырскваецца f(rpm, Trq) у 1D82E6?
(робячы cos? у тэорыі, калі карту педаль патрабуе ад мяне пэўнай пары, то ecu у залежнасці ад патрабаванага крутоўнага моманту я inietter? малы дызель, калі я ростам гэты малы на дызельнае паліва, то avr? таксама пі? магутнасць і крутоўны момант? Я кажу, добра?)
Ясна, то есць абмежавальнікі карэкціроўкі...
Абмежавальнік, які абмяжоўвае ў 70 мм3 на дызельнае паліва, то ў 1C5CB2? lim дызель f(temp дызель)?
Пу? быць правільны шлях, каб пачаць?
MultiBravo
26-03-2013, 13:29
Хацеў бы чытаць карту 7060...эбу ? агульная bosch edc 16c39... як вы рабілі яго?
я magpro 4.2, я магу зрабіць што-то, праз паслядоўны порт?
Дзякуй!!!
Я выкарыстаў gallo2, выкарыстоўваючы пратакол t6080, што наяўнасць у друкарцы? ? ж ecu, і таго ж hw і sw.
Потым я зрабіў кабель OBD раз'ем дыягностыкі трактара, што знаходзіцеся ў рулявой калонцы ззаду справа.
Гэтыя раздыме трактара
Pin = GND
Pin B = 12
Pin-код= K-line
MultiBravo
26-03-2013, 22:21
Я выкарыстаў gallo2, выкарыстоўваючы пратакол t6080, што наяўнасць у друкарцы? ? ж ecu, і таго ж hw і sw.
Потым я зрабіў кабель OBD раз'ем дыягностыкі трактара, што знаходзіцеся ў рулявой калонцы ззаду справа.
Гэтыя раздыме трактара
Pin = GND
Pin B = 12
Pin-код= K-line
Дзякуй, калі ў мяне момант я спрабую..
вы ведаеце, калі есць што-то, нават для дыягностыкі?
Дыягназ вы робіце з інструментам афіцыйнай, DPA5 ў пары з SW New Holland Service Tool. Абсталяванне для? коста дастаткова, таму, калі не быць дылерам або цэх ? стомленасць...
Я не ведаю, калі вы можаце зрабіць што-то з Cummins Inline... які пры жаданні можна знайсці нават з кітая... Толькі не ведаю, калі дыягназ вы бачыце што-то.
У чым праблема ? што не хапае SW... можа быць, нават у рэгіене * ELM 327 ен можа чытаць, як мы робім на аўтамабілях.
Таксама Texa робіць што-тое, але іх цэны высокія для end user.
MultiBravo
27-03-2013, 13:22
Дыягназ вы робіце з інструментам афіцыйнай, DPA5 ў пары з SW New Holland Service Tool. Абсталяванне для? коста дастаткова, таму, калі не быць дылерам або цэх ? стомленасць...
Я не ведаю, калі вы можаце зрабіць што-то з Cummins Inline... які пры жаданні можна знайсці нават з кітая... Толькі не ведаю, калі дыягназ вы бачыце што-то.
У чым праблема ? што не хапае SW... можа быць, нават у рэгіене * ELM 327 ен можа чытаць, як мы робім на аўтамабілях.
Таксама Texa робіць што-тое, але іх цэны высокія для end user.
Так, я разумею...дзякуй за інфармацыю...
Хто-то з mag pro 4.2 ? атрымалася зрабіць чытанне эбу?
Дастаткова выбраць з спісу агульны аўтамабіль, які мае edc16C39 і чытання eobd, cio? ад k-line?
Я спрабаваў з Mpps і певень 1260, выкарыстоўваючы пратаколы машыне, але нічога...
MultiBravo
27-03-2013, 21:46
Зразумеў, атрымалася толькі з gallo 2, чаму? ен пратакол размешчаны насупраць...
Жадаючы зрабіць мод, не дакранаючыся час ўпырску і ціск у чыгуначныя магістралі вы павінны атрымаць у любым выпадку добрых вынікаў няма?
Але як паступіць?
Павялічваючы колькасць? дызельнае паліва ўпырскваецца f(rpm, Trq) у 1D82E6?
(робячы cos? у тэорыі, калі карту педаль патрабуе ад мяне пэўнай пары, то ecu у залежнасці ад патрабаванага крутоўнага моманту я inietter? малы дызель, калі я ростам гэты малы на дызельнае паліва, то avr? таксама пі? магутнасць і крутоўны момант? Я кажу, добра?)
Ясна, то есць абмежавальнікі карэкціроўкі...
Абмежавальнік, які абмяжоўвае ў 70 мм3 на дызельнае паліва, то ў 1C5CB2? lim дызель f(temp дызель)?
Пу? быць правільны шлях, каб пачаць?
прывітанне fede78...ваша ідэя moddare толькі карту пераўтварэнні нм>iq па мне ? разгарнуў....так як гэтая карта ? спасылкі, якія ecu выкарыстоўвае для "выбраць" BP на карце Tinj,галоўным чынам,але і шмат іншых карт, напрыклад, што прэс-rail,etc....праблема ? што калі не адпавядаць аб'ему нататкі усе астатнія карты звязаныя паміж сабой экю, вам не даць? ніколі не iq, што вы папытаеце...cio? выкажам здагадку, вы ў карту-нм>iq у ВР, дзе, магчыма, вы 500nm і 60mm3 дызельнага паліва ідзеш moddare з iq ад 60 да 70 напрыклад...калі не адпавядаць аб'ему нататкі усе вр з іншых карт, дзе c'? той iq 60 да і 70mm3 пасля ecu rilever? памылка ў алгарытм разліку.....
Такім чынам, праблема ? што то вы павінны змяніць усе іншыя карты, звязаныя з гэтай?
Тое, што я думаў, я быў, што паслядоўнасць была больш? ці не гэты.
1. Карту педаль, што ад мяне патрабуе нумар x пара
2. Карту пераўтварэнні пара/дызель, што ад значэння x і крутоўны момант да мяне ператварае ў справу? y дызельнага паліва, якое трэба ўпырснуць
? у момант я, каб надаць больш? дызельнае паліва нам трэба, каб сіла рэчаў, павялічыць час або ціск у магістралі rail....
Ці есць іншыя дарогі?
Такім чынам, праблема ? што то вы павінны змяніць усе іншыя карты, звязаныя з гэтай?
Тое, што я думаў, я быў, што паслядоўнасць была больш? ці не гэты.
1. Карту педаль, што ад мяне патрабуе нумар x пара
2. Карту пераўтварэнні пара/дызель, што ад значэння x і крутоўны момант да мяне ператварае ў справу? y дызельнага паліва, якое трэба ўпырснуць
? у момант я, каб надаць больш? дызельнае паліва нам трэба, каб сіла рэчаў, павялічыць час або ціск у магістралі rail....
Ці есць іншыя дарогі?
есць шмат іншых карэляцыі паміж картамі...ecu, перш чым перайсці з пункту ад 1 да 2, як мінімум, на іншыя 3-4 карты рэгулявання і карэкцыі, на якіх грунтуе свае разлікі...
за тое, што ne s? я.. ад запыту ў карту dw пераходзе на карты абмежаванні, як tl, што, у сваю чаргу, правяраюць sl пасля гэтых ecu ўстаноўлена значэнне нм "фільтруюць" ад усіх гэтых карт праходзіць у карту, нм>iq
тут, а затым мікра-ведае, што малы запыт нм адпавядаюць малы мм3 дызельнага паліва ў карты, дзе ў адным у восі c'? інтэлекту ў мм3 ідзе "выбраць" вр больш падыходзіць у карты час прэс-rail з улікам, што "пераходны", што яму трэба, каб даць вам iq фінал..
гэта мы кажам, што ? метад, у якім я лічу, што ecu працы...
калі вы ідзяце непасрэдна да павелічэння тэрмінаў і прэс-rail усе алгарытмы кансультацый і кантролю, гэтыя карты больш не маюць спосаб esister функцыянальна, таму што ў карты "змяшальнік для цябе, згаданых вышэй, сапраўды, ці будзеце вы сказаць, што і колькі і як "час" надаць....такім чынам, практычна скачкі адразу ў карты "кран" фарсунак...cio? карту часоў...
Размаўляў з сябрам, якога я спытаў, калі павялічыць дызельнае паліва ўпырскваецца мне ў сілу абставінаў павялічыць час ўпырску, гэта я казаў, што не ? сказаў, чаму? магчыма, з гэтых часоў ўпырску на карце пу? быць, што можа надаць нават 80 мм3, напрыклад.
У некалькіх мне сказалі, што ў любым выпадку гэтая карта не варыць-й? 70 мм3.
Гэта пу? быць вызначана, абмежавальнік у 1C5CB2 ? ? абмежавальнік дызельнага паліва ў залежнасці ад тэмпературы паліва?
Яшчэ limitari, якія могуць абмежаваць у 70 мм3, якія могуць быць?
І ў асноўным вы можаце праверыць, ці або вылічыць на карце, крычы, колькі мм3 могуць быць уведзеныя пакідаючы час арыгінальныя?
Калі кагосьці цікавяць дадзеныя... рухавік ? 6 цыліндраў, 6728 см3, які развівае магутнасць 225 конскіх сіл, якія праходзяць да 251 у перакладзе? boost, максімальны крутоўны момант ? 950 Нм пры 1400 аб / мін, які праходзіць у 1025 Нм пры 1500 абаротаў у рэжыме? boost.
на форуме,калі вы шукаеце, c'? адзін formuletta, што дазваляе ведаць,ведаючы press rail і час,што колькасць дызельнага паліва варта надаць...выкарыстанне ўмоўна-таму што, як be вы сказалі, есць шмат карт, абмежаванне...адзіны спосаб даведацца, у якое вр карце, час мікра-варта чытаць адзін раз, што h? "вытанчаны" запыт ад dw і з дапамогай часопіса....
Заўтра я механік, мне ўдаецца зрабіць лог з дапамогай інструмента " - афіцыйны...
Сення ўбачыў, што ў мяне трактар у майстэрню для некаторых абнаўленняў, я выйшаў, каб трохі дыягназу ад майго імя. Да жаль, для? у часопісе я запісаў толькі некаторыя дадзеныя... у той час Як у рэальным часе, ne, я бачыў шмат іншых і больш? важныя... mg/stk, пара, ціску турба, маса всасываемого паветра....
Можа быць, я паставіў дрэнныя дадзеныя з логу... у любым выпадку я вырашыў, што мне ўзяць? інтэрфейс... маючы розныя сродкі і затым я магу выкарыстоўваць для абнаўлення праграмнага забеспячэння...
Што датычыць часопіса, я ціск паліва ў psi, а не ў бар.... і, як максімум, я 16317 psi, што адпавядае 1125 бар.... тое, што ecu працы ў psi? крывыя rail прыбывае ў 17000 psi?
Пра мг дызель, на жаль, у журнале не напісаны, але візуальна на маніторы я чытаў больш за 120 мг/gop.... магчыма?
Як толькі я сродак з гэтым справіцца? доказы-й? падрабязныя і мець пратакол дадзеных, якія мяне цікавяць.
120 мг дызельнага паліва могуць "там" benissimamente....
у рэшце рэшт, мы гаворым пра 6700 куб.см....
толькі дзіўна, з'яўляюцца, адзінка вымярэння прэс-rail і iq...звычайна edc16c працуюць у барах для прэс-rail і ў мм3 для iq...
Для iq пу? быць, што я заблытаўся, і я, які прачытаў мг замест мм3. Для ціску гэта значэнне, а не то ў мяне ў часопісе.
максімальнае значэнне ў доказ я атрымаў у 1828 абаротаў, апярэджання ўпырску 12.40?, ціск навакольнага асяроддзя, 14.53 psi, ціск паліва 16317 psi, ціск аб'ектыў 16144 psi
Відаць, што гэты рухавік у версіі "марына" пі? крайняя прыходзіць нават у 560 Л.... магчыма, што гэта выклікала практычна 310 менш ? як, што гэта і выпускны, і таму ен можа вярнуцца ў сувязі з тым rail ў 1125 бар?
Я хацеў бы бачыць карту, што і "марскі"... ясна, зменяцца таксама і многія іншыя кампаненты... але рабіць сівы дзяржаў хоча, каб мы таксама, як дызель... і я думаю, што трэба працаваць на мяжы з ціскам у магістралі rail.
Аднак есць і іншыя налады рухавіка марына менш штуршкоў тып 450 к.с., і нават менш, можа быць...
Не ? хто-тое, што мае Map3d 2007 "воблака" для справы, паглядзім, калі ў базе дадзеных файлаў, даступных для бясплатнай загрузкі?
калі ? для гэтага амерыканцы ад сваіх cummins, устаноўленых на розных пікап dodge і інш..выцягнуць, нават больш тысячы конскіх сіл, гэтыя рухавікі....дастаткова таго, што вы пракоціцеся на youtube і паглядзець, так і сапраўдныя монстры з двух помпаў сістэмы common rail,двухмесныя і трехместные нумары турбін, а хто больш, ен больш і гэтак далей...для карты...калі жаваць р? англійская і калі вы хочаце зарэгістравацца на форуме, вельмі поўны, пра гэта, на гэтых рухавіках я рэкамендую "competition diesel forum"....
Ах ок, дзякуй за параду! Нават падвойныя помпы common rail! Я іду зірнуць...
Аднак, як толькі я інструмент, я бачу, зрабіць дыягназ, як вы павінны зразумець, што ціск у чыгуначныя магістралі працуе мой трактар.
Вось я праз некаторы час, але з працай заўседы заняты! Тады ў дачыненні да мм3 уведзены былі таксама пазначаны на фірмовай таблічцы рухавіка: Fuel rate * advertised power 127.0 мм3/сцек
Для астатніх-ад дыягностыкі, я бачу, што ціск ў магістралі высокага ціску ? у psi і, як максімум, у мяне каля 16000 psi, што эквівалентна 1100 бар...
Для таго, каб падняць колькасць? дызельнае паліва, впрыснутое так што я павінен знайсці карту, driver wish, што ў цяперашні час sar? прыкладна на 127 мм3.... або, калі есць абмежавальнікі, якія менавіта абмяжоўваюць 127 мм3 ?
rebirthafterrevenge
01-10-2013, 11:05
хлопцы, а ці ведае, як адключыць adblue на sti сродкаў?? З павагай да ўсіх
Добры дзень, напэўна, хто-то ведае, як пакласці рукі на трактары серыі T7.xxx з мачавінай дакладна. Калі вы можаце размясціць файл ori гэтых трактароў з мачавінай тады, магчыма, хто-то пу? дапамагчы вам!
rebirthafterrevenge
02-10-2013, 11:38
ведаю, калі певень закон! не ў спісе!
Вось я зноў тут праз некаторы час... калі б я хацеў павялічыць падачу паліва, без падаўжэння часу ўпырску адзіны спосаб ? каб падняць ціск ў магістралі высокага ціску?
Цікава, чаму? пры параўнанні файлаў, крычы розных дзяржаў мяне тыя ж часы, але адрозніваецца ціску ў магістралі rail
нават калі падніміце ціск у чыгуначныя магістралі ecu ў карту час пойдзе выбіраюць сабе bp, ціск больш нізкае, каб даць вам той жа дызель, якой вы абмежаваныя іншых карт...
Але калі павелічэнне расходу, напрыклад, ад 130 да 135 мг і рэгулюючы розныя абмежавальнікі эбу ведае, што павінен надаць дынаміку? больш дызель правільна.
Калі хацець пакінуць карту часоў (1C6552) што ? у залежнасці IQ і ціску, калі, каб надаць новую дынаміку? дызельнае паліва ў тэрміны, арыгінальныя і не доўжацца доўга дастаткова, я павінен, такім чынам, павелічэнне ціску дакладна?
Як тады?
Дыягназ я бачу, што гэтыя значэння ціску ў PSI, а не ў бар і ператвараецца ў бар, я атрымліваю, што ў мяне ціск ў магістралі высокага ціску каля 1100 бар... што мне здаецца некалькі... Але тым не менш іншых трактароў гэтай серыі з магутнасцю менш маюць ціск яшчэ больш? нізкі і часы роўныя
я не разумею, што вы хочаце сказаць...вы прама цяпер вы абмежаваныя 70mm3 дызельнага паліва....
карты часоў і ўжо разлічваецца ад мамы бош за 1700 бар rail і 90mm3 калі я не памыляюся...
калі не адпавядаць аб'ему нататкі свае абмежавальнікі і карты rail не впрысните вышэй...
калі павялічваецца толькі прэс-rail і яго абмежавальнікі без адаптацыі ўсе іншыя абмежавальнікі экю не пойдзе, ніколі не выбіраюць сабе bp 1600 бар і 800us напрыклад, каб даць вам 70mm3 але пойдзе выбіраюць сабе breack point 1100 бар і 980us....
і ў любым выпадку 130-135mg ў рэальнасць 152-158mm3 дызельнага паліва....калі цяпер з 70mm3 вы 225cv з 158mm3 ен вам, як мінімум, у два разы больш...
памятаеце, што мы гаворым пра edc16c39, дзе менавіта c common rail, а ў гэтых ecu ў iq павінны чытаць senmpre у мм3, нават калі дыягназы або сканеры выдаюць iq у мг....
Карту абмежаванні IQ у залежнасці ад абаротаў 1D428C мае каэфіцыент пераўтварэння 0.02 і, такім чынам, павінны абмежаваць да 123 мг.
Карту часоў 1C6552 ? узыходжанне да 180 мм3 (каэфіцыент 0.02) і 1700 бар.
Гэта hex і a2l...
Факт застаецца фактам, што ціск у rail дыягназ мяне ў psi і ператвараецца ў бар адпавядае прыкладна 1100 бар
націсніце "p"? як вы лічыце патрэбным....
? маючы два ****lli магутнасці cio? 225cv і ў рэжыме? boost (транспарт вышэй за 18 км/г, з адборам магутнасці пад нагрузкай) 251cv я павінен мець дзве карты, няма?
Бачыў карту часоў ? gi? узыходжанне на IQ да 180 мм3 і да 1700 бар я не думаю, служанку яе ў тым, што, калі рост розныя абмежавальнікі IQ і абмежавальнікі крутоўнага моманту, калі avr? запыт на дызельнае паліва вышэйшыя, чым у бягучым ecu мне, андрэ? выбраць час ўпырску ў залежнасці ад новы IQ і ціску, правільна?
Абмежавальнікі крутоўнага моманту, якія робяць абмежаванне, ва ўмовах памылка рухавіка, я нават не дакранайцеся да іх, дакладна? Cio? калі ідзяце ў recovery па нейкай прычыне ? pi? правільна, што ен на значэнні, устаноўленыя вытворцам?
Я спрабаваў зрабіць дзве карты, і ў мяне напісана, да прыблізна 10 дзен назад, другой пару дзен таму, але я яшчэ і не быў спосаб праверыць яго ў поўным аб'еме.
Я, есць пытанне:
1. Ціску 1F205A, pi? што яшчэ ход... cio? я што 1400/1500/1600 абаротаў ціск ? pi? нізкай, што на меншых хуткасцях, то узыходжанне абаротаў, то ціск павышаецца. Гледзячы на карту іншага трактара-й? нядаўна (з мачавінай, але ж рухавік Iveco NEF N67 ENT), а таксама аказаць ціск 1600 бар мае тэндэнцыю лінейнае ціск пры павелічэнні абарачэнняў і iq
2. Крывыя 1D0B6E, 1D0BC0, 1D0C12, 1D0C64, але я не чапайце, таму што я разумею, ад damos з'яўляюцца абмежавальнікі крутоўнага моманту ў розных выпадках памылка рухавіка. Я зрабіў добра? У рэжыме? для правільнай працы не павінны паўплываць. А 1D390A крутоўны момант-speed curve ? абмежавальнік крутоўнага моманту, які я змяніў.
3. Карту Лямбда 1D665C не ведаю, калі я змяніў, добра....
Прыкладаю файлы, cos? калі хто хоча зірнуць і меркаванне.
Дзякуй.
8260
Я прыкладаю скрыншоты карта rail T7070 і T7.270
У прыватнасці, у першым ціск мае тэндэнцыю, што ў met? графіка ў мяне ціск pi? нізкі iq, якія замест гэтага павялічваюць ідзем направа..
Нават тады ціск на маю думку, з'яўляюцца вельмі нізкімі, я паглядзеў на каталог запчастак і абодва трактары зьбіраюць самі фарсункі і той жа помпа ў чыгуначныя магістралі.
Што вы думаеце пра гэта?
8413
MultiBravo
23-08-2014, 18:12
Серыя t7 не мае рэцыркуляцыі выхлапных газаў як унутры краіны, а не c'? гатэль мае 7000 серыі..
вы кажаце працэнт рэцыркуляцыі у парадку 20%.. гэта я думаю ўплывае на колькасць? дызель iniettaro..
серыя t7 вяртаецца да таго, што эфектыўнасць тыповых для рухавікоў без ricircoli.. было б цікава зразумець, дзе-тэхнічнай iveco ? можна ўсталяваць размеркавальны вал з t7 на t7000.. можа быць, што вера-тое ведае?
дзякуй!
Серыя t7 не мае рэцыркуляцыі выхлапных газаў як унутры краіны, а не c'? гатэль мае 7000 серыі..
вы кажаце працэнт рэцыркуляцыі у парадку 20%.. гэта я думаю ўплывае на колькасць? дызель iniettaro..
серыя t7 вяртаецца да таго, што эфектыўнасць тыповых для рухавікоў без ricircoli.. было б цікава зразумець, дзе-тэхнічнай iveco ? можна ўсталяваць размеркавальны вал з t7 на t7000.. можа быць, што вера-тое ведае?
дзякуй!
Так, мне сказалі, што адзін змяніў вал cammes... праблема-й? што яшчэ ? што яго трэба зняць і ****звярнуць рухавіка. Дакладна не ведаю, але, павінна быць, чаму? калі вы не ****звяртае рухавік, затым трапляюць у аўкцыенах?
Аб дасягненнях ціск? не ? што ў рэшце рэшт, змяняецца час дызельнае паліва ўпырскваецца, дзе ў t7070 я ціск pi? нізкія avr? ва ўсякім выпадку, час ўпырску больш у парытэт? дызельнага паліва, якое трэба ўпырснуць.
І калі павышэнне ціск без змены колькасці? дызельнае паліва ўпырскваецца avr? толькі час ўпырску-й? кароткіх, але я не ведаю, калі карта ? cos? з-за egr..
Cio? каб сказаць, калі я гляджу на крывую 130 мг/cyc я гэтых ціскаў гэтыя раўндаў
700 абаротаў у хвіліну --- 950-бар
800 абаротаў у хвіліну --- 950-бар
900 абаротаў у хвіліну --- 950-бар
1000 абаротаў у хвіліну --- 950-бар
1100 абаротаў у хвіліну --- 933 бар
1200 абаротаў у хвіліну --- 923-бар
1300 абаротаў у хвіліну --- 921-бар
1400 абаротаў у хвіліну --- 899 бар
1500 абаротаў у хвіліну --- 857 бар
1600 абаротаў у хвіліну --- 978 бар
1700 абаротаў у хвіліну --- 1082 бар
1800 абаротаў у хвіліну --- 1161 бар
1900 абаротаў у хвіліну --- 1212 бар
2000 абаротаў у хвіліну --- 1233 бар
2100 абаротаў у хвіліну --- 1203 бар
2200 абаротаў у хвіліну --- 1141 бар
Максімальны крутоўны момант рухавік мае 1500 абаротаў (калі ціск ? pi? нізкі) і максімальнай магутнасці, мне здаецца, што менавіта на 2000 абаротаў (дзе я і максімальнае ціск)... ? выпадак або c'? па якой-небудзь прычыне?
MultiBravo
24-08-2014, 13:51
Ды так, я пацвярджаю, што ? цяжкая праца, змена размеркавальнага вала на гэтых рухавіках.
? дапаможнік будзе выдатны з майго пункту гледжання..
Вера, вы сапраўды ўпэўненыя, што аперацыя абмен дрэва на t7000 з тым, новыя t7 ? паспяхова?
Што кошт мае дрэва?
У дачыненні да ціску ўпырску vs. частоты кручэння з фіксаванай расходу паліва, я я як рэгулявання працягласці ўпырску..
Cio?, улічваючы, што ў 1500г/м у нас ціск pi? нізкі ў нас будзе час ўпырску-й? высокая; 2000 гр/м, у якім мы ціск pi? высокае ў нас будзе час ўпырску-й? нізкая..
Тады вы пу? чытаць таксама, як распыленне бруі: 700г/м у нас бруя дробнага распырсквання-й? дробна, што ў 1500г/м..
Я нават не на цану, ад таго, што я ведаю, аперацыю ? браніравалі паспяхова Дома Puma.
Гаворка ціску, некалькі пастоў таму я казала, што, маючы egr, то iniettavano дызель менш, маючы менш ккд рухавіка, па крайняй меры, cos? я зразумеў.
? калі б cos? дызельнае паліва будзе абмежаваны ў карту lim дызельнага паліва ў залежнасці ад абаротаў рухавіка. А не як у T7070 (tier 3 з EGR) і T7.270 (tier 4A з мачавінай і без EGR) справу? максімальная дызельнага паліва мы на 1500 аб.
T7 мае больш высокія значэнні, але ? таксама дакладна, што ен іп? пара і-ы? магутнасць.
Але я не разумею, то ціск pi? нізкія.
Як вы бачыце, на кожным эвалюцыі сістэмы common rail есць паляпшэнні, але мы таксама ціск pi? высокія. Многія кажуць, што ціск не ў рахунак... а я думаю, што прыносіць карысць.
MultiBravo
25-08-2014, 13:17
Можа быць, я няправільна табліцу.. калі вы кажаце карце 130mg/цыкл-значыць надаць 130 мг кожнага выбуху, дакладна?
Затым я партыя) гэты параметр фіксаваны, і я зразумеў, убачыў, што ціск ? звярніце ўвагу, што тэмпература ? час ўпырску..
за тое я зрабіў гэтыя развагі пра час ін'екцыі..
Назад мае развагі, ці я прапусціў нейкі крок? :)
аб nef з egr vs no egr розніца ў паліве паміж пошукавай і іншы колькі ? у працэнтах?
Thanksss!
Вы развагі ? правільна, тое, што я кажу, што нават калі ў nef з egr яны паклалі такое ж карту rail, што без сістэмы рэцыркуляцыі ог і не змяняецца колькасць? дызельнае паліва, впрыснутое мы атрымаем, што рухавік з egr ўводзіць у такое ж колькасць? з арыгінала, але калі мы больш ціск зрабіць? у меншы час.
Таму добра, што яны могуць надаць менш, чым дызель, але калі той жа дызель то впрысните ў менш часу, чым праблема?
Аб дрэве ў cammes мне сказалі, што будзе 5/600 еўра, што, аднак, розніцу адчувае сябе асабліва нізкім, але бачыў impazzimento змантаваць і лепш пакінуць яго страціць.
Каб убачыць адрозненні дызель, я павінен праверыць з T7.250 можа быць, што яна павінна мець такую жа магутнасць, T7070, мы guarder?!
MultiBravo
25-08-2014, 22:17
Большы ціск азначае лепшае распыленне і большага часу ўпырску pu? паляпшэння мяшання абавязкі спаліць cio? ен змешвае лепш салярка з паветрам?
Дзякуй за інфармацыю cammes..
апошні пытанне пра працу, што робіцца на Case Puma: кліент знаходзіцца на добра, працаваў шмат? ці ведаеце вы ? была зроблена карэкціроўка на адлюстраванне?
На тым вале, не ведаю... мне казалі сябры, што, у сваю чаргу, абмеркавалі на форуме, да гэтага і я не ведаю, калі нешта было зроблена супастаўленне.
Ясна ? ўмяшання, што перавагі і, безумоўна, пу? дапамагчы больш калі трактар супастаўляецца.