Перегляд Повної Версії : шукаю резервного копіювання BDM alfa 147 1.9 євро 3 edc16c8 hw896 sw 047
хлопці, я клієнт тут нерухомо, як назва мені потрібно резервне копіювання bdm edc16c8 alfa 147 150cv 1.9 euro3
Велике спасибі, дійсно....
magi1984
16-02-2013, 13:25
ви можете покласти повного номери? Ви менше зусиль, щоб знайти його, спасибі
великий волхвів...
тоді sw 1037372047
hw не в мене
magi1984
16-02-2013, 13:45
на даний момент я можу знайти тільки часткові свідчення...решта-в пошук, але я не думаю, що sar? короткий речі
все одно дякую за готовність
я намагався відтворити файл я х bdm, я ебу спілкується з діагнозом, і не більше, відмова в постійного струму і хвости, ноутбук...
msport (exil77grande)
16-02-2013, 15:25
пошти, файл пошкоджено ліжко в bdm, і якщо у вас також файл-ліжко в послідовний, очевидно, орі.
tecnoracing
16-02-2013, 16:34
дивіться, якщо пу? йти добре
це ? файл завантажений через bdm, блок управління спілкується, входить також діагностика за допомогою інструменту діагностики, але не запускається
немає помилок, що знаходиться в пам'яті
файл читати з послідовного galetto2 але, здається, вже? зіставляється перед
msport (exil77grande)
16-02-2013, 17:17
це ? файл завантажений через bdm, блок управління спілкується, входить також діагностика за допомогою інструменту діагностики, але не запускається
немає помилок, що знаходиться в пам'яті
я хочу, щоб файл пошкоджений, що ви читали не той файл, bdm частково реконструйовані спілкується з вами.
хлопці ? футбольний дякую всім за допомогу, дійсно....
тепер, якщо я хочу змінити його, наприклад, з magpro, як я повинен змінити файл bdm?
для запису з galletto2 його там і поклав 1he30 хвилин, запишіть його 2 хвилини, але потім, не ? pi? футбольний...
magi1984
16-02-2013, 18:49
не ? вина gallo, чому? я зробив 156 з таким же двигуном, так само швидкість читання і запису, і все працює тихо
? я хотів би уникнути повторення розібрати знову, у разі, якщо ви заблоковані, щоб вона bdm. з magpro ніколи не було проблем, не могли б ви пояснити мені, як створити файл покласти з magpro?
msport (exil77grande)
16-02-2013, 19:08
? я хотів би уникнути повторення розібрати знову, у разі, якщо ви заблоковані, щоб вона bdm. з magpro ніколи не було проблем, не могли б ви пояснити мені, як створити файл покласти з magpro?
і зломлений, але як? у цей момент, якщо машина і' ok факти back up повний працює.
я перевірив номер, біт вирушили в buttane поруч карту EGR, ви бачите, що мимоволі mause я торкнувся його, я поклав назад прикріплені ? ігри.
тепер перо, я хотів би завантажити файл з magpro, просто поставити на початку ff?