КПК

Перегляд Повної Версії : думку карта edc 15 на ducato camper

robby51039
17-02-2013, 16:02
привіт я хотів би побачити цю карту зробив мій будинок на колесах з майстерні, я заявляю, що, як продуктивність не був кращим, але я опустив cosumi.

манро
17-02-2013, 22:11
якщо файл додати також орі, може бути, для тих, хто хоче допомогти буде легше це зробити......

robby51039
17-02-2013, 22:38
вибачте, файл ori це

манро
18-02-2013, 12:07
роббі карту слід оновити повністю цап****.....
є багато помилок, і карти зроблені з кроком в мінус....*****в карти передоплати(карта 1 і 2), що, до речі, не служив торкнутися також бачив мало дизельного палива потрібно в карту час і карту rail....
тоді ви-учасник майже всіх карт занадто мало обертів і занадто мало навантаження, особливо в лім пара, де в 2000 об / хв gi? межі 30%, вирушаючи в? 1000 турів до....з половиною, як важко, як кемпер мод cos? це означає, зчеплення й маховика, які вітають тебе незабаром....
в карту педаль частинам від оборотів і навантаження правильні, але ви робите навпаки...cio? частини із збільшенням максимуму, а потім піднятися..
для turbo ви дали 200 очок підвищень, але в карті lim turbo(f, temp) ви знаходитесь у найнижчою із збільшенням......
ти торкнувся карти з драйвера з кроком в негативний, навіть тут, що для мене було не торкайтеся до більш поза драйвера ви не торкнулися мінімально їй singloi біт обмеження прес як турбо, що rail......
rifalla роббі картку одразу питати поради, як зробити або leggiti дискусії про.....

robby51039
18-02-2013, 14:28
спасибі манро, на жаль, карту не я зробив це сам, але один мій колега в свій час. враховуючи, що я ніколи не задоволений, я хотів би зробити я тепер пологів з нуля і ve
місці, щоб отримати поради велике спасибі, ви, хлопці, спеціальні

манро
18-02-2013, 14:47
частини завжди за запитом дизель cio? від DW або "arrichimento прискорення" від тих же оборотів і навантаження мод на питання, але інакше..дить? збільшується, починаючи з 6-8% до прогресування до 12-16% запит....потім пройдіть обмежень....

robby51039
19-02-2013, 23:51
це e'карту, яку я створив я, я, подивіться на те, що у мене комбі

манро
20-02-2013, 00:21
ви не там роббі...
ви робите все ті ж помилки..
матчі toppo мало навантаження, і занадто мало обертів змінити..
навіть в карту час ви змінили весь табличний....
хоча, повинен сказати, roby кроком даних майже не бачать, не змінити, що він, так....
rifalla, починаючи з педалі, як я тобі радив, то я дотримуюся крок за кроком.....

robby51039
11-03-2013, 11:49
scuami манро в цей період у мене багато речей, щоб зробити сім'ю, роботу 2lavoro, коли я почну не є.....я не можу знайти в [dérivé] в клубок
у всякому разі, я читав деякі повідомлення, і я inzz?перерви трохи, як ви сказали, ви думаєте, що я riucito щось зрозуміти????
заздалегідь дякуємо вам за прихильність!

robby51039
12-03-2013, 22:07
нікого, хто мені може dere рада??

lupak
14-03-2013, 00:55
Привіт, роббі, я хотів би нагадати, що у картці часу (072366) осі :
осі x= тиску в рампі
вісь Y= iq
вісь z =х значення 0,976=час впорскування
по мені ви могли б почати спочатку, ти почав 900 бар.
в карту тиску турбо (077AE4) осі :
осі x = про
вісь Y = iq
вісь z = тиск турбо, виражена у мм рт ст
по мені, ви можете додавати його історичних пам'яток, і ви повинні зробити те ж саме з картою обмежувач тиску turbo драйвер ? карту, що передує тиску турбо.
з картою педаль запитайте 85 мм3 але потім обмеження з обмеженням крутного моменту з піком до 78 мм3, мені не подобається, ви можете зробити це краще, обмежувач крутного моменту
тиск в магістралі rail могли б ви дати 5% фіксований завжди з 1500 об, і 50% load.
Треба зрозуміти логіку кожної карти, щоб змінити їх, а потім помістити їх усіх разом, чому? всі вони пов'язані між собою.
Сподіваюся, що це допомогло тобі міркувати, як поліпшити вашу карту.

SandroMarciano
14-03-2013, 07:31
я не бачив карту, але я в своєму виступі від lupak, не має сенсу, тому у відсотках педаль... цій карті має значення, як справи? дизельного палива, пишуть нам вас те, що ви хочете, як максимум... правда ? ? якщо не adeguerai всі фільтри кількість? не ходи нікуди... перше, що перебуваєте ? на обмежувач крутного моменту, то (я по пам'яті) має бути принаймні один обмежувач do витрати в залежності від температури дизельного палива. Коли accender? чи ваш комп'ютер, ви dir? краще!

robby51039
14-03-2013, 15:00
Привіт, роббі, я хотів би нагадати, що у картці часу (072366) осі :
осі x= тиску в рампі
вісь Y= iq
вісь z =х значення 0,976=час впорскування
по мені ви могли б почати спочатку, ти почав 900 бар.
в карту тиску турбо (077AE4) осі :
осі x = про
вісь Y = iq
вісь z = тиск турбо, виражена у мм рт ст
по мені, ви можете додавати його історичних пам'яток, і ви повинні зробити те ж саме з картою обмежувач тиску turbo драйвер ? карту, що передує тиску турбо.
з картою педаль запитайте 85 мм3 але потім обмеження з обмеженням крутного моменту з піком до 78 мм3, мені не подобається, ви можете зробити це краще, обмежувач крутного моменту
тиск в магістралі rail могли б ви дати 5% фіксований завжди з 1500 об, і 50% load.
Треба зрозуміти логіку кожної карти, щоб змінити їх, а потім помістити їх усіх разом, чому? всі вони пов'язані між собою.
Сподіваюся, що це допомогло тобі міркувати, як поліпшити свою карту.це і сед, що я створена, в даний час вдалося покращити?чи можу я записати її на середині?

lupak
14-03-2013, 15:58
Порада : дивіться карту в 2D, навіть при зміні в табличній
1 карти часу уприскування потрібно їх же способом: на ви почали на 10а крива (900bar), а на інший на 7-й кривий (600bar) на мою думку ви могли б почати з 4-крива; пропустити драйвера титану, повідомляє кола, ті в барах тиску в рампі.
для обмеження крутного моменту намагається виправляти на карту педаль, починається з 10-15 % і поступово збільшується до 27-30%