КПК

Перегляд Повної Версії : погляд на egr off ford 1.4 hdi

pdtechnology
15-02-2013, 14:13
привіт всім, цікаво думку на форумі, щоб зрозуміти, якщо насправді я йду в правильному напрямку, щоб виключити egr на ford fusion 1.4 hdi 68cv sid 804 sw3n11, я докладаю всі місця вже адресу, де я зробив мод 076d70 вас думки навіть на читання mod зроблені завдяки і хорошої роботи!

magi1984
15-02-2013, 15:18
у egr на sid804 ? дуже важко, і я в декількох тих, хто знає, як це зробити.
єдиний спосіб дізнатися, чи працює він чи ні ? caricar файл і перевірити за допомогою діагностики на руки, якщо egr працює чи ні

motorsport
15-02-2013, 15:40
привіт pdtechnology,egr l ви ще не пробували діагноз, якщо і закрита, ви зробили якийсь тест?ці ford і все спробувати, змінюється від карти до карти,з кроком, скажімо, шість партія з невеликим відсоток, наприклад, lim пара 6%........

pdtechnology
16-02-2013, 17:39
cioa, хлопці, сказати по правді, я не робив ніяких тестів, я роблю ремонт і діагноз я знайшов помилку клапана, тому я думав, що видалити, а потім я прочитав файл і глянув, щоб спробувати його видалити.....я бачив, що файл ? досить складно, і я вирішив попросити допомоги......я бачив ці карти, думаючи, що у кого-то вже досвід....а не тільки я закінчу машину я роблю тест і там спілкуюся результати, але між тим, якщо хто-небудь мені може сказати, якщо я збираюся тільки в правильному напрямку треба спасибі