КПК

Перегляд Повної Версії : інформація про scodifica всього 59f і 5 ранку над сто

герцог
привіт, я хотів запитати, інформація в пі? на ці блоки управління практично можна riverginarle до школи? що якщо вони не цнотливі, не дозволяють собі писати або, ще краще, у мене є блок управління закодований і читаю в туристичне час, незважаючи на зміну файлу в esad. потім, якщо перейти під кінець писати, принаймні, тобі залишається закодованої і не правильно

ангел
Над HW100 можна scodificare повністю

герцог
ви s? що ви можете зробити scodifica? я, якщо у мене є блок управління закодований на школі, якщо я читаю файл я роблю все те переписати, в будь-якому випадку ебу мені залишається закодованої і не в той час, як, якщо ти в boot, штамп і decode, і під кінець діви, я мав на увазі, не поставити його в boot і без decode, присвячений вдалося зробити

перевищення швидкості
привіт з спорядження ви можете зробити те, що ви хочете без проблем trasformale обмін soft і т. д. потім, зробивши в цілому на ці ecu, потрібно знати, що деякі речі в машині не працюють, типу temp, що залишається максимум або тахометр не піднімається, і інші речі, які зараз не пам'ятаю, якщо потрібно вирішити деякі проблеми, а також запитати

герцог
дякую вам за допомогу, яку ви мені даєте, ви s? потім ріжуть, навіть дроти що йдуть від блоку керування до body думала, коли у мене блок управління з hw610 закодований, я читав файл орі і мене послали, тому я scodificato файл адресами, з-за, але інший чоловік, коли я посилаю файл я пише? не частину я практично каже, що реєстрація тільки один раз, і не частина і залишається лампа горить

герцог
привіт, хлопці, хто мені пу? дати руку, я зробив кілька тестів на файл, але як і раніше нічого спасибі за можливу допомогу

перевищення швидкості
привіт, мені слід послати

герцог
привіт fuorigire і дякую за вашу допомогу, проблема, що блок управління не у мене, я хлопець, я прочитав файл і мені послав його? я сказала, що якщо ебу не ? діви, а immoff мотоцикл не partir? ніколи я файл я пробував робити так без decode? ще не всі частини

egs
Привіт, якщо не частина і залишається лампа горить ? безумовно, питання черг. Мені ? довелося з 5af, що зробив файл scod малюк, ебу залишилося в зашифрованому вигляді. Проблема в тому, що навіть відповідне устаткування, файл не писалося і все. Читати ебу в режим завантаження і запису у файл, у мене не було більше? проблеми. Тому я думаю, що ви повинні зробити його своїми руками послати, щоб вирішити цю проблему, в іншому випадку ви можете зробити ще 1000 files, але не вирішити.

герцог
спасибі egs було те, що я думав, тільки в boot можу робити, чому? по мені ? з micro269, а не 168