Прагляд Поўнай Версіі : шукаю рэзервовага капіявання BDM alfa 147 1.9 еўра 3 edc16c8 hw896 sw 047
хлопцы, я кліент тут нерухома, як назва мне трэба рэзервовае капіяванне bdm edc16c8 alfa 147 150cv 1.9 euro3
Вялікі дзякуй, сапраўды....
magi1984
16-02-2013, 13:25
вы можаце пакласці поўнага нумары? Вы менш намаганняў, каб знайсці яго, дзякуй
вялікі вешчуноў...
тады sw 1037372047
hw не ў мяне
magi1984
16-02-2013, 13:45
на дадзены момант я магу знайсці толькі частковыя паказанні...астатняе-у пошук, але я не думаю, што sar? кароткі рэчы
усе роўна дзякуй за гатоўнасць
я спрабаваў узнавіць файл я х bdm, я эбу мае зносіны з дыягназам, і не больш, адмова ў пастаяннага току і хвасты, ноўтбук не...
msport (exil77grande)
16-02-2013, 15:25
пошты, файл пашкоджаны ложак у bdm, і калі ў вас таксама файл-ложак у паслядоўны, відавочна, крычы.
tecnoracing
16-02-2013, 16:34
глядзіце, калі пу? ісці добра
гэта ? файл загружаны праз bdm, блок кіравання мае зносіны, уваходзіць таксама дыягностыка з дапамогай інструмента дыягностыкі, але не запускаецца
няма памылак, якая знаходзіцца ў памяці
файл чытаць з паслядоўнага galetto2 але, здаецца, ужо? супастаўляецца перад
msport (exil77grande)
16-02-2013, 17:17
гэта ? файл загружаны праз bdm, блок кіравання мае зносіны, уваходзіць таксама дыягностыка з дапамогай інструмента дыягностыкі, але не запускаецца
няма памылак, якая знаходзіцца ў памяці
я хачу, каб файл пашкоджаны, што вы чыталі не той файл, bdm часткова рэканструяваны з вамі размаўляе.
хлопцы ? футбольны дзякуй усім за дапамогу, сапраўды....
цяпер, калі я хачу змяніць яго, напрыклад, з magpro, як я павінен змяніць файл bdm?
для запісу з galletto2 яго там і паклаў 1he30 хвілін, запішыце яго 2 хвіліны, але потым, не ? pi? футбольны...
magi1984
16-02-2013, 18:49
не ? віна gallo, чаму? я зрабіў 156 з такім жа рухавіком, так жа хуткасць чытання і запісы, і ўсе працуе ціха
? я хацеў бы пазбегнуць паўтарэння разабраць зноў, у выпадку, калі вы заблакаваныя, каб яна bdm. з magpro ніколі не было праблем, не маглі б вы растлумачыць мне, як стварыць файл пакласці з magpro?
msport (exil77grande)
16-02-2013, 19:08
? я хацеў бы пазбегнуць паўтарэння разабраць зноў, у выпадку, калі вы заблакаваныя, каб яна bdm. з magpro ніколі не было праблем, не маглі б вы растлумачыць мне, як стварыць файл пакласці з magpro?
і зламаны, але як? у гэты момант, калі машына, і' ok факты back up поўны працуе.
я праверыў нумар, біт адправіліся ў buttane побач карту EGR, вы бачыце, што міжволі з mause я дакрануўся да яго, я паклаў назад прымацаваныя ? гульні.
цяпер пяро, я б хацеў, каб загрузіць файл з magpro, проста паставіць у пачатку ў ff?