Перегляд Повної Версії : керівництво для початківців ECM Titanium
Привіт. C'? керівництво для початківців ECM Titanium? Я новачок в цьому і не в якості програмного забезпечення.
З повагою і спасибі заздалегідь.
maku1977
21-02-2013, 11:29
не надто відрізняється від ecm2001 навпаки....
Alfa159 q4
21-02-2013, 12:07
Що я знаю, не з'? ручний, але якщо ви втратите трохи часу, не ? складно.
Має дуже інтуїтивний інтерфейс
maku1977
21-02-2013, 18:59
ні... керівництво, що я пам'ятаю, було...... але багато хто з цим були не праві!
Привіт, друзі. Я починаю його використовувати, і я ще не встановлено. Наприклад, якщо у мене TDI 1.9 105Л.С mod і я відкриваю файл з тим же двигуном, але різні програми, можна копіювати зміни, так просто?
Дякую
magi1984
21-02-2013, 20:34
немає не можете
ви повинні відкрити орі і мод з ж HW і SW
потім йдемо в ФАЙЛ, Огляд кроком (ALT + R), і без шкоди кроком
після відкриття орі, який ви хочете змінити, перейти завжди в ФАЙЛ, Огляд кроком (ALT + R), і прикладіть кроком
maku1977
25-02-2013, 16:34
ну і даремно.... я роблю так
antonio.o
25-02-2013, 23:59
немає не можете
ви повинні відкрити орі і мод з ж HW і SW
потім йдемо в ФАЙЛ, Огляд кроком (ALT + R), і без шкоди кроком
після відкриття орі, який ви хочете змінити, перейти завжди в ФАЙЛ, Огляд кроком (ALT + R), і прикладіть кроком
але завжди відкривати ori того ж SW HW або різні, і вставити тільки зведення з приростом.??
motorsport
26-02-2013, 23:36
навіть якщо файл і відрізняється, як sw і hw-просто файли, вони такі ж, як криві можна застосовувати зведення кроком!!
antonio.o
26-02-2013, 23:50
навіть якщо файл і відрізняється, як sw і hw-просто файли, вони такі ж, як криві можна застосовувати зведення кроком!!
вибачте, поясніть мені, добре для кривих, що ви маєте на увазі спасибі.
motorsport
26-02-2013, 23:55
криві, що я маю на увазі карти, що перебуваєте в sw!!
antonio.o
27-02-2013, 00:04
криві, що я маю на увазі карти, що перебуваєте в sw!!
ах, добре, тепер я розумію.
gennantsub
27-02-2013, 22:15
може бути, не ? саме правильний я зробив так на санта-фе 112cv але результат машини, у нього були порожні, і мені залишалося швидке у перемикання передач, а потім коригує карту було змін в областях, які не centravano нічого, я відправлю карту cos? ви розумієте,
gennantsub
27-02-2013, 22:18
те, що я рекомендував би, що в будь-якому випадку, коли ви копіювання і вставки, однак слід riguardarsi всій карті;)
maku1977
28-02-2013, 16:15
точно... погоджується з тим, riguardarsele, і тому, що деякі карти і, відповідно, з кроком.... не копіюються, є тільки ті карти, присутні в драйвері.... але не всі карти з драйвера!
мене є сумніви: якщо у мене а4 2002 року, де gi? ? зміни були внесені в карту, і тепер leggessi, як я міг зрозуміти, що ? було ретушувати? як я можу отримати вихідний файл?
msport (exil77grande)
03-03-2013, 09:44
мене є сумніви: якщо у мене а4 2002 року, де gi? ? зміни були внесені в карту, і тепер leggessi, як я міг зрозуміти, що ? було ретушувати? як я можу отримати вихідний файл?
змінений файл можна перевірити тільки маючи файл ori-сумісний (або подібне), зіставте карту для карту,файли орі знаходяться або до літа в допомогу або у фантастичний форум під назвою professionalchiptuning, що він створений розділ, який названий запитом файл орі і розділ " банк даних файлів орі, де всередині відсортовані по марці і моделі є тисячі файлів ori хахаха.
мегамозок
03-03-2013, 23:20
Особливо, якщо sw. відрізняються не слід використовувати копії кроком, але використовувати 2d вирівнювання і копіювання кривий, зігнутий, будьте обережні, також до b.p. іноді різні.
dvdtuning
04-03-2013, 00:33
змінений файл можна перевірити тільки маючи файл ori-сумісний (або подібне), зіставте карту для карту,файли орі знаходяться або до літа в допомогу або у фантастичний форум під назвою professionalchiptuning, що він створений розділ, який названий запитом файл орі і розділ " банк даних файлів орі, де всередині відсортовані по марці і моделі є тисячі файлів ori хахаха.
Я поділяю в повній мірі! :)
antonio.o
04-03-2013, 01:01
Я поділяю в повній мірі! :)
вибачте, ви пу? мати ще інформація, яку ви збираєтеся виставити картку на картку, можливо, з екрана я знаю, задавати питання, можливо дурні для vip-персон, але не для тих, хто, як я, початківців.
привіт.
Повністю згоден, да, хоча не знаю ще в цьому розділі і як це працює і хто є пу? увійдіть!
Особливо, якщо sw. відрізняються не слід використовувати копії кроком, але використовувати 2d вирівнювання і копіювання кривий, зігнутий, будьте обережні, також до b.p. іноді різні.
що таке b.p.? для порівняння я зрозумів, що я повинен відкрити файл mod, як оригінальний titanium, а потім виберіть один драйвер і піти порівняти в 2d, воно також вирівнювати, правильно?
зіставте карту означає:
відкрити дві карти з ecm titanium. Ви побачите, звичайно, що значення будуть спотворені. Відкрити у 2d-і ви побачите, що криві (червона і синя), повністю один з одним, може бути ? pi? далі, та ? pi? назад. У цей момент clicci значок блокування орієнтації або блокує mod і прокрутіть карту, поки ви не побачите, що криві перетинаються, і ви побачите, правильними кроками, які були зроблені! Поправте мене, якщо я помиляюся, я знаю тільки як теорія!
мегамозок
04-03-2013, 18:55
І' так'. Це досить легко, на жаль, якщо є багато карт чіпайте ви втратите трохи часу, але ви розумієте, відмінності навіть з драйвера, так що я думаю, що найкраще і, перш за все, не помилюся, якщо є частини більш або менш карту.
antonio.o
04-03-2013, 19:23
дякуємо ви знаєте, я просто neinato на цей світ, тому я, як правило, щоб стати дорослим, для чисто особистих цілей, а не як роботу.
привіт.
Кому ви пишете ? ідентичний тобі!!! neonatissimo!
marco147150
25-06-2013, 07:10
Привіт, parlavate в деяких випадках перебудувати карти золота і mod, якщо ви не робите ecm бачить в них змін при збереженні зберігає cos? ? або це не впливає на спасіння ?
Спасибі, Марк.
мегамозок
26-06-2013, 10:39
Якщо не riallinei карти ви d? значення завищені і не співставні, чому? точно не вирівняні.
Якщо навантаження 2 softwere різних золотих і mod. при збереженні мод. простоїть завжди mod. і не avr? нічого в грі.
davide2000
27-07-2013, 16:47
але після того, як ви зробите зміни програми, попереджає вас, якщо ви неправильно кремезний?наприклад, занадто велике значення?
мегамозок
27-07-2013, 22:05
Ні, не існує жодних попереджень
davide2000
02-08-2013, 14:43
зіставте карту означає:
відкрити дві карти з ecm titanium. Ви побачите, звичайно, що значення будуть спотворені. Відкрити у 2d-і ви побачите, що криві (червона і синя), повністю один з одним, може бути ? pi? далі, та ? pi? назад. У цей момент clicci значок блокування орієнтації або блокує mod і прокрутіть карту, поки ви не побачите, що криві перетинаються, і ви побачите, правильними кроками, які були зроблені! Поправте мене, якщо я помиляюся, я знаю тільки як теорія!
я те, що ще не у мене ? ясно, що кроком ми вважаємо, що ecm titanium їх отримати?
я, як мені зрозуміти, скільки я можу збільшити?
leandro89
02-08-2013, 15:05
я те, що ще не у мене ? ясно, що кроком ми вважаємо, що ecm titanium їх отримати?
я, як мені зрозуміти, скільки я можу збільшити?
наприклад, ecm titanium, ви повинні сказати, ви, як і де збільшити, щоб зрозуміти, наскільки потрібно збільшити або ви зробите курс, cos? як я зробив в professionalchiptunig або, якщо у вас багато часу,****** потрібно studiarti різних типів ecu зробити різні тести.
davide2000
02-08-2013, 15:18
курс, де це робиться?вартість?
leandro89
02-08-2013, 15:23
курс, де це робиться?вартість?
зверніться безпосередньо до них, для цих info
davide2000
02-08-2013, 16:27
ви праві
voglioimparare
02-08-2013, 16:40
привіт, я зробив 2 дні, звичайно в alientech..пояснити вам основні операції програми....кажу тобі щиро, що ви дізнаєтеся його ...вам дають тільки основи....
msport (exil77grande)
03-08-2013, 00:19
привіт, я зробив 2 дні, звичайно в alientech..пояснити вам основні операції програми....кажу тобі щиро, що ви дізнаєтеся його ...вам дають тільки основи....
ми вже зробили 4 курсу до людей, що було мало зроблено в alientech,очевидно, їх, звичайно, не так sodisfacente.
leandro89
03-08-2013, 07:05
Я можу розповісти тобі, що я зробив, звичайно, в professionalchiptuning пояснити вам все, як, де і чому, так і 2d табличній
angelolsp
25-08-2013, 15:45
у вас драйверів і файлів...
davidepar
30-01-2014, 19:47
привіт всім, я міг би знати, де я можу знайти повне керівництво для ecm titanium?
motorsport
02-02-2014, 12:20
Не потрібно, дуже ручної..
leandro89
02-02-2014, 15:25
привіт всім, я міг би знати, де я можу знайти повне керівництво для ecm titanium?
де знайти я іп? поняття, але у посібнику розповідається роботи програми, вам не пояснює, куди підняти і як значення
Ріккардо#28
05-02-2014, 09:50
я щось в pdf, але не можу прикріпити
leandro89
05-02-2014, 22:02
я щось в pdf, але не можу прикріпити
перш ніж прикріпити його я пам'ятаю, що, якщо прикладіть файл захищений авторським правом, ви будете забанені.
щоб вкласти в будь-якому випадку ви використовуєте режим? розширений
chiptuning.cro
05-02-2014, 22:19
перш ніж прикріпити його я пам'ятаю, що, якщо прикладіть файл захищений авторським правом, ви будете забанені.
щоб вкласти в будь-якому випадку ви використовуєте режим? розширений
leandro89, але оригінальних документів Alientech "правильні Дії, щоб зіставити з ECM Titanium" ви можете прикріпити чи ні ?
leandro89
07-02-2014, 22:24
leandro89, але оригінальних документів Alientech "правильні Дії, щоб зіставити з ECM Titanium" ви можете прикріпити чи ні ?
якщо, захищених авторським правом немає
Ріккардо#28
08-02-2014, 11:15
мені не здається, так і авторським правом, якщо хочете, я можу спочатку послати все на модератора, cos? що і він, і вирішити, що робити
chiptuning.cro
08-02-2014, 15:02
я не знаю,' якщо' і' захищений, не пише нічого....ось він...
файл видалено
leandro89
09-02-2014, 11:47
я не знаю,' якщо' і' захищений, не пише нічого....ось він...
файл видалено
я уклав вкладення, я волів видалити його бачив ? офіційний документ, усіх, хто зацікавлений пу? шукайте його в веб-сайт.
Добрий вечір всім,
я після цього форуму, але для мене зіставити і табу, я хотів би дізнатися, завантажувати файл орі і завантажити файл змінено дивлюся 3d в 2d, як мультфільм мультфільм
контроль відмінності карт з ecm, але не розумію нічого , червона і синя, чи що ? футбольна команда, хтось має відео, щоб дізнатися. Дякую з повагою
мегамозок
08-04-2014, 22:52
Добрий вечір всім,
я після цього форуму, але для мене зіставити і табу, я хотів би дізнатися, завантажувати файл орі і завантажити файл змінено дивлюся 3d в 2d, як мультфільм мультфільм
контроль відмінності карт з ecm, але не розумію нічого , червона і синя, чи що ? футбольна команда, хтось має відео, щоб дізнатися. Дякую з повагою
Здравствуйте, я рекомендую прочитати тим на всіх форумах, щоб почати щось зрозуміти.
Потім, якщо хочете, прямо sbrigarti і дізнатися відразу ж, не гаючи часу, зверніться до адмін форуму, які роблять навчання.
Дякую за пораду, і єдине, що, безумовно, зробити? чому? зробити fap і egr з програмою не ? те ж саме, як зрозуміти карти .
коли приходить клієнт, матінка завжди виступу відображення, сказавши, що ви можете? зіпсувати двигун.
Я, однак, sar? можливо, божевільний, а ? дуже важко, але зміни з карти gi? зроблені, отриманих на інших форумах, я їх в Hex і я повністю самоучка.
Йому просити? сподіваючись, що мене не питають, високі цифри. У будь-якому випадку спасибі за відповідь.Привіт
Йому просити? курси адміністратора, сподіваючись, що мене не питають, цифри високі ви знаєте, sti періоди-ні працює na ліра macu, щоб побачити cu lu binoculu. У будь-якому випадку спасибі за відповідь.Привіт[/QUOTE]
Йому просити? курси адміністратора, сподіваючись, що мене не питають, цифри високі ви знаєте, sti періоди-ні працює na ліра macu, щоб побачити cu lu binoculu. У будь-якому випадку спасибі за відповідь.Привіт[/QUOTE]
Привіт,
Я не можу порадити вам, я також курси, admin! Я скажу одне, що gi? він дізнався про те, що мало для початку тільки завдяки їм! Спочатку все було аутсайдером! У цьому місяці роблять курси в Римі, так що якщо ви з цих частин, чи можна переміщатися, запитайте зараз! Пам'ятати, що те, що ви проводите ritorner? senpre позаду!
і що мені робити, і я дякую тобі за пораду, принаймні, c'? хтось вже? його зробили, щоб дати пораду.
у ці дні я дуже зайнятий, але як тільки знайдете місце переходить? відразу.
У країні від мене є mappatori, що є їх ємність? але я ніколи не чув транспортного засобу відображається їх.
Привіт спасибі
Chippy0815
25-08-2014, 03:34
привіт у мене 2 питання по ECM
1: ? можливо, якщо ви виберіть будь-яку частину в 2D, мені це повинно бути видно навіть в HEX або код Ansi? Якщо драйвер ? вибрали ? розташований в карту йде, але йде також безкоштовно?
2: ? насправді використання pi? загальний до виробників різних версій програмного забезпечення в контролер. Іноді, по?, мають приблизно ті ж картки, але в різних місцях.
І якимось чином можливо, якщо два файли з одним, ніж відкласти області, так що накладається карти, так що ви можете порівняти напряму?
leandro89
26-08-2014, 22:08
обговорення очищена, з постановою він пише по-російськи
Вибачте, не думала на цю річ тут!
Для відповіді! Ви можете зробити це, просто виберіть дві карти оригінальними і вставка, як якщо б він був змінений.
Після того, як в 2d, ви можете міняти карти, як ви завжди робите і накласти, щоб побачити різницю.
Chippy0815
26-08-2014, 23:19
я знаю, як порівняти два файли в ECM, але у випадку двох версіях програмного забезпечення diffrent pi? раз карти на місцях diffrent ..
cos? коли ви chosse драйвер і перейдіть на карту ми бачимо тільки балаканина в інший файл, чому? карту відповідності ? місце відрізняється.
Тому повинна бути можливість? укласти обидві карти, загальні для один одного.
Ви розумієте?
У цьому світі ви повинні витратити гроші, якщо ви хочете дізнатися що-то, якщо ви не знаєте, куди покласти руки, повірте, ви тільки ушкодження, а потім залиште його в спокої alientech ви їх раб, і ви ніколи не будете перебувати в операційній, щоб не говорити гроші, що вони просять...перше, що gi? частини від теоретичною основою ? дуже важливо те, як читати файли, ви будете знати, де і як піти і змінити, враховуючи, що не всі пункти, які ви знайдете, буде змінено...
Chippy0815
19-09-2014, 00:22
* ake85
якщо це була відповідь на моє питання, я вважаю, що ви не розумієте моє питання.
Я знаю, як визначити карти, і у мене знань, щоб modofy їх.
Моє питання було іншого.
Моє питання було ? можете переміщати карти зліва направо, так що ви можете покласти їх один вище іншого, так що ви можете порівняти версії програмного забезпечення diffrent
привіт я думаю, я зрозумів, що ви хочете зробити, внизу є 2 кнопки "золотих" і "mod" натисніть на 2 і зі стрілками, який зазвичай використовується, рухайте карту, ви побачите, що він рухається тільки одну карту, коли вони одна на інший, знову натисніть на кнопку першого, так? вони знову разом, якщо ви хочете, щоб повернутися, як у джерелі натисніть на 2 стрілки (червоний і синій).
привіт я сподіваюся, що це допомогло
Chippy0815
19-09-2014, 01:10
*сиско
я не зовсім зрозумів ваше пояснення. Тепер я зробив начерк, тому я думаю, що sar? wasier. Дивитися sktech у верхній частині ви побачите два "картки"? синій колір (карта) та з червоним кольором (карту B)
Обидві карти, наприклад, вони ж рада двигуна, але і на місцях diffrent в програмне забезпечення.
Тепер я хочу, щоб перемістити карту так що це точно один над одним так, що маєте? побачити відразу збільшується! (як показано на фото нижче)
Це ? можна з ECM чи ні?
деякі programms-гранні, такі як UltraEdit (cf ultra) пу? зробити подібне рішення, але тільки в шістнадцятковому форматі.
Я шукаю інструмент, який забезпечує цей функціонал. Підтримує ECM?
8499
Exelion1986
19-09-2014, 09:02
як говорить сіско впевнений, що у пу? зробити
однак, якщо ви зупините курсор на кнопки, з'являється опис їх функцій
на ECM можете зробити в 2D
у правому нижньому куті знаходитесь у дві кнопки із зображенням замку і написом ОРІ на один і МОД на інший, вони служать для блокування в положенні " карту золотих або мод
потім ви можете перемикатися, як зазвичай, але тільки те, що не блокується, ви проти
*сиско
я не зовсім зрозумів ваше пояснення. Тепер я зробив начерк, тому я думаю, що sar? wasier. Дивитися sktech у верхній частині ви побачите два "картки"? синій колір (карта) та з червоним кольором (карту B)
Обидві карти, наприклад, вони ж рада двигуна, але і на місцях diffrent в програмне забезпечення.
Тепер я хочу, щоб перемістити карту так що це точно один над одним так, що маєте? побачити відразу збільшується! (як показано на фото нижче)
Це ? можна з ECM чи ні?
деякі programms-гранні, такі як UltraEdit (cf ultra) пу? зробити подібне рішення, але тільки в шістнадцятковому форматі.
Я шукаю інструмент, який забезпечує цей функціонал. Підтримує ECM?
8499
привіт Chippy0815 я прекрасно розумів те, що ви хочете зробити, може бути, я не знав, пояснити, Exelion1986 ? pi? зрозуміло, в будь-якому випадку, якщо ігри з допомогою кнопок орі і мод 2d-розумієте, добре, я доклав зображення
Chippy0815
25-09-2014, 11:31
*сиско
ок, мій друг, спасибі за вашу допомогу.
Проблема ? що я не можу побачити прибулих (attachemendts) навіть мій, не можу відкрити.
Я завжди отримую повідомлення, що я не права, і дивитися, що я повинен записувати?!?
Можливо, хтось пу? вирішити цю проблему?
*сиско
ок, мій друг, спасибі за вашу допомогу.
Проблема ? що я не можу побачити прибулих (attachemendts) навіть мій, не можу відкрити.
Я завжди отримую повідомлення, що я не права, і дивитися, що я повинен записувати?!?
Можливо, хтось пу? вирішити цю проблему?
для того, щоб побачити фотографії, ви повинні досягти певної кількості повідомлень, корисних, ecm, кажу тобі як і раніше працює на кнопки "золотих" і "мода" (ті, що з замком внизу у вікні 2D)
lupeen90
15-01-2015, 11:19
Доброго ранку усім!!!!! Люб'язно, хто мені пу? допомогти порівняти дві карти на ecm?Зрозуміти, якщо вони мають той же sw і id?
lupeen90
15-01-2015, 11:21
У мене є файл змінений, але не знаю як знайти оригінал!! хто пу? мені допомогти? Спасибі!!