КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Alfa 147 115л.с Помпа Высокага Ціску Bosch 4C

pabloescobar
15-02-2013, 11:38
Машына ? быў год спыняецца, а помпа не падымаецца ціск.
Яго разабралі і, здаецца, што ? усе прымацоўваецца? калі вакол рукой, не c'? ціску дызельных рухавікоў.

Хто-то ніколі не было гэтых праблем

Прывітанне і дзякуй

explode82
15-02-2013, 12:15
калі вы разабралі, што элементы кіравання вы зрабілі?таксама, каб зразумець, як вы кажаце, што ? ok...............тым не менш, калі помпа ? ок ? легка, што, магчыма, заблакаваны рэгулятар ціску і не прыводзіць да росту ціску

legendaryslave
15-02-2013, 12:23
пачынае вымяраць нізкі, не ? што вы ? заблакаваны помпы ў бак

ігар
15-02-2013, 13:31
я згодны, я таксама partirei з нізкім ціскам, калі выявілі, правільнай эксплуатацыі і правільнага ціску замяняў фільтр дызельнага паліва і толькі пасля passerei кантролю высокага ціску, хаця шчыра кажучы, я б не басейн помпа да таго, як вы зрабілі іншыя элементы сістэмы
дайце нам ведаць, і мы бачым, цяжка гэта растлумачыць і ўсе разам, і, магчыма, мы caviamo павук з адтуліну ;)

pabloescobar
15-02-2013, 13:57
Машына ўжо стаіць на вуліцы, у мяне помпа на зямлю 156 і добра. Розніцу паміж, што, што ? цяпер вышэй, і той, што я зняў ? што, калі пра рукі, распыляе дызельнае паліва, а іншы-не. У гэты момант яго адкрытым, каб убачыць, калі ен поршневымі суппорт starati і калі я зразумеў, што ўсе было ў парадку? не маючы ціску і не здолеўшы зразумець, чаму так? гэтае пытанне яго адмеў. На дыягностыцы ціск сліны 3.6 у той час, як аб'ектыўна было 480, таму я пайшоў адразу на помпа, а на самай справе ? так, для? да гэтага часу не магу зразумець, чаму?.

Прывітанне

marcusmagic
15-02-2013, 17:08
на дадзены момант помпы падобныя, роўныя ці нават перавярнуць яго на рукі павінны даць трохі ціск, але ў diagniosi фактар del'мэтай і рэальныя можа быць таму, датчык або рэгулятар ціску ў рампы...кантралюе ўсе недалека і дайце нам ведаць...

neo
23-02-2013, 18:58
Калі вы замянілі помпа вы замянілі разам з рэгулятар ціску ці не?

legendaryslave
23-02-2013, 20:50
есць клапаны ўнутры, якія засталіся адкрытымі, куды ідзе той колца жалеза