Прагляд Поўнай Версіі : программатор eprom,што рабіць
sportknight
17-02-2013, 03:06
тады, хлопцы,я хацеў бы спачатку зразумець, што рабіць з eprom праграміст
я магу, напрыклад, выправіць edc15 у выпадку блакавання?
я магу перапрызначыць эбу-й? старыя тыпу motronic etc?
што праграміст павінен прыняць?
я бачыў, што есць x-progr,виллему,wellon,top3000,упа і г.д.
што вы мне параіце ад сказаць не вельмі?
cinqueturbo
17-02-2013, 14:57
Я год рэкамендуецца:
LAB-TOOL-48XP
ДЛЯ ПРАГРАМІСТА EEPROM ВЫДАТКАВАЦЬ БОЛЬШ, АЛЕ АТРЫМАЦЬ ЛЕПШЫЯ, І САПРАЎДЫ РАЗУМНЫ, ТАМУ ШТО ЕН КАЖА ВАМ, ЯКІ ПІН-КОД, МАГЧЫМА, НЕ РОБІЦЬ КАНТАКТ
гэтыя дакладныя словы..
могуць чытаць і пісаць шмат Eprom і чып, паглядзець характарыстыкі...
sportknight
17-02-2013, 15:18
Дзе я магу яго знайсці?
cinqueturbo
17-02-2013, 15:29
Прывітанне! вы ці толькі што адказалі...
sportknight
18-02-2013, 08:49
у sf я не лічу,я ўбачыў, x-prog
можа зрабіць пры выпадку? мне трэба больш? што яшчэ, каб быць упэўненым з edc15
sportknight
19-02-2013, 17:07
ніхто не можа даць мне савет?
мне патрэбен праграміст, які стаіць не шмат, і дазвольце мне аднавіць edc15 і, магчыма, які-то інтэрфейс, які вы sputtan... :D
у edc15 яны месца ў boot mode...
у мяне ніколі не было патрэбы? у dissaldarle...
а добра любы праграміст, які твар тых, eprom з адаптара...
паглядзіце вакол, што знаходзіцеся ў залежнасці ад вашага бюджэту і купіце.
sportknight
19-02-2013, 17:17
а,ок,дзякуй, прыемна чуць
sportknight
19-02-2013, 23:07
я бачыў willem, але я заўважыў, што харчаванне ? usb, але дадзеныя па паралельнай таму не ведаю, як спасылку на мой цяперашні ноўтбук..
пацверджаны?
legendaryslave
19-02-2013, 23:10
я бачыў willem, але я заўважыў, што харчаванне ? usb, але дадзеныя па паралельнай таму не ведаю, як спасылку на мой цяперашні ноўтбук..
пацверджаны?
вам савет або упа вельмі дапушчальным яго выкарыстанне на працягу многіх гадоў таксама xprog ідзе вельмі добра ? дзе-то год я ўзяў gx4, і я павінен сказаць, што ен таксама ідзе нармальна грошы на willem ache ? быў мой першы праграміст
sportknight
19-02-2013, 23:26
але xprog не мае адаптар для eprom zif 40-полюсный?
sportknight
22-02-2013, 11:32
ragazziiiiiiii то? выдатны праграміст павінен зрабіць?
у willem няма, чаму? не падтрымлівае сувязь з usb порт, але толькі праз паралельны порт
у xprog ? тое, што ен іп? адаптары і танна, але я не бачыў адаптар zif 40-полюсный
потым я ўбачыў cinesone, што варта вельмі мала,ніхто не мае? ? gal g540 з 2 або перахаднік plcc32 і plcc40
служаць гэтыя адаптары? або пі? карысныя тыя, якія даюць з xprog?
у адпаведнасці з eprom, eeprom, мікра і т. п., якія вы, магчыма, рабіць пакупкі...
здольным, што табе служаць 2 праграмістаў, якія кампенсуюць адзін аднаго...
sportknight
22-02-2013, 16:25
ок, дзякуй :)
я з упа, якія, як правіла, выкарыстоўваю падушкі бяспекі, і я выдатна для блокаў кіравання рухавіка ніколі не выкарыстоўваў і таму, што " я толькі што пачаў з налады ecu у любым выпадку я раю вам таксама азнаеміцца з паркам аўтамабіляў, які ў вас есць, то калі ў вас грошай куры не дзяўбуць, як сказана, яшчэ купіць 2 так кампенсуюць
таксама я выкарыстоўваю, у мяне g4 упа і xprog але ісці ціха g4, працуе добра і кошт не завышаная.....
sportknight
02-03-2013, 15:11
паміж упа і x-prog, каб пачаць, што параіце?
maku1977
03-03-2013, 00:44
я выкарыстоўваю GQ-4X ... проста з fequenti абнаўлення..... і не прапускае ні аднаго стрэлу!
sportknight
03-03-2013, 08:04
Azz, я блытаючы яшчэ больш ідэй
Sportknight я упа і tl886cs з миндалевидные вочы і апошні я ўзяў з усімі адаптарамі, якія давалі то нармальнага, што варта pi? так што, калі ў мяне есць праблема з якой-то EDC15 зняцце flash, і я раблю тое ж трэба а не хапае таго ж, будзе служыць таксама xprog для таго, каб ахапіць p? pi? motorola.
Па-мойму табе неабходныя, як мінімум, 2 праграмістаў, іт-дырэктар? я кажу-клон, дзе цана ? дастатковую змест x той, хто не робіць кожны дзень, сенна? добрыя праграмісты, як вы ? gi? параілі іх робяць, але кошты нармальнай-й? высокія.
Xtreme0303
18-03-2013, 22:14
на сайце я знайшоў схемы для autocostruirsi ў xprog, ніхто не спрабаваў?
я вам рэкамендую купляць нават клон...
Xtreme0303
18-03-2013, 23:46
ммм...імя для пошуку? дзякуй
звяртайцеся да admin праз он-лайн краме вам пу? дапамагчы, і калі ў вас узніклі праблемы, то вам паказвае, каб выкарыстоўваць.....
Xtreme0303
19-03-2013, 00:30
ок дзякуй!!
sportknight
22-03-2013, 09:10
для працы на 29f, што праграміст патрэбен? я бачыў, што упа, што xprog, да якога я ставіўся не робяць..
для працы на 29f, што праграміст патрэбен? я бачыў, што упа, што xprog, да якога я ставіўся не робяць..
Прывітанне! я ўзяў TL886SC таму шмат фішак, у тым ліку 29f толькі адаптар SOP44 не даюць амаль ніколі разам з праграмістам і мяжа вазьмі, да мяне павінны прыехаць sti дзен, gi? спрабаваў на AM29F800BB 48pin, і гэта добра.
паміж упа і x-prog, каб пачаць, што параіце?
xprog і вельмі добра.
virus1976
28-08-2013, 04:46
Я ў адпаведнасці з гэтым я таксама ў надзеі даць карысным унескам у яе абмеркаванне адлюстраваць некалькі тэстаў, зробленых на працы ці з сябрамі, на некаторых праграмістаў, якія размешчаны ў гандлевыя пастаўкі
top3000/3100
На паперы, здаецца, есць выдатныя альных магчымасцяў і пашырэнняў? (40.000 адзінак? падтрымліваюцца), але на практыцы яны здараюцца.
Праграмнага забеспячэння ? часткова па-кітайску (меншае з попелаў),некалькі адзінак? пералічаныя не падтрымліваюцца, статуты ? зусім няма, Тэст IC не працуе.
У некаторых выпадках у мяне былі праблемы з ZIF.
Genius g540
? быў адным з першых праграмістаў, usb, якія я меў, і я магу сказаць, што ? вельмі надзейны, на жаль, не ? pi? распрацаваны і дзіцячая unit? вельмі абмежаваны.
GQ-4X
яго праца ў лабараторыі і робіць тое, што кажа ? заўседы добра падтрымліваецца, і за тое, што стаіць варта купіць
wellon vp190,vp280,vp380,vp480
легка знаходзяцца вакол надзейныя і падтрымліваюць паміж 14000 і ўсе 32.000 адзінак? але ў цяперашні час спынена мадэляў, асабліва першыя 2.
wellon vp290,vp390,vp590, vp596
яны замянілі некаторыя старыя мадэлі не маюць празмерныя выдаткі і пакрываюць abbondantememte нармальныя патрабаванні
Wellon дп-1(дп-10)
частка праграмістаў высокага класа гп-1(версія не для еўрапейскіх рынкаў) вы знойдзеце па даступным цэнах, мае падтрымку каля 32000 адзінак.
Наконт Wellon вакол знаходзяцца некалькі мадэляў з скарачэннямі дзіўныя тыпу vp498,vp908 і г.д. яны відавочна з буйвалаў, часта старыя мадэлі з корпусам змянілася
Xeltek superpro 500P
у мяне версія з миндалевидные вочы, ніколі не праблема, нават калі есць некаторыя рэчы (такія як usb-раздым і раз'ем харчавання) зварных добрая(вы не можаце? мець усе).
Падтрымлівае амаль 43.000 адзінак? і дакументацыю ўсей павазе, існуе ў працягу некаторага часу на пробную 600P-й? хутка і з якой-то юніт? дадатак, але я не думаю, што кошт ne апраўдаць куплю.
Conitec GALEP 5
Я выкарыстоўваю яго ў лабараторыю на працягу 2 гадоў, і ? верны ўзбярэжжа-й? іншых, але ? і тое, што мае значна лепшую падтрымку hw/sw.
акрамя таго, даступныя (усе прадукты ад conitec) і розных носьбітаў і адаптараў для чытання большасці eprom/flash / etc.
я выкарыстоўваю g4 я ніколі не рабіў пропускі запальвання зойме адаптар і крыху цярпення цяжка размясціць на адаптар трэба праверыць, ці добра ногі не сагнутыя......
я выкарыстоўваю g4 я ніколі не рабіў пропускі запальвання зойме адаптар і крыху цярпення цяжка размясціць на адаптар трэба праверыць, ці добра ногі не сагнутыя......
гэта я пацвярджаю, тое ж самае, нават калі я паведамлю, што ў нашай галіне мы хацелі б усе.
для пачатку g4 ідзе добра, затым, калі гэта працягваць, вы ведаеце тое, што яны купляюць, ніколі не скончыцца, залежыць ад працы, якую ен робіць....
З майго вопыту, я прапаную, каб у першую чаргу упа тады яшчэ рэкамендавалі калегі, для gq ў ****лло ў e2p, я быў крыху расчараваны не законам у 16-разраднай версіі 93lc66 развітання, і добрую працу.
я працую з gq4x і упа, і я выдатна..29f200 або 400 я з gq4x з адаптара і ніколі ніякіх праблем
Я думаю, што я толькі сказаў, што gq4x не чытае e2p на 16 біт, таксама я выкарыстоўваю яго з adt чытаць 29f200 і 400-прывітанне.
sportknight
01-09-2013, 19:40
для працы на 75 з 27c256 я бачыў, што tl866cs робіць, але што адаптар павінен зрабіць?
Выбачайце, што, магчыма, я прапусціў нейкую пасаду, але GQ-4X ў 29f800 робіць без праблем ?
.. нават калі гэта і так? было sar? мая наступная купля !
legendaryslave
01-09-2013, 23:02
Без праблем
Без праблем
Дзякуй , я ўзяў кітайскі, у камплекце з адаптарам, але я не рабіў, чытанне, здавалася, добра, але у запісе ен рабіў казіно, вы ведаеце, нават калі кіраўніцтва аб тым, як прыступіць да чытання/запісу на розных ўспаміны ?
Мне не пашчасціла яго выкарыстоўваць кожны дзень? я ? служыў-й? калі-то і як расход ? дастаткова стрыманай.
выбачайце,хлопцы, у рэшце рэшт, я ўзяў wellon vp390 і, шчыра кажучы, выкарыстоўваць для 27 з 75 у мяне не было праблем.
Некалькі дзён таму мне трэба было прачытаць 29f400bb sid 305,я іду, каб чытаць,і нічога, мяне не чытае кантакт першага pin-код флэш-памяці.
вяртаю памяць на эбу, мяркуючы, што мы не былі наступствы, і замест таго, блок ecu.
на шчасце, перапісаць файлы ў паслядоўны, і аўтамабіль заводзіцца.
учора замест таго, 29f400bc,тая ж праблема
flash ў 44 pin на два фасада з адаптар 44sopzif
я праверыў усе швы, і добра, калі на праграміста, які на перахадніку
Вазьмі галера 5 врі і ідзі спакойна