Прагляд Поўнай Версіі : прымусовай рэгенерацыі
прывітанне, хлопцы,
я павінен зрабіць прымусовай рэгенерацыі, напрыклад, skoda octavia 1.6 110cv 2010 года, чаму? вы ? забіты fap і цяпер я d? памылка і amacchina-й? 2500 абаротаў не v?... я паспрабаваў выдаліць ellore з elm327, знікае на некалькі секунд і затым зноў з'яўляецца... як да зрабіць, каб вырашыць гэтую праблему?
выпрабаванні з дапамогай vagcom,спадзеючыся, што fap, усе яшчэ ў выдатным стане,у адваротным выпадку sfappala.
у vagcom вы кажаце, што ен opszione прымусовай рэгенерацыі?? вы мае намер выдаліць яго, шкада, што пеўнік v2 не f? гэты аўтамабіль...
legendaryslave
14-02-2013, 12:59
з любой дыягназ есць функцыя цяпер не ўпэўнены, але я ведаю, што вас прымушае рабіць руху
Backgroop
14-02-2013, 13:00
прывітанне, хлопцы,
я павінен зрабіць прымусовай рэгенерацыі, напрыклад, skoda octavia 1.6 110cv 2010 года, чаму? вы ? забіты fap і цяпер я d? памылка і amacchina-й? 2500 абаротаў не v?... я паспрабаваў выдаліць ellore з elm327, знікае на некалькі секунд і затым зноў з'яўляецца... як да зрабіць, каб вырашыць гэтую праблему?
Робячы прымусовай рэгенерацыі з vag або bosch Kts, калі ў вас есць магчымасць, вы аўтаматычна выдаліць DtC's
адпаведныя цвердых Часціц і засмечаных..
калі гэта не спрацуе, smontalo і lavalo з vaporetta ціск і любы двухкампанентны або аміяку.. а потым rimontalo і паспрабуйце яшчэ раз, шчыра DeFap я бачу, як апошні варыянт, каб вырашыць гэтую праблему..
Ps: ачысціць, добра tubaz
іены датчык differenziala
motorsport
14-02-2013, 13:18
у vagcom,па-мойму, табе варта sfapparla, каб не мець праблем у будучыні!!!
у vagcom,па-мойму, табе варта sfapparla, каб не мець праблем у будучыні!!!
вы ? тое, што я хачу зрабіць, шкада, што ты мне сказаў, што петушку v2 я не магу гэта зрабіць, і таму я па-чартоўску..
Калі ласка, праверце, калі працуе добра, як sens pres дыферэнцыраванай і
зонды,чаму? калі адзін з іх не ідзе, не робіць вас зрабіць, вырабіць,або
ступень засмечвання, і занадта шмат, і не прымушае вас рабіць рэгенерацыю
прымусовае
Калі ласка, праверце, калі працуе добра, як sens pres дыферэнцыраванай і
зонды,чаму? калі адзін з іх не ідзе, не робіць вас зрабіць, вырабіць,або
ступень засмечвання, і занадта шмат, і не прымушае вас рабіць рэгенерацыю
прымусовае
як праверыць датчыкі? заўседы з vagcom правільна? што-то адно, але ў boot mode не магу зрабіць, - гэта skoda?
explode82
14-02-2013, 15:27
мы хочам певень крычы, каб яна або любы іншы інструмент origilale, каб яна, улічваючы, што вы павінны перад тым, як яе разблакаваць
мы хочам певень крычы, каб яна або любы іншы інструмент origilale, каб яна, улічваючы, што вы павінны перад тым, як яе разблакаваць
вядуць?? што гэта значыць? прабачце мае невуцтва...
explode82
14-02-2013, 16:39
абаронены на практыцы, калі чытаць не больш? аўтамабіль,і c'? ці іншай функцыі, што сербскія каб выдаліць блок
абаронены на практыцы, калі чытаць не больш? аўтамабіль,і c'? ці іншай функцыі, што сербскія каб выдаліць блок
ах.. гэтая прыгожая, не ведаў.. дзякуй....
explode82
14-02-2013, 17:56
і гэтыя падключаць siemens pcr 2.1 tricore з infineon tricore 1796, і ідуць, заробленым ў boot, а затым вы можаце? спакойна працаваць як паслядоўны, што ў школе
але калі banno, заробленым ў boot, мой пеўнік 2 не можаце? зрабіць у boot?
explode82
14-02-2013, 18:45
вы разблакаваць boot,але потым пратаколы сувязі, зменлівыя ў залежнасці ад эбу і гэты пратакол не c'? на версіі клон
ах,добра, зараз ? усе, пі? ясна....
explode82
14-02-2013, 19:14
я рады, што вам дапамагло,праблема ? толькі тое, што есць шмат рэчаў, якія потым трэба ведаць у гэтай галіне,і вы ніколі не спыняйце вучыцца
я рады, што вам дапамагло,праблема ? толькі тое, што есць шмат рэчаў, якія потым трэба ведаць у гэтай галіне,і вы ніколі не спыняйце вучыцца
eh & s? вы маеце рацыю, то я толькі за 20 гадоў, і я павінен зрабіць яшчэ вопыт.....
emilground
15-02-2013, 13:07
Вы ніколі не спыняйце вучыцца! ? прамысловасці, што будзе? усе больш і больш? развіваецца. Цяжкасці? вельмі шмат і вельмі мала тых, якія даюць рукі.
michele30
15-02-2013, 13:53
я змяніў які-то датчык дыферэнцыяла на тыя рухавікі, якія скачуць, каб нічога не правяраць, ці добра.