Прагляд Поўнай Версіі : scodifica marelli IAW 5NR.C2 renault clio
Прывітанне я паспрабаваў зрабіць scodifica за ўсе на гэты эбу гібрыднай, паколькі я павінен адправіць яе ўладальніку, хто-небудзь ведае, калі c'? провад иммо выразаць і ў такім выпадку, у чым?..
Дзякуй
Прывітанне я паспрабаваў зрабіць scodifica за ўсе на гэты эбу гібрыднай, паколькі я павінен адправіць яе ўладальніку, хто-небудзь ведае, калі c'? провад иммо выразаць і ў такім выпадку, у чым?..
Дзякуй
прывітанне, як вы гэта зрабілі, прачытаць eprom гібрыдны? я павінен scodificare адзін 5nr2.t1
дзякуй
3227
Я чытаў, як 95160, падлучыўшы наканечнікі так і n 1 з шыпамі....? быць шчырым, затым кліент пакінуў аўтамабіль, і я павінен прымусіць яе ў гэтыя дні, то я магу паспрабаваць.
Я спадзяюся, што вы, можа быць карысная
3227
Я чытаў, як 95160, падлучыўшы наканечнікі так і n 1 з шыпамі....? быць шчырым, затым кліент пакінуў аўтамабіль, і я павінен прымусіць яе ў гэтыя дні, то я магу паспрабаваць.
Я спадзяюся, што вы, можа быць карысная
я таксама паспрабаваў я гэты спосаб, але не дзейнічае! вялікае вам дзякуй за дапамогу
Але не вы закон ці не scodifichi....чаму? чытаць, мне здавалася, што не прачытаў.
Але не вы закон ці не scodifichi....чаму? чытаць, мне здавалася, што не прачытаў.
Не чытае! можа быць, чаму? мне ? адзін 5nr2.t1
ці не ы?!
legendaryslave
15-03-2013, 22:08
анел у месцах чытаў, што вы зрабілі
Ок? да раніцы панядзелка, я не магу...су з мяне, прабачце
legendaryslave
16-03-2013, 10:30
я хацеў дапамагчы на socodifica
Ваша дапамога sar? вельмі спадабалася.
Дзякуй:)
трохі жорсткая на самай справе вы можаце мець файл врі? я магу даць вам руку я
Гэта ? файл залатых, але, шчыра кажучы, адчуваю некаторыя сумневы з нагоды чытання файла з дапамогай гэтага метаду, чаму? часам я зрабіў паказанні зусім розныя.
А ? адзін iaw 5nr.c2
Дзякуй за любую дапамогу
Хлопцы, я пакідаю стаяць, я не магу, каб чытанне чыстым, так што я не arrisco зрабіць porcaio.
дзякуй
Прывітанне
Вы ведаеце, калі immo універсальны decoding для iaw 5nr ce1 апрацоўвае файл як поўнае або частковае? На жаль, гэта не паказана