Прагляд Поўнай Версіі : даеце мне погляд на карту 120d edc16c35
magi1984
13-07-2012, 16:15
як вынікае з назвы, я хачу погляд на карту маей машыне, што відавочна ? першае, што я зрабіў!
машына ў парадку, у параўнанні з арыгінальным, ен зарабіў, вядома, коней і не паліць minimamenteprecisiamo, што я не хачу зарабляць 30 або больш? коней імкнемся, механіка да свайго максімуму...акрамя таго, я павінен быў таксама зачынены, клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог
рэзюмуючы p? я закрануў ін'екцыі parzializzato і ўзбагачэння пры паскарэнні
ціск турбо я паклаў 1,6 бар
я павялічваецца розныя абмежавальнікі крутоўнага моманту і проста
ціску ў рампы, час overboost і яшчэ, я пакінуў усе арыгінальнае
даеце мне меркаванне?дзякуй
cicciogsr
13-07-2012, 17:31
тое, што ты прапусціў наўмысна адсутнічае абмежавальнік крутоўнага моманту, турба, на мой погляд, cos? не v? ты прапусціў шмат карт і абмежавальнікамі, ін'екцыі, магчыма, для mod soft pu? ісці добра, ...розныя карты не дамовіліся, а правільна ... для мяне не ўзяў вялікі магутнасці
cicciogsr
13-07-2012, 17:32
з дапамогай якога прылады вы запісаць?
magi1984
13-07-2012, 19:03
з kess арыгінал,чаму?
на захоп улады, не ведаю, раней у мяне быў блок кіравання дадатковага,а затым параўнанне я раблю з тым, і з картай ўпэўнены, што ідзе pi? першы
абмежавальнік крутоўнага моманту адсутнічае я вылучыў, працуе толькі з драйверамі, ecm titanium не ўлічваецца...
карты выпусціце, што вы кажаце, я мог бы ведаць, што адрас яны і што яны?
усе роўна дзякуй за выдатныя парады, якія я ў вас ужо? даў!
cicciogsr
13-07-2012, 22:44
драйвер titanium вы павінны знайсці ўсе карты, turbo і rail з рознымі абмежавальнікамі ...на карту з турбонаддувом, які дакрануўся да вачэй, што вы сышлі ў мінус добра..
magi1984
14-07-2012, 00:18
зараз з дапамогай мабільнага тэлефона і іду памяці,аднак, ecm лічыць мяне 4 карты для turbo, і я змяніў практычна толькі перад, чаму? былі людзі, у якіх значэння pi? высокія,дзе пара на самай справе яны адмоўныя,іх corregger?.
на іншых картах турба я думаў, што былі карты recovery або рэчы, як, улічваючы, што ў якасці значэнняў сон basse.posso падняць нават тых, 0,1 або 0,2 бар?
Карта ціску turbo f temp, што я не ведаю, як рэдагаваць,7 карты, overboost, што я не думаю, пойдуць крануты.
Таксама, чаму? bmw son далікатныя турбіны.
Як ціску ў рампы ce n? адзін,пік ? 1600bar,мне здавалася, gi? вышэй гэта не я рэдагаваў.
Я магу падштурхнуць сябе 1700bar???
Вядома alzer? таксама абмежавальнікі адпаведна
вы сказалі, што карту soft карты ўпырску ван-добра,тады я магу падняць іх яшчэ некаторы час і паглядзець, як паводзіць сябе аўтамабіль?
У рэшце рэшт, не таму, мінімум дыму,так што я мог бы пагуляць яшчэ трохі з значэння добра...
Прабачце за тысячу пытаньняў!
І дзякуй, сапраўды, чаму? ты дапамагаеш-й? вам на працягу некалькіх гадзін, што іншыя людзі на іншых форумах, якія наведваю,нават frequentevo, дзе ўбачылі толькі крытыкаваць, не падкажыце, дзе я памыляюся
cicciogsr
14-07-2012, 00:35
для turbo, зрабіце ўсе карты, якія вам паведамляе, драйвера есць pi? карты, чаму? выкарыстоўваюцца ў розных умовах, я, напрыклад, зрабіць карту, soft, я terei каля 0,1 ці крыху больш? і я б, усе-ткі.... на rail працуюць мала, а значэння pi? нізкія ...для ін'екцый, калі не мае fap зрабіць p? і доказаў вы " цягні яшчэ далей... дым, яго можна выдаліць, даючы паветра...? майце заўседы ўяўляе, што калі ад занадта дызельнага паліва ў кропках няправільныя сапсуецца перадачы...трэба знайсці кампраміс ..заўседы памятайце, наладзіць усе розныя абмежавальнікі, каб не мець сюрпрызаў
msport (exil77grande)
14-07-2012, 14:30
прывітанне,я праглядаеце карту і вядома, згодна графіка, titanium, што:
-узбагачэнне пры паскарэнні 1-2 часткі ад 1000 абаротаў і з 33% нагрузкі, што для мяне гэта занадта рана, як і пра, што ў якасці нагрузкі,акрамя таго, я не зразумеў, таму што апошні крывая 5000 аб / мін і заставаўся крычы, а то мне не падабаецца рэжым, які вы выкарыстоўвалі, каб даць фамільныя крокам.
-абмежавальнік крутоўнага моманту таксама іх частак на 1000 абаротаў замест гэтага вы павінны зарыентавацца на амаль усе карты на 1500 абаротаў прыкладна,як павелічэнне можа пайсці, нават калі ен быў лепш, крыху больш паступовым.
-ін'екцыі parzializzato частак ад 1000 абаротаў, што і заўчасна, нават калі incrmento і вельмі мяккія, і вы маглі б даць больш, але пачынаючы не пазней, як і пра,я таксама не люблю, нават тут гэты рэжым выкарыстоўваецца не бачу abastanza прагрэсіўнай.
-pressiona turbo,мы не цалкам,у карту 1из 4 есць крокам адмоўныя ў апошнім павароце, а затым erroriamente ты дакрануўся да кропкі на 3750 абаротаў у хвіліну пры 50% нагрузкі,у той час як у карце 2 4 вы забыліся апошні выгіб, што з 4500 аб на врі,замест карты-аднадумцамі, 3 з 4 і 4 з 4) вы іх пакінулі на врі,з майго пункту гледжання, вы можаце зрабіць роўнымі з max 0,12 бар у гатэлі,.
-абмежавальнік ціску турба,таксама перарабляць, вынікаючы логіцы і крокам дадзеных ціску turbo разру але не так, як у вас робіцца ў цяперашні час.
на ціску ў магістралі высокага ціску, і рэгулюючы яго абмежавальнік можна даць спакойна 50-60 бар ў самыя,можа быць, паспрабуйце прытрымлівацца нашым радам і выхады новую карту перад загрузкай.
magi1984
14-07-2012, 14:56
я толькі што скончыў рэдагаваць карту....але я момант, каб рэалізаваць на практыцы вашы парады, я павінен паўтарыць яшчэ раз!ну
на ціску ў рампы не, я здагадаўся, у карце ўсяго перароблена, тое ж самае для абмежавальніка
усе астатняе, што вы мне сказалі, што я прыняў да ведама, але не, каб справа атрымалася? выправіць нічога да заўтрашняга вечара, чаму? калі я пачну ў пк у выхадныя дні з ECM мая дзяўчына мяне забівае!
у любым выпадку дзякуй за парады!
дарэчы, у панядзелак будзе ў фірме есць чувак з 320d з рухавіком супадае з маей, таму, калі я добра разумею, як супаставіць маей машыне я магу рабіць добра, нават яго!
msport (exil77grande)
14-07-2012, 15:01
я толькі што скончыў рэдагаваць карту....але я момант, каб рэалізаваць на практыцы вашы парады, я павінен паўтарыць яшчэ раз!ну
на ціску ў рампы не, я здагадаўся, у карце ўсяго перароблена, тое ж самае для абмежавальніка
усе астатняе, што вы мне сказалі, што я прыняў да ведама, але не, каб справа атрымалася? выправіць нічога да заўтрашняга вечара, чаму? калі я пачну ў пк у выхадныя дні з ECM мая дзяўчына мяне забівае!
у любым выпадку дзякуй за парады!
дарэчы, у панядзелак будзе ў фірме есць чувак з 320d з рухавіком супадае з маей, таму, калі я добра разумею, як супаставіць маей машыне я магу рабіць добра, нават яго!
ок дасканалым, але, паўтараю, нават вы сказалі, ад 1000 абаротаў вы пачынаеце на 1500 і апошні паварот, нават калі не атрымаеце адрэдагуйце, як і іншыя.
cicciogsr
14-07-2012, 15:57
для msport ў карту ўпырску parzializzato не есць у восі n? пра n? нагрузкі
msport (exil77grande)
14-07-2012, 16:05
для msport ў карту ўпырску parzializzato не есць у восі n? пра n? нагрузкі
я згодны з вамі, але відаць, што карыстальнік выкарыстоўвае тытан, калі чытаць нармальна, я напісаў на падставе таго, што кажа titanium часткі і г. д. затым я зрабіў прыклад на аснове таго, што ў цяперашні час ен бачыць у таблічнай,я лічу, што 2d яшчэ не ведае.
cicciogsr
14-07-2012, 16:15
ок, але ў рэшце рэшт, на курсах вучаць, перш за ўсе, выкарыстоўваць у sw?... не тлумачаць, як працуе кожная карта і для чаго яна патрэбна?.... як яны тлумачаць, што, каб цягнуць аслоў за сталом вы павінны кіраваць выдаткам паветра і паліва ў меру?...чаму? калі даюць на % ад павелічэння за м? не ? метад прафесійнай
msport (exil77grande)
14-07-2012, 16:51
ок, але ў рэшце рэшт, на курсах вучаць, перш за ўсе, выкарыстоўваць у sw?... не тлумачаць, як працуе кожная карта і для чаго яна патрэбна?.... як яны тлумачаць, што, каб цягнуць аслоў за сталом вы павінны кіраваць выдаткам паветра і паліва ў меру?...чаму? калі даюць на % ад павелічэння за м? не ? метад прафесійнай
на практыцы тое, што вы кажаце, вы і маеце рацыю, але, калі яны павінны прайсці курс навучання ў сферы, да якіх вы звяртаецеся, вы павінны доўжыцца, па меншай меры, 1 тыдзень і цане, варта больш 1000€ cad,а не так, імітуючы абаротаў і нагрузкі ў таблічнай і паказваючы на аснове карты ад абаротаў і нагрузкі, і пачаць + або - колькі пунктаў або % даць людзям у дні разумеюць, што-то метад працуе, і кошт курса abordabile не верыце? акрамя таго, у буйных гаспадарках, як правіла, яго мэта-прадаць propia абсталяванне.
cicciogsr
14-07-2012, 16:57
я думаў, што курсы costassero значна больш...
magi1984
14-07-2012, 18:40
я знайшоў вольны час, каб прытрымлівацца вашым радам!і гэта яшчэ раз дзякуй!
што варта курс я не ведаю, уключаючы абсталяванне,праграмнае забеспячэнне, падпіска на год, і, вядома, мы выдаткавалі каля 5000 еўра,і курс быў для два, я і мой****
я зафіксаваў, па крайняй меры, я спадзяюся, карту!
да панядзелка я не магу загрузіць, чаму? у kess ? у кампаніі, калі вы хочаце праверыць, і сказаць, што вы думаеце, я прымаю любую крытыку!
і ў выпадку, калі спажыванне больш змен!
у мяне есць сумневы з нагоды ціску turbo f(temp), я лячыў, але я не ведаю, калі гэта трэба зрабіць, і асабліва, калі я зрабіў гэта правільна
акрамя таго, вы можаце сказаць мне, калі клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог ? правільна зачынены?у мяне есць сумненні нават на тое, улічваючы, што не c'? у драйверы, і я павінен быў паспрабаваць у 2d
imparer? таксама працаваць у 2d, але гэта патрабуе часу,поту і цярпення!на курсе мы выкарыстоўвалі толькі таблічнай і 3d
msport (exil77grande)
15-07-2012, 10:18
гэтая карта ўжо палепшылася ў параўнанні з першай,але ў 2d, дзе вам мод абмежавальнік пара драйвераў, адразу пасля таго, сара ўцякла мыш, таму што з пункту гледжання значэння ў адмоўнае вярніце яго ori,астатняе прымальна, але presione turbo і яго абмежавальнік-ранейшаму не digerirla,не маглі б вы растлумачыць, як мода, і чаму на падставе таго, што вы патлумачылі?
magi1984
15-07-2012, 10:43
ціск турбо я абмежаваны падняць яго 0,1 або 0,2 бар, не прытрымліваючыся ніякай палітыкі ў прыватнасці.
У rimodifico, вынікаючы, як правіла, палітыкі, які выкарыстоўваецца на ін'екцыі?cio? паступовага павелічэння цэн у працэнтах шляхам дзялення абароту ў 3 паласы???
Для лимитер пара драйвераў,я не сон, зразумеў,я змагу гэта выправіць прама зараз!
Як толькі я стаўлю турба паставіў новую карту,тады ўсе розныя тэсты, прымацаваныя раней я выдалю, а так не appesantisco форум бескарысныя рэчы!
Дзякуй msport
msport (exil77grande)
15-07-2012, 10:51
зрабіце так, па крайняй меры, у вас есць база лепш, чым цяперашнія ціску турба,ціску turbo f temp і адпаведны абмежавальнік можна даць каля 100-120 пунктаў заўседы фіксаваны, або, можа быць, злегку паступовае, пачынаючы ад абаротаў і нагрузкі, блізкія да ін'екцыі, у залежнасці ад таго, што вы з таблічнай часткі titanium,есць шмат сістэм, магчыма, не самы лепшы, але, безумоўна, лепш, так, як ты.
magi1984
15-07-2012, 13:15
вось-вось, я даў паступовае павелічэнне на turbo ад 90 да 100 балаў, з 56% нагрузкі і ад 1500rpm
акрамя таго, я правільна абмежавальнік у мінус.
калі вы кажаце, што добра, сення днем я скакаць у фірму і пішу, калі магу, калі няма пішу заўтра :)
msport (exil77grande)
15-07-2012, 15:10
ок,нават калі не прама, як бы я так uo", а потым з гэтай базы, які дакажа вам, адрэгулюйце,першы трук было б падняць хоць бы на 1% абмежавальнік ціску ў рампы і па-мойму апошні крывой ціску ў магістралі высокага ціску варта змяняць,для астатніх-можаце ісці.
magi1984
15-07-2012, 17:30
я дакрануўся да прэс-rail на абмежавальнік, і я напісаў карту,аўтамабіль ідзе вельмі добра. Адзінае заўвага ? што да 80% педаль,гэта добра, калі адразу ўсе паліць трохі!
Для eliminar дым, я павінен павялічыць трохі значэнне ўзбагачэння пры паскарэнні або паменшыць трохі ўпырску parzializzato???
cicciogsr
15-07-2012, 17:45
або паменшыць дызель або павелічэння turbo
magi1984
15-07-2012, 18:11
усе паспрабуе? абедзве далоў трохі, ін'екцыі parzializzato.
усе, ад 80% да 100% нагрузкі ад 3500rpm :D
і калі да гэтага часу не вырашаю ўстаю turbo 120 балаў, а не 100
дзякуй ciccio!
msport (exil77grande)
15-07-2012, 18:11
я дакрануўся да прэс-rail на абмежавальнік, і я напісаў карту,аўтамабіль ідзе вельмі добра. Адзінае заўвага ? што да 80% педаль,гэта добра, калі адразу ўсе паліць трохі!
Для eliminar дым, я павінен павялічыць трохі значэнне ўзбагачэння пры паскарэнні або паменшыць трохі ўпырску parzializzato???
вы можаце зрабіць так павышае трохі ціск turbo, а затым можна адправіцца ў крывой пасля ў карту ўпырску parzializzato,то выдаліць першы паварот mod тып шосты партыі ад 1500? часткі ад 1700 абаротаў,не крокам, каб паліць, што машына, акрамя таго, што вы ад усяго газу, прама пры вельмі нізкіх абаротаў.
magi1984
15-07-2012, 18:20
я не ? ясна што ен паліць...я зверху і ты прымушаеш мяне зняць крывую ўніз..***** і калі-небудзь?
msport (exil77grande)
15-07-2012, 18:33
ваш пытанне і цалкам апраўданы,тады я зразумеў, што машыну вы паліце, калі задушыць усе рвалася ці праблема ў тым, што ў планшэце вы паліце?
калі ў першым выпадку вы, як вы я сказаў, што калі і рабіць, як ты напісаў 2 пасады вышэй, у выніку чаго ціск турбо на 120 ачкоў.
magi1984
15-07-2012, 18:40
машына пачынае паліць, калі з педалі акселератара, прыбыцце ў планшэт
калі націскаю на тры чвэрці дросельнай засланкі і проста ў машыне не паляць
аднак мы гаворым, што базавая карта ? зроблена гэта дзякуючы вам!
цяпер я проста affinarla!
magi1984
16-07-2012, 15:35
я іду, злегку OT проста, каб маецца невялікі пытанне, які, я ўпэўнены, не мае з адлюстраваннем
машына халодная, у мяне турбіна ад 3000 да 3500 абаротаў робіць пракол пінгу, які затым знікае, ці ж памяншаецца, як толькі аўто прагрэецца
я баюся, што мая турбіна мне ідзе, размахваючы ім, аўтамабіль прыкладна ў 90000km і не будзе да турбіны bmw, які пераходзіць у тое kilometraggio.
верагодна, з арыгінальны аўтамабіль я сапраўды не заўважыў дэфект, чаму? турбіна працуе на 1570mbar.
да 1670 я чуў, праблемы.
цяпер для тэсту я паставіў гэты арыгінальны аўтамабіль,каб убачыць, калі шум чутны cos?.
у любым выпадку я ўжо? папярэджаны, мой механік даверу, згодныя? у порце аўтамабіль, каб праверыць!
што рабіць...
magi1984
16-07-2012, 23:06
aim? турбіна шуміць нават арыгінальны аўтамабіль! Va-be! Лепш мяне не правільна зразумеў, зараз, а не ў жніўні!
blackwolf76
17-07-2012, 22:19
aim? турбіна шуміць нават арыгінальны аўтамабіль! Va-be! Лепш мяне не правільна зразумеў, зараз, а не ў жніўні!
Я рады, што ў вас пачынаецца вывучэнне вялікага..;)
Што тычыцца турбіны, калі вы павінны былі служыць зрабі мне свісток, што, магчыма, я магу вырашыць гэтую праблему. Я не ведаю, з вамі, але тут ідуць вельмі-core assy новых турбін, якія маюць кошт значна менш, да турбіны поўны, у парадку 3/400 еўра.
magi1984
17-07-2012, 22:29
спачатку давайце паглядзім, калі ? тое, заўтра, порт аўтамабіляў, каб убачыць
можа быць ? толькі ліст paracalore сцеку, што вібруе ў халоднай, затым з гарачай брыняе і не вібруе-ы?...давайце паглядзім!вы ведаеце, воўк, дзякуй
blackwolf76
17-07-2012, 22:33
спачатку давайце паглядзім, калі ? тое, заўтра, порт аўтамабіляў, каб убачыць
можа быць ? толькі ліст paracalore сцеку, што вібруе ў халоднай, затым з гарачай брыняе і не вібруе-ы?...давайце паглядзім!вы ведаеце, воўк, дзякуй
як вы аптымістычна...:rolleyes::D
magi1984
20-07-2012, 19:36
сення я зрабіў яшчэ пачуць шум з механікам, і ў адпаведнасці з ім ? кераміка каталізатара, што вы збіраецеся прарывацца, на наступным тыдні адключыце і нават калі гэта і так? не ачышчана або!
msport (exil77grande)
20-07-2012, 20:27
сення я зрабіў яшчэ пачуць шум з механікам, і ў адпаведнасці з ім ? кераміка каталізатара, што вы збіраецеся прарывацца, на наступным тыдні адключыце і нават калі гэта і так? не ачышчана або!
можа быць, і defappare.
magi1984
20-07-2012, 20:57
? менавіта першая серыя
blackwolf76
20-07-2012, 22:02
? менавіта першая серыя
І тады амаль краніце mettercelo...:D
А, як правіла, кераміка + stridire таму вібрацыі, што стварае акустычны дыскамфорт і зніжэнне прадукцыйнасці.
magi1984
22-07-2012, 22:34
гледзячы на карту, у маей машыне ў 2d я зразумеў, крывой па-за драйвера, які, здаецца, вельмі-абмежавальнік ціску ў рампы, tant'? што прыходзіць адразу пасля таго, абмежавальнік ціску ў рампы і яго значэнне ? 16000, то есць значэнне абмежавальніка ціску ў магістралі rail з арыгінальнай карце.
як вы думаеце ? дакладная мая інтуіцыя?
скажыце змяняць таксама і тое, як я зрабіў з абмежавальнікам ціску ў рампы?
http://s10.postimage.org/4htxsufk5/Immagine.jpg (http://postimage.org/image/4htxsufk5/)
msport (exil77grande)
22-07-2012, 23:40
гледзячы на карту, у маей машыне ў 2d я зразумеў, крывой па-за драйвера, які, здаецца, вельмі-абмежавальнік ціску ў рампы, tant'? што прыходзіць адразу пасля таго, абмежавальнік ціску ў рампы і яго значэнне ? 16000, то есць значэнне абмежавальніка ціску ў магістралі rail з арыгінальнай карце.
http://s10.postimage.org/4htxsufk5/Immagine.jpg (http://postimage.org/image/4htxsufk5/)
вы жадаючы, можа змяніць, а таксама.
magi1984
26-07-2012, 22:22
пытанне:але карты ўзбагачэння пры паскарэнні,робяць даволі шмат працы, якую выконваюць дадатковыя модулі, якія ўстанаўліваюцца на педалі акселератара?
msport (exil77grande)
27-07-2012, 17:07
пытанне:але карты ўзбагачэння пры паскарэнні,робяць даволі шмат працы, якую выконваюць дадатковыя модулі, якія ўстанаўліваюцца на педалі акселератара?
прывітанне,не ведаю добра працу дадатковы модуль, які ўсталеўваецца на педаль акселератара, але думаю, што ен твар толькі функцыі, каб зрабіць машыну больш нервовай, у залежнасці ад становішча педалі і, такім чынам, не павялічвае магутнасць, але толькі на здымкі, у той час як карты узбагачэнне пры паскарэнні на edc 16 маюць функцыю ўзбагачэння дызельнага паліва, такім чынам, апроч здымкі, машына становіцца нават больш магутнай.
cicciogsr
27-07-2012, 17:10
прывітанне,не ведаю добра працу дадатковы модуль, які ўсталеўваецца на педаль акселератара, але думаю, што ен твар толькі функцыі, каб зрабіць машыну больш нервовай, у залежнасці ад становішча педалі і, такім чынам, не павялічвае магутнасць, але толькі на здымкі, у той час як карты узбагачэнне пры паскарэнні на edc 16 маюць функцыю ўзбагачэння дызельнага паліва, такім чынам, апроч здымкі, машына становіцца нават больш магутнай.
на edc16 выбачайце contraddirti але не маюць нічога агульнага ні з ўзбагачэння дызельнага паліва, тых карты ў залежнасці ад абаротаў і становішча педалі забяспечваюць ecu інфармацыю крутоўнага моманту запыту.
magi1984
27-07-2012, 17:17
зараз я растлумачу, чаму? мой пытанне...я настроены на маю карту ў залежнасці ад маіх патрэбаў-пачуцці, і машына ў парадку.
цяпер я весела гуляць, і p? каб зразумець, што зменіцца, калі я гэта ці тое.
у парытэт? прырост далі на ін'екцыі parzializzato аўтамабіль прымушае мяне чорны дым, у той час як павышэнне узбагачэнне пры паскарэнні аўтамабіль не паліць і мне здаецца-й? агрэсіўны
msport (exil77grande)
27-07-2012, 18:26
на edc16 выбачайце contraddirti але не маюць нічога агульнага ні з ўзбагачэння дызельнага паліва, тых карты ў залежнасці ад абаротаў і становішча педалі забяспечваюць ecu інфармацыю крутоўнага моманту запыту.
я згодны з вамі, але ўзбагачаюць таксама на дызельнае паліва, на самай справе, калі ўстаяце тыя карты, так яшчэ прыйшлося паглядзець, што курэнне робіць у жж
Усе, што да канца і дызель, то ecm заве яго так, winols у іншы
я, напрыклад, абмежавальнік крутоўнага моманту, што і', і тое, што ідзе дакрануцца механічна ?
нічога, і заўседы дызель або ад або Леві
Так бы мовіць, ўзбагачэння або пераймальнік і тую ж рэч, а не выступ на бензін і зусім розныя.
А калі гаворка ідзе пра дадатковы модуль педалі акселератара не што іншае, просты ўзмацняльнік на самой справе ўзмацняе напругу потенциометра педалі.
cicciogsr
27-07-2012, 21:35
прабачце, але я не ваша меркаванне, можа быць для пачаткоўцаў ? лепш ўнесці яснасць, па-першае, не ? праўда, што ўсе, што тычыцца ? дызель ? праўда, што есць карты, якія робяць памяняць аб'ем, але на edc16 ўсе ? у залежнасці ад круціць моманту), абмежавальнік крутоўнага моманту абмяжоўвае момант карту педаль патрабуе; попыт і прапанову, то яны пераходзяць у іншыя карты, каб ператварыцца ў колькасць? дызельнага паліва, якое трэба ўпырснуць... калі націснуць "загадзя" або "turbo", вядома, не карты, што яны робяць павышэння дызель... кіравання абмежаваннем крутоўнага моманту заўседы вельмі спрошчана, але не ? cos?...дадатковы модуль ілжывае значэнне potenziomentro педалі трэба толькі зрабіць педаль-й? як чакаецца, аўтамабіль выглядае больш? рэактыўны, але сутнасці гэта не ce n?..
msport (exil77grande)
27-07-2012, 22:05
прабачце, але я не ваша меркаванне, можа быць для пачаткоўцаў ? лепш ўнесці яснасць, па-першае, не ? праўда, што ўсе, што тычыцца ? дызель ? праўда, што есць карты, якія робяць памяняць аб'ем, але на edc16 ўсе ? у залежнасці ад круціць моманту), абмежавальнік крутоўнага моманту абмяжоўвае момант карту педаль патрабуе; попыт і прапанову, то яны пераходзяць у іншыя карты, каб ператварыцца ў колькасць? дызельнага паліва, якое трэба ўпырснуць... калі націснуць "загадзя" або "turbo", вядома, не карты, што яны робяць павышэння дызель... кіравання абмежаваннем крутоўнага моманту заўседы вельмі спрошчана, але не ? cos?...дадатковы модуль ілжывае значэнне potenziomentro педалі трэба толькі зрабіць педаль-й? як чакаецца, аўтамабіль выглядае больш? рэактыўны, але сутнасці гэта не ce n?..
вядома, і' sottointeso, што ціск турбо не выходзіць з прамовай у адміністратар, але механічна і амаль усе дызельнае паліва, то тэарэтычна, вы можаце вывучыць усе, што вы хочаце, і змяніць, як вы лічыце патрэбным, зыходзячы з ўласных тэорый, але на вуліцы разлічвае назапашаны вопыт, што і ў тым, што для мяне вера,для дадатковага модуля, мы ўсе згодныя.
Быў пад разумеў, што не казаў ціску турба не выходзіць
тое, што вы кажаце не правільна мы кажам пра дызельных рухавіках, дзе вы і помпа высокага ціску, два датчыка, адзін на помпа, што б рэгулятар pres rail і адзін на флейце датчык pres rail і фарсунак проста ўсе эбу не ce фазовращатель нічога, як вы адрознівацца пара?
Проста памяншэнне або павелічэнне колькасці? дызель
Спосаб, як гэта зрабіць, і, змяняючы розныя карты, якія змяшчаюцца ў ECU
мансардных
28-07-2012, 00:18
я сачу з вялікай цікавасцю ўсе размовы, хлопцы, ? сутыкненне паміж тытанамі chiptuning
cicciogsr
28-07-2012, 00:47
на працу дызельнага рухавіка, я не думаю, што есць сумневы ў edc16 заснаваныя усе кіраванне упырскам на пару, у edc15, усе належылі на IQ ? праўда, што пара ? прапарцыйна Iq гаворка была партыя з карты запыту логіку, калі не памыляюся, павінен быць запыт з мадуляцыяй ад lim крутоўнага моманту, далей інфармацыя апрацоўваецца, які змяшчае дадзеныя для аптымальнага крутоўнага моманту пераўтворыцца ў пэўную колькасць? дызельнае паліва, впрыснутое яму час пэўны ціск...дакладна так жа, вымераючы ціск упырску адбываецца апрацоўка значэння моманту прадастаўлення ... па крайняй меры, я spempre аформлена cos? .. кожны чалавек пу? справядліва спрасціць гісторыю да канца падлічвае канчатковы вынік..
magi1984
29-07-2012, 22:10
s? што я парушыў ГА з мяне аўто..***** unque, я прыкладаю файл у апошні раз зрабілі па двух прычынах:
- першы ? ведаць, калі есць паляпшэнні, што я магу зрабіць, або іншыя змены.
аўтамабіль cos? мае прыстойную магутнасць і не паліць амаль нічога, пасля святаў на портэр? зрабіць rullata ад заказчыка\аднаго, каб убачыць, колькі рэзюмэ я атрымаў. безумоўна, майстроў, форум, ведалі б зрабіць значна лепш, але я лічу яшчэ ўсе наперадзе.
- другая прычына ? што, калі гэта добра cos? і, здараецца, яшчэ адзін пачатковец, як я, з аўто, як мая рабіць, пу? узяць маю карту, як, напрыклад, калі хоча
мансардных
30-07-2012, 01:43
msport (exil77grande)
30-07-2012, 09:20
не ламаецца нічога, нікому мы тут не для гэтага.карту і вельмі мяккія,калі вы паспрабуеце на экскурсійнае лічу, што тое, як 15cv павінны выйсці,у цэлым, я б з рэчаў, цалкам divesre але вы ведаеце, што ўсе мы, розныя думкі,гэта не карта, з якой вы можаце зрабіць, пашкоджанне павінна ісці недалека,цікава, на стэндах, што развіваецца,дайце нам ведаць.
magi1984
30-07-2012, 09:50
і што я павінен зрабіць, каб даць яму больш? без яе паліць?
чаму? калі павелічэнне значэння на ін'екцыі parzializzato аўтамабіль, паліць чорны, cos? як я паклаў яго, я не...
frantik3
30-07-2012, 09:56
я хачу дапамагчы вам
frantik3
30-07-2012, 09:57
колькі паведамленняў, перш чым запампаваць файл
magi1984
30-07-2012, 10:14
frantik3
30-07-2012, 10:18
я спадзяюся, дапамогуць вам у бліжэйшы час
magi1984
30-07-2012, 10:19
але тэарэтычна вы можаце спампаваць дадатак, улічваючы, што вы перавысілі 50 паведамленняў
frantik3
30-07-2012, 10:23
я не ведаю, чаму? але гэта не робіць мяне спампаваць
frantik3
30-07-2012, 10:51
але з апошняга файла не павінна fumarti хоць я думаю, што каля пятнаццаці рэзюмэ, вы злавілі іх закрануў мала, і вам не хапае дыспетчары ў любым выпадку не дрэнна
magi1984
30-07-2012, 11:13
не, з апошняга файла, не курыць...
калі для? ўстаю значэння ў ін'екцыі parzializzato вы, я паліць
я хацеў бы зразумець, што я павінен націсніце, каб павялічыць яшчэ коні, пазбягаючы яе паліць
frantik3
30-07-2012, 11:14
parzializzato залежыць ад таго, як устаць, ісці не больш за 15%
magi1984
30-07-2012, 11:19
за тое, я спыніўся ў 10
frantik3
30-07-2012, 11:22
чаму? вы таксама высокі ін'екцыі абаротаў, педаль або, як называе ecm ўзбагачэння пры паскарэнні ісці не больш за 10% да высокіх нагрузак на гэтай машыны
msport (exil77grande)
30-07-2012, 11:24
за тое, я спыніўся ў 10
калі часткі ад таблічнай на 1500 абаротаў і 50% нагрузкі ў прагрэсіі да макс 15% не павінен паліць,акрамя таго, на турбо можна прыехаць спакойна на 0,15 бар,калі вы паліце, паспрабуйце пачаць замест 1500 абаротаў 1700 аб.
msport (exil77grande)
30-07-2012, 11:25
дакладнай, калі паліць, зараз не памятаю, як ты даў на карту arrichimento паскарэнне abassalo трохі, таму што, як ўжо абмяркоўвалі ў іншы абмеркаванне гэтай карце, аднак, мае справу з дызельным палівам.
frantik3
30-07-2012, 11:27
дакладнай, калі паліць, зараз не памятаю, як ты даў на карту arrichimento паскарэнне abassalo трохі, таму што, як ўжо абмяркоўвалі ў іншы абмеркаванне гэтай карце, аднак, мае справу з дызельным палівам.
:cool:сапраўды
magi1984
30-07-2012, 11:32
абмеркаванне заўседы было... :D
я, што я спытаў, што служыла б гэтай карце.
цяпер rimodifico файл, апусціўшы ўзбагачэння ў паскарэнне і павышэнне турба і футра, а таксама ін'екцыі parzializzato,а на месцы новай версіі...
на ін'екцыі parzializzato gi? родаў 1700rpm
сення, на жаль, у мяне няма магчымасці пісаць у карту мод, чаму? сон на працы на матацыкле..***** unque заўтра абавязкова пішу
msport (exil77grande)
30-07-2012, 11:34
аднак, як вы зрабілі мод, таксама падымаючы валасы і не паліць,машына і ўсе ок?
трубы интеркулера?
расходомер паветра?
frantik3
30-07-2012, 11:41
C58D2
паспрабуйце даць максімум на 5% і паглядзець, калі яшчэ паляць
magi1984
30-07-2012, 12:03
аднак, як вы зрабілі мод, таксама падымаючы валасы і не паліць,машына і ўсе ок?
трубы интеркулера?
расходомер паветра?
*msport: так, усе ок ****llo механік.паліць толькі калі я на высокіх абарачэннях пры поўнай нагрузцы
курэнне ? мінімум, майце на ўвазе, не ? труба майго аўто, каб? усе роўна c? і турбуе
*frantik: ок, я спрабую, для curiosit?, што карту б тое, што пачынаецца ў C58D2?
у fettempo я перарабіў карту, падымаючы валасы ін'екцыі parzializzato да 12%, павышэнне ціску turbo 150punti прыкладна і зніжэнне ўзбагачэння пры паскарэнні на 10% максімум
frantik3
30-07-2012, 12:05
скажам, выпраўленне паветра дызель
magi1984
30-07-2012, 12:07
я ўсе 0c58d2 да 0c5ad4?
frantik3
30-07-2012, 12:16
ад met? у той
magi1984
30-07-2012, 12:19
цяпер дзякуй усім, колькі
magi1984
30-07-2012, 20:56
тады я перарабіў карту правядзенне ін'екцый parzializzato, ціск турбо і ўзбагачэнне пры разгоне, прытрымліваючыся вашым радам.
аўтамабіль ? палепшылася шмат, і, нягледзячы на павялічваецца, значэння на ін'екцыі і мне БОЛЬШ не дым выхлапных газаў.
я спрабаваў, змяніўшы карту па адрасе C58D2, як выказаў здагадку frantik, сітуацыя змянілася, але не нашмат.
cos? я пачаў з апрацоўкі карт ўпырску (УСЕ) ад 1700rpm, а не 1500, у той час як тыя, пра турбо я, хай 1500, і паліць ? цалкам зніклі!
месцы заўтра карту я на пк у фірме, я забыўся яго дома :D
msport (exil77grande)
31-07-2012, 00:03
я б сказаў, вельмі добра,на самай справе я не разумеў, як ен мог паліць, гэта было толькі для таго, каб выправіць ін'екцыі па-рознаму.
magi1984
31-07-2012, 10:07
вось апошні файл, факт, з якім аўтамабіль ідзе даволі добра
mavaila1972
13-08-2012, 18:22
адрэдагуйце яго, павялічвае ўсю карту, калі на карту ціску ў рампы вашых крокам перавышае 1600 Бар
mavaila1972
13-08-2012, 18:25
тады я перарабіў карту правядзенне ін'екцый parzializzato, ціск турбо і ўзбагачэнне пры разгоне, прытрымліваючыся вашым радам.
аўтамабіль ? палепшылася шмат, і, нягледзячы на павялічваецца, значэння на ін'екцыі і мне БОЛЬШ не дым выхлапных газаў.
я спрабаваў, змяніўшы карту па адрасе C58D2, як выказаў здагадку frantik, сітуацыя змянілася, але не нашмат.
cos? я пачаў з апрацоўкі карт ўпырску (УСЕ) ад 1700rpm, а не 1500, у той час як тыя, пра турбо я, хай 1500, і паліць ? цалкам зніклі!
месцы заўтра карту я на пк у фірме, я забыўся яго дома :D
выдатная ідэя
mavaila1972
13-08-2012, 18:26
вось апошні файл, факт, з якім аўтамабіль ідзе даволі добра
паглядзеў файл добрая карта, віншуем:)
magi1984
13-08-2012, 19:22
дзякуй mavaila, аб рэкамендацыі, атрыманыя ад форума, што дапамаглі мне-дзякуй!
цяпер я змяніў, павялічыўшы яшчэ трохі ціску turbo
cio? замест таго, каб ісці ад 120 ачкі да 50% нагрузкі ў 150 ачкоў пры 100% нагрузкі, гадзіну ў дыяпазоне ад 150 да 160 ачкоў
mavaila1972
14-08-2012, 20:09
дзякуй mavaila, аб рэкамендацыі, атрыманыя ад форума, што дапамаглі мне-дзякуй!
цяпер я змяніў, павялічыўшы яшчэ трохі ціску turbo
cio? замест таго, каб ісці ад 120 ачкі да 50% нагрузкі ў 150 ачкоў пры 100% нагрузкі, гадзіну ў дыяпазоне ад 150 да 160 ачкоў
я incrementerei ўсе 50% нагрузкі ў канцы 150 ачкоў
magi1984
16-09-2012, 18:35
у мяне есць пытанне...
гэтыя крывыя, як мне здаецца, з абмежавальнікі крутоўнага моманту, мяне то пацверджаны?
абмяжоўваюць крутоўны момант у залежнасці ад таго, што???
http://s12.postimage.org/qk1vmp9q1/image.jpg (http://postimage.org/image/qk1vmp9q1/) http://s12.postimage.org/jw9vdufll/image.jpg (http://postimage.org/image/jw9vdufll/)
акрамя таго, вы можаце мне пацвердзіць, калі па-вашаму гэта ? карту колькасці? дызельнае паліва, впрыснутое у залежнасці ад крутоўнага моманту рухавіка?Дзякуй
http://s12.postimage.org/nelva8ghl/image.jpg (http://postimage.org/image/nelva8ghl/)
magi1984
18-09-2012, 12:21
хто-то мне пу? пацвердзіце, калі што ? карту колькасці? дызельнае паліва, впрыснутое у залежнасці ад крутоўнага моманту рухавіка?
добры дзень, я пачну цяпер з маей bmw 120d 2005 no fap....я ўсхваляваны і дрыжыць, як у першы раз!