Прагляд Поўнай Версіі : Info На чытанне запіс чытанне / Запіс Да Школы
cinqueturbo
11-02-2013, 23:36
Прывітанне ўсім!!!!!
я хацеў бы задаць вам крыху пытанняў, на чытанне і запіс да школы..
давайце пачнем, кажучы, што або ECU ў распараджэнні edc15c7 & iaw5sf8.m4 & iaw59f.m3
alimentandole, і падлучыць k-line або com-лайн можна было б чытаць іх на прылавак, як у паслядоўны?
legendaryslave
12-02-2013, 00:24
для c7 трэба зняць e2p або riverginare, каб чытаць і пісаць, каб 5sf8 толькі ў boot і iaw 59f чытаць і пісаць без праблем усе ecu могуць быць прачытаны і запісаны ў экскурсійнае нават дадам, што ўсе блокі кіравання, ад мяне conuscite могуць быць прачытаны і запісаны, адключыце ад машыны
cinqueturbo
12-02-2013, 09:54
Дзякуй legendary..
ці можаце вы даць мне больш інфармацыі?
на c7, дастаткова проста зняць e2p фізічна?
да нейкай дурной спасылку, каб гэтыя ECU?
дзякуй..
схема падлучэнне ? гэта, я не магу размясціць фатаграфіі з чал, таму стаўлю спасылку, калі супраць правілаў выдаліце x калі ласка,
http://wiki.obdtuning*****/images/b/b1/Alfa_EDC15C7.jpg
на e2p інфармацыя не я, і я прашу legendaryslave, як ніколі ідзе выдалены? нейкім чынам блакуе чытанне/запіс або стварыць іншыя праблемы ?
cinqueturbo
12-02-2013, 11:33
схема падлучэнне ? гэта, я не магу размясціць фатаграфіі з чал, таму стаўлю спасылку, калі супраць правілаў выдаліце x калі ласка,
http://wiki.obdtuning*****/images/b/b1/Alfa_EDC15C7.jpg
на e2p інфармацыя не я, і я прашу legendaryslave, як ніколі ідзе выдалены? нейкім чынам блакуе чытанне/запіс або стварыць іншыя праблемы ?
Цікава ж..
але потым зняць яго цалкам?
і тое, што і e2p?
legendaryslave
12-02-2013, 12:15
няма e2p 95p08 ідзе цалкам выдалены з платы ecu, але толькі калі чытаць да школы ў адваротным выпадку вы можаце riverginare і прылітаваць, і атрымаеце той жа вынік, у адваротным выпадку, калі вы не робіце гэтага вы не можаце ўнесці чытання і запісу restituendoti памылкі sed-key
sportknight
12-02-2013, 16:20
але затым, каб чытаць іх? mpps проста?
explode82
12-02-2013, 16:24
вы проста mpps,або любы іншы праграміст
Прывітанне, для Marelli IAW 59F М3 HW>100,
як ен чытае/піша і асабліва rivergina
вядома, адкрыўшы яго і, паклаўшы яго ў Boot
падлучыўшы на масу праславуты "крок"
Дзякуй
няма e2p 95p08 ідзе цалкам выдалены з платы ecu, але толькі калі чытаць да школы ў адваротным выпадку вы можаце riverginare і прылітаваць, і атрымаеце той жа вынік, у адваротным выпадку, калі вы не робіце гэтага вы не можаце ўнесці чытання і запісу restituendoti памылкі sed-key
Прывітанне
Вы exato, e2p не чытаць код, key, не можа leere-escribere, нават у бд.
Напрыклад, вы машыны на праблемы з кодам key, вы не можаце зрабіць без дэмантажу e2p.
нават не паставіўшы ў boot flash?