Перегляд Повної Версії : Alfa mito 1.3 90cv відключення DPF і EGR
maxpaine_1
13-02-2013, 17:37
привіт всім.
почала з того, що я новачок на самих ранніх зброї.
У мене є деякі sw, як ecmtitanium, ecm2001 і т.д..
Я хотів спробувати зробити карту, щоб збільшити p? продуктивність моєї машини на низьких оборотах, і в той же час відключення DPF (і зняти його fisiacamente) і закрийте клапан EGR.
я бачив, що, починаючи з вихідного файлу (який я знайшов в мережі) з Mpps v. 12-пу? писати в ебу через obd.
я хотів би запитати вас:
? надзвичайно важко diattivare DPF і chidere в EGR?
хтось з вас c'? вдалося?
що програмне забезпечення та обладнання необхідно? (я не програмістів).
спасибі.
на блоці керування c'? написав: MJD 6F3.J1/HW04P/3643-J191
Файл орі, що я знайшов, називається: ALFA MITO 1.3 MJTD 90cv 51854479_3643J191
explode82
13-02-2013, 18:24
frantik3
13-02-2013, 18:36
ви можете зробити з sw або вручну
maxpaine_1
13-02-2013, 18:42
ви можете зробити з sw або вручну
привіт.
з яким програмним забезпеченням?
maxpaine_1
13-02-2013, 18:49
я знаю, що я ? відповів в іншому місці, але не я ? сказали, ne, як і ви, ne програмного забезпечення.
я, також для особистого задоволення я хотів би спробувати.
frantik3
13-02-2013, 19:02
egr ти навіть з carsoftware але якщо не видалити fap ви не повинні виключити egr
maxpaine_1
13-02-2013, 19:05
для моїх цілей, було б краще galletto 2.
fa pi? те, чим mpps від bdm.
explode82
13-02-2013, 19:45
ви не повинні, звичайно, не буде хороша якість? враховуючи ціну запропонуйте msport
msport (exil77grande)
13-02-2013, 19:51
для моїх цілей, було б краще galletto 2.
fa pi? те, чим mpps від bdm.
ми також продаємо у магазині в режимі on-line форуму, але, на відміну від точно ще ми даємо гарантію і допомогу, і не в образу, де і як ви нас знайшли, незалежно від того,для dpf, ви можете зробити це з ecusafe або коли повинні піти добре, хоча є методи набагато вище, ніж для системи рециркуляції ог, як ви і сказали, навіть з carsoft для карти займе професійний ви не можете immprovvisare, можливо, існує наш інтернет-форуму.
maxpaine_1
13-02-2013, 22:06
Задаю дурні питання:
хто-небудь є файл з DPF", і EGR закритий для міф 1.3 90cv?
В цей момент я не зацікавлений збільшувати потужність, але вимкнути цей благословенний DPF, що багато проблем!!!!!
maxpaine_1
13-02-2013, 22:07
Звичайно, від scivere з mpps клон
frantik3
13-02-2013, 22:12
в лічку, звичайно-й? хтось допоможе
Backgroop
13-02-2013, 22:23
Спробуйте відключити з volta sensor decoding, більшість разів працює ;)
maxpaine_1
13-02-2013, 23:05
Спробуйте відключити з volta sensor decoding, більшість разів працює ;)
привіт.
скільки разів часовий decoding я знайшов версію 1.2
як вчинити:
я відкриваю файл, який я знайшов:
вибираю---
дата--- Abarth, alfa, fiat і т.д....
я вибираю: DPF remove (наприклад, є кілька статей) Magneti marelli MDJ6 MDJ8
я натискаю на Decode file й схоронності.
потім EGR riapro файл, створений,
я вибираю: EGR блок (в якому є кілька статей) mangeti marelli MDJ6
За винятком файлів і dpf ? відключений, і я збираюся писати з mpps.
Backgroop
13-02-2013, 23:09
будь здійснений, пам'ятайте, що пишу файл з mpps-доведеться відтяти до 1mb..
maxpaine_1
13-02-2013, 23:28
як обрізати файл до 1 мб
Backgroop
13-02-2013, 23:38
переконайтеся, що файл від 2 мб, якщо так, то його потрібно обрізати.
якщо ви використовуєте ecm.. відкрити файл
перейти на утиліти - перетворення - вирізати вставити - вам відкрити проблемний файл під обрані користувачем, і напишіть 0fffff спасіння всіх і перевірите розмір файлу..
maxpaine_1
13-02-2013, 23:42
ок.
а ти коли-небудь намагався відключити dpf? з раз
Backgroop
13-02-2013, 23:46
ок.
а ти коли-небудь намагався відключити dpf? з раз
ви багато зробили без проблем..
maxpaine_1
14-02-2013, 10:35
Всім привіт.
я створив файл з коли-sensor...
я зробив блокування egr MJD6 і я зберіг файл
після я знову створеного файлу, і я зробив:
відключення dpf, вибравши MDJ6.
і у мене зберігається файл...
я відправлю файл, якщо хтось мені пу? люб'язно перевірте, щоб побачити, якщо все ок.
дякую
maxpaine_1
14-02-2013, 13:39
Всім привіт.
я створив файл з коли-sensor...
я зробив блокування egr MJD6 і я зберіг файл
після я знову створеного файлу, і я зробив:
відключення dpf, вибравши MDJ6.
і у мене зберігається файл...
я відправлю файл, якщо хтось мені пу? люб'язно перевірте, щоб побачити, якщо все ок.
дякую
я поклав файл в cem titanium x вирізати, але я не визнаю драйвер... з початковим...
maxpaine_1
14-02-2013, 14:52
я поклав файл в cem titanium x вирізати, але я не визнаю драйвер... з початковим...
мені вдалося скоротити його на 1 мб з ECM.
і я створив тільки один файл, 1 мб... (.cnk)
питання, в іншій частині файлу, mb різати, ? порожній? не потрібно?
тепер я відкриваю його з ecm titanium, і каже мені (без драйверів, сумісні з вибраного файлу)... що ? успіх?
перш ніж писати, що мені робити... управління checkusum....
якби я вас..., я став би довіряти фахівцеві, і я заплатив би за нього.... якщо ви поспіль все гладко, ви збережете те, що вам ? добре.... але якщо nail екю з mpps.... після обертів свист.... як тобі боляче руки!!!
explode82
14-02-2013, 15:06
потрібно тільки написати,та ? нормально, що ви не бачите titanium,враховуючи, що для його величі, не ? точне
explode82
14-02-2013, 15:08
rego залиш я дотримуюся думки, що кожен повинен зробити свої переживання, com'? правильно, що буде після ? інший мови
maxpaine_1
14-02-2013, 15:19
привіт і спасибі за відповідь.
також додаємо файл 2 мб не визнає в будь-якому випадку.
однак, залишаючи осторонь карту, що тепер я можу вдіяти, файл, який я відправив, щоб видалити dpf і egr ? точно?
msport (exil77grande)
14-02-2013, 21:16
в лічку, звичайно-й? хтось допоможе
дивіться, що ваш рада абсолютно не до місця,тим часом ми допомагаємо все на сонці безкоштовно, а по-друге якщо хочеться дізнатися, як ви поклали доброї волі і даємо правильні і прямі, і робить це тільки тоді, якщо ви шукайте переказують є інтернет-форуму speria буде ясно все це, тому що деякі відносини дають мені багато клопоту.
maxpaine_1
15-02-2013, 19:43
Враховуючи ваші поради... і ваші рекомендації... я думаю, відпустити цей досвід, я думаю, що це занадто ризиковано, навіть якщо я правильні інструменти для руки.
Backgroop
15-02-2013, 20:23
Враховуючи ваші поради... і ваші рекомендації... я думаю, відпустити цей досвід, я думаю, що це занадто ризиковано, навіть якщо я правильні інструменти для руки.
Кожен раз, коли ви працюєте із змінами c'? ризик, ba потрібно вміти ризикувати, щоб вчитися..
maxpaine_1
15-02-2013, 20:44
Кожен раз, коли ви працюєте із змінами c'? ризик, ba потрібно вміти ризикувати, щоб вчитися..
привіт.
мені вдалося також зробити файли від 1mb з ecm... але всі продовжують говорити, що раз не робить повну роботу (для egr dpf) і що з mpps c'? ризик блокування запису, і потім я болю...
Backgroop
15-02-2013, 21:09
З Mpps у мене написано кілька екю такого ні разу не було проблем.. то ризик є? завжди.. але у вас є можливість? його з modal?т? recovery на mpps..
скільки разів на 85% працює відмінно, Marelli Mjet я зробив з цієї програми, і йдуть прекрасно..
У EGR на виключає абсолютно на це екю..
що стосується мене, якщо ви зробили мод, який ви описали, ви можете написати його спокійно..
Привіт,
я теж Міф, 1.3 mjtd-2 90cv і я теж шукаю свій ж метою... ;)
Те, як ви змогли?
Якщо ви не розумію, я хотів запитати, ваш кінцевий файл, який ви замінили!
Дякую
msport (exil77grande)
10-06-2013, 13:57
Привіт,
я теж Міф, 1.3 mjtd-2 90cv і я теж шукаю свій ж метою... ;)
Те, як ви змогли?
Якщо ви не розумію, я хотів запитати, ваш кінцевий файл, який ви замінили!
Дякую
здравствуйте,я хочу зазначити, що було б, якщо кроки з розділу презентації і читати правила спасибі.
З Mpps у мене написано кілька екю такого ні разу не було проблем.. то ризик є? завжди.. але у вас є можливість? його з modal?т? recovery на mpps..
скільки разів на 85% працює відмінно, Marelli Mjet я зробив з цієї програми, і йдуть прекрасно..
У EGR на виключає абсолютно на це екю..
що стосується мене, якщо ви зробили мод, який ви описали, ви можете написати його спокійно..
Де я можу знайти цю програму? вже й управління, якщо він робить свою роботу, спасибі
egr ти навіть з carsoftware але якщо не видалити fap ви не повинні виключити egr
І ? також неправильно. Насправді багато проблем засмічення fap довелося все egr, який працює погано і залишається відкритим.
Дуже добре, принаймні, хтось говорить розумні речі! egr off = менше сажі для fap або dpf:cool:
Закрити egr у разі, якщо ви поки ще не зібрали fap/dpf, і це завжди гарне рішення, по-перше, тому що відбувається горіння суміші, більш "чистий" і це значить, менше твердих частинок... більше температура горіння і' трохи вище, і це теж грає на користь.
Коли я 159, в тому parzializzazione в egr дизель bluediesel, практично робив практично тільки зробити
заплановані...!
привіт макс, я confontato файл defappato зробили з ******* і зробив з ecusafe і є .
Sar? ...: (
msport, що ви думаєте ?
msport (exil77grande)
03-02-2015, 18:12
привіт макс, я confontato файл defappato зробили з ******* і зробив з ecusafe і є .
Sar? ...: (
msport, що ви думаєте ?
вибачте, але ви не написали повний
і " вони?
ви мали на увазі ідентичні?
мені здається дивним, але все можливо,що машини,марка,модель,об'єм двигуна,кінських сил тип ecu йде мова?
I'm серрі :)
улісс 2.2 136cv edc15c2 29F400BT
msport (exil77grande)
03-02-2015, 18:51
I'm серрі :)
улісс 2.2 136cv edc15c2 29F400BT
в цьому випадку я вважаю, що можуть бути ідентичними, так як кілька біт, що в майбутньому для dpf off на цих диспетчерів.