Перегляд Повної Версії : привіт, красиві!
magi1984
13-07-2012, 16:05
привіт, хлопці, радий бути серед вас!
час від часу в компанії, в якій я працюю я працюю на scodifiche, тепер р? пристрасть, p? для задоволення, p? на роботу я вирішив почати з chiptuning!
я сподіваюся дізнатися щось і зможу допомогти, де я можу :D
msport (exil77grande)
14-07-2012, 11:56
привіт волхвів і задоволення бачити вас тут,я хотів би запросити вас зробити presentaione трохи більш докладний, з тим, що всі ми маємо картину більш точно, хто у нас д вперед,типу:
-вік (хоча я розумію, що ви 84 отже, ви в 28 років)
-ім'я
-професія
-localita'
спасибі за увагу, гарне продовження.
magi1984
14-07-2012, 13:49
Готові!
-вік : ви вже здогадалися, 28 років
ім'я : fabio
-професії : роботу в компанії, яка продає і ремонтує інструменти для електроніки в авторемонтних майстерень, а потім-тестер, обладнання для scodifica, chiptuning (недавно), я дивлюся на ці речі.
потім ми продаємо, і ми ремонтуємо також обладнання для охорони блакитний, зарядних станцій, клімат, обладнання, підйомники, уравновесьте коліс, балансувальні верстати і т. д.
-місцезнаходження : у невеликому містечку в провінції Мілана
-хобі : все, що є? який йде рука об руку з електронікою
:D
simone82
14-07-2012, 22:49
привіт волхвів 1984 року!!
andrea_bor
23-03-2013, 13:01
Привіт Волхвів. Ласкаво просимо !
вибачте, андрій,ви даєте ласкаво просимо в люди, що c'? коли ? народився форумі..дивіться, що неприпустимі ці повідомлення ****llo придбання оцінка..потім, після того, як ви, будуть відніматися.
-Давид, -
23-03-2013, 14:30
привіт і ласкаво просимо!
Подивіться, добре ...? посаду з липня 2012 року спливли не s? де...
andrea_bor
23-03-2013, 15:36
Я зрозумів . На додаток до збільшення кількості придбання оцінка в поданні, я намагався зрозуміти, чи були conocscenze двигунів honda . Але навіть після завантаження 80 повідомлень ?
pippotuning
24-03-2013, 09:32
привіт, бен прибув фабіо
msport (exil77grande)
24-03-2013, 16:16
Я зрозумів . На додаток до збільшення кількості придбання оцінка в поданні, я намагався зрозуміти, чи були conocscenze двигунів honda . Але навіть після завантаження 80 повідомлень ?
up load ви можете це зробити відразу,все одно я тебе на увазі, що або ти, давиде, що pippotuning ви робите багато дорогоцінного часу, до 4 чоловік, і якщо так тримати, ви повинні зупинитися остаточно, я сподіваюся, це ясно.