Перегляд Повної Версії : примусової регенерації
привіт, хлопці,
я повинен зробити примусової регенерації, наприклад, skoda octavia 1.6 110cv 2010 року, чому? ви ? забитий fap і тепер я d? помилка та amacchina-й? 2500 оборотів не v?... я спробував видалити ellore з elm327, зникає на кілька секунд і потім знову з'являється... як зробити, щоб вирішити цю проблему?
випробування з допомогою vagcom,сподіваючись, що fap, все ще в відмінному стані,в іншому випадку sfappala.
у vagcom ви кажете, що він opszione примусової регенерації?? ви мій намір видалити його, шкода, що півник v2 не f? цей автомобіль...
legendaryslave
14-02-2013, 12:59
з будь діагноз є функція зараз не впевнений, але я знаю, що вас змушує робити руху
Backgroop
14-02-2013, 13:00
привіт, хлопці,
я повинен зробити примусової регенерації, наприклад, skoda octavia 1.6 110cv 2010 року, чому? ви ? забитий fap і тепер я d? помилка та amacchina-й? 2500 оборотів не v?... я спробував видалити ellore з elm327, зникає на кілька секунд і потім знову з'являється... як зробити, щоб вирішити цю проблему?
Роблячи примусової регенерації з vag або bosch Kts, якщо у вас є можливість, ви автоматично видалити DtC's
відповідні твердих Частинок і засмічення..
якщо це не спрацює, smontalo і lavalo з vaporetta тиск і будь-двокомпонентний або аміаку.. а потім rimontalo і спробуйте ще раз, щиро DeFap я бачу, як останній варіант, щоб вирішити цю проблему..
Ps: очистити, добре tubaz
іони датчик differenziala
motorsport
14-02-2013, 13:18
у vagcom,по-моєму, тобі слід sfapparla, щоб не мати проблем у майбутньому!!!
у vagcom,по-моєму, тобі слід sfapparla, щоб не мати проблем у майбутньому!!!
ви ? те, що я хочу зробити, шкода, що ти мені сказав, що півнику v2 я не можу це зробити, і тому я до біса..
Перевірте, якщо працює добре, як sens pres диференційованою і
зонди,чому? якщо один з них не йде, не робить вас зробити, здійснити,або
ступінь засмічення, і занадто багато, і не змушує вас робити регенерацію
примусове
Перевірте, якщо працює добре, як sens pres диференційованою і
зонди,чому? якщо один з них не йде, не робить вас зробити, здійснити,або
ступінь засмічення, і занадто багато, і не змушує вас робити регенерацію
примусове
як перевірити датчики? завжди з vagcom правильно? щось одне, але в boot mode не можу зробити, - це skoda?
explode82
14-02-2013, 15:27
ми хочемо півень орі, щоб вона або будь-який інший інструмент origilale, щоб вона, враховуючи, що ви повинні перед тим, як її розблокувати
ми хочемо півень орі, щоб вона або будь-який інший інструмент origilale, щоб вона, враховуючи, що ви повинні перед тим, як її розблокувати
ведуть?? що це означає? вибачте моє невігластво...
explode82
14-02-2013, 16:39
захищені на практиці, якщо читати не більше? автомобіль,і c'? чи іншої функції, що сербські щоб видалити блок
захищені на практиці, якщо читати не більше? автомобіль,і c'? чи іншої функції, що сербські щоб видалити блок
ах.. ця красива, не знав.. спасибі....
explode82
14-02-2013, 17:56
і ці підключать siemens pcr 2.1 tricore з infineon tricore 1796, і йдуть, заробленим у човен, а потім ви можете? спокійно працювати як послідовний, що в школі
але якщо banno, заробленим у човен, мій півник 2 не можете? зробити в boot?
explode82
14-02-2013, 18:45
ви розблокувати boot,але потім протоколи зв'язку, що змінюються залежно від ебу і цей протокол не з'? на версії клон
ах,добре, зараз ? все, пі? ясно....
explode82
14-02-2013, 19:14
я радий, що вам допомогло,проблема ? тільки те, що є багато речей, які потім треба знати в цій області,і ви ніколи не припиняйте вчитися
я радий, що вам допомогло,проблема ? тільки те, що є багато речей, які потім треба знати в цій області,і ви ніколи не припиняйте вчитися
eh & s? ви праві, то я тільки 20 років, і я повинен зробити ще досвід.....
emilground
15-02-2013, 13:07
Ви ніколи не припиняйте вчитися! ? промисловості, що буде? все більше і більше? розвивається. Труднощі? дуже багато і дуже мало тих, які дають руки.
michele30
15-02-2013, 13:53
я змінив якийсь датчик диференціала на ті двигуни, які стрибають, щоб нічого не перевіряти, добре.