КПК

Перегляд Повної Версії : Alfa 147 115л.с Насос Високого Тиску Бош 4C

pabloescobar
15-02-2013, 11:38
Машина ? був рік зупиняється, а насос не піднімається тиск.
Його розібрали і, здається, що ? всі прикріплюється? коли навколо рукою, не з'? тиску дизельних двигунів.

Хтось ніколи не було цих проблем

Привіт і спасибі

explode82
15-02-2013, 12:15
коли ви розібрали, що елементи керування ви зробили?також, щоб зрозуміти, як ви кажете, що ? ок...............тим не менш, якщо насос ? ок ? легко, що, можливо, заблокований регулятор тиску і не призводить до зростання тиску

legendaryslave
15-02-2013, 12:23
починає вимірювати низький, не ? що ви ? заблокований насос в бак

ігор
15-02-2013, 13:31
я згоден, я теж partirei з низьким тиском, коли виявили, правильної експлуатації і правильного тиску заміняв фільтр дизельного палива і тільки після passerei контролю високого тиску, хоча чесно кажучи, я б не басейн насос до того, як ви зробили інші елементи системи
дайте нам знати, і ми бачимо, важко це пояснити і всі разом, і, можливо, ми caviamo павук із отвір ;)

pabloescobar
15-02-2013, 13:57
Машина вже стоїть на вулиці, у мене насос на землю 156 і добре. Різницю між, що, що ? зараз вище, і тієї, що я зняв ? що, коли про руки, розпорошує дизельне паливо, а інший-ні. У цей момент його відкритим, щоб побачити, якщо він поршневими супортами starati і коли я зрозумів, що все було в порядку? не маючи тиску і не зумівши зрозуміти, чому так? це питання його відкинув. На діагностиці тиск слини 3.6 в той час, як об'єктивно було 480, тому я пішов відразу на насос, а насправді ? так, для? досі не можу зрозуміти, чому?.

Привіт

marcusmagic
15-02-2013, 17:08
на даний момент насоси схожі, рівні або навіть перевернути його на руки повинні дати трохи тиск, але в diagniosi фактор del'метою і цим може бути тому, датчик або регулятор тиску в рампі...контролює всі недалеко і дайте нам знати...

neo
23-02-2013, 18:58
Коли ви замінили насос ви замінили разом із регулятор тиску чи ні?

legendaryslave
23-02-2013, 20:50
є клапани всередині, які залишилися відкритими, куди йде той перстень заліза