Прагляд Поўнай Версіі : шукаю поўнага рэзервовага капіявання iaw 59f м1 або м7
прывітанне, хлопцы, як вынікае з назвы, у пошуках поўнага рэзервовага капіявання, flash і e2p для iaw 59f 1.1 8v поўны, я хачу паспрабаваць ператварыць 59f.m3 у m1 або m7 для 1.1 8v!! без вашай дапамогі я нічога не магу зрабіць ;)
cinqueturbo
12-02-2013, 12:38
Прабачце, на імгненне..але iaw59f не маюць рэзервовага капіявання..
проста напішыце поўную карту ў паслядоўны або экскурсійнае правільна?
так, але есць як flash, так і e2p, я шукаў рэзервовага капіявання, так і flash, што dell' e2p аднаго м1 або м7!!
cinqueturbo
12-02-2013, 13:17
але flash і e2p, як чытаць?
у паслядоўны ці школе!..
правільна?
flash, так і паслядоўнага экскурсійнае.... e2p да школы!!
Я гэта ? дзева адзін m7 c'? таксама e2prom.
Дайце мне ведаць, калі вам добра.
Прывітанне
Я гэта ? дзева адзін m7 c'? таксама e2prom.
Дайце мне ведаць, калі вам добра.
Прывітанне
дзякуй, анел.... для curiosit?.... файл ? ад 304kb... з чым ? чытаў???
Скажу шчыра, я спецыяльны інтэрфейс для гэтых ecu, для? гэты файл у мяне ў базе дадзеных. У любым выпадку, калі вам трэба файл ад 256 (мне здаецца) я думаю, ты мог выразаць, было паведамленне на форуме, што тычылася таму, мне здаецца.
Скажу шчыра, я спецыяльны інтэрфейс для гэтых ecu, для? гэты файл у мяне ў базе дадзеных. У любым выпадку, калі вам трэба файл ад 256 (мне здаецца) я думаю, ты мог выразаць, было паведамленне на форуме, што тычылася таму, мне здаецца.
каб скараціць яго, не ? праблема... праблема, і' іншы.... што вы скажаце, калі я бяру 59f.м3 hw303 і flasho ў гэтым файле, што вы кажаце?? blockquote????
каб скараціць яго, не ? праблема... праблема, і' іншы.... што вы скажаце, калі я бяру 59f.м3 hw303 і flasho ў гэтым файле, што вы кажаце?? blockquote????
Ну, добры пытанне, я не ведаю...я ніколі не меў магчымасць паспрабаваць...
добры дзень, вы павінны мець той жа пратакол, у адваротным выпадку не змены версіі !!!!!!