Прагляд Поўнай Версіі : погляд на egr off ford 1.4 hdi
pdtechnology
15-02-2013, 14:13
прывітанне ўсім, цікава меркаванне на форуме, каб зразумець, калі на самай справе я іду ў правільным кірунку, каб выключыць egr на ford fusion 1.4 hdi 68cv sid 804 sw3n11, я прыкладаю ўсе месцы ўжо адрас, дзе я зрабіў мод 076d70 вас думкі нават на чытанне mod зроблены дзякуючы і добрай працы!
magi1984
15-02-2013, 15:18
у egr на sid804 ? вельмі цяжка, і я ў некалькіх тых, хто ведае, як гэта зрабіць.
адзіны спосаб даведацца, ці працуе ен ці не ? caricar файл і праверыць з дапамогай дыягностыкі на рукі, калі сістэмы рэцыркуляцыі ог працуе або няма
motorsport
15-02-2013, 15:40
прывітанне pdtechnology,egr l вы яшчэ не спрабавалі ў дыягназ, калі і зачынена, вы зрабілі нейкі тэст?гэтыя ford і ўсе паспрабаваць, змяняецца ад карты да карце,з крокам, скажам, шэсць партыя з невялікім працэнт, напрыклад, lim пара 6%........
pdtechnology
16-02-2013, 17:39
cioa, хлопцы, сказаць па праўдзе, я не рабіў ніякіх тэстаў, я раблю рамонт і ў дыягназ я знайшоў памылку клапана, таму я думаў, што выдаліць, а затым я прачытаў файл і зірнуў, каб паспрабаваць яго выдаліць.....я бачыў, што файл ? даволі складана, і я вырашыў папрасіць дапамогі......я бачыў гэтыя карты, думаючы, што ў каго-то ўжо вопыт....а не толькі я скончу машыну я раблю тэст і там маю зносіны вынікі, але паміж тым, калі хто-небудзь мне можа сказаць, калі я збіраюся толькі ў правільным кірунку трэба дзякуй