Перегляд Повної Версії : scodifica marelli IAW 5NR.C2 renault clio
Привіт я спробував зробити scodifica всього на цей ебу гібридної, оскільки я повинен відправити її власнику, хто-небудь знає, якщо c'? провід іммо вирізати і в такому разі в чому?..
Дякую
Привіт я спробував зробити scodifica всього на цей ебу гібридної, оскільки я повинен відправити її власнику, хто-небудь знає, якщо c'? провід іммо вирізати і в такому разі в чому?..
Дякую
привіт, як ви це зробили, прочитати eprom гібридний? я повинен scodificare один 5nr2.t1
дякую
Я читав, як 95160, підключивши наконечники так і n 1 з шипами....? бути щирим, потім клієнт залишив автомобіль, і я повинен змусити її в ці дні, то я можу спробувати.
Я сподіваюся, що ви, може бути корисна
Я читав, як 95160, підключивши наконечники так і n 1 з шипами....? бути щирим, потім клієнт залишив автомобіль, і я повинен змусити її в ці дні, то я можу спробувати.
Я сподіваюся, що ви, може бути корисна
я також спробував я цей спосіб, але не діє! велике вам дякую за допомогу
Але не ви закон або не scodifichi....чому? читати, мені здавалося, що не прочитав.
Але не ви закон або не scodifichi....чому? читати, мені здавалося, що не прочитав.
Не читає! може бути, чому? мені ? один 5nr2.t1
чи не и?!
янгол в місцях читав, що ви зробили
Ок? до ранку понеділка я не можу...су з мене, вибачте
я хотів допомогти на socodifica
Ваша допомога sar? дуже сподобалося.
трохи жорстка насправді ви можете мати файл орі? я можу дати вам руку я
Це ? файл золотих, але, чесно кажучи, маю деякі сумніви з приводу читання файлу з допомогою цього методу, чому? іноді я зробив свідчення абсолютно різні.
А ? один iaw 5nr.c2
Спасибі за будь-яку допомогу
Хлопці, я залишаю стояти, я не можу, щоб читання чистим, так що я не arrisco зробити porcaio.
дякую
Привіт
Ви знаєте, якщо immo універсальний decoding для iaw 5nr ce1 обробляє файл як повне або часткове? На жаль, це не вказано