Прагляд Поўнай Версіі : Alfa mito 1.3 90cv адключэнне DPF і EGR
maxpaine_1
13-02-2013, 17:37
прывітанне ўсім.
пачала з таго, што я пачатковец на самых ранніх зброі.
У мяне есць некаторыя sw, як ecmtitanium, ecm2001 і г.д..
Я хацеў паспрабаваць зрабіць карту, каб павялічыць p? прадукцыйнасць маей машыны на нізкіх абарачэннях, і ў той жа час адключэнне DPF (і зняць яго fisiacamente) і зачыніце клапан EGR.
я бачыў, што, пачынаючы з зыходнага файла (які я знайшоў у сетцы) з Mpps v. 12-пу? пісаць у эбу праз obd.
я хацеў бы спытаць вас:
? надзвычай цяжка diattivare DPF і chidere ў сістэмы рэцыркуляцыі ог?
хто-небудзь з вас c'? атрымалася?
што праграмнае забеспячэнне і абсталяванне неабходна? (я не праграмістаў).
дзякуй.
на блоку кіравання c'? напісаў: MJD 6F3.J1/HW04P/3643-J191
Файл крычы, што я знайшоў, завецца: ALFA MITO 1.3 MJTD 90cv 51854479_3643J191
explode82
13-02-2013, 18:24
frantik3
13-02-2013, 18:36
вы можаце зрабіць з sw або ўручную
maxpaine_1
13-02-2013, 18:42
вы можаце зрабіць з sw або ўручную
прывітанне.
з якім праграмным забеспячэннем?
maxpaine_1
13-02-2013, 18:49
я ведаю, што я ? адказаў у іншым месцы, але не я ? сказалі, ne, як і вы, ne праграмнага забеспячэння.
я, таксама для асабістага задавальнення я хацеў бы паспрабаваць.
frantik3
13-02-2013, 19:02
egr ты нават з carsoftware але калі не выдаліць fap вы не павінны выключыць egr
maxpaine_1
13-02-2013, 19:05
для маіх мэтаў, было б лепш galletto 2.
fa pi? тое, чым у mpps ад bdm.
explode82
13-02-2013, 19:45
вы не павінны, вядома, не будзе добрае якасць? улічваючы цану прапануеце msport
msport (exil77grande)
13-02-2013, 19:51
для маіх мэтаў, было б лепш galletto 2.
fa pi? тое, чым у mpps ад bdm.
мы таксама прадаем у краме ў рэжыме on-line форуму, але, у адрозненне ад сапраўды яшчэ мы даем гарантыю і дапамогу, і не ў крыўду, дзе і як вы знайшлі нас, незалежна ад таго,для dpf, вы можаце зрабіць гэта з ecusafe альбо калі павінны пайсці добра, хоць есць метады значна вышэй, чым для сістэмы рэцыркуляцыі ог, як вы і сказалі, нават з carsoft для карты зойме прафесійны вы не можаце immprovvisare, магчыма, існуе наш інтэрнэт-форуму.
maxpaine_1
13-02-2013, 22:06
Задаю дурное пытанне:
хто-небудзь есць файл з DPF", і EGR зачынены для міф 1.3 90cv?
У гэты момант я не зацікаўлены павялічваць магутнасць, але адключыць гэты блаславены DPF, што шмат праблем!!!!!
maxpaine_1
13-02-2013, 22:07
Вядома, ад scivere з mpps клон
frantik3
13-02-2013, 22:12
у лічку, вядома-й? хто-то дапаможа
Backgroop
13-02-2013, 22:23
Паспрабуйце адключыць з volta sensor decoding, большасць разоў працуе ;)
maxpaine_1
13-02-2013, 23:05
Паспрабуйце адключыць з volta sensor decoding, большасць разоў працуе ;)
прывітанне.
колькі разоў гадзінны decoding я знайшоў версію 1.2
як паступіць:
я адкрываю зыходны файл, які я знайшоў:
выбіраю---
дата--- Abarth, alfa, fiat і г.д....
я выбіраю: DPF remove (напрыклад, есць некалькі артыкулаў) Magneti marelli MDJ6 MDJ8
я націскаю на Decode file і захаванасці.
потым EGR riapro файл, створаны,
я выбіраю: EGR блок (у якім есць некалькі артыкулаў) mangeti marelli MDJ6
За выключэннем файлаў і dpf ? адключаны, і я збіраюся пісаць з mpps.
Backgroop
13-02-2013, 23:09
будзь беззаганны, памятаеце, што пішу файл з mpps-давядзецца адрэзаць да 1mb..
maxpaine_1
13-02-2013, 23:28
як абрэзаць файл да 1 мб
Backgroop
13-02-2013, 23:38
пераканайцеся, што файла ад 2 мб, калі ды, то яго трэба абрэзаць.
калі вы выкарыстоўваеце ecm.. адкрыць файл
перайсці на ўтыліты - пераўтварэнне - выразаць і ўставіць - вам адкрыць праблемны файл - то пад выбраныя карыстальнікам, і напішыце 0fffff збаўлення ўсіх і праверыце памер сохраняемого файла..
maxpaine_1
13-02-2013, 23:42
ок.
а ты калі-небудзь спрабаваў адключыць dpf? з раз
Backgroop
13-02-2013, 23:46
ок.
а ты калі-небудзь спрабаваў адключыць dpf? з раз
вы шмат зрабілі без праблем..
maxpaine_1
14-02-2013, 10:35
Усім прывітанне.
я стварыў файл з калі-sensor...
я зрабіў блакавання egr MJD6 і я захаваў файл
пасля я зноў створанага файла, і я зрабіў:
адключэнне dpf, выбраўшы MDJ6.
і ў мяне захоўваецца файл...
я адпраўлю файл, калі хто-то мне пу? ласкава калі ласка, праверце, каб убачыць, калі ўсе ок.
дзякуй
maxpaine_1
14-02-2013, 13:39
Усім прывітанне.
я стварыў файл з калі-sensor...
я зрабіў блакавання egr MJD6 і я захаваў файл
пасля я зноў створанага файла, і я зрабіў:
адключэнне dpf, выбраўшы MDJ6.
і ў мяне захоўваецца файл...
я адпраўлю файл, калі хто-то мне пу? ласкава калі ласка, праверце, каб убачыць, калі ўсе ок.
дзякуй
я паклаў файл у cem titanium x выразаць, але я не прызнаю драйвер... з першапачатковым...
maxpaine_1
14-02-2013, 14:52
я паклаў файл у cem titanium x выразаць, але я не прызнаю драйвер... з першапачатковым...
мне ўдалося скараціць яго на 1 мб з ECM.
і я стварыў толькі адзін файл, 1... мб (.cnk)
пытанне, у іншай частцы файла, мб рэзаць, ? пусты? не трэба?
цяпер я адкрываю яго з ecm titanium, і кажа мне (без драйвераў, сумяшчальныя з абранага файла)... што ? поспех?
перш чым пісаць, што мне рабіць... кіравання checkusum....
калі б я вас..., я стаў бы давяраць спецыялісту, і я заплаціў бы за яго.... калі вы запар усе гладка, вы захаваеце тое, што вам ? добра.... але калі nail эбу з mpps.... пасля абаротаў свіст.... як табе балюча рукі!!!
explode82
14-02-2013, 15:06
трэба толькі напісаць,і ? нармальна, што вы не бачыце titanium,улічваючы, што для яго велічы, не ? дакладнае
explode82
14-02-2013, 15:08
rego пакінь я прытрымліваюся думкі, што кожны павінен зрабіць свае перажыванні, com'? правільна, што будзе пасля ? іншы прамовы
maxpaine_1
14-02-2013, 15:19
добры дзень і дзякуй за адказ.
таксама дадаем файл 2 мб не прызнае ў любым выпадку.
аднак, пакідаючы ў баку карту, што цяпер я магу зрабіць, файл, які я адправіў, каб выдаліць dpf і сістэмы рэцыркуляцыі ог ? дакладна?
msport (exil77grande)
14-02-2013, 21:16
у лічку, вядома-й? хто-то дапаможа
глядзіце, што ваш савет зусім не да месца,тым часам мы дапамагаем ўсе на сонца бясплатна, а па-другое, калі хочацца даведацца, як вы паклалі добрай волі і даем правільныя і прамыя, і робіць гэта толькі тады, калі вы шукайце пераказваюць есць інтэрнэт-форуму speria будзе ясна ўсе гэта, таму што некаторыя адносіны даюць мне шмат клопатаў.
maxpaine_1
15-02-2013, 19:43
Улічваючы вашы парады... і вашыя рэкамендацыі... я думаю, адпусціць гэты вопыт, я думаю, што гэта занадта рызыкоўна, нават калі я правільныя інструменты для рукі.
Backgroop
15-02-2013, 20:23
Улічваючы вашы парады... і вашыя рэкамендацыі... я думаю, адпусціць гэты вопыт, я думаю, што гэта занадта рызыкоўна, нават калі я правільныя інструменты для рукі.
Кожны раз, калі вы працуеце з зменамі c'? рызыка, ba трэба ўмець рызыкаваць, каб вучыцца..
maxpaine_1
15-02-2013, 20:44
Кожны раз, калі вы працуеце з зменамі c'? рызыка, ba трэба ўмець рызыкаваць, каб вучыцца..
прывітанне.
мне ўдалося таксама зрабіць файлы ад 1mb з ecm... але ўсе працягваюць казаць, што раз не робіць поўную працу (для сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf) і што з mpps c'? рызыка блакавання запісу, і затым я болю...
Backgroop
15-02-2013, 21:09
З Mpps ў мяне напісана некалькі экю падобнага ні разу не было праблем.. то есць рызыка? заўседы.. але ў вас есць магчымасць? яго з modal?т? recovery на mpps..
колькі разоў у 85% працуе выдатна, Marelli Mjet я зрабіў з гэтай праграмы, і ідуць выдатна..
У EGR на выключае зусім на гэта экю..
што тычыцца мяне, калі вы зрабілі мод, які вы апісалі, вы можаце напісаць яго спакойна..
Прывітанне,
я таксама Міф, 1.3 mjtd-2 90cv і я таксама шукаю свой жа мэтай... ;)
Тое, як вы змаглі?
Калі вы не разумею, я хацеў спытаць, ваш канчатковы файл, які вы замянілі!
Дзякуй
msport (exil77grande)
10-06-2013, 13:57
Прывітанне,
я таксама Міф, 1.3 mjtd-2 90cv і я таксама шукаю свой жа мэтай... ;)
Тое, як вы змаглі?
Калі вы не разумею, я хацеў спытаць, ваш канчатковы файл, які вы замянілі!
Дзякуй
добры дзень,я хачу адзначыць, што было б заўгодна, калі крокі з падзелу прэзентацыі і чытаць правілы дзякуй.
З Mpps ў мяне напісана некалькі экю падобнага ні разу не было праблем.. то есць рызыка? заўседы.. але ў вас есць магчымасць? яго з modal?т? recovery на mpps..
колькі разоў у 85% працуе выдатна, Marelli Mjet я зрабіў з гэтай праграмы, і ідуць выдатна..
У EGR на выключае зусім на гэта экю..
што тычыцца мяне, калі вы зрабілі мод, які вы апісалі, вы можаце напісаць яго спакойна..
Дзе я магу знайсці гэтую праграму? ужо і кіравання, калі ен робіць сваю працу, дзякуй
egr ты нават з carsoftware але калі не выдаліць fap вы не павінны выключыць egr
І ? таксама няправільна. На самай справе многія праблемы засмечвання fap прыйшлося ўсе egr, які працуе дрэнна і застаецца адкрытым.
Вельмі добра, па крайняй меры, хто-то кажа разумныя рэчы! egr off = менш сажы для fap або dpf:cool:
Зачыніць egr у выпадку, калі вы пакуль яшчэ не сабралі fap/dpf, і гэта заўседы добрае рашэнне, па-першае, таму што адбываецца гарэнне сумесі, больш " чысты " і гэта значыць, менш цвердых часціц... больш тэмпература гарэння і' ледзь вышэй, і гэта таксама гуляе на карысць.
Калі я 159, у тым parzializzazione ў egr і дызель bluediesel, практычна рабіў практычна толькі вырабіць
запланаваныя...!
renz ў y
03-02-2015, 16:40
прывітанне макс, я confontato файл defappato зрабілі з ******* і зрабіў з ecusafe і есць .
Sar? выпадку...: (
msport, што вы думаеце ?
msport (exil77grande)
03-02-2015, 18:12
прывітанне макс, я confontato файл defappato зрабілі з ******* і зрабіў з ecusafe і есць .
Sar? выпадку...: (
msport, што вы думаеце ?
прабачце, але вы не напісалі поўны
і " яны?
вы мелі на ўвазе ідэнтычныя?
мне здаецца дзіўным, але ўсе магчыма,што машыны,марка,мадэль,аб'ем рухавіка,конскіх сіл тып ecu ідзе гаворка?
renz ў y
03-02-2015, 18:41
I'm сэра :)
уліс 2.2 136cv edc15c2 29F400BT
msport (exil77grande)
03-02-2015, 18:51
I'm сэра :)
уліс 2.2 136cv edc15c2 29F400BT
у гэтым выпадку я лічу, што могуць быць ідэнтычнымі, так як некалькі біт, што ў будучыні для dpf off на гэтых дыспетчараў.