Прагляд Поўнай Версіі : думку карта edc 15 на ducato camper
robby51039
17-02-2013, 16:02
прывітанне я хацеў бы ўбачыць гэтую карту зрабіў на мой дом на колах з майстэрні, я заяўляю, што, як прадукцыйнасць не быў лепшым, але я апусціў cosumi.
калі файл дадаць таксама крычы, можа быць, для тых, хто хоча дапамагчы будзе лягчэй гэта зрабіць......
robby51039
17-02-2013, 22:38
прабачце, файл ori гэта
робі карту варта абнавіць цалкам цап****.....
есць шмат памылак, і карты зробленыя з крокам у мінус....*****у карты перадаплаты(карта 1 і 2), што, дарэчы, не служыў закрануць таксама бачыў мала дызельнага паліва патрабуецца ў карту час і карту rail....
тады вы-удзельнік амаль усіх карт занадта мала абаротаў і занадта мала нагрузкі, асабліва ў лім пара, дзе ў 2000 аб / мін gi? мяжы 30%, адпраўляючыся ў? 1000 тураў да....з паловай, як цяжка, як кемпер мод cos? гэта азначае, счаплення і махавік, якія вітаюць цябе ў хуткім часе....
у карту педаль частках ад абаротаў і нагрузкі правільныя, але вы робіце наадварот...cio? часткі з павелічэннем максімуму, а затым падняцца..
для turbo вы далі 200 ачкоў павышэнняў, але ў карце lim turbo(f, temp) вы знаходзіцеся ў самай нізкай з павелічэннем......
ты дакрануўся да карты з драйвера з крокам у адмоўны, нават тут, што для мяне было не дакранайцеся да больш па-за драйвера вы не закранулі мінімальна ей singloi біт абмежаванне прэс як турба, што rail......
rifalla робі карту адразу пытацца парады, як зрабіць ці leggiti дыскусіі аб.....
robby51039
18-02-2013, 14:28
дзякуй манро, на жаль, карту я не зрабіў гэта сам, але адзін мой калега ў свой час. улічваючы, што я ніколі не задаволены, я хацеў бы зрабіць я цяпер родаў з нуля і ve
месцы, каб атрымаць парады вялікі дзякуй, хлопцы вы спецыяльныя
часткі заўседы па запыце дызель cio? ад DW ці "arrichimento паскарэнне" ад тых жа абаротаў і нагрузкі мод на пытанне, але інакш..дит? павялічваецца, пачынаючы з 6-8% да прагрэсавання да 12-16% запыт яшчэ....затым прайдзіце абмежаванняў....
robby51039
19-02-2013, 23:51
гэта беларуская-карту, якую я стварыў, я, я, паглядзіце на тое, што ў мяне комбі
вы не там робі...
вы робіце ўсе тыя ж памылкі..
матчы toppo мала нагрузкі, і занадта мала абаротаў змяніць..
нават у карту час вы змянілі ўвесь таблічны....
хоць, павінен сказаць, roby крокам дадзеных амаль не бачаць, не змяніць, што ен, так....
rifalla, пачынаючы з педалі, як я табе раіў, то я іду крок за крокам.....
robby51039
11-03-2013, 11:49
scuami манро у гэты перыяд у мяне шмат рэчаў, каб зрабіць сям'ю, працу 2lavoro, калі я пачну не есць.....я не магу знайсці ў [dérivé] ў клубок
ва ўсякім выпадку, я чытаў некаторыя паведамленні, і я inzz?перапынку крыху, як вы сказалі, вы думаеце, што я riucito што-то зразумець????
загадзя дзякуем вас за прыхільнасць!
robby51039
12-03-2013, 22:07
нікога, хто мне можа dere савет??
Прывітанне, робі, я хацеў бы нагадаць, што ў карце часу (072366) восі :
восі x= ціску ў рампы
вось Y= iq
вось z =х значэнне 0,976=час ўпырску
па мне вы маглі б пачаць спачатку, ты пачаў 900 бар.
у карту ціску турба (077AE4) восі :
восі x = аб
вось Y = iq
вось z = ціск турбо, выяўленая ў мм рт сл
па мне, вы можаце дадаваць яго гістарычных славутасцяў, і вы павінны зрабіць тое ж самае з картай абмежавальнік ціску turbo з драйвера ? карту, які папярэднічае ціску турба.
з картай педаль спытаеце 85 мм3 але потым абмежаванні з абмежаваннем крутоўнага моманту з пікам да 78 мм3, мне не падабаецца, вы можаце зрабіць гэта лепш, абмежавальнік крутоўнага моманту
ціск у чыгуначныя магістралі маглі б вы даць 5% фіксаваны заўседы з 1500 аб, і 50% load.
Трэба зразумець логіку кожнай карты, каб змяніць іх, а затым змясціць іх усіх разам, чаму? усе яны звязаны паміж сабой.
Спадзяюся, што гэта дапамагло табе разважаць, як палепшыць вашу карту.
SandroMarciano
14-03-2013, 07:31
я не бачыў карту, але я ў сваім выступе ад lupak, не мае сэнсу, таму ў працэнтах педаль... гэтай карце мае значэння, як справы? дызельнага паліва, пішуць нам вас тое, што вы хочаце, як максімум... праўда ? ? што калі не adeguerai усе фільтры колькасць? не хадзі нікуды... першае, што знаходзіцеся ? на абмежавальнік крутоўнага моманту, то (я па памяці) павінна быць па крайняй меры адзін абмежавальнік do расходу у залежнасці ад тэмпературы дызельнага паліва. Калі accender? ці ваш кампутар, вы dir? лепш!
robby51039
14-03-2013, 15:00
Прывітанне, робі, я хацеў бы нагадаць, што ў карце часу (072366) восі :
восі x= ціску ў рампы
вось Y= iq
вось z =х значэнне 0,976=час ўпырску
па мне вы маглі б пачаць спачатку, ты пачаў 900 бар.
у карту ціску турба (077AE4) восі :
восі x = аб
вось Y = iq
вось z = ціск турбо, выяўленая ў мм рт сл
па мне, вы можаце дадаваць яго гістарычных славутасцяў, і вы павінны зрабіць тое ж самае з картай абмежавальнік ціску turbo з драйвера ? карту, які папярэднічае ціску турба.
з картай педаль спытаеце 85 мм3 але потым абмежаванні з абмежаваннем крутоўнага моманту з пікам да 78 мм3, мне не падабаецца, вы можаце зрабіць гэта лепш, абмежавальнік крутоўнага моманту
ціск у чыгуначныя магістралі маглі б вы даць 5% фіксаваны заўседы з 1500 аб, і 50% load.
Трэба зразумець логіку кожнай карты, каб змяніць іх, а затым змясціць іх усіх разам, чаму? усе яны звязаны паміж сабой.
Спадзяюся, што гэта дапамагло табе разважаць, як палепшыць сваю карту.гэта і сівы, што я створана, у цяперашні час удалося палепшыць?ці магу я запісаць яе на сярэдзіне?
Савет : карту глядзіце ў 2D, нават пры змене ў таблічнай
1 карты часу ўпырску трэба іх жа спосабам: на вы пачалі на 10а крывая (900bar), а на іншы на 7-й крывой (600bar) на маю думку вы маглі б таксама пачаць з 4-крывая; прапусціць драйвера тытана, паведамляе колы, тыя ў барах ціску ў рампы.
для абмежаванні крутоўнага моманту спрабуе выпраўляць на карту педаль, пачынаецца з 10-15 % і паступова павялічваецца да 27-30%