Прагляд Поўнай Версіі : праграма x код аўтамагнітолы blaupunkt
перавышэнне хуткасці
17-02-2013, 16:23
прывітанне месцы-гэта праграма, x знайдзіце чарзе аўтамагнітолы " blaupunkt " я спадзяюся, што мне спадабалася
Прывітанне Абаротаў, як гэта называецца, назва праграмы? Гэта справядліва для ўсіх blaukpunt?
перавышэнне хуткасці
18-07-2013, 18:46
прывітанне, хто аўтар не ведаю, пяро працуе на 100%
вы quest osw л я я нават працуе ноччу remember прапусціць 1 і 5
вы маеце рацыю, але гэта трэба рабіць з усімі гэтымі sw для blaupunkt .
Я не таму спампаваць прымацаваны файл
ziggi, калі не на мінімум 80 паведамленняў, не загружае нічога, што кажа рэгламент з павагай
domenik, дзякуй вялікае!!! з павагай
калі ласка, хто-небудзь можа мне дапамагчы ? я страціў код аўтамагнітолы blaukpunkt car 2003
лічбы, якія я знайшоў, з'яўляюцца наступныя GM020317547712 7 649 200 324
будучы пачаткоўцам форуму я не магу спампаваць якія-небудзь праграмы карысным, то я спадзяюся,
у ваша добрае сэрца
калі ласка, хто-небудзь можа мне дапамагчы ? я страціў код аўтамагнітолы blaukpunkt car 2003
лічбы, якія я знайшоў, з'яўляюцца наступныя GM020317547712 7 649 200 324
будучы пачаткоўцам форуму я не магу спампаваць якія-небудзь праграмы карысным, то я спадзяюся,
у ваша добрае сэрца
Я заклікаю цябе чытаць правілы, і прадставіць у адпаведны раздзел, перш чым пытацца....
Хлопцы, прабачце мае невуцтва, як я магу чытаць памяць eprom гэтых стэрэа?З дапамогай якога інструмента злучыцца?Я хацеў бы iniziarci зразумець што-тое, каб знайсці коды і як, каб зняць з can маемасць.
Шкада, што да гэтага часу не магу спампаваць гэтую праграму, што ў вас апублікавана, аднак, як толькі я ей recquisiti я буду абнаўляць!Дзякуй
каб прачытаць eeprom ўнутранай вы павінны desolder і чытаць і пісаць у школе з праграмістам, eprom, у чарзе загрузкі, проста чытаць нумар, які на корпусе, то есць з sw, што табе робяць, можа чэк у мяне парты лініі can, альбо трэба ўмяшацца ва ўнутраную памяць з sw на спецыяльных.
Я спадзяюся, што не памыліцеся. У мяне есць стары радыепрымач з пункту II серыі, але не яе код. Я хацеў ўсталяваць на аўто майго бацькі, так ен уплывае толькі на радые, а не касеты. Я адпраўлю дадзеныя аўтамагнітолы і, спадзяюся, атрымаць код.
fiat punto low 7 649 372 316
вр 937213864979
blaupunkt
prod nr fiat 735 289 639
дзякуй усім.
прывітанне сябры я спрабую загрузіць праграму напісаў, але мне выходзіць messaaggio, як ніколі?
ciccio84, вы не маеце дазволу атрымаць доступ да гэтай старонцы. Гэта пу? быць выклікана адной з наступных прычын:
Уліковы запіс карыстальніка можа не мець дастатковых прывілеяў для доступу да гэтай старонцы. Вы спрабуеце рэдагаваць чужы пост, доступ да функцый адміністратара ці да якой-небудзь іншай сістэмы зарэзервавана?
Калі вы спрабуеце напісаць паведамленне, адміністратар адключыў ваш уліковы запіс, ці гэта можа быць чаканне актывацыі.
прывітанне сябры я спрабую загрузіць праграму напісаў, але мне выходзіць messaaggio, як ніколі?
ciccio84, вы не маеце дазволу атрымаць доступ да гэтай старонцы. Гэта пу? быць выклікана адной з наступных прычын:
Уліковы запіс карыстальніка можа не мець дастатковых прывілеяў для доступу да гэтай старонцы. Вы спрабуеце рэдагаваць чужы пост, доступ да функцый адміністратара ці да якой-небудзь іншай сістэмы зарэзервавана?
Калі вы спрабуеце напісаць паведамленне, адміністратар адключыў ваш уліковы запіс, ці гэта можа быць чаканне актывацыі.
Яшчэ трэба дабрацца да парога карысныя паведамленні
я знайшоў сайт, дзе увеўшы дадзеныя, і вы можаце мець чаргі і без аплаты. Цяпер, калі код з'яўляецца правільным, гэтага я не ведаю, нават, чаму я павінен зноў ўсталяваць стары радыепрымач. Калі і можна нейкі адмін, дайце мне код і ўбачыць, калі яна роўная...або, ці магу я дадаць спасылку на вэб-сайт.
дзякуй, чакаю пацверджання
Мне здаецца, гэта таму, што больш за палову паведамленняў, вы іх напісаны ў раздзеле слайд-шоў.......
паспрабуйце 2166
Я спадзяюся, што не памыліцеся. У мяне есць стары радыепрымач з пункту II серыі, але не яе код. Я хацеў ўсталяваць на аўто майго бацькі, так ен уплывае толькі на радые, а не касеты. Я адпраўлю дадзеныя аўтамагнітолы і, спадзяюся, атрымаць код.
fiat punto low 7 649 372 316
вр 937213864979
blaupunkt
prod nr fiat 735 289 639
дзякуй усім.
Ок, дзякуй. Як толькі я магу, я падыходжу. яшчэ раз дзякуй усім
таму, каб не загружаць файл павінен мець 80 паведамленняў?
Добрай раніцы, у Мяне ёсць магнітола "blaupunkt", усталяваны на fiat 500...
815BP638374669831 З BP - Nr 7646383316
Я страціў код... улічваючы, што я не магу спампаваць праграму, можа хто-небудзь выкарыстоўваць яго на маім месцы, каб даць мне код?
Загадзя дзякуй...
спроба нічога не варта ,паспрабуйце гэты og21servicesrl :
код : 5126
Дай мне ведаць, і шчаслівага новага Года
прывітанне, хлопцы не магу знайсці код аўтамагнітолы вы можаце мне дапамагчы?
Серыйны з'яўляецца: BP433651536938
і, калі ласка,, так як я пачатковец, можа хто-небудзь можа адправіць праграму ?
Дзякуй.
З Павагай
прывітанне, хлопцы не магу знайсці код аўтамагнітолы вы можаце мне дапамагчы?
Серыйны з'яўляецца: BP433651536938
і, калі ласка,, так як я пачатковец, можа хто-небудзь можа адправіць праграму ?
Дзякуй.
З Павагай
Прывітанне Pino29, каб першае, што прадстаўлены ў раздзеле.
Паспрабуйце з 3435 і дайце мне ведаць, калі ён працуе.