КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Банк дадзеных, файлаў, врі

admin
16-02-2013, 17:06
Хлопцы, мне шкада, што metteste трохі inpegno размяшчэння файлаў + ori магчымых,і я кажу, перш за ўсе, для ўсіх, хто яшчэ не апублікавана нічога, ці амаль,усе гэта служыць для абагачэння, тым больш, у нашай базе дадзеных файлы арыгінальныя,яшчэ будзе дададзеная ў тыя, ужо прысутнічаюць і лягчэй будзе, калі вам гэта трэба.

Дзякуй

pitty
02-03-2013, 01:07
проста інфа? задняй адзіныя 5 файлаў крычы, што я. Дайце мне зразумець? - што. Як на врі азначае файл карты двухспальны cos? як ? ад арыгінала, ці не так?

msport (exil77grande)
02-03-2013, 16:17
проста інфа? задняй адзіныя 5 файлаў крычы, што я. Дайце мне зразумець? - што. Як на врі азначае файл карты двухспальны cos? як ? ад арыгінала, ці не так?

файл ori-файлы ori ложку ці з машыны, або з іншых крыніц, пры ўмове,' вы ўпэўненыя, што яны арыгінальныя,акрамя таго, вы можаце postarli калі заўгодна, нават прама цяпер, таму што правіла 80 паведамленняў, трэба спампаваць, а не толькі частка.

angelolsp
17-04-2013, 14:33
Мне падабаецца, як вы арганізаваны, цяпер я таксама плакат? мае файлы-КРЫЧЫ..

giarras
17-04-2013, 21:16
Мне падабаецца, як вы арганізаваны, цяпер я таксама плакат? мае файлы-КРЫЧЫ..

я настойліва рэкамендую, перш чым адпраўляць, заўседы правярае, ці калі есць,пераканайцеся ў тым, што мы сапраўды не крычы,і пакладзеце ўсе дадзеныя, як тыя, размешчаныя на форуме.

admin
28-05-2013, 10:05
Хлопцы, мне шкада, што metteste трохі inpegno размяшчэння файлаў + ori магчымых,і я кажу, перш за ўсе, для ўсіх, хто яшчэ не апублікавана нічога, ці амаль,усе гэта служыць для абагачэння, тым больш, у нашай базе дадзеных файлы арыгінальныя,яшчэ будзе дададзеная ў тыя, ужо прысутнічаюць і лягчэй будзе, калі вам гэта трэба.

Дзякуй

Падаўжэнне l' запрашэнне!
вы павінны не толькі прасіць, але і аддаваць

ecuboost
05-06-2013, 13:03
не было б добра зрабіць таксама банк даных, рэзервовага капіявання, bdm?

sportknight
05-06-2013, 15:02
рэзервовае капіраванне bdm заўседы ў гэтым раздзеле, у тым ліку зыходныя файлы,у імя калі ? рэзервовае капіраванне знаходзіцеся напісаў bdm..

romeo156
30-07-2013, 19:36
прабачце мае невуцтва, але калі я хачу размясціць файл крычы я павінен зрабіць як ўкладанне да гэтага паведамлення? ці ў якой профіль мне трэба іх загрузіць??

msport (exil77grande)
30-07-2013, 22:48
прабачце мае невуцтва, але калі я хачу размясціць файл крычы я павінен зрабіць як ўкладанне да гэтага паведамлення? ці ў якой профіль мне трэба іх загрузіць??

у нас есць раздзел (база дадзеных, файлы врі) li знаходзіцеся укладанняў у парадку, марку, а затым мадэль і названыя,як трэба, файл павінен быць сціснуты ў rar, у адваротным выпадку вы не можаце прымацаваць акрамя таго, перш чым ўкласці файл правярае, ці не ўстаноўлена ўжо есць.

romeo156
03-08-2013, 10:11
у нас есць раздзел (база дадзеных, файлы врі) li знаходзіцеся укладанняў у парадку, марку, а затым мадэль і названыя,як трэба, файл павінен быць сціснуты ў rar, у адваротным выпадку вы не можаце прымацаваць акрамя таго, перш чым ўкласці файл правярае, ці не ўстаноўлена ўжо есць.

дзякуй msport, я толькі што наведаў гэты раздзел, і ўбачыў, што тое, што я хацеў размясціць, я там ужо прывітанне

LL205gti
15-11-2013, 21:48
у мяне пытанне, дарэчы: файлы ложка праграміст eprom не файлы, КРЫЧЫ. ці я памыляюся?!? ну дык добра ж?

angelus.d87
15-12-2013, 08:59
Па мне х больш? сістэматызаваныя павінен быць стыль з аднаго файла ў новыя тэмы.. Xk cos? x com'? цяжка таксама знайсці іх..

msport (exil77grande)
23-12-2013, 16:28
Па мне х больш? сістэматызаваныя павінен быць стыль з аднаго файла ў новыя тэмы.. Xk cos? x com'? цяжка таксама знайсці іх..

такім чынам, на ваш погляд, раздзел называецца банк дадзеных, файлаў, ori, дзе знаходзіцеся абмеркаванне, як марка, дзе знаходзіцеся абмеркаванне мадэлі і дзе знаходзіцеся усе файлы ori гэтай мадэлі, прызначаных на марка, мадэль,аб'ем рухавіка,коней,hw і sw, і цяжка знайсці?
тое, як вы кажаце, калі есць 100 файлаў на врі ў 147 я павінен быў зрабіць 100 абмеркаванне толькі для тых файлаў, і так далей,вы дзеянне каля 20000 тысяч абмеркаванне толькі файлы на врі?

angelus.d87
23-12-2013, 17:15
Па мне павінна быць так? і пі? сістэматызаваныя і адзін х знайсці файл, я думаю, што ен павінен чытаць 2 і 3 старонкі, шукаем файл, які пу? а таксама скакаць

msport (exil77grande)
24-12-2013, 18:44
Па мне павінна быць так? і пі? сістэматызаваныя і адзін х знайсці файл, я думаю, што ен павінен чытаць 2 і 3 старонкі, шукаем файл, які пу? а таксама скакаць

свеце, і гэта добра, таму што ен разнастайны.

angelus.d87
24-12-2013, 19:23
Вядома, тады кожны мае свой пункт гледжання...

Мартинг
01-01-2015, 09:28
I already upload some ori даты .

mobilservice
03-04-2015, 22:19
Хацеў бы супрацоўнічаць ў паведамленні. Гэтыя файлы (врз) з'яўляюцца ложку з пеўнік, або неабходна яшчэ і праграмісты?

msport (exil77grande)
09-06-2015, 07:58
Хацеў бы супрацоўнічаць ў паведамленні. Гэтыя файлы (врз) з'яўляюцца ложку з пеўнік, або неабходна яшчэ і праграмісты?

Файлы, размешчаныя ў банку дадзеных я магу быць ложкі з любога праграміста, пры ўмове,' іншае.