Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : інфармацыя аб scodifica усяго 59f і 5-й раніцы над сто

герцаг
17-02-2013, 15:46
добры дзень, я хацеў спытаць, інфармацыя ў пі? на гэтыя блокі кіравання практычна можна riverginarle да школы? што калі яны не нявінніцы, не дазваляюць сабе пісаць ці, яшчэ лепш, у мяне есць блок кіравання закадаваны і чытаю ў экскурсійнае час, нягледзячы на змяненне файла ў esad. затым, калі перайсці пад канец пісаць, ва ўсякім выпадку, табе застаецца закадаванай і не правільна

анел
17-02-2013, 16:01
Над HW100 можна scodificare цалкам

герцаг
17-02-2013, 16:06
вы свабодны? што вы можаце зрабіць scodifica за ўсе? я, калі ў мяне есць блок кіравання закадаваны на школе, калі я чытаю файл я раблю ўсе тое перапісаць, у любым выпадку эбу мне застаецца закадаванай і не ў той час, як, калі ты ў boot з, штамп і decode, і пад канец панны, я меў на ўвазе, не паставіць яго ў boot і без decode, прысвечаны ўдалося зрабіць

перавышэнне хуткасці
17-02-2013, 16:08
прывітанне з рыштунак вы можаце зрабіць тое, што вы хочаце без праблемаў trasformale абмен soft і г.д. затым, зрабіўшы ў агульнай складанасці на гэтыя ecu, трэба ведаць, што некаторыя рэчы ў машыне не працуюць, тыпу temp, што застаецца ўсе максімум або тахометр не падымаецца, і іншыя рэчы, якія зараз не памятаю, калі трэба вырашыць некаторыя праблемы, а таксама спытаць

герцаг
17-02-2013, 16:22
дзякую вас за дапамогу, якую вы мне даеце, вы свабодны? затым рэжуць, нават правады, якія ідуць ад блока кіравання да body думала, калі ў мяне блок кіравання з hw610 закадаваны, я чытаў файл врі і мяне паслалі, таму я scodificato файл адрасах, з-за, але іншы чалавек, калі я пасылаю файл я піша? не частка я практычна кажа, што рэгістрацыя толькі адзін раз, і не частка і застаецца лямпа гарыць

герцаг
18-02-2013, 20:01
прывітанне, хлопцы, хто мне пу? даць руку, я зрабіў некалькі тэстаў на файл, але па-ранейшаму нічога дзякуй за магчымую дапамогу

перавышэнне хуткасці
19-02-2013, 09:21
прывітанне, мне варта паслаць

герцаг
21-02-2013, 17:59
прывітанне fuorigire і дзякуй за вашу дапамогу, праблема, што блок кіравання не ў мяне, я хлопец, я прачытаў файл і мне паслаў яго? я сказала, што калі эбу не ? панны, а immoff матацыкл не partir? ніколі я файл я спрабаваў рабіць так без decode? яшчэ не ўсе часткі

egs
21-02-2013, 18:13
Прывітанне, калі не частка і застаецца лямпа гарыць ? безумоўна, пытанне чэргаў. Мне ? давялося з 5af, што, зрабіў файл scod малы, эбу засталося ў зашыфраваным выглядзе. Праблема ў тым, што нават адпаведнае абсталяванне, у файл не пісалася і ўсе. Чытаць эбу у рэжым загрузкі і запісу ў файл, у мяне не было больш? праблемы. Таму я думаю, што вы павінны зрабіць яго сваімі рукамі паслаць, каб вырашыць гэтую праблему, у адваротным выпадку вы можаце зрабіць яшчэ 1000 files, але не вырашыць.

герцаг
22-02-2013, 00:57
дзякуй egs было тое, што я думаў, толькі ў boot магу рабіць, чаму? па мне ? з micro269, а не 168