КПК

Перегляд Повної Версії : даєте мені погляд на карту 120d edc16c35

magi1984
13-07-2012, 16:15
як випливає з назви, я хочу погляд на карту моїй машині, що очевидно ? перше, що я зробив!
машина в порядку, у порівнянні з оригінальним, він заробив, звичайно, коней і не курить minimamenteprecisiamo, що я не хочу заробляти 30 або більше? коней прагнемо, механіка до свого максимуму...крім того, я повинен був закритий також клапан EGR

резюмуючи p? я торкнувся ін'єкції parzializzato і збагачення при прискоренні
тиск турбо я поклав 1,6 бар
я збільшується різні обмежувачі крутного моменту та просто

тиску в рампі, час overboost і ще, я залишив все оригінальне

даєте мені думка?дякую

cicciogsr
13-07-2012, 17:31
те, що ти пропустив навмисно відсутній обмежувач крутного моменту, турбо, на мій погляд, cos? не v? ти пропустив багато карт і обмежувачами, ін'єкції, можливо, для mod soft pu? йти добре, ...різні карти не домовилися, а правильно ... для мене не взяв великої потужності

cicciogsr
13-07-2012, 17:32
за допомогою якого інструменту ви записати?

magi1984
13-07-2012, 19:03
з kess оригінал,чому?
на захоплення влади, не знаю, раніше у мене був блок управління додаткового,а потім порівняння я роблю з тим, і з картою впевнений, що йде pi? перший

обмежувач крутного моменту відсутня я виділив, працює тільки з драйверами, ecm titanium не враховується...
карти пропустіть, що ви говорите, я міг би знати, що адреса вони і що вони?

все одно дякую за чудові поради, які я у вас вже? дав!

cicciogsr
13-07-2012, 22:44
драйвер titanium ви повинні знайти всі карти, turbo і rail з різними обмежувачами ...на карту з турбонаддувом, який торкнувся очей, що ви пішли в мінус добре..

magi1984
14-07-2012, 00:18
тепер з допомогою мобільного телефону і йду пам'яті,однак, ecm вважає мене 4 карти для turbo, і я змінив практично тільки перед, чому? були люди, у яких значення pi? високі,де пара насправді вони негативні,їх corregger?.
на інших картах турбо я думав, що були карти recovery або речі, як, враховуючи, що в якості значень сон низьких.я можу підняти навіть тих, 0,1 або 0,2 бар?
Карта тиску turbo f temp, що я не знаю, як редагувати,7 карти, overboost, що я не думаю, підуть зворушений.
Також, чому? bmw son ніжні турбіни.

Як тиску в рампі ce n? один,пік ? 1600bar,мені здавалося, gi? вище це я не редагував.
Я можу підштовхнути себе 1700bar???

Звичайно alzer? також обмежувачі відповідно

ви сказали, що карту soft карти уприскування ван-добре,тоді я можу підняти їх ще деякий час і подивитися, як веде себе автомобіль?
Зрештою, не тому, мінімум диму,так що я міг би пограти ще трохи з значення добре...

Вибачте за тисячу запитань!
І спасибі, дійсно, чому? ти допомагаєш-й? вам протягом декількох годин, що інші люди на інших форумах, які відвідую,навіть frequentevo, де побачили тільки критикувати, не підкажіть, де я помиляюся

cicciogsr
14-07-2012, 00:35
для turbo, зробіть всі карти, які вам повідомляє, драйвера є pi? карти, чому? використовуються в різних умовах, я, наприклад, зробити карту, soft я terei близько 0,1 чи трохи більше? і я би, все-таки.... на rail працюють мало, а значення pi? низькі ...для ін'єкцій, якщо не має fap зробити p? і доказів ви " тягни ще далі... дим, його можна видалити, даючи повітря...? майте завжди уявляє, що якщо від занадто дизельного палива в точках неправильні зіпсується передачі...потрібно знайти компроміс ..завжди пам'ятайте, налаштувати всі різні обмежувачі, щоб не мати сюрпризів

msport (exil77grande)
14-07-2012, 14:30
привіт,я переглядаєте карту і відомо, згідно графіка, titanium, що:

-збагачення при прискоренні 1-2 частини від 1000 обертів і з 33% навантаження, що для мене це занадто рано, як і про, що в якості навантаження,крім того, я не зрозумів, тому що останній крива 5000 об / хв і залишався кричи, а то мені не подобається режим, який ви використовували, щоб дати фамільні кроком.

-обмежувач крутного моменту також їх частин на 1000 оборотів замість цього ви повинні зорієнтуватися на майже всі карти на 1500 оборотів приблизно,як збільшення може піти, навіть якщо він був краще, трохи більш поступовим.

-ін'єкції parzializzato частин від 1000 оборотів, що і передчасно, навіть якщо incrmento і дуже м'які, і ви могли б дати більше, але починаючи не пізніше, як і про,я теж не люблю, навіть тут цей режим використовується не бачу abastanza прогресивною.

-pressiona turbo,ми не повністю,в карту 1із 4 є кроком негативні в останньому повороті, а потім erroriamente ти торкнувся точки на 3750 оборотів в хвилину при 50% навантаження,в той час як у картці 2 4 ви забули останній вигин, що з 4500 об орі,замість карти-однодумцями, 3 з 4 і 4 з 4) ви їх залишили орі,з моєї точки зору, ви можете зробити рівними з max 0,12 бар в готелі.

-обмежувач тиску турбо,теж переробляти, слідуючи логіці і кроком даних тиску turbo разру але не так, як у вас робиться в даний час.

на тиск в магістралі високого тиску, і регулюючи його обмежувач можна дати спокійно 50-60 бар,може бути, спробуйте слідувати нашим радам і виходи нову карту перед завантаженням.

magi1984
14-07-2012, 14:56
я тільки що закінчив редагувати карту....але я момент, щоб реалізувати на практиці ваші поради, я повинен повторити ще раз!ну

на тиску в рампі ні, я здогадався, в карті всього перероблено, то ж саме для обмежувача

все інше, що ви мені сказали я взяв до уваги, але не, щоб справу вдалося? виправити нічого до завтрашнього вечора, чому? якщо я почну в пк у вихідні дні з ECM моя дівчина мене вбиває!
у будь-якому випадку спасибі за поради!
до речі, в понеділок буде в фірмі є чувак з 320d з двигуном збігається з моєю, тому, якщо я добре розумію, як зіставити моїй машині я можу робити добре, навіть його!

msport (exil77grande)
14-07-2012, 15:01
я тільки що закінчив редагувати карту....але я момент, щоб реалізувати на практиці ваші поради, я повинен повторити ще раз!ну

на тиску в рампі ні, я здогадався, в карті всього перероблено, то ж саме для обмежувача

все інше, що ви мені сказали я взяв до уваги, але не, щоб справу вдалося? виправити нічого до завтрашнього вечора, чому? якщо я почну в пк у вихідні дні з ECM моя дівчина мене вбиває!
у будь-якому випадку спасибі за поради!
до речі, в понеділок буде в фірмі є чувак з 320d з двигуном збігається з моєю, тому, якщо я добре розумію, як зіставити моїй машині я можу робити добре, навіть його!

ок досконалим, але, повторюю, навіть ви сказали, від 1000 оборотів ви починаєте на 1500 і останній поворот, навіть якщо не отримаєте відредагуйте, як і інші.

cicciogsr
14-07-2012, 15:57
для msport в карту уприскування parzializzato не є в осі n? про n? навантаження

msport (exil77grande)
14-07-2012, 16:05
для msport в карту уприскування parzializzato не є в осі n? про n? навантаження

я згоден з вами, але видно, що користувач використовує титан, якщо читати нормально, я написав на підставі того, що говорить titanium частини і т. д. потім я зробив приклад на основі того, що в даний час він бачить у табличній,я вважаю, що 2d ще не знає.

cicciogsr
14-07-2012, 16:15
ок, але в кінці кінців, на курсах вчать, насамперед, використовувати sw?... не пояснюють, як працює кожна карта і для чого вона потрібна?.... як вони пояснюють, що, щоб тягнути ослів за столом ви повинні керувати витратою повітря і палива в міру?...чому? якщо дають % від збільшення за м? не ? метод професійної

msport (exil77grande)
14-07-2012, 16:51
ок, але в кінці кінців, на курсах вчать, насамперед, використовувати sw?... не пояснюють, як працює кожна карта і для чого вона потрібна?.... як вони пояснюють, що, щоб тягнути ослів за столом ви повинні керувати витратою повітря і палива в міру?...чому? якщо дають % від збільшення за м? не ? метод професійної

на практиці те, що ви говорите, і ви абсолютно праві, але якщо вони мають пройти курс навчання у сфери, до яких ви звертаєтеся, ви повинні тривати, принаймні, 1 тиждень і ціною, слід більше 1000€ cad,а не так, імітуючи оборотів і навантаження в табличній і вказуючи на основі карти від оборотів і навантаження, і почати + або - скільки пунктів або % дати вже людям у дні розуміють, щось метод працює, і вартість курсу abordabile не вірите? крім того, у великих господарствах, як правило, його мета-продати propia обладнання.

cicciogsr
14-07-2012, 16:57
я думав, що курси costassero набагато більше...

magi1984
14-07-2012, 18:40
я знайшов вільний час, щоб дотримуватися ваших порад!і це спасибі ще раз!

що варто курс я не знаю, включаючи обладнання,програмне забезпечення, передплата на рік, і звичайно ми витратили близько 5000 євро,і курс був для двоє, я і мій****

я зафіксував, принаймні, я сподіваюся, карту!
до понеділка я не можу завантажити, чому? у kess ? у компанії, якщо ви хочете перевірити, і сказати, що ви думаєте, я приймаю будь-яку критику!
і у випадку, якщо споживання більше змін!

у мене є сумніви з приводу тиску turbo f(temp), я лікував, але я не знаю, якщо це потрібно зробити, і особливо, якщо я зробив це правильно
крім того, ви можете сказати мені, якщо клапан egr ? правильно закритий?у мене є сумніви навіть на те, враховуючи, що не з'? в драйвері, і я повинен був спробувати в 2d

imparer? також працювати в 2d, але це вимагає часу,поту і терпіння!на курсі ми використовували тільки табличній і 3d

msport (exil77grande)
15-07-2012, 10:18
ця карта вже покращилася в порівнянні з першою,але в 2d, де вам мод обмежувач пара драйверів, відразу після того, сара миша втекла, бо з точки зору значення від'ємне поверніть його ori,решта прийнятно, але presione turbo і його обмежувач раніше не digerirla,не могли б ви пояснити, як мода, і чому на підставі того, що ви пояснили?

magi1984
15-07-2012, 10:43
тиск турбо я обмежений підняти його 0,1 або 0,2 бар, не дотримуючись ніякої політики зокрема.
У rimodifico, дотримуючись, як правило, політики, використовуваний на ін'єкції?cio? поступового збільшення цін у відсотках шляхом ділення обороту в 3 смуги???
Для лімітер пара драйверів,я не сон, зрозумів,я зможу це виправити прямо зараз!
Як тільки я ставлю турбо поставив нову карту,тоді всі різні тести, прикріплені раніше я видалю, а так не appesantisco форум непотрібні речі!

Спасибі msport

msport (exil77grande)
15-07-2012, 10:51
зробіть так, принаймні, у вас є база краще, ніж нинішні тиску турбо,тиску turbo f temp і відповідний обмежувач можна дати близько 100-120 пунктів завжди фіксований або, може бути, злегка поступове, починаючи від оборотів і навантаження, близькі до ін'єкції, залежно від того, що ви з табличної частини titanium,є багато систем, можливо не найкращий, але, безумовно, краще, так, як ти.

magi1984
15-07-2012, 13:15
ось ось, я дав поступове збільшення на turbo від 90 до 100 балів, 56% навантаження і від 1500rpm
крім того, я правильно обмежувач в мінус.

якщо ви кажете, що добре, сьогодні вдень я стрибати у фірму і пишу, якщо можу, якщо немає пишу завтра :)

msport (exil77grande)
15-07-2012, 15:10
ок,навіть якщо не прямо, як би я так uo", а потім з цієї бази, який доведе вам, відрегулюйте,перший трюк було б підняти хоча б на 1% обмежувач тиску в рампі і по-моєму останній кривий тиску в магістралі високого тиску слід змінювати,для інших-можете йти.

magi1984
15-07-2012, 17:30
я доторкнувся до прес-rail на обмежувач, і я написав карту,автомобіль йде дуже добре. Єдине примітка ? що до 80% педаль,це добре, якщо відразу все курить трохи!

Для eliminar дим повинен збільшити трохи значення збагачення при прискоренні або зменшити деякі ін'єкції parzializzato???

cicciogsr
15-07-2012, 17:45
або зменшити дизель або збільште turbo

magi1984
15-07-2012, 18:11
всі спробує? обидві геть небагато, ін'єкції parzializzato.
все, від 80% до 100% навантаження від 3500rpm :D
і якщо ви ще не вирішую встаю турбо 120 балів замість 100
спасибі ciccio!

msport (exil77grande)
15-07-2012, 18:11
я доторкнувся до прес-rail на обмежувач, і я написав карту,автомобіль йде дуже добре. Єдине примітка ? що до 80% педаль,це добре, якщо відразу все курить трохи!

Для eliminar дим повинен збільшити трохи значення збагачення при прискоренні або зменшити деякі ін'єкції parzializzato???

ви можете зробити так трохи підвищує тиск turbo і потім ви можете почати з кривою, після в карту уприскування parzializzato,то видалити перший поворот mod тип шостий партії від 1500? частини від 1700 оборотів,які не кроком, щоб палити в цій машині, крім того, що ви всі газ наш дуже низьких оборотів.

magi1984
15-07-2012, 18:20
я не ? ясно що він курить...я зверху і ти змушуєш мене зняти криву вниз..***** і коли-небудь?

msport (exil77grande)
15-07-2012, 18:33
ваше питання і цілком виправданий,то я зрозумів, що машину ви курите, коли задавити все рвалася або проблема в тому, що на планшеті ви курите?
якщо в першому випадку ви, як ви я сказав, що якщо і зробити, як ти написав 2 пости вище, в результаті чого тиск турбо на 120 очок.

magi1984
15-07-2012, 18:40
машина починає палити, коли з педалі акселератора, прибуття в планшет
якщо натискаю на три чверті дросельної заслінки і просто в машині не курять

однак ми говоримо, що базова карта ? зроблено це завдяки вам!
тепер я просто affinarla!

magi1984
16-07-2012, 15:35
я йду, злегка OT просто, щоб є невеликий питання, який, я впевнений, не має з відображенням

машина холодна, у мене турбіна від 3000 до 3500 оборотів робить прокол пінгу, який потім зникає, або ж зменшується, як тільки авто нагрівається
я боюся, що моя турбіна мене йде привітання, автомобіль приблизно в 90000km і не буде до турбіни bmw, який переходить у те kilometraggio.
ймовірно, з оригінальний автомобіль я дійсно не помітив дефект, чому? турбіна працює на 1570mbar.
до 1670 я чув, проблеми.
зараз для тесту я поставив цей оригінальний автомобіль,щоб побачити, якщо шум чути cos?.
у будь-якому випадку я вже? попереджений, мій механік довіри, згодні? у порту автомобіль, щоб перевірити!
що робити...

magi1984
16-07-2012, 23:06
aim? турбіна шумить навіть оригінальний автомобіль! Va-be! Краще мене не правильно зрозумів, зараз, а не в серпні!

blackwolf76
17-07-2012, 22:19
aim? турбіна шумить навіть оригінальний автомобіль! Va-be! Краще мене не правильно зрозумів, зараз, а не в серпні!

Я радий, що у вас починається вивчення великого..;)

Що стосується турбіни, якщо ви повинні були служити, дайте мені свисток, що, може бути, я можу вирішити цю проблему. Я не знаю, з вами, але тут йдуть дуже-core assy нових турбін, які мають вартість значно нижче, ніж турбіни повний, в порядку 3/400 євро.

magi1984
17-07-2012, 22:29
спочатку давайте подивимося, якщо ? то, завтра, порт автомобілів, щоб побачити
може бути ? тільки лист paracalore стоку, що вібрує в холодній, потім з гарячою набухає і не вібрує-й?...давайте подивимося!ви знаєте, вовк, спасибі

blackwolf76
17-07-2012, 22:33
спочатку давайте подивимося, якщо ? то, завтра, порт автомобілів, щоб побачити
може бути ? тільки лист paracalore стоку, що вібрує в холодній, потім з гарячою набухає і не вібрує-й?...давайте подивимося!ви знаєте, вовк, спасибі

як ви оптимістично...:rolleyes::D

magi1984
20-07-2012, 19:36
сьогодні я зробив ще почути шум з механіком, і у відповідності з ним ? кераміка каталізатора, що ви збираєтеся прориватися, на наступному тижні вимкніть та навіть якщо це й так? не очищена або!

msport (exil77grande)
20-07-2012, 20:27
сьогодні я зробив ще почути шум з механіком, і у відповідності з ним ? кераміка каталізатора, що ви збираєтеся прориватися, на наступному тижні вимкніть та навіть якщо це й так? не очищена або!

може бути, і defappare.

magi1984
20-07-2012, 20:57

? саме перша серія

blackwolf76
20-07-2012, 22:02

? саме перша серія

І тоді майже торкніться mettercelo...:D

А, як правило, кераміка + stridire тому вібрації, що створює акустичний дискомфорт і зниження продуктивності.

magi1984
22-07-2012, 22:34
дивлячись на мапу, в моїй машині в 2d я зрозумів, кривий поза драйвера, який, здається, дуже-обмежувач тиску в рампі, tant'? що приходить відразу після того, обмежувач тиску в рампі і його значення ? 16000, тобто значення обмежувача тиску в магістралі rail з оригінальною картою.

як ви думаєте ? точна моя інтуїція?
скажіть змінювати також і те, як я зробив з обмежувачем тиску в рампі?

http://s10.postimage.org/4htxsufk5/Immagine.jpg (http://postimage.org/image/4htxsufk5/)

msport (exil77grande)
22-07-2012, 23:40
дивлячись на мапу, в моїй машині в 2d я зрозумів, кривий поза драйвера, який, здається, дуже-обмежувач тиску в рампі, tant'? що приходить відразу після того, обмежувач тиску в рампі і його значення ? 16000, тобто значення обмежувача тиску в магістралі rail з оригінальною картою.

http://s10.postimage.org/4htxsufk5/Immagine.jpg (http://postimage.org/image/4htxsufk5/)

ви бажаючи, може змінити також.

magi1984
26-07-2012, 22:22
питання:але карти збагачення при прискоренні,роблять досить багато роботи, яку виконують додаткові модулі, які встановлюються на педалі акселератора?

msport (exil77grande)
27-07-2012, 17:07
питання:але карти збагачення при прискоренні,роблять досить багато роботи, яку виконують додаткові модулі, які встановлюються на педалі акселератора?

привіт,я не знаю роботи додатковий модуль, який встановлюється на педалі акселератора, але думаю, що він особа тільки функції, щоб зробити машину більш нервової в залежності від положення педалі і, отже, не збільшує потужність, але тільки на зйомки, в той час як карти, збагачення при прискоренні на edc 16 мають функцію збагачення дизельного палива, отже, крім зйомки, машина стає навіть більш потужною.

cicciogsr
27-07-2012, 17:10
привіт,я не знаю роботи додатковий модуль, який встановлюється на педалі акселератора, але думаю, що він особа тільки функції, щоб зробити машину більш нервової в залежності від положення педалі і, отже, не збільшує потужність, але тільки на зйомки, в той час як карти, збагачення при прискоренні на edc 16 мають функцію збагачення дизельного палива, отже, крім зйомки, машина стає навіть більш потужною.

на edc16 вибачте contraddirti але не мають нічого спільного ні з збагачення дизельного палива, тих карти в залежності від оборотів і положення педалі забезпечує ecu інформацією крутного моменту запиту.

magi1984
27-07-2012, 17:17
тепер я поясню, чому? моє запитання...я налаштований на мою карту в залежності від моїх потреб-почуття, і машина в порядку.
тепер я весело грати, і p? щоб зрозуміти, що зміниться, якщо я це або те.

в паритет? приріст дали на ін'єкції parzializzato автомобіль змушує мене чорний дим, в той час як підвищення збагачення при прискоренні автомобіль не палить і мені здається-й? агресивний

msport (exil77grande)
27-07-2012, 18:26
на edc16 вибачте contraddirti але не мають нічого спільного ні з збагачення дизельного палива, тих карти в залежності від оборотів і положення педалі забезпечує ecu інформацією крутного моменту запиту.

я згоден з вами, але збагачують також на дизельне паливо, насправді, якщо ти прокидаєшся в тих карти в самий повинен був подивитися, що куріння робить в жж

admin
27-07-2012, 18:59

Все, що стосуватиметься в кінці кінців і дизель, то ecm так називає winols в інший
я, наприклад, обмежувачем крутного моменту, що і', і те, що йде торкнутися механічно ?
нічого, та завжди дизель або від або Леві
Так сказати, збагачення або імітатор і ту ж річ, а не виступ на бензин і зовсім різні.
А коли мова йде про додатковий модуль педалі акселератора, не що інше, простий підсилювач насправді посилює напругу потенціометра педалі.

cicciogsr
27-07-2012, 21:35
вибачте, але я не вашу думку, може бути для початківців ? краще внести ясність, по-перше, не ? правда, що все, що стосується ? дизель ? правда, що є карти, які роблять поміняти обсяг, але на edc16 все ? залежно від обертаючого моменту), обмежувач крутного моменту обмежує момент мапу педаль вимагає; попит та пропозиція, то вони переходять в інші карти, щоб перетворитися на кількість? дизельного палива, яке треба вприснути... якщо натиснути "заздалегідь" або "turbo", звичайно, не карти, що вони роблять підвищення дизель... управління обмеженням крутного моменту завжди дуже спрощено, але не ? cos?...додатковий модуль помилкове значення potenziomentro педалі потрібно тільки зробити педаль-й? як очікується, автомобіль виглядає більш? реактивний, але суті це не ce n?..

msport (exil77grande)
27-07-2012, 22:05
вибачте, але я не вашу думку, може бути для початківців ? краще внести ясність, по-перше, не ? правда, що все, що стосується ? дизель ? правда, що є карти, які роблять поміняти обсяг, але на edc16 все ? залежно від обертаючого моменту), обмежувач крутного моменту обмежує момент мапу педаль вимагає; попит та пропозиція, то вони переходять в інші карти, щоб перетворитися на кількість? дизельного палива, яке треба вприснути... якщо натиснути "заздалегідь" або "turbo", звичайно, не карти, що вони роблять підвищення дизель... управління обмеженням крутного моменту завжди дуже спрощено, але не ? cos?...додатковий модуль помилкове значення potenziomentro педалі потрібно тільки зробити педаль-й? як очікується, автомобіль виглядає більш? реактивний, але суті це не ce n?..

звичайно, і' sottointeso, що тиск турбо не виходить з промовою в адмін, але механічно і майже всі дизель, то теоретично ви можете вивчити все, що ви хочете, і змінити, як ви вважаєте за потрібне, виходячи з власних теорій, але на дорозі покладається досвід, що і в тому, що для мене віра,для додаткового модуля, ми всі згодні.

admin
27-07-2012, 23:51

Був під розумів, що не говорив тиску турбо не виходить
те, що ви говорите, що не виправлена, і поговоримо про дизельних двигунах, де є і насос високого тиску, два датчики, один на насос, що регулятор pres rail, і один на флейті датчик pres rail і форсунки просто все ебу немає фазер нічого, як ви змінюватись пара?
Просто зменшення або збільшення кількості? дизель
Спосіб, як це зробити, і, змінюючи різні карти, які містяться в ECU

мансардний
28-07-2012, 00:18
я стежу з великим інтересом всі розмови, хлопці ? зіткнення між титанами chiptuning

cicciogsr
28-07-2012, 00:47
на роботу дизельного двигуна, я не думаю, що є сумніви в edc16 засновані всі керування упорскуванням на пару, в edc15 всі покладалися на IQ ? правда, що пара ? пропорційно Iq мова була партія з карти запиту логіку, якщо не помиляюся, має бути запит з модуляцією від lim крутного моменту, далі інформація обробляється, що містить дані для оптимального крутного моменту перетвориться в певну кількість? дизельне паливо, впрыснутое йому час певний тиск...точно так само, вимірюючи тиск упорскування відбувається обробка значення моменту надання ... принаймні, я spempre оформлена cos? .. кожна людина пу? справедливо спростити історію до кінця підраховує кінцевий результат..

magi1984
29-07-2012, 22:10
s? що я порушив ОО з мене авто..***** unque, я додаю файл в останній раз зробили з двох причин:

- перший ? знати, якщо є поліпшення, що я можу зробити, або інші зміни.
автомобіль cos? має пристойну потужність і не курить майже нічого, після свят на портер? зробити rullata від замовника\друга, щоб побачити, скільки резюме я отримав. безумовно, майстрів, форум, знали б зробити набагато краще, але я вважаю ще все попереду.

- друга причина ? якщо це добре cos? і, трапляється, ще один новачок, як я, з авто, як моя робити, пу? взяти мою карту, як, наприклад, якщо хоче

мансардний
30-07-2012, 01:43

msport (exil77grande)
30-07-2012, 09:20
не ламається нічого, нікому ми тут не для цього.картку і дуже м'які,якщо ви спробуєте на туристичне вважаю, що те, як 15cv повинні вийти,в цілому я б з речей, повністю divesre але ви знаєте, що всі ми, різні думки,не це карта, з якою ви можете зробити, пошкодження має йти недалеко,цікаво, на стендах, що розвивається,дайте нам знати.

magi1984
30-07-2012, 09:50
і що я повинен зробити, щоб дати йому більше? без її палити?
чому? якщо збільшення значення на ін'єкції parzializzato автомобіль, курить чорний, cos? як я поклав його, я ні...

frantik3
30-07-2012, 09:56
я хочу допомогти вам

frantik3
30-07-2012, 09:57
скільки повідомлень, перш ніж скачати файл

magi1984
30-07-2012, 10:14

frantik3
30-07-2012, 10:18
я сподіваюся, допоможуть вам найближчим часом

magi1984
30-07-2012, 10:19
але теоретично ви можете завантажити вкладення, враховуючи, що ви перевищили 50 повідомлень

frantik3
30-07-2012, 10:23
я не знаю, чому? але це не робить мене скачать

frantik3
30-07-2012, 10:51
але з останнього файлу не повинно fumarti хоча я думаю, що близько п'ятнадцяти резюме, ви зловили їх торкнувся мало і вам не вистачає деяких диспетчерів все одно не погано

magi1984
30-07-2012, 11:13
ні, з останнього файлу, не курить...
якщо для? встаю значення ін'єкції parzializzato ви, я курить

я хотів би зрозуміти, що я повинен натисніть, щоб збільшити ще коні, уникаючи її курити

frantik3
30-07-2012, 11:14
parzializzato залежить від того, як встаєте, не ходіть більше 15%

magi1984
30-07-2012, 11:19

за те, що я зупинився в 10

frantik3
30-07-2012, 11:22
чому? ви також високий ін'єкції обертів педаль або, як називає ecm збагачення при прискоренні йти не більше 10% до високих навантажень на цій машини

msport (exil77grande)
30-07-2012, 11:24

за те, що я зупинився в 10

якщо частини від табличної на 1500 оборотів і 50% навантаження в прогресії до max 15% не повинен курити,крім того, на турбо можна спокійно приїхати на 0,15 бар,якщо палите спробуйте почати замість 1500 оборотів 1700 об.

msport (exil77grande)
30-07-2012, 11:25
точно, якщо курить, зараз не пам'ятаю, як ти дав на карту arrichimento прискорення abassalo небагато, тому що, як вже обговорювали в іншій обговорення цій карті, проте, має справу з дизельним паливом.

frantik3
30-07-2012, 11:27
точно, якщо курить, зараз не пам'ятаю, як ти дав на карту arrichimento прискорення abassalo небагато, тому що, як вже обговорювали в іншій обговорення цій карті, проте, має справу з дизельним паливом.

:cool:

magi1984
30-07-2012, 11:32
обговорення завжди було... :D
я, що я запитав, що служило б цій карті.
тепер rimodifico файл опустивши збагачення у прискорення і збільшуючи турбо і хутра, а також ін'єкції parzializzato,то місце нову версію...
на ін'єкції parzializzato gi? пологів 1700rpm

сьогодні, на жаль, у мене немає можливості писати в карту мод, чому? сон на роботі на мотоциклі..***** unque завтра обов'язково пишу

msport (exil77grande)
30-07-2012, 11:34
однак, як ви зробили мод, також піднімаючи волосся і не курить,машина і все ок?
труби інтеркулера?
витратомір повітря?

frantik3
30-07-2012, 11:41
C58D2
спробуйте дати максимум на 5% і подивитися, якщо ще палять

magi1984
30-07-2012, 12:03
однак, як ви зробили мод, також піднімаючи волосся і не курить,машина і все ок?
труби інтеркулера?
витратомір повітря?

*msport: так, все ок ****llo механік.курить тільки коли я на високих оборотах при повному навантаженні
куріння ? мінімум, майте на увазі, не ? труба мого авто, щоб? все одно c? і турбує

*frantik: ок, я намагаюся, щоб curiosit?, що карта буде той, який починається в C58D2?

у fettempo я переробив карту, піднімаючи волосся ін'єкції parzializzato до 12%, підвищення тиску turbo 150punti приблизно і зниження збагачення при прискоренні на 10% максимум

frantik3
30-07-2012, 12:05
скажімо, виправлення повітря дизель

magi1984
30-07-2012, 12:07
я все 0c58d2 до 0c5ad4?

frantik3
30-07-2012, 12:16
від met? в той

magi1984
30-07-2012, 12:19

тепер спасибі всім, скільки

magi1984
30-07-2012, 20:56
тоді я переробив мапу проведення ін'єкцій parzializzato, тиск турбо і збагачення при розгоні, слідуючи вашим порадам.
автомобіль ? покращилася багато, і, незважаючи на збільшується, значення на ін'єкції і мені БІЛЬШЕ не дим вихлопних газів.
я пробував, змінивши карту за адресою C58D2, як припустив frantik, ситуація змінилася, але не набагато.
cos? я почав з обробки карт упорскування (ВСЕ) від 1700rpm, а не 1500, в той час як ті, про турбо я нехай 1500, і палити ? повністю зникли!
місці завтра карту я на пк у фірмі, я забув його вдома :D

msport (exil77grande)
31-07-2012, 00:03
я б сказав, дуже добре,насправді я не розумів, як він міг палити, це було тільки для того, щоб виправити ін'єкції по-різному.

magi1984
31-07-2012, 10:07
ось останній файл, факт, з яким автомобіль йде досить добре

mavaila1972
13-08-2012, 18:22

відредагуйте його, збільшує всю карту, якщо на карту тиску в рампі ваших кроком перевищує 1600 Бар

mavaila1972
13-08-2012, 18:25
тоді я переробив мапу проведення ін'єкцій parzializzato, тиск турбо і збагачення при розгоні, слідуючи вашим порадам.
автомобіль ? покращилася багато, і, незважаючи на збільшується, значення на ін'єкції і мені БІЛЬШЕ не дим вихлопних газів.
я пробував, змінивши карту за адресою C58D2, як припустив frantik, ситуація змінилася, але не набагато.
cos? я почав з обробки карт упорскування (ВСЕ) від 1700rpm, а не 1500, в той час як ті, про турбо я нехай 1500, і палити ? повністю зникли!
місці завтра карту я на пк у фірмі, я забув його вдома :D

відмінна ідея

mavaila1972
13-08-2012, 18:26
ось останній файл, факт, з яким автомобіль йде досить добре

подивився файл хороша карта, вітаємо:)

magi1984
13-08-2012, 19:22
спасибі mavaila, про рекомендації, отримані від форуму, що допомогли мені спасибі!
тепер я змінив, збільшивши ще трохи тиску turbo
cio? замість того, щоб йти від 120 окуляри до 50% навантаження в 150 очок при 100% навантаження, год у діапазоні від 150 до 160 очок

mavaila1972
14-08-2012, 20:09
спасибі mavaila, про рекомендації, отримані від форуму, що допомогли мені спасибі!
тепер я змінив, збільшивши ще трохи тиску turbo
cio? замість того, щоб йти від 120 окуляри до 50% навантаження в 150 очок при 100% навантаження, год у діапазоні від 150 до 160 очок

я incrementerei всі 50% навантаження в кінці 150 очок

magi1984
16-09-2012, 18:35
у мене є питання...
ці криві, як мені здається, з обмежувачі крутного моменту, мене то підтверджені?
обмежують крутний момент в залежності від того, що???
http://s12.postimage.org/qk1vmp9q1/image.jpg (http://postimage.org/image/qk1vmp9q1/) http://s12.postimage.org/jw9vdufll/image.jpg (http://postimage.org/image/jw9vdufll/)

крім того, ви можете мені підтвердити, якщо по-вашому це ? карту кількості? дизельне паливо, впрыснутое в залежності від крутного моменту двигуна?Дякую
http://s12.postimage.org/nelva8ghl/image.jpg (http://postimage.org/image/nelva8ghl/)

magi1984
18-09-2012, 12:21
хтось мені пу? підтвердіть, якщо що ? карту кількості? дизельне паливо, впрыснутое в залежності від крутного моменту двигуна?

perrysound70
здравствуйте, я почну зараз із моєї bmw 120d 2005 no fap....я схвильований і тремтить, як в перший раз!

perrysound70
ні я допомагає?