КПК

Перегляд Повної Версії : Банк даних, файлів, орі

admin
16-02-2013, 17:06
Хлопці, мені шкода, що metteste трохи inpegno розміщення файлів + ori можливих,і я говорю, перш за все, для всіх, хто ще не опубліковано нічого, або майже все це служить для збагачення, тим більше, в нашій базі даних файли оригінальні,ще буде додана в ті, що вже присутні і легше буде, коли вам це потрібно.

Дякую

pitty
02-03-2013, 01:07
просто інфо? задньо єдині 5 файлів орі, що я. Дайте мені зрозуміти? - що. Як орі означає файл карти двоспальне cos? як ? від оригіналу, чи не так?

msport (exil77grande)
02-03-2013, 16:17
просто інфо? задньо єдині 5 файлів орі, що я. Дайте мені зрозуміти? - що. Як орі означає файл карти двоспальне cos? як ? від оригіналу, чи не так?

файл ori-файли ori ліжка або машини, або з інших джерел, за умови,' ви впевнені, що вони оригінальні,крім того, ви можете postarli коли завгодно, навіть прямо зараз, тому що правило 80 повідомлень, які потрібно завантажити, а не тільки частина.

angelolsp
17-04-2013, 14:33
Мені подобається, як ви організовані, тепер я теж плакат? мої файли-ОРІ..

giarras
17-04-2013, 21:16
Мені подобається, як ви організовані, тепер я теж плакат? мої файли-ОРІ..

я настійно рекомендую, перш ніж відправляти, завжди перевіряє, якщо є,переконайтеся в тому, що ми дійсно не кричи,і покладіть всі дані, як ті, розміщені на форумі.

admin
28-05-2013, 10:05
Хлопці, мені шкода, що metteste трохи inpegno розміщення файлів + ori можливих,і я говорю, перш за все, для всіх, хто ще не опубліковано нічого, або майже все це служить для збагачення, тим більше, в нашій базі даних файли оригінальні,ще буде додана в ті, що вже присутні і легше буде, коли вам це потрібно.

Дякую

Продовження l' запрошення!
ви повинні не тільки просити, але і віддавати

ecuboost
05-06-2013, 13:03
не було б добре зробити також банк даних, резервного копіювання, bdm?

sportknight
05-06-2013, 15:02
резервне копіювання bdm завжди в цьому розділі, включаючи вихідні файли,якщо ім'я ? резервне копіювання знаходитесь написав bdm..

romeo156
30-07-2013, 19:36
вибачте моє невігластво, але якщо я хочу розмістити файл орі я повинен зробити як вкладення до цього повідомлення? або в який розділ мені треба їх завантажити??

msport (exil77grande)
30-07-2013, 22:48
вибачте моє невігластво, але якщо я хочу розмістити файл орі я повинен зробити як вкладення до цього повідомлення? або в який розділ мені треба їх завантажити??

у нас є розділ (база даних, файли орі) li знаходитесь вкладень в порядку, марку, а потім модель і названі,як треба, файл повинен бути стиснутий в rar, в іншому випадку ви не можете прикріпити крім того, перш ніж вкласти файл перевіряє, чи не встановлена вже є.

romeo156
03-08-2013, 10:11
у нас є розділ (база даних, файли орі) li знаходитесь вкладень в порядку, марку, а потім модель і названі,як треба, файл повинен бути стиснутий в rar, в іншому випадку ви не можете прикріпити крім того, перш ніж вкласти файл перевіряє, чи не встановлена вже є.

спасибі msport, я тільки що відвідав цей розділ, і побачив, що те, що я хотів розмістити, я там вже привіт

LL205gti
15-11-2013, 21:48
у мене питання, до речі: файли ліжка програміст eprom не файли, ОРІ. чи я помиляюся?!? ну так добре?

angelus.d87
15-12-2013, 08:59
По мені х більше? систематизовані повинен бути стиль з одного файлу в нові теми.. Xk cos? x com'? важко також знайти їх..

msport (exil77grande)
23-12-2013, 16:28
По мені х більше? систематизовані повинен бути стиль з одного файлу в нові теми.. Xk cos? x com'? важко також знайти їх..

отже, на ваш погляд, розділ називається банк даних, файлів, ori, де знаходитесь обговорення, як марка, де знаходитесь обговорення моделі і де перебуваєте всі файли ori цієї моделі, призначених на марка, модель,об'єм двигуна,коней,hw і sw, і важко знайти?
те, як ви говорите, якщо є 100 файлів орі 147 я повинен був зробити 100 обговорення тільки для тих файлів, і так далі,ви дія близько 20000 тисяч обговорення тільки файли орі?

angelus.d87
23-12-2013, 17:15
По мені повинно бути так? і пі? систематизовані та один х знайти файл, я думаю, що він повинен читати 2 і 3 сторінки, шукаємо файл, який пу? а також стрибати

msport (exil77grande)
24-12-2013, 18:44
По мені повинно бути так? і пі? систематизовані та один х знайти файл, я думаю, що він повинен читати 2 і 3 сторінки, шукаємо файл, який пу? а також стрибати

світі, і це добре, тому що він різноманітний.

angelus.d87
24-12-2013, 19:23
Звичайно, тоді кожен має свою точку зору...

Мартинг
01-01-2015, 09:28
I already upload some ori дати .

mobilservice
03-04-2015, 22:19
Хотів би співпрацювати в повідомленні. Ці файли (грі) є ліжка з півник, чи необхідно ще і програмісти?

msport (exil77grande)
09-06-2015, 07:58
Хотів би співпрацювати в повідомленні. Ці файли (грі) є ліжка з півник, чи необхідно ще і програмісти?

Файли, розміщені в банку даних я можу бути ліжка з будь-якого програміста, за умови,' інше.